Prima geleverd Vlgs aangeven in bevestiging. Leuk ingepakt en persoonlijk met kaartje erbij.
Beste Leonie, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij pakken het met liefde in zodat het een feestje is om uit te pakken! Wat leuk dat dit zo in de smaak is gevallen en dat het persoonlijke kaartje zo gewaardeerd wordt! Wat fijn dat de levering goed is verlopen en dat het cadeautje volgens afspraak is afgeleverd. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Snelle en fijne service!
Beste Donja, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat de service zo goed is ontvangen en dat je tevreden bent met het product! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Superleuke site met lieve en leuke kadootjes. Zending vlug ontvangen en netjes en met zorg verpakt. Een genot om het zo te ontvangen! Het persoonlijk kaartje wat ze erbij hebben gedaan maakt het helemaal af.
Beste Cees, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat onze site met kadootjes zo in de smaak valt en dat het persoonlijke kaartje zo gewaardeerd wordt! Wij verpakken alles met liefde, het is dan extra leuk als het zo goed en snel in huis is! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
we kunnen met trots dit mooie cadeau aan onze collega geven!
Beste Joanne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat jullie je collega zo blij kunnen maken met het mooie cadeau, wij pakken het met liefde in zodat het een feestje is om uit te pakken! Het is natuurlijk extra fijn als het zo snel in huis is! Liefs Team Shuuske.
Snelle service en mooie kwaliteit, hele leuke kraamcadeau's en zeer vriendelijk contact. Leuk ingepakt voor de ontvanger en bedankkaartje voor de gever. Super attent!
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat een complimentjes allemaal! Super dat je zo tevreden bent over onze leuke kraamcadeau's en de kwaliteit hiervan. Het kaartje schrijven wij met liefde, het is dan ook extra leuk als het zo gewaardeerd wordt! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Bijzonder leuke website. Je wordt prima op de hoogte gehouden over de voortgang na een bestelling. Vooral het gepersonaliseerde, handgeschreven “bedankt voor uw aankoop”-kaartje vond ik zeer attent. Aanrader!
Beste Ed, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn dat de communicatie zo goed is ontvangen en dat het persoonlijke handgeschreven kaartje zo gewaardeerd wordt, super dat je de website zo leuk vindt! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Beste Monique, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super dat de service die wij bieden zo goed is ontvangen, hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Levering was wel ietwat lang (ruim een week) dit was echter ook van te voren aangekondigd. Dus wat dat betreft prima. Het fietsje zag er mooi uit en de naam was mooi gedrukt.
Beste Iris, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij snappen de teleurstelling als een levering langer duurt dan gehoopt, bedankt voor je begrip en wat fijn dat het fietsje zo in de smaak is gevallen! Hopelijk wordt er veel fiets plezier aan beleefd! Liefs Team Shuuske.
Telefonisch goed te bereiken, meedenkend in de wensen van de klant en aanpassingen zijn allemaal mogelijk. Hele fijne ervaring!
Beste Evelien, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen met je bestelling, we luisteren graag naar de klant en denken dan ook graag mee over de mogelijkheden om tot een mooi eindresultaat te komen! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Al een paar keer een bestelling gedaan. En elke keer zo mooi en verzorgd afgeleverd. Maar wat ik echt super vindt is de persoonlijk handgeschreven kaartje voor wie het kadootje krijgt maar ook voor wie het kadootje geeft. Hartelijk dank team Shuuske. Jullie zijn Toppers!
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om al deze mooie complimenten te lezen! Wij vinden het ontzettend leuk dat ons handgeschreven kaartjes zo gewaardeerd worden en dat de bestellingen iedere keer zo in de smaak zijn gevallen! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Super mooi spaarpotje helemaal naar wens en hele fijne service!!
Beste Mireille, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat het spaarpotje zo in de smaak is gevallen en dat je blij bent met de fijne service die wij aanbieden! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Beste Johanne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Makkelijke website, snelle afhandeling, goede service. Ik mailde een dag na mijn bestelling of het mogelijk was mijn bestelling binnen een week te ontvangen, vanwege een geplande afspraak. Ik kreeg gelijk reactie en het pakketje was 2 dagen later al binnen. Práchtig ingepakt, een lief kaartje erbij. Ik hoefde er zelf niks meer aan te doen, alleen het cadeautje door te geven. :-) Ik raad Shuuske aan!
Beste Dorris, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat alle verwachtingen zijn uitgekomen! We denken graag met de klant mee om tot een mooi eindresultaat te komen en natuurlijk de gewenste leverdatum na te streven! Wat leuk dat het lieve kaartje ook zo is gewaardeerd en dat het cadeautje een feestje was om uit te pakken! Liefs Team Shuuske.
Goede service, snelle levering en producten zien er top uit!
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat je zo tevreden bent over de producten, service en de verzending die wij aanbieden! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Prachtig materiaal , de jonge ouders zijn er blij mee
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en het materiaal! Super dat de jonge ouders er blij mee waren! Heel leuk dat wij hier voor hebben kunnen zorgen. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Ik zou het bestelde product gaan ophalen, maar wegens omstandigheden was dit niet mogelijk. Toen is het product uiteindelijk zonder kosten thuis gebracht. Hele fijne service en ontzettend klantvriendelijk. Ik ga hier zeker vaker iets kopen. :)
Beste Kim, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met het mooie product en dat je zo tevreden bent met de service en de klantvriendelijk! Wij brengen het met liefde en het is dan ook heel leuk om te lezen dat dit zo gewaardeerd wordt! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Het koffertje was precies zoals ik het gevraagd had. Heel leuk dat er ook een zelfgeschreven kaartje bij zat! Dat was net dat beetje extra. Bedankt!
Beste Gwenn, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat wij jou zo blij hebben kunnen maken met het mooie koffertje! Wij schrijven het kaartje met liefde, het is dan ook extra leuk als het zo gewaardeerd wordt! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Snelle levering, goed verzorgd en ingepakt. Ook het persoonlijke kaartje vindt ik erg leuk.
Beste Konnie, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn dat je zo tevreden bent met het kraamcadeau en dat het zo snel in huis was! Wij schrijven het kaartje met liefde, het is dan ook extra leuk als het zo gewaardeerd wordt! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Een leuk kinderfaultui met naam precies de kleur op foto. Zelf nog persoonlijk gebeld door mevr. Om iets te vragen over de letters. Alleen had ik het iets sneller verwacht . Maar wel begrijpelijk ivm corona drukte.
Beste Ingrid, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat we aan al jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen wat betreft de kinderfaultui, en dat de communicatie zo goed is ontvangen! Bedankt voor u begrip rondom de verzending in verband met de corona drukte, wij doen erg ons best om alles zo snel mogelijk te verzenden! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Zeer snelle afhandeling. Artikel precies gelijk aan afbeelding. Een aanrader!
Beste Marjo, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat we aan al jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat het snel in huis was! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske. Liefs Team Shuuske.
Enige positieve aan de aankoop is de snelle verzending. Helaas is het product totaal niet wat je verwacht. De producten worden met stickers beplakt. Dit staat nergens op de website bij het artikel aangegeven. Hierover contact opgenomen en staan niet open voor een compromis. En “op maat” gemaakte producten mogen niet retour gestuurd worden. Neem aan dat stickers niet zo moeilijk zijn om te verwijderen. Niet de kwaliteit voor de prijs die je betaald
Beste Reineke, Bedankt voor je mooie beoordeling! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Goede kwaliteit, snelle levering en nog leuker in het echt
Beste Diona, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat het bestelde item nog leuker is in het echt en dat kwaliteit en de snelle levering zo goed is ontvangen. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Top bedrijf die kwaliteit levert. Daarnaast was de customer service ook uitstekend. De kleine vind het een geweldig cadeau.
Beste Jordi, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat top om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen in de zoektocht naar een geweldig cadeau! Kwaliteit van onze producten vinden wij heel belangrijk, het is dan ook heel fijn dat dit door de klant zo gewaardeerd wordt. Heel veel speelplezier toegewenst voor jullie kleine met dit top cadeau! Liefs Team Shuuske.
Mooi ingepakt en met een persoonlijke boodschap erbij.
Beste Greta, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat de spaarpot zo mooi is geworden en dat het een feestje is om uit te pakken! Wij schrijven de persoonlijke boodschap met liefde, het is dan ook extra leuk als het zo gewaardeerd wordt. Dat de spaarpot maar héél snel gevuld mag worden en er veel plezier aan wordt beleefd met sparen! Liefs Team Shuuske.