Super geregeld allemaal

Een leuk kinderfaultui met naam precies de kleur op foto. Zelf nog persoonlijk gebeld door mevr. Om iets te vragen over de letters. Alleen had ik het iets sneller verwacht . Maar wel begrijpelijk ivm corona drukte.

Zeer snelle afhandeling. Artikel precies gelijk aan afbeelding. Een aanrader!

Teleurstellend

Enige positieve aan de aankoop is de snelle verzending. Helaas is het product totaal niet wat je verwacht. De producten worden met stickers beplakt. Dit staat nergens op de website bij het artikel aangegeven. Hierover contact opgenomen en staan niet open voor een compromis. En “op maat” gemaakte producten mogen niet retour gestuurd worden. Neem aan dat stickers niet zo moeilijk zijn om te verwijderen. Niet de kwaliteit voor de prijs die je betaald

Perfect!

Goede kwaliteit, snelle levering en nog leuker in het echt

Top bedrijf die kwaliteit levert. Daarnaast was de customer service ook uitstekend. De kleine vind het een geweldig cadeau.

Spaarpot

Mooi ingepakt en met een persoonlijke boodschap erbij.

Erg leuk! Heb een koffertje met naam besteld. Leuke ontwerpen en snelle levering. Top!

Geen problemen ervaren.

Goede ervaring, snelle bezorging en een persoonlijk berichtje erbij.

Top ervaring

Zowel de web site als de mogelijkheden om iets uit zoeken en aan te passen is uitstekend waar door we een prachtig kado hadden

Mooi en stevig product, goede service

Een hele mooie poppenwagen met naam besteld. Precies zoals we hadden gedacht en gehoopt! Een hele goede en snelle bezorgservice waarbij de poppenwagen ook netjes en feestelijk was ingepakt (wij kozen voor cellofaan). Nog een tip voor op de website bij het bestellen: het noteren van de kleur die voor de naam is gebruikt op het voorbeeld. Nu hebben we gegokt en pakte het toevallig goed uit. De kleur is brons!;)

Goede service!

Wij zijn blij met het koffertje dat wij hebben besteld voor ons pasgeboren neefje! Ook leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat met lieve wensen!

Helemaal super voor elkaar. Top

Besteld voor ons eerste kleinkind. Met naam en geboortedatum heel snel en correct geleverd. Super.

Snel geleverd en mooi product

Leuk om een gepersonaliseerd kraamkado te kunnen geven. Het bestellen ging voorspoedig en het lampje werd snel geleverd en ziet er mooi uit.

Supersnel, en super gaaf

Kleintjes zijn er blij mee, en wij ook (Opa en Oma)

Super snelle en lieve service

Heel mooi koffertje met liefde ontvangen

Fijne service

Goede, snelle service. Je ziet dat de producten met aandacht gemaakt en verstuurd worden. Een feest om te kopen en te geven.

Echt super!

Kwaliteit is super en snelle levering

Snel en netjes

De order was snel en netjes binnen, ook met een leuke persoonlijke boodschap erbij.

Geweldig!

Er werd vooraf gezegd dat het wat langer zou duren qua levering, maar we hebben het koffertje met naam al zo’n beetje de volgende dag ontvangen. Ook was het niet duidelijk welke naam erop moest; er werd gelijk contact opgenomen. Ik ben erg blij met het resultaat

Het koffertje is super leuk geworden!

Ik had als kraamcadeau een koffertje met naam besteld. Snelle levering, erg mooi geworden en leuk ingepakt. Er zat ook nog een super lief persoonlijk kaartje bij! Zeker een aanrader.

Cadeau gekocht voor een ander. Makkelijke site, makkelijk om dingen te zoeken en te bestellen. En dan die gratis opties vond ik helemaal super zoals gratis een kaartje, inpakken in folie met lintjes. Snel besteld maar ook snel geleverd. S'avonds kreeg ik een mooie foto van mijn nicht van een super blij kind.

Een te gek kraamkado!

Snelle levering en klantvriendelijk. We krijgen nog steeds complimenten over het leuke kado wat wij hebben gegeven. Bedankt Het Winthager Shuuske!

Snelle levering, mooi koffertje, erg tevreden.

Mooi gemaakt!! Vriendelijke service

Hogeweg 67