het winthager shuuske bedankt voor de Super mooi gemaakt herinneringen box voor ons dochterje en ze is heel maal gek met haar happy horst roze konijn met naam Ook heel mooi geworden En snelle levering En super leuk in gepakt Tot de volgende keer.
Beste Samantha, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat we een lach op het gezicht van jou en je dochtertje hebben kunnen toveren! Wij wensen haar heel veel speelplezier met de knuffelkonijn en dat er heel veel mooie herrineringen gemaakt worden met de herrineringen box! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Product zoals verwacht: eerlijk! Snel geleverd en met een handgeschreven persoonlijk kaartje: het was een cadeautje om te krijgen! Echt heel lief!
Beste Christa, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat we aan al jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat ons handgeschreven kaartje zo in de smaak is gevallen! Super dat we een lach op je gezicht hebben kunnen toveren! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Vooral het persoonlijke berichtje/kaartje erbij maakt het af!
Beste Bartha, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat ons persoonlijke kaartje zo in de smaak is gevallen en dat je blij bent met je bestelling! Dat het pakketje snel in huis was is altijd fijn. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Al een aantal keren een cadeau besteld wat erg in de smaak valt. Binnen enkele dagen bericht dat het klaar ligt en afhalen is goed geregeld.
Beste Meriam, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat je al een aantal keer een cadeau hebt besteld en dat we iedere keer aan al jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen! Super dat je zo tevreden bent over onze afhaalservice en onze unieke spaarpotjes! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Heel verrassend met een leuk kaartje erbij
Beste Toinet, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat we je zo verrast hebben en dat het kaartje zo goed in de smaak is gevallen! Top om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en levering die wij bieden. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Onlangs een bestelling geplaatst. De volgende dag belde ze op om even te checken wat mijn wensen waren. Na 3 dagen had ik het pakketje al binnen!
Beste Elina, Bedankt voor je mooie beoordeling! We denken graag met de klant mee om zo tot een mooi eindresultaat te komen, wat leuk om te lezen dat dit bij jou zo geslaagd is! Dat je bestelling snel in huis was is natuurlijk altijd fijn! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Ik heb een badcape besteld. Er stond niet vermeld dat de naam een sticker is. Ik had dacht ik gezien te hebben op de foto dat de naam geborduurd zou worden. Dit was dus niet zo. Ik vind de kwaliteit van de naam sticker erg slecht het ziet er uit alsof je het er zo van af kan wassen. Ook zit de sticker al op hoekjes los. Contact gehad met suuske en wegens beleid mag het niet geretourneerd worden helaas. Mijn moeder borduurt het nu maar. De handdoek zelf voelt goed aan en de kleur is prachtig.
Beste, Wat jammer dat we niet aan al jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen, zoals besproken met mijn collega kunnen wij hem niet retourneren. Ondanks de teleustelling wensen wij je wel nog veel plezier met de badcape! Liefs Team Shuuske.
Het kinder opbergbankje voorzien van naam en geboortecatum was makkelijk te bestellen en werd snel geleverd. Het meegestuurde kaartje, inpakfolie en lint was ook super leuk. Een volgende bestelling is zeker voor herhaling vatbaar.
Beste Brigitta, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat het kinder opbergbankje zeker in de smaak is gevallen en dat je zo tevreden bent over de inpakfolie, het lint en het handgeschreven bedank kaartje! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Leuke gepersonaliseerde cadeaus als kraamcadeau besteld. Heel mooi geworden! En snelle levering ook!
Beste Els, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat je de gepersonaliseerde cadeaus zo mooi vindt en dat je zo tevreden bent over de snelle levering! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske!
De bestelling is voor ons eerste kleinkind.Helemaal happy met de producten.Een aanrader.
Beste Agnes, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat jullie voor jullie eerste kleinkind een bestelling hebben gedaan bij ons! Super om te lezen dat de producten zo in de smaak zijn gevallen en hopelijk zien we jullie snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Alles naar wens ! Leuk en mooi product, snelle levering, goed verpakt en mooi ingepakt, en als laatste een lief bedank kaartje! hoe leuk is dat !! Super,
Beste Wil, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat een complimentjes allemaal! Super dat we aan al jou verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat het bedank kaartje en het product zo goed in de smaak zijn gevallen! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Orima
Beste Ago, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Mijn bestelling werd snel geleverd, goed verpakt en mooi afgewerkt!
Beste Christa, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat super om te lezen dat je zo tevreden bent over de afwerking en de verpakking van het product! Dat het snel in huis was is natuurlijk altijd fijn! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Een persoonlijk bericht bij aflevering! Erg klant vriendelijk
Beste Ivo, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je ons als klantvriendelijk hebt ervaren en dat je het pesoonlijke bericht bij aflevering zo waardeert! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Erg leuk dat er een handgeschreven kaartje van jullie bij zat!
Beste Tamara, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij schrijven het kaartje met liefde, het is dan ook extra leuk als het zo goed in de smaak valt! Super om te lezen dat het mooi ingepakt was zodat het een feestje was om uit te pakken, hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Snelle verzending en ook heel lief om een persoonlijk briefje erbij te doen als dank voor de bestelling.
Beste Jessica, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat het persoonlijke kaartje zo in de smaak is gevallen en dat je zo tevreden bent over de snelle verzending! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Voor mij neefje een cadeautje besteld. Super leuk ingepakt en het zag er zo mooi uit, dat ik het bijna niet kon geven haha. Goede service en snelle levering ook.
Beste Zeynep, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij pakken het met liefde in zodat het een feestje is om uit te pakken! Wat leuk om te lezen dat dit bij jou zo goed is gelukt! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service en onze levering! Heel veel speelplezier toegewenst aan je neefje en hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Gekregen wat ik besteld heb, met een lief persoonlijk briefje erbij!
Beste Wanda, Bedankt ovor je mooie beoordeling! Wat leuk dat we aan jou verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat het persoonljike briefje zo in de smaak is gevallen! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Beste Dirk, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat je ons in een woord prima vindt! Wat fijn dat je zo tevreden bent en hopelijk zien we je nog eens bij Shuuske!
Over het algemeen een hele fijne service, helaas was het bankje dat we bestelden een tijd niet leverbaar, dit is tussendoor goed gecommuniceerd en ook wanneer er extra vertraging was werd dit goed gecommuniceerd en een alternatief geboden. Toch voor het oorspronkelijke bestelde bankje gekozen, en dit was het wachten waard. Het was wel verzonden als bouwpakket, dit was me bij het bestellen niet helemaal duidelijk. Maar geen probleem achteraf. In het pakket zat nog een extra beschrijving met tips voor het monteren, dit was fijn. Mooie kwaliteit, geen waaibomenspul. We zijn er erg blij mee.
Beste Pleun, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je ondanks de hele lange wachttijd door de extra vertraging toch zo tevreden bent! Gelukkig hebben we je ook met de extra beschrijving en de tips goed op weg kunnen helpen om de mooiste herrineringen te kunnen maken met dit mooie bankje! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Had een koffertje met naam besteld. Zag er super leuk uit en het was goed verzorgd (verpakking/ kaartje). Daardoor extra leuk om te geven.
Beste Noor, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij pakken het in met liefde zodat het een feestje is om uit te pakken en ook zeker om te geven! Het is extra leuk als het handgeschreven kaartje zo gewaardeerd wordt en dat je zo blij bent met het eindresultaat! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Hele leuke spaarpot besteld voor ons pasgeboren neefje. Hele goede service en duidelijke site. De levering was erg snel. Zeker een aanrader er is nog een neefje onderweg dus bestel zeker weer.
Beste Chantal, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat je zo tevreden bent met de spaarpot en dat de service en onze site zo goed in de smaak zijn gevallen! Wij kunnen niet wachten om ook voor het kleine neefje een cadeau te mogen maken en hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Erg persoonlijk en liefdevol ingepakt. Onze zoon vond het een feestje om het uit te pakken en is erg blij met zn stoeltje.
Beste Ilvar, Bedankt voor je mooie beoordeling! We pakken het met liefde in zodat het een feestje is om uit te pakken! Wat ontzettend leuk om te lezen dat dit zeker dubbel en dik geslaagd is bij jullie zoon! Dat hij maar heel veel leuke herrineringen mag maken met dit mooie stoeltje! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Echt zeer leuk
Beste Marja, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat je zo enthousiast bent en dat je zo tevreden bent! Wij schrijven het kaartje met liefde het is dan extra leuk als het zo gewaardeerd wordt! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Snelle levering en prachtig stoeltje!
Beste Stephanie, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat je het stoeltje zo prachtig vindt en dat het snel in huis was is natuurlijk altijd fijn! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.