Een poppenwagen en opbergbankje besteld , kleine beschadiging poppenwagen. Binnen 2 dagen een nieuwe. Geweldige service.
Beste Adam, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super om te lezen dat de service die wij bieden bij een beschadiging zo goed is ontvangen, en dat er nog veel plezier aan de poppenwagen en het opbergbankje beleefd gaat worden! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Een week na de bestelling nog niets gehoord en trackingsite werkt blijkbaar ook niet.... lijkt weggegooid geld
Hallo, Zag dat het pakketje gisteren geleverd is. Er was een hele batch pakketten van ons vertraagd bij DPD. Helaas komt dat wel eens voor. Gelukkig is het pakketje nu binnen en wensen we u heel veel plezier met geven :) Vriendelijke groetjes Team Shuuske
Op zoek naar een kerstcadeautje, kom ik al gauw op deze site: heel persoonlijke cadeaus, van alle prijsklassen. Goede service, het cadeau is binnen een paar dagen al bezorgd.
Beste Marja, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat onze site en de prijsklassen van de persoonlijke cadeaus zo goed in smaak vallen! Top om te lezen dat de service en de verzending die wij bieden zo goed is ontvangen. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
De spaarpot binnen enkele dagen en prachtig verpakt binnen gekregen!
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat de spaarpot zo goed is ontvangen en dat je hem prachtig vindt. Super dat je tevreden bent met de service en de verzending die wij bieden! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske. Liefs Team Shuuske.
Mooie kinderwagen met bedrukking.
Beste Haike, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat je zo tevreden bent met de kinderwagen en de bedrukking! Super dat we een glimlach op je gezicht hebben kunnen toveren, hier doen we het uiteindelijk toch allemaal voor. Hopelijk zien we je snel
Met twee weken bezorgd, keurig verpakt en scootertje voldoet helemaal zelfs de kleur is exact zoals de foto..
Beste Elly, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat mooi dat we aan alle verwachtingen hebben kunnen voldoen! We vinden het belangrijk dat de productfoto's zo dicht mogelijk in de buurt komen van de werkelijkheid, daarom is het zo ontzettend leuk om te lezen dat deze missie is geslaagd! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Fijn telefonisch contact en het pakketje werd snel ontvangen en ziet er erg mooi uit.
Beste Coby, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat de service en de communicatie zo goed zijn ontvangen! Super dat je tevreden bent met het bestelde product en dat we een glimlach op je gezicht hebben kunnen toveren. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Veel aandacht aan besteed, super mooi ingepakt en heel persoonlijk!
Beste Marjolein, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super leuk om te lezen dat de persoonlijke aandacht zo goed is ontvangen, we pakken het met liefde in zodat het een feestje is om uit te pakken! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske. Liefs Team Shuuske.
Een mooie kwaliteit en bedrukking van het cadeautje, keurig verzorgt en - als kers op de taart - een super lief handgeschreven kaartje erbij. Dat is pas Persoonlijke Aandacht. Echt geweldig. Een dikke 10.
Beste Marianne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat de kwaliteit van het cadeautje en de persoonlijke aandacht door middel van het handgeschreven kaartje zo goed is ontvangen! Super dat we een lach op je gezicht hebben kunnen toveren, hier doen we het uiteindelijk allemaal toch voor! Liefs Team Shuuske.
Zo leuk!! Ook extra leuk dat er kosteloos een kaartje/inpakpapier bij gedaan kan worden
Beste Daisy, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij brengen graag een lach op het gezicht van de klant, nu is het extra leuk als onze service van het kaartje en inpakpapier zo gewaardeerd wordt. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
De datum verkeerd in getypt, na één mailtje al opgelost!!
Beste Roelien, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn dat de communicatie zo goed is bevallen en dat het op een goede manier is opgelost. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Vervolg) Ik begrijp niet goed waarvoor de opdracht aangepast is... Overleg had beslist een bonuspunt gekregen. Ofschoon, ik het kan accepteren aangezien. Ijn nichtje dik tevreden is met het cadeau! Gr, KW
Beste, Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend dat dit gebeurd is! Dit is een menselijke fout geweest, wegens de drukte is het ons ontgaan. We zullen er de volgende keer zeker beter op letten en contact opnemen met de klant als wij de fout ontdekt hebben zodat we het netjes kunnen oplossen! Liefs Team Shuuske.
Ik heb een prima ervaring gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.
Beste Christine, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat het koffertje met naam en opdruk zo goed in de smaak is gevallen! We toveren graag een lach op het gezicht van de klant en super dat dat is gelukt. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Goede service Pakket was verlaat maar kreeg gelijk antwoord op mijn mail En het artikel is super leuk geworden
Beste Sandy, Bedankt voor je mooie beoordeling! Gelukkig is het pakket aangekomen en ben je blij met het eindresultaat, hier doen we het uiteindelijk voor! We houden de klanten graag op de hoogte wat betreft de status van de bestelling zodat het zo snel mogelijk opgelost kan worden bij problemen. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Onlangs heb ik een babypakket besteld. Er is een ruime assortiment. Echter wilde ik 1 item wisselen in het babypakket. Dit was geen enkel probleem.
Beste Stefan, Bedankt voor je mooie beoordeling! We luisteren graag naar de wensen van de klant en het is dan ook heel leuk om te lezen dat het babypakket zo goed is ontvangen. Hopelijk zien we je snel nog eens bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Leuke spulletjes! Je kan je eigen kadootje samenstellen qua kleur en al... de maat die ik bestelde was niet op voorraad, dus werd ik gebeld of ik met een grotere maat tegen dezelfde prijs akkoord ging! Heel netjes geregeld! Wordt erg leuk ingepakt, met n kaartje! Echt een aanrader!
Beste Marijke, Bedankt voor je mooie beoordeling! De communicatie naar onze klanten toe vinden wij erg belangrijk, heel fijn dat dit ook zo gewaardeerd wordt en dat het netjes is geregeld! Wij pakken het met liefde in zodat het een feestje is om uit te pakken, wat leuk dat ook het aanbod en de ruime keuze in het samenstellen van het kadootje zo in de smaak is gevallen. Super dat we een lach op je gezicht hebben getoverd! Liefs Team Shuuske.
Goeie service en leuke kraam cadeaus.
Beste Els, Bedankt voor je mooie beoordeling! Altijd leuk om te lezen dat het aanbod van ons in de smaak valt en dat de service die wij bieden goed is ontvangen. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Ik ben helemaal blij met mijn bestelling. Kwam snel binnen, was heel mooi gemaakt en ook nog eens (gratis!) heel mooi ingepakt.
Beste Job, Bedankt voor je mooie beoordeling! Service is voor ons héél belangrijk daarom is het ook mooi om te lezen dat dit zo goed ontvangen is, we pakken het met liefde in zodat het ook een feestje is om uit te pakken! Super dat wij een glimlach op u gezicht hebben kunnen toveren, hier doen we het toch voor! Liefs Team Shuuske.
Superleuke poppenwagen met naam besteld. Mooie kwaliteit en veel keus in kleur en lettertypes. Snelle service en kado mooi ingepakt!
Beste Jacqueline, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat de kwaliteit en het aanbod zo goed is ontvangen. Wij pakken ieder cadeautje met liefde in zodat het een feestje is om uit te pakken!
Snelle afhandeling van de bestelling en een zelf geschreven berichtje gevoegd bij het artikel, wat erg hartelijk overkomt.
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat ons zelfs geschreven berichtje zo goed is ontvangen, daar doen we het uiteindeijk voor! Super om te lezen dat u tevreden bent over de service en de afhandelng van de bestelling. Hopelijk zien we u snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Hoe leuk is het geworden , koffertje en lief briefje en kaartje erbij. Al aanbevolen bij collega
Originele beoordeling
Nog geen oordeel dus
Ondanks de drukte met online bestellingen en de Corona was het cadeau mooi optijd bij de mensen waar die voor bedoeld was! Snelle service en leuke producten voor een mooie prijs!
Het mooie gepersonaliseerde koffertje als kraam kado al binnen 3 dagen in huis, super!
zie hierboven
Beste Dick, Bedankt voor je beoordeling! Wat zonde om te lezen dat enkele gaten onvoldoende voorgeboord waren, dit minpuntje nemen wij zeker mee! Fijn dat je het ondanks de gaten het toch een mooi product vindt! Hopelij zien we je toch nog eens terug bij Shuuske. Liefs Team Shuuske.
Zo mooi ingepakt en de service is geweldig !!!!
Beste Joyce, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat u zo blij bent met de service die wij bieden, de bestellingen pakken we met liefde in zodat het een feestje is om uit te pakken! Fijn dat dit zo wordt gewaardeerd. Liefs Team Shuuske.