Snelle levering, prachtig product en goed ingepakt voor transport.

Vond het vooral erg leuk dat de twee kaartjes, die erbij zaten, handgeschreven waren. Persoonlijke aandacht en tijd voor de bestelling.

Duurde lang eer bestelling er was en qua prijs/kwaliteit onder de maat

Duurde zeer lang eer de waren er was. Letters van mijn zoon was er op geplakt en komen dus snel los. Eén sterretje op een oppervlakte is wel heel weinig

Zeker doen!

De levertijd was snel en nog een leuk bedank kaartje erbij als extra. De speelgoedkist is heel mooi geworden, echt een heel leuk verjaardagskado! Zeker een aanrader!

Goede service vlotte levering

Had mijn geboortedatum in foute kleur Via bellen snel geregeld!

Mooie spullen

Prachtig

Super bedankt voor de snelle service! Ook nog erg leuk ingepakt!

Super bedankt voor de snelle service! Ook nog erg leuk ingepakt!

super leuk kado

De spaarpot vrachtauto's zijn super leuk

De spaarpot was prachtig

De unicorn spaarpot was prachtig. Mijn dochter vond hem heel mooi en bedankt voor het lieve kaartje wat erbij zat.

Goed overleg met de medewerkster, mooi resultaat.

Wij wilden een afwijkende tekst laten plaatsen. nl in 2 delen. We kregen advies over het lettertype en er werden voorbeelden gestuurd. Zo konden we de opties goed bekijken. We zijn zeer tevreden over het resultaat en de klantvriendelijkheid.

Alles was perfect. Het koffertje. De tekst, de uitvoering. Mooi. Lief kaartje erbij. Super tevreden.

Op zich goed

Op zich goed alleen 1 opmerking, als je een loopfiets samen stelt dan is het wel leuk als je ziet hoe je het hebt samengesteld. Nu vind ik dat jammer dat je dat van te voren niet kan zien en maar moeten afwachten hoe het is geworden.

Naar verwachting

Heel.mooi ingepakt met een leuk persoonlijk kaartje erbij

Super service

Snelle levering, mooie kaartjes erbij, heel persoonlijk.

Snel, makkelijk en superleuk

Ik heb een leuke gepersonaliseerde olifanten spaarpot als kraamcadeau gekocht. Ik kon zelf de lettertype en de kleur van de letters kiezen. Het hartje bij de poot kon ik ook kleuren naar wens (keuzelijst). De spaarpot werd snel verzonden. Het is naar wens en mijn vriendin is blij

Super leuk !

Ben erg tevreden over de kar, hij ziet er mooi en degelijk uit. Ook hele leuke kaartjes erbij, met 'n lieve tekst. Hier kunnen nog veel websites 'n voorbeeld aan nemen. Top !

Snelle en mooie levering met een persoonlijke touch!

Snelle en mooie levering met een persoonlijke touch!

Uitstekende service, volgens afspraak.

Team Shuuske heeft mijn order uitstekend en conform afspraak afgehandeld. Ik kan als klant merken dat team Shuuske de website met veel plezier en passie runt. Ik kan daarom Het Winthager Shuuske van harte aanbevelen!!

Hele snelle levering, en netjes gemaakt en ingeoakt met leuk kaartje.....

Zeer persoonlijke service

Enorm tevreden met de geleverde en persoonlijke service

SUPER....mooi....niets is teveel....en snel

Super blij met jullie!! Super leuke vrachtauto! En super blij dat de tekst geldtranspoort erop mocht!!! Onwijs bedankt!!

Leuk origineel en persoonlijk cadeau!

Snelle levering, veel opties en fijn dat het cadeautje al wordt ingepakt.

Prima levering volgens afspraak

Prima geleverd Vlgs aangeven in bevestiging. Leuk ingepakt en persoonlijk met kaartje erbij.

Snelle en fijne service!

Superleuke site met lieve en leuke kadootjes. Zending vlug ontvangen en netjes en met zorg verpakt. Een genot om het zo te ontvangen! Het persoonlijk kaartje wat ze erbij hebben gedaan maakt het helemaal af.

Zorgvuldig en mooi verpakt cadeau! en snel geleverd!

we kunnen met trots dit mooie cadeau aan onze collega geven!

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal