Leuke weegdoek, snel geleverd.

Leuke weegdoek online besteld en zeer snel geleverd. Top!

De bestelling plaatsen ging gemakkelijk en was binnen 3 dagen bezorgd! Echt super. Ook een heel lief kaartje erbij erg aardig. Helemaal top

Leuk

Leuke spullen. Goede service

Attent.....meedenken....prachtig resultaat als kraamkado en leuk ingepakt met persoonlijke " touch !

Zie hierboven.

Super netjes verzorgde levering!

Ik ben erg enthousiast over het bestelde product, maar vooral ook door de levering ervan. Ik zou dit bedrijf echt aanraden aan vrienden en familie!

Super service

Alles werd snel verzonden en leuk verpakt

Prachtig, origineel cadeau!

2 mooie nachtlampje besteld met naam. Prachtig handwerk, super origineel kraamcadeau... Snelle levering. Zeer tevreden en aan te raden!

Heel tevreden!

Geleverd zoals beschreven. Op tijd geleverd volgens afspraak.

goed geregeld

ze waren er blij mee

Met zorg uitgevoerd, verrassend mooi. Prima!

Mooi uitgevoerd, met zorg verstuurd en houdt goed contact met de cliënt als er eventueel vertraging is . Alles wijst erop dat Shuuske erop gericht is klantgericht te handelen. Heel fijn en persoonlijk.

Lieve persoonlijke cadeautjes en service

Mooi verzorgde cadeautjes met een persoonlijke twist. Ook qua klantafhandeling.

Prachtig

Tweede keer een koffertje laten maken. Goede site, snelle levering/afhaal optie.

uitstekend!!

veel keuze op de website erg leuke dingen . snelle levering en netjes verzorgd . goed contact met de mail. niets op aan te merken.

Mooi en snel geleverd

Mooi artikel, leuk verpakt en bedankje van maker. Leuk om te geven en mooi om te krijgen

Super service

Persoonlijke aandacht en super service!

Super leuke spaarpot prachtig verpakt

Hele leuke spaarpot met naam voor mijn dochtertje besteld. Zeer tevreden over de aankoop. Er is veel aandacht besteed aan het inpakken van het cadeautje en een leuk kaartje erbij Dit geeft toch net een extra persoonlijk tintje. Een aanrader!

Het ziet er echt geweldig uit. Niet alleen het kado (mijn geval houten vrachtwagen spaarpot met naam en geboortedatum), maar ook de rest. Het is met zorg ingepakt en ze schrijven de kaart met de hand, waardoor je kado veel persoonlijker wordt.

Professioneel en attent

Toch nog even een persoonlijk kaartje erbij gedaan! Zeer attent

Super service voor een mooi persoonlijk cadeau

Er wordt meegedacht over het cadeau. Veel mooie spullen, met geweldige opdrukken. Leuk om te geven en om te krijgen.

Super snel

Ik wilde mijn bestelling graag op tijd hebben, omdat ik het cadeau wilde geven. Mijn vrachtwagen met naam en geboorte datum kwam netjes optijd. Het persoonlijke geschreven kaartje was echt super leuk.

Snel en mooi

Mooi product, snelle levering Geboorde gaatjes niet allemaal perect uitgemeten om de vijzen gemakkelijk erdoor te krijgen

Goede snelle service

Website duidelijk,goederen snel geleverd en goede kwaliteit

Teleurgesteld

Reageert niet op mail met de vraag over mijn bestelling. Bestelling ontvangen en er was een probleem mee. Hierover gemaild maar tot nu toe nog geen reactie. Hopelijk zijn er geen omstandigheden en word het nog opgelost. Mvg, A

Super mooi!

De kwaliteit is top! Service is duidelijk en komt de tijdslijn na. Als er iets is wordt het zonder meer opgelost.

Prachtige artikelen

De bestelling was de volgende dag al binnen. Spulletjes zijn van goede kwaliteit en mooi om te zien. Er waren wat onduidelijkheden, ik werd daar over gebeld zodat de juiste producten geleverd zouden worden. Heel hartelijk en vriendelijk. Nogmaals bedankt hiervoor.

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal