Wij bestelden een cadeautje voor een familielid. De dag na het plaatsen van onze bestelling, kregen we al telefoon. Een kleur voor een bedrukking was er niet meer. Onmiddellijk werd er een alternatief voorgesteld. Even later kregen we al een bevestiging van verzending. Het cadeautje werd goed ontvangen. Heel tevreden zijn we.
Beste Veronique, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat de communicatie zo goed is bevallen en dat jullie zo tevreden zijn met het cadeautje! We denken graag mee met de klant bij problemem zodat dit zo snel mogelijk opgelost kan worden. Heel veel plezier met geven en hopelijk zien we jullie snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Fijn hoe Suzie meedenkt en er veel mogelijk is! Ook nog eens een mooi product! Echt super!!
Beste Malou, Bedankt voor je mooie beoordeling! We proberen altijd met de klant mee te denken voor het mooiste resultaat! Leuk dat dit dan ook zo goed is ontvangen, hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Makkelijk te bestellen via de website, veel keuze en snelle levering
Beste Joyce, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super dat je de webshop als gebruiksvriendelijk ervaart en dat de ruime keuze in producten zo goed bevalt! Fijn dat de service en verzending die wij bieden zo goed en snel is ontvangen. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Prachtig gepersonaliseerd loopfietsje en zeer snel verzonden! Voor herhaling vatbaar!
Beste Sophie, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je het gepersonaliseerde loopfietsje zo prachtig vindt! Hier doen we het uiteindelijk toch voor! Fijn dat de service en de verzending die wij aanbieden zo goed en snel is ontvangen! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Mooi koffertje, snel geleverd.
Beste Zoubida, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je het koffertje mooi vindt en dat de verzending die wij aanbieden zo goed en snel is ontvangen! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Ik ben zeer tevreden. Ik heb twee prachtige koffertjes ontvangen. Per stuk ingepakt met een bijpassend kaartje. Perfecte service!
Beste Nina, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat je zo tevreden bent met de koffertjes en de service die wij bieden, bij iedere bestelling doen we een handgeschreven kaartje. Het is dan ook extra leuk als dit zo gewaardeerd wordt. Liefs Team Shuuske.
Mailcontact gehad Kreeg snel reactie op mijn vragen en vriendelijk Kado leuk ingepakt en snel geleverd
Beste Pascale, Bedankt voor je mooie beoordeling! Heel fijn dat we je zo goed en snel met de vragen hebben kunnen helpen! Ieder pakketje wordt met liefde ingepakt zodat het een feestje is om uit te pakken, wat leuk dat dit zo goed ontvangen is. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super dat de service die wij bieden zo goed is ontvangen, hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Super service en snelle mogelijkheid tot afhalen.
Beste Jeroen, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat de service en de mogelijkheid tot afhalen die wij bieden zo goed is ontvangen! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske. Liefs Team Shuuske.
We hadden het afwijkend laten verzenden, rechtstreeks naar de ouders. Maar het kaartje dat wij schreven zat er niet bij. We hebben het gemeld en excuses kwamen meteen, maar ik vond het wel jammer.
Beste Alice, Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend dat dit gebeurd is! Door de drukte is dit niet helemaal goed gelopen, we zullen er de volgende keren zeker beter op letten! Liefs Team Shuuske!
Alles goed; spulletjes mooi, snelheid goed, kaartje mooi!
Mooie op maat gemaakt kraamcadeaus.
Goede kwaliteit van weegdoek. Mooie kleur.
Super vriendelijk, super item (unicorn spaarpot), super prijs- kwaliteit verhouding, goede, mooie verpakking en super snelle levering! Ontzettend bedankt! 5- stars!
Snel geleverd, goeie prijs, mooie spullen
2 gepersonaliseerde koffertjes besteld. Waarover ik zeer tevreden ben. precies zoals gevraagd! Leuk ook dat het gratis kaartje handgeschreven is. Ook vond ik het heel leuk om een persoonlijk bedankje te krijgen voor de bestelling. Dit is net dat beetje extra, waar je als klant voor terugkomt. Toen mijn reisgenoten van een groepsreis een kraamcadeautje wilden verzinnen voor een andere reisgenoot, heb ik jullie dan ook geopperd. Zij waren ook enthousiast over wat jullie aanbieden. Zodra de kleine geboren wordt kunnen jullie dan ook een bestelling van het kraampakket van ons verwachten!
Vriendelijk, attent en goede service
Supersnelle service en levering.
Super vriendelijk geholpen aan de telefoon omdat ik er via de site niet helemaal uitkwam. Cadeau snel thuis ontvangen (sneller dan verwacht in ieder geval). Het gepersonaliseerde bankje was nog niet in elkaar gezet maar dit ging hartstikke makkelijk met de handleiding. Super enthousiast, fijne service! Ik zeg helemaal top!
Beste Kiki, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat een complimenten zeg! Super leuk om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen en dat de verzending en service die wij bieden zo goed is ontvangen! Wat fijn dat het bankje met de handleiding gemakkelijk in elkaar te zetten is want ook dit is belangrijk voor nog heel veel speelplezier! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske. Liefs Team Shuuske.
Snelle levering, mooi kado, leuk handgeschreven kaartje erbij
Beste Aniek, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij vinden persoonlijke aandacht heel belangrijk het is dan ook extra leuk om te lezen dat het handgeschreven kaartje zo gewaardeerd wordt. We pakken het met alle liefde in zodat het een feestje is om uit te pakken! Top om te lezen dat de service en de verzending die wij bieden zo goed is ontvangen! Liefs Team Shuuske.
Kealiteitsproduct en snelle levering.
Beste Christa, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn dat onze service en verzending die wij bieden zo goed is ontvangen. Top om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van het product! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Makkelijke en duidelijke site. Het enige wat lastig is dat je niet precies weet hoe kleuren in het echt zullen zijn. Snelle levering en de persoonlijke boodschap maakt het helemaal af!
Beste Linda, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je onze site als makkelijk en duidelijk ervaart, de kleuren proberen we zo realistisch mogelijk neer te zetten zodat het heel dicht bij de werkelijkheid komt! Super leuk dat je de service en de persoonlijke aandacht door middel van het persoonlijke handgeschreven kaartje zo goed hebt ontvangen. Liefs Team Shuuske.
Super snelle en nette service. Plus een handgeschreven briefje bij het pakket, heel leuk!
Beste Sandrine, Bedankt voor je mooie beoordeling! Persoonlijke aandacht naar onze klanten toe vinden wij heel belangrijk, het is dan ook extra leuk dat het handgeschreven kaartje zo in de smaak is gevallen! Top dat de service en de verzending die wij bieden zo goed is ontvangen. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Leuke producten snel geleverd
Beste Carina, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat een compliment! Superleuk om te lezen dat de producten zo goed in de smaak vallen. Heel fijn dat de service en de verzending die wij bieden zo goed is ontvangen! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Een poppenwagen en opbergbankje besteld , kleine beschadiging poppenwagen. Binnen 2 dagen een nieuwe. Geweldige service.
Beste Adam, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super om te lezen dat de service die wij bieden bij een beschadiging zo goed is ontvangen, en dat er nog veel plezier aan de poppenwagen en het opbergbankje beleefd gaat worden! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.