Super!!

Het bestelde kado (een badcape met naam) was heel leuk ingepakt, op tijd bezorgd en voorzien van een handgeschreven kaartje! Erg leuk gedaan! Zeker een aanrader!

Op en top! Goede service, snelle levering!

Toppers!!

Snelle levering en geweldig product!

We kregen een melding dat i.v.m. drukte en ziekte de levering iets vertraagd zou zijn, maar we hebben de bestelling al heel snel ontvangen. Het is echt een hele mooie poppenwagen.

Mooi ingepakt en met een persoonlijke kaart. En ook de spaarpot met naam was super mooi!

Super en persoonlijk

Snel, vriendelijk en persoonlijk kaartje. Stellen we zeer op prijs.

Persoonlijk

Goede service. Leuk persoonlijk kaartje er extra bij gericht aan diegene die de bestelling heeft gedaan. Dank voor het mooie koffertje. Gr Stephanie

Perfecte en snelle service

Goed meegedacht over de sticker die ik wilde bestellen. Zelfs een ontwerp voor mij gemaakt zoals het er uit kwam te zien. Vervolgens snelle levering!

Uitstekend!

Super leuk herinnering doos ontvangen heel mooi en super snelle levering!

Top levering en top producten. Vind het zo mooi dat ik twijfel om zelf ook te bestellen voor mijn eigen dochter.. haha

Vriendelijk contact en mooi product

Ontzettend leuk en vriendelijk email contact gehad. De geleverde sticker was ook super mooi. Heel blij ermee.

mooi product en superservice

Dit is het oog voor detail en stukje aandacht waar je als klant nou echt heel erg blij van wordt. Mooi ingepakt, een handgeschreven bedankt briefje en de gekozen kleuren van de spaarpot komen terug in de verpakking. Geweldig, dank jullie wel!

Goed contact. Product naar wens. Snelle levering.

Super snel geleverd

Waren blij ermee

Perfect!

Very helpful and extremely friendly personnel. Also that product is of high quality! Very happy to interact with such people :)

Mooi kado attent ingepakt

Het kado was supermooi ingepakt met een leuk kaartje. Het product zelf was goed. Voor de prijs had ik geschilderde letters verwacht ipv. Stickers, maar ik heb waarschijnlijk de productomschrijving niet goed gelezen. De ontvanger was er iig erg blij mee.

Mooi badcape met naam

Ik heb een badcape met naam besteld als kraamcadeau. Wat een snelle levering. Het badcape was super leuk ingepakt en het kaartje voor de baby was leuk en hartstikke netjes geschreven en daarbij kreeg ik zelf ook een lief kaartje van de verkopers. Al met al ik zou zeker nog een keer bij jullie bestellen. Ik ben er erg blij mee. Bedankt!

Toppie

Ik ben heel te vrede goed procuct ze zijn klant vriendelijk super snelle verzending product wordt met liefde voor u ingepakt extra kaartje met lieve woorden erop ik ben gewoon heel erg te vrede en zal in de toekomst zeker nog eens iets willen bestellen en ga ik ook aanrade naar andere mensen

Top.

Snelle service en een mooi product.

Hele leuke spullen

Hele leuke kinderspulletjes en snelle verzending

100 punten

Snelle service en net even die persoonlijke aandacht in de vorm van een handgeschreven briefje. Super attent.

Supermooie loopfiets

Veel aandacht besteed aan de presentatie met persoonlijk kaartje en de fiets zag er prachtig uit. Is zeer gewaardeerd. Alleen hadden we verwacht dat het kado al ingepakt zou zijn maar het plastic en versiering waren er apart bij geleverd.

Super leuk kado met goede service! Ik had de naam verkeerd door gestuurd , hierop een mail verstuurd. Volgende dag gelijk reactie en dat ze de naam gingen aanpassen. Volgende keer bestel ik zeker weer!!

Goede ervaring, mooi ingepakt en lief briefje erbij

Hele goede service

Snelle service en heel vriendelijk. Mooi ingepakt ook. En een lief kaartje erbij.

Geweldig!

Mooi gemaakt en snelle levering!

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal