Leuk, snel een aanrader
Beste Wendy, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je ons een aanrader vindt en dat je zo tevreden bent over het product en de levering die wij bieden! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Leuk kadootje, mooi ingepakt en op tijd geleverd!
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! We pakken het met liefde in zodat het een feestje is om uit te pakken! Wat leuk om te lezen dat dit bij jou zo goed is gelukt. Dat het product snel is huis was is natuurlijk altijd fijn! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Snelle levering, bestelling (koffertje met naam) zag er prachtig uit. Ik ga hier meer bestellen!
Beste Ellen, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat we aan al jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat het koffertje snel in huis was is natuurlijk altijd fijn! Op heel veel mooie herrineringen die gemaakt worden met dit prachtige koffertje! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Leuk om een handgeschreven briefje bij de bestelling te ontvangen.
Beste Renate, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij schrijven het kaartje met liefde, het is dan extra leuk als het zo gewaardeerd wordt! Super om te lezen dat je zo tevreden bent met de service die wij bieden. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Prachtig bankje en goede service
Beste Wilma, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat je zo teveden bent over het bankje en over de service die wij bieden! Dat er heel veel mooie herrineringen mogen gemaakt worden met dit prachtige bankje en hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Goede kwaliteit, persoonlijk en snelle levering!
Beste Irma, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit en snelle levering! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Leuk verpakt en een lief briefje erbij; een heel leuke ervaring
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! We pakken het met liefde in zodat het een feestje is om uit te pakken! Wat leuk dat je ons handgeschreven kaartje zo waardeert en hopelijk beleef je nog vele leuke ervaringen bij ons! Liefs Team Shuuske.
Zag er heel goed uit , dik tevreden en hopelijk zijn de kleinkids er ook blij mee
Beste Ineke, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat we aan al jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen en wij wensen de kleinkids heel veel speelplezier toe! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Alles ruim op tijd binnen! Leuk verpakt!top!
Beste Wil, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen je zo tevreden bent, we pakken het met liefde in zodat het een feestje is om uit te pakken! Het is altijd fijn als je bestelling op tijd binnen is! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Het eindresultaat is prachtig! Ik ben aangenaam verrast en super blij met de aankoop.
Beste Judy, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat we aan al jou verwachtingen hebben kunnen voldoen! Hier doen we het toch allemaal voor. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Levertijd was enorm lang maar dat lag aan de verscheping, goede service. Erg leuk product!
Beste Lina, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat je ondanks de enorme levertijd toch zo tevreden bent over het product en de service die wij bieden! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Gepersonaliseerd koffertje heel snel ontvangen en ziet er super leuk uit! Ook als een leuk cadeautje ingepakt. Goede en snelle service dus. Ik zal hier zeker nog een keer iets bestellen!
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat we aan al jou verwachtingen hebben kunnen voldoen! We pakken ieder cadeautje met liefde in zodat het een feestje is om uit te pakken, wat leuk om te lezen dat dit bij jou zo goed heeft uitgepakt! Top dat je zo tevreden bent over onze service en levering die wij aanbieden. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
mooi assortiment, makkelijk te bestellen
Beste Monique, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat top dat je ons assortiment zo mooi vindt en dat de website zo gebruiksvriendelijk is! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Wat wordt je snel en goed geholpen. Snel geleverd en netjes gemaild als iets niet leverbaar is. TOP!!
Beste Samantha, Bedankt voor je mooie beoordeling! We denken graag met de klant mee om zo tot een mooi eindresultaat te komen, wat leuk dat dit bij jou zo goed gelukt is! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Ze zagen dat het voor er. Verjaardag was volgende dag al verzonden
Beste Deborah, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij denken graag met de klant mee om ze een lach op hun gezicht te toveren! Super dat dit bij jou gelukt is om het pakketje op tijd in huis te leveren! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Heel mooie uitvoering. Snelle service. Leuk kaartje erbij. gewoonweg een zeer correcte firma met mooi materiaal.
Beste Katrien, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat top om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de service die wij bieden. We schrijven het persoonlijke kaartje met liefde, het is dan ook extra leuk als het zo gewaardeerd wordt! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Had het huisnummer vergeten te vermelden. Ze hebben me gebeld en erbij verteld dat ik het de volgende dag thuis kon verwachten. Het klopt. uitstekende service
Beste Dirk, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat top om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! Een pakketje zonder huis nummer laten wij niet graag aan ons voorbij gaan, super dat we dit hebben opgelost en je een lach op het gezicht hebben kunnen toveren! Liefs Team Shuuske.
Super origineel cadeau!!!
Beste Natatsja, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat je zo blij bent met het originele cadeau en dat wij aan al jou verwachtingen hebben kunnen doen! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Het is een aanrader om hier een gepersonaliseerd kraamkado te bestellen! Ik ben zeer tevreden over het product en de service. Het is heel persoonlijk, met een leuk kaartje erbij. Voor een paar euro was het ook nog eens leuk ingepakt! Ik ben erg tevreden.
Beste Joanne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat een complimentjes allemaal! Super om te lezen dat je ons aanraad voor een gepersonaliseerd kraamkado en dat je zo tevreden bent over je product en de service die wij bieden! We schrijven het persoonlijke kaartje met liefde, het is dan extra leuk dat dit zo gewaardeerd wordt! Top dat het cadeautje een feestje was om uit te pakken! Liefs Team Shuuske.
Mooi koffertje, leuk verpakt.
Beste Mar, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat je zo tevreden bent over het koffertje! We pakken het in met liefde zodat het een feestje is om uit te pakken, wat leuk dat dit bij jou zo goed is gelukt! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Heel snel geleverd, goede kwaliteit, goed ingepakt en precies zoals op het plaatje! Ontzettend leuk persoonlijk kaartje erbij!
Beste Amanda, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat we aan al je verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en de verzending die wij bieden! We pakken het in met liefde zodat het een feestje is om te te pakken, top dat dit bij jou zo goed is gelukt! Exta leuk als ons persoonlijke kaartje zo gewaardeerd wordt, hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Bij de bestelling hebben wij zelf iets fouts aangevinkt.. met 1 telefoontje gelijk goed geregeld! Heel erg bedankt wij zijn blij!
Beste Maria, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat super om te lezen dat je heeeel tevreden bent met je bestelling en dat we je hebben kunnen helpen om de fout te herstellen om zo toch een mooi resultaat te leveren! Als de klant blij is zijn wij ook blij! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Product zoals omschreven, vlotte levering en bovendien een super attent begeleidend briefje erbij. Helemaal top!
Beste Manon, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat het product aan al je verwachtingen heeft voldaan en dat het begeleidend briefje zo goed in de smaak is gevallen! Top dat het product zo snel geleverd was! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Poppenwagen ziet er prachtig uit. Keurig, verpakt. Mooi ingepakt. Mooi kaartje er bij en persoonlijke boodschap. Vond de verzendkosten wat jammer, maar ja als die niet worden gerekend, moet de prijs waarschijnlijk weer omhoog.
Beste Lida, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat je zo teveden bent met de poppenwagen en dat je hem prachtig vindt! We schrijven met liefde een persoonlijke kaartje, het is dan ook extra leuk als het zo gewaardeerd wordt! We toveren met onze cadeautjes graag een lach op het gezicht van onze klant, fijn dat dit bij jou zo goed gelukt is! Liefs Team Shuuske.
Mooie en heel makkelijke site Goede prijs Alles super gegaan en erg blij met het prachtige kado
Beste Patricia, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat superleuk om te lezen dat je onze site zo mooi en als gebruiksvriendelijk ervaart, top om te lezen dat we je een prachtig kado hebben kunnen leveren en dat het zo goed in de smaak is gevallen! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.