Hele goeie service. Ik werd gebeld want er was wat in mijn bestelling wat niet kon. Super lieve mevrouw. Product is ook erg snel verstuurd en het lieve kaartje erbij, geeft je als klant een heel goed gevoel. Daarvoor mijn dank. En zal zeker in de toekomst weer wat bestellen.

Persoonlijk, naar wens, snel geleverd

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling. Een lief persoonlijk kaartje erbij, dat werd erg gewaardeerd.

Goed geregeld.. Ziet er mooi uit..

Geweldig!

Prachtige producten, snel geleverd.

Prima alles voor elkaar. Top.

Erg goed. Keurig op tijd. Precies zoals ik gedacht en besteld had. Kado leuk ingepakt. Inmiddels poppenwagen afgeleverd. Met veel enthousiasme ontvangen. Blij mee.

Geweldig !

Snelle verzending, mooi verpakt en met veel zorg.

Goed, snelle verzending

Dikke prima

Een cadeau dat niet wordt vergeten

Een mooi kadootje om te geven en te krijgen;-)

Goed geregeld

Snelle service en goed material.

Prachtige stickers van uitstekende kwaliteit

Hele mooie letters. Van uitstekende kwaliteit . Ook hele snelle verzending!!

Super fijn!

Hele fijne ervaring. Snelle terugkoppeling en lieve attentie. Er werd mee omgegaan met oog op de klant. Product was een cadeau, ze hebben verpakkingspapier meegegeven en een leuk briefje erbij geschreven. Zeer geapprecieerd.

Snelle levering en uiterst vriendelijk te woord gestaan

Snelke levering

makkelijk te bestellen

prettig

Vlotte, correcte en complete afwerking!

Geweldig leuk gepersonaliseerd kadootje kunnen bestellen. Een persoonlijk en liefdevol kaartje zat erbij toen ik het pakje ontving. Redelijke prijs!

Geweldig!

Superleuke badcape met naam besteld. Ziet er geweldig uit, snelle levering, leuk ingepakt en lief handgeschreven berichtje erbij.

Top service!

Snelle levering, klantvriendelijk!

Snele levering,en super schattig bankje voor onze kleindochter.

Super goeie service!

Mijn probleem werd zonder problemen opgelost. Erg fijn! En vriendelijke mensen aan de lijn en over de mail. Top!

Goede service!

Heb meerdere producten besteld, zeer tevreden.

Leuke webshop, veel keuze!

Handgeschreven kaartje als bedankje voor de leuke order vond ik erg leuk. Bestelling was snel binnen.

Uistekende snelle service

Zeer vriendelijk, zeer snel, heel accuraat en veren mee waar nodig, ik ben fan. Marianne

De geschenken prachtig ingepakt, met een leuk kaartje, kadootjes zijn extra feestelijk om te geven!

Perfect bedrijf

Zeer aardige mevrouw ,goede adviezen .

snel, makkelijk en persoonlijk

Snelle service, snelle levering en erg blije acceptant. Zeker het aanbevelen waard.

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal