Leuke website met snelle service!

Ik heb nu twee koffertjes besteld. Ik ben erg tevreden over de leveringen & de koffertjes. Een leuk origineel (kraam) cadeautje! Ik zou deze website zeker aanbevelen!

Snel en klantvriendelijk

Bestelling was erg snel bezorgd inclusief de gratis persoonlijke kaartjes én een extra kaartje met klantvriendelijke boodschap. Ik zou hier zeker nogmaals iets bestellen en het aan iedereen aanraden.

Mooi product, snel geleverd

Erg tevreden over mijn bestelling! Snel geleverd, met een persoonlijk kaartje erbij, super!

Super mooi producten en snelle levering!

binnen een paar dagen had ik mijn bestelling in huis. Ruime keus en ziet er echt top uit! Zeker een aanrader :)

Super tevreden we en goede service met het gekochte stoeltje voor mijn neefje met zijn naam

Super tevreden

Leuke, mooie artikelen

Dé webshop voor geweldige kraamcadeaus! Leuk om het uitgekozen product te personaliseren. Ook een snelle levering. Één minpuntje: kon alleen mobiel telefoonnummer invoeren, vaste lijn ging niet.

Alles helemaal mooi en goed en supersnel ontvangen. Top!! Een mooie kaart erbij in de doos, superleuk om te geven!!

Perfect als cadeau!

Top om zo een cadeau te mogen ontvangen voor ons kleine engel!

Geweldig koffertje met naam en mooi verpakt

Koffertje met naam en geboortedatum laten maken , zag er super uit was ook mooi ingepakt en kaartje met de hand geschreven! Kortom een Top cadeau, ik ga hier vaker wat bestellen !!

Leuke spaarpot gekocht

Een leuke spaarpot met naam gekocht. Snelle correcte levering met een lief briefje erbij

Helemaal top!

Leuk stoeltje en het was geen enkel probleem toen ik vroeg( had de bestelling reeds geplaatst) om de kleur van de letters te veranderen. Snel bezorgd.

Mooie producten met een goede prijs

Snelle levering ondank een week vakantie, alles netjes verpakt en leuk handgeschreven kaartje! Aanrader voor leuke persoonlijke cadeaus!

Top service en zelfs persoonlijk geholpen

Heel fijn geholpen, ik kan twee baby's heel gelukkig maken met de bestelde cadeautjes van Shuuske. De service was snel en voor mij zelfs op maat naar de wensen die ik had. Volgende keer zal ik mijn baby cadeautjes zeker weer hier bestellen!

Snelle afhandeling en leuk product

Duidelijk vermeld dat er wegens vakantie pas na 17 mei weer bestelling behandeld zouden worden, uiteindelijk op 19 mei de bestelling al ontvangen met een leuk persoonlijk kaartje. Top service

Mooi product en leuk ingepakt

Product snel geleverd, mooi gemaakt. En leuk ingepakt met persoonlijk handgeschreven kaartje erbij.

Al eerder iets besteld waarvan ikzelf de verkeerde sticker heb gekozen. Deze kon ik alsnog bestellen. Later een cadeau bij iemand laten bezorgen en dit werd heel leuk ingepakt

Topproduct en snel geleverd!

Ik heb een supermooie roze koffer ontvangen, precies zoals op de foto afgebeeld. Ook de knuffel was mooi en leuk ingepakt. Heel blij mee! De verzending was trouwens heel snel.

Top !

Mooi assortiment en snel en vriendelijk contact. Zoals beloofd binnen 2 dagen geleverd in keurige kwaliteit! Het handgeschreven kaartje dat er bij geleverd werd (hoe sympathiek ook) vond ik wat minder van kwaliteit en had er uiteindelijk beter blanco aan worden toegevoegd om zelf te beschrijven of in een mooi lettertype en lay-out kunnen worden bedrukt. (Zo'n template is gemakkelijk te creëren).

Erg leuk

Een produkt dat door handen is gegaan met een persoonlijk tintje.

Instand geluk

Zonet mijn pakket mogen ontvangen en vol verwachting geopend. Alvast een pluimpje voor het zorgzaam verpakken hoor! De koffertjes zijn ongelooflijk mooi en we zijn gelukkig dat we dit cadeau kunnen geven, want het blijft heel speciaal. Wat me een ontzettend warm gevoel gaf, was het lieve handgeschreven kaartje, dit bewijst de kracht en liefde die van jullie uit gaat. Nog héél veel succes want jullie geven de mensen zoveel meer dan een straaltje zon! P.S Jullie website zit inmiddels bij mijn favorieten

Goede persoonlijke service en prachtige geschenken!

Wat een leuke en mooie spulletjes verkopen ze! En voor een kleine prijs ook nog personaliseren (op andere websites betaal je daar vaak een stuk meer voor). Ik had een klein foutje gemaakt in de tekst van het kaartje, maar na het sturen van een mailtje was het direct vriendelijk opgelost. En snelle bezorging! Veel dank Suzie!

Snelle services, mooie kwaliteit product

Snelle en attente services. Mooie producten.

Snelle levering en mooi product. En een leuk persoonlijk kaartje er bij. Zeer tevreden!

Snelle en goede service

Pakketje was snel thuis en mooi ingepakt in kado papier. Het online kopen verliep op makkelijk.

Ik heb nu 2 keer een kraamcadeau hier besteld. Helemaal tevreden over de manier van leveren. Zit goed verpakt, ondanks dat het soms breekbaar materiaal is. Mooie materialen en leuk dat je je cadeau helemaal kunt personaliseren. Hier dus een super tevreden klant!!

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal