Hele goeie service. Ik werd gebeld want er was wat in mijn bestelling wat niet kon. Super lieve mevrouw. Product is ook erg snel verstuurd en het lieve kaartje erbij, geeft je als klant een heel goed gevoel. Daarvoor mijn dank. En zal zeker in de toekomst weer wat bestellen.
Dank je wel, we krijgen er blosjes van op de wangen; zoveel lieve woorden! Onze klanten zijn goud waard, dus we zetten graag een stapje extra om ze tevreden te maken! Super fijn dat dat zo gewaardeerd wordt. We hopen je in de toekomst weer net zo goed van dienst te mogen zijn. Liefs, team Shuuske.nl
Ik ben erg tevreden met mijn bestelling. Een lief persoonlijk kaartje erbij, dat werd erg gewaardeerd.
Dank je wel Marjan voor de mooie beoordeling! Persoonlijke service hebben wij hoog in het vaandel staan, leuk dat het dan ook zo goed wordt ontvangen! Dank voor de waardering :) We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij SHuuske.nl! Liefs, team Shuuske.nl
Goed geregeld.. Ziet er mooi uit..
Dank je wel Aline voor de Top beoordeling :) Fijn dat alles goed verlopen is en de producten naar wens zijn. Hopelijk zien we je in de toekomst weer bij Shuuske.nl Liefs, team Shuuske.nl
Prachtige producten, snel geleverd.
Dank je wel Mandy voor de lieve beoordeling! Wat fijn dat onze snelle levering en onze producten zo goed worden ontvangen! Heel veel plezier voor de ontvanger :) Hopelijk zien we je gauw weer bij Shuuske.nl Liefs, team Shuuske.nl
Erg goed. Keurig op tijd. Precies zoals ik gedacht en besteld had. Kado leuk ingepakt. Inmiddels poppenwagen afgeleverd. Met veel enthousiasme ontvangen. Blij mee.
Dank je wel Evelyn voor de mooie beoordeling! We worden bijna verlegen van zoveel complimenten! En al helemaal leuk dat de poppenwagen ook door de ontvanger met enthousiasme werd ontvangen :) Hopelijk tot volgende keer bij Shuuske.nl! Liefs, team Shuuske
Snelle verzending, mooi verpakt en met veel zorg.
Wat een mooie beoordeling, dank je wel! Heel fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen, daar worden wij blij van! Hopelijk tot snel weer bij Shuuske.nl
Dikke prima
Beste Greetje, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat onze snelle verzending zo in de smaak is gevallen en dat je zo tevreden bent! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Een mooi kadootje om te geven en te krijgen;-)
Beste Alice, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super dat we je zo een mooi cadeautje hebben mogen maken wat zeker ontzettend leuk is om te geven maar nog leuker om te krijgen! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Snelle service en goed material.
Beste Gaby, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het materiaal en de service die wij bieden! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Hele mooie letters. Van uitstekende kwaliteit . Ook hele snelle verzending!!
Beste Hanneke, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn dat we je zo blij hebben kunnen maken met de mooie stickers en dat je tevreden bent over de kwaliteit ervan! Dat ze snel in huis waren is natuurlijk altijd fijn! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Hele fijne ervaring. Snelle terugkoppeling en lieve attentie. Er werd mee omgegaan met oog op de klant. Product was een cadeau, ze hebben verpakkingspapier meegegeven en een leuk briefje erbij geschreven. Zeer geapprecieerd.
Beste Rachelle, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat we samen tot een mooi eindresultaat zijn gekomen en dat het verpakkingspapier en het handgeschreven kaartje zo in de smaak zijn gevallen! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Snelle levering en uiterst vriendelijk te woord gestaan
Beste Inge, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat top dat we samen tot een mooi eindresultaat zijn gekomen en dat het pakketje snel in huis was is natuurlijk altijd fijn! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Snelke levering
Beste Angelic, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en je het als uitstekend hebt ervaren! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
prettig
Beste Karin, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat het gemakkelijk was om een bestelling te plaatsen en dat je het als prettig hebt ervaren! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Geweldig leuk gepersonaliseerd kadootje kunnen bestellen. Een persoonlijk en liefdevol kaartje zat erbij toen ik het pakje ontving. Redelijke prijs!
Beste Coranne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat het kaartje zo in de smaak is gevallen en dat je zo tevreden bent over onze prijs en de afwerking! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Superleuke badcape met naam besteld. Ziet er geweldig uit, snelle levering, leuk ingepakt en lief handgeschreven berichtje erbij.
Beste Alette, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat de badcape met naam zo in de smaak is gevallen en dat je het handgeschreven kaartje zo leuk vindt! We pakken het met liefde in zodat het een feestje is om uit te pakken! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Snelle levering, klantvriendelijk!
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat top om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de klantvriendelijkheid! Dat het pakketje zo snel in huis was is natuurlijk altijd fijn! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Snele levering,en super schattig bankje voor onze kleindochter.
Beste Miranda, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat onzettend leuk dat we jullie kleindochter zo blij hebben kunnen maken met het schattige bankje! Heel veel speelplezier gewenst en mooie herrineringen! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Mijn probleem werd zonder problemen opgelost. Erg fijn! En vriendelijke mensen aan de lijn en over de mail. Top!
Beste Angela, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen om samen tot een mooi eindresultaat te komen! Top dat je to tevreden bent over onze service! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Heb meerdere producten besteld, zeer tevreden.
Beste Rachell, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat ontzettend leuk dat je al meerdere producten hebt besteld bij ons en dat je zo tevreden bent over onze service! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Handgeschreven kaartje als bedankje voor de leuke order vond ik erg leuk. Bestelling was snel binnen.
Beste Daphne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat het persoonlijke handgeschreven kaartje zo in de smaak is gevallen! Dat het pakketje snel in huis was is natuurlijk altijd fijn! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Zeer vriendelijk, zeer snel, heel accuraat en veren mee waar nodig, ik ben fan. Marianne
Beste Marianne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk een fan erbij! Wij denken graag met je mee om tot een mooi eindresultaat te komen! Top om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
De geschenken prachtig ingepakt, met een leuk kaartje, kadootjes zijn extra feestelijk om te geven!
Beste Joyce, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat het een feestje was om uit te pakken en te geven! Het kaartje is met liefde geschreven, het is dan extra leuk als het zo gewaardeerd wordt! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Zeer aardige mevrouw ,goede adviezen .
Beste Wouda, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat super om te lezen dat je ons een perfect bedrijf vind en we denken graag met je mee om tot een mooi eindresultaat te komen! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Snelle service, snelle levering en erg blije acceptant. Zeker het aanbevelen waard.
Beste Bianca, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent en dat je ons zou aanbevelen! De snelle service en de gebruiksvriendelijkheid van de webshop vinden wij belangrijk het is dan fijn als het zo gewaardeerd wordt! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.