Leuke weegdoek online besteld en zeer snel geleverd. Top!
Beste Bart, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat je zo tevreden bent over onze verzending en dat de weegdoek zo goed in de smaak is gevallen! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
De bestelling plaatsen ging gemakkelijk en was binnen 3 dagen bezorgd! Echt super. Ook een heel lief kaartje erbij erg aardig. Helemaal top
Beste Isha, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat ons persoonlijke kaartje zo in de smaak is gevallen en dat je de website als gebruiksvriendelijk ervaart! Super dat het pakketje binnen 3 dagen bezorgd was! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Leuke spullen. Goede service
Beste Robin, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super om te lezen dat je onze producten zo leuk vindt en dat de service die wij bieden zo goed in de smaakt valt! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Zie hierboven.
Beste Ingrid, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat onze persoonlijke touch zo in de smaak is gevallen en dat we je een prachtig kraamkado hebben kunnen leveren! We denken graag met onze klanten mee om tot een mooi eindresultaat te komen, super dat dit bij jou zo goed is gelukt! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Ik ben erg enthousiast over het bestelde product, maar vooral ook door de levering ervan. Ik zou dit bedrijf echt aanraden aan vrienden en familie!
Beste Henrieke, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat je zo enthousiast bent over je bestelde product! Super dat de levering ook aan al je verwachtingen heeft kunnen voldoen en dat je ons zou aanraden bij vrienden en familie! Hopelijk zien we je nog eens bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Alles werd snel verzonden en leuk verpakt
Beste Jantinette, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij pakken het cadeautje in met liefde zodat het een feestje is om uit te pakken! Erg leuk om te lezen dat dit zo goed in de smaak is gevallen! Super dat je zo teveden bent over onze service en de verzending die wij bieden. Liefs Team Shuuske.
2 mooie nachtlampje besteld met naam. Prachtig handwerk, super origineel kraamcadeau... Snelle levering. Zeer tevreden en aan te raden!
Beste Daniëlle, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat je de nachtlampjes met naam zo origineel en prachtig vindt! Hopelijk mogen de lampjes heel veel uurtjes licht geven en belanden ze snel in dromenland! Super dat ze snel geleverd waren en dat je tevreden bent over onze levering en de producten die wij bieden! Liefs Team Shuuske.
Geleverd zoals beschreven. Op tijd geleverd volgens afspraak.
Beste Annemie, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat we aan al jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen! Het is natuurlijk altijd fijn als het pakketje op tijd aan huis geleverd is, super om te lezen dat je zo tevreden bent! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
ze waren er blij mee
Beste Riet, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat het product zo in de smaak is gevallen en dat ze er blij mee waren! Hier doen we het uiteindelijk toch allemaal voor, super dat dit zo goed in de smaak is gevallen! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Mooi uitgevoerd, met zorg verstuurd en houdt goed contact met de cliënt als er eventueel vertraging is . Alles wijst erop dat Shuuske erop gericht is klantgericht te handelen. Heel fijn en persoonlijk.
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat een complimentjes zeg! Wat leuk om te lezen dat we aan al je verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat je tevreden bent over de communicatie en onze klantgerichtheid! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Mooi verzorgde cadeautjes met een persoonlijke twist. Ook qua klantafhandeling.
Beste Heidi, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij pakken de cadeautjes in met liefde zodat het een feestje is om uit te pakken, wat leuk om te lezen dat dit bij jou zo goed in de smaak is gevallen! Fijn dat je zo tevreden bent over de service die wij bieden! Liefs Team Shuuske.
Tweede keer een koffertje laten maken. Goede site, snelle levering/afhaal optie.
Beste Jacqueline, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat je al voor de tweede keer een koffertje hebt besteld bij ons, super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze site en de levering/afhaal optie! Heel veel speelplezier met deze mooie koffertjes! Liefs Team Shuuske.
veel keuze op de website erg leuke dingen . snelle levering en netjes verzorgd . goed contact met de mail. niets op aan te merken.
Beste Ina, dank je wel voor de mooie beoordeling! Super leuk om te lezen dat ons aanbod zo leuk wordt gevonden! Heel fijn dat de levering en het contact zo goed is bevallen. Hopelijk is de kleine Lieke blij met haar mooie bankje ♥ Hopelijk tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, team Shuuske
Mooi artikel, leuk verpakt en bedankje van maker. Leuk om te geven en mooi om te krijgen
Beste Ellen, wat een mooie beoordeling, dank je wel! Met het bedankje willen we elke klant persoonlijk laten weten dat we blij zijn met elke bestelling, fijn dat het gebaar zo gewaardeerd wordt! En natuurlijk ook fijn dat de kiepwagen naar wens was! Tot het volgende feestje bij Shuuske.nl :) Liefs, team Shuuske
Persoonlijke aandacht en super service!
Beste Judith, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Heel fijn om te lezen dat je onze service en persoonlijke touch zo waardeert! Ons hart maakt altijd een sprongetje als een klant blij is met zijn of haar bestelling :) Hopelijk tot gauw bij Shuuske.nl! liefs, team Shuuske
Hele leuke spaarpot met naam voor mijn dochtertje besteld. Zeer tevreden over de aankoop. Er is veel aandacht besteed aan het inpakken van het cadeautje en een leuk kaartje erbij Dit geeft toch net een extra persoonlijk tintje. Een aanrader!
Beste Lauren, hartelijk dank voor de mooie beoordeling, daar worden we super blij van! Door aandacht en liefde worden al onze bestellingen een feestje om te geven en om te krijgen! Super fijn dan ook om te horen dat jullie onze persoonlijke touch zo waarderen! Hopelijk tot snel voor een volgend feestje bij Shuuske.nl! Liefs, team Shuuske
Het ziet er echt geweldig uit. Niet alleen het kado (mijn geval houten vrachtwagen spaarpot met naam en geboortedatum), maar ook de rest. Het is met zorg ingepakt en ze schrijven de kaart met de hand, waardoor je kado veel persoonlijker wordt.
Beste Franciska, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij maken van elke bestelling met liefde een feestje zodat het een feestje is om te geven en om te krijgen! Leuk dat het zo gewaardeerd wordt. Hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw verwelkomen in onze webshop! Liefs, team Shuuske
Toch nog even een persoonlijk kaartje erbij gedaan! Zeer attent
Beste Annemarie, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat ons handgeschreven kaartje zo in de smaak valt, wij schrijven het met liefde! Hopelijk zien we je snel nog eens bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Er wordt meegedacht over het cadeau. Veel mooie spullen, met geweldige opdrukken. Leuk om te geven en om te krijgen.
Beste Barbara, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je onze producten en de opdrukken zo mooi vindt! Wij snappen helemaal dat het leuk is om te krijgen en natuurlijk om te geven! Wij maken het met alle liefde voor de klant klaar en denken graag mee om tot een mooi eindresultaat te komen. Wat fijn dat dit bij jouw zo goed is gelukt en dat je tevreden bent over onze service! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Ik wilde mijn bestelling graag op tijd hebben, omdat ik het cadeau wilde geven. Mijn vrachtwagen met naam en geboorte datum kwam netjes optijd. Het persoonlijke geschreven kaartje was echt super leuk.
Beste Rosaly Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn dat we jouw vrachtwagen met naam nog op tijd geleverd hebben en dat jij zo toch nog een leuk cadeau hebt kunnen geven. Wij pakken het met liefde in zodat het een feestje is om uit te pakken! Het is extra leuk als ons persoonlijk geschreven kaartje zo gewaardeerd wordt. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Mooi product, snelle levering Geboorde gaatjes niet allemaal perect uitgemeten om de vijzen gemakkelijk erdoor te krijgen
Beste Charlotte, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat je tevreden bent met het product, jammer dat de geboorde gaatjes niet helemaal perfect uitgemeten zijn om de vijzen er makkelijk doorheen te krijgen, wij nemen dit zeker mee bij volgende bestellingen. Dat het product snel in huis was is natuurlijk altijd fijn! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Website duidelijk,goederen snel geleverd en goede kwaliteit
Beste Yvonne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat de website duidelijk is en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en levering die wij aanbieden! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Reageert niet op mail met de vraag over mijn bestelling. Bestelling ontvangen en er was een probleem mee. Hierover gemaild maar tot nu toe nog geen reactie. Hopelijk zijn er geen omstandigheden en word het nog opgelost. Mvg, A
Beste Annelies, Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat je zo teleurgesteld was over de speelgoedton, we hebben het uitgebreid besproken op de mail en hebben we het gelukkig samen goed opgelost hopelijk ben je nu blij met het eindresultaat! Wij wensen Jane veel speelplezier toe namens Team Shuuske! Liefs Team Shuuske.
De kwaliteit is top! Service is duidelijk en komt de tijdslijn na. Als er iets is wordt het zonder meer opgelost.
Beste Rianne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat de service die wij bieden zo goed is ontvangen en dat je de kwaliteit en het product zo mooi vindt! Wij denken graag met de klant mee zodat het een mooi eindresultaat wordt, fijn dat dit bij jou zo goed is gelukt! Liefs Team Shuuske.
De bestelling was de volgende dag al binnen. Spulletjes zijn van goede kwaliteit en mooi om te zien. Er waren wat onduidelijkheden, ik werd daar over gebeld zodat de juiste producten geleverd zouden worden. Heel hartelijk en vriendelijk. Nogmaals bedankt hiervoor.
Beste Sandra, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat een complimentjes allemaal! Wat leuk dat je onze artikelen prachtig vindt en dat je zo tevreden bent met de kwaliteit. Wij denken graag met de klant mee zodat we samen tot een mooi eindresultaat komen, hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.