Ik wilde last minute nog een leuk gepersonaliseerd cadeautje. Na telefonisch contact te hebben gehad is mijn verzoek gelijk in behandeling genomen. 2 dagen later had ik mijn super mooi en leuk cadeautje in huis. Top service! Bedankt, Suzie!
Beste Jacintha, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent met de service die we bieden! Super leuk om te lezen dat u blij bent met u gepersonaliseerde cadeautje, een lach op het gezicht van de klant toveren is het leukste om te doen! Liefs Team Shuuske.
Het pakket werd op de dag en tussen de tijdstippen geleverd zoals van te voren aangegeven in een mail. Het was goed ingepakt en de doos vertoonde geen beschadigingen. De inhoud was mooi ingepakt, er was een extra papier ter bescherming binnen in en een mooi handgeschreven kaartje. Super blij.
Beste Sinta, Bedankt voor je mooie beoordeling! Heel fijn om te lezen dat het persoonlijke handgeschreven kaartje en het product zo gewaardeerd wordt! Super dat de service die wij bieden zo goed is ontvangen. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Super, Bedankt voor de geweldige service! Ik ben helemaal blij
Beste Alize, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat super leuk om te lezen dat de persoonlijke briefjes zo gewaardeerd worden, en dat de service die wij bieden zo goed is ontvangen! Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske. Liefs Team Shuuske.
De site is overzichtelijker en ze communiceren goed.
Beste Sonny, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super om te lezen dat de service en de communicatie zo goed is ontvangen, het gebruiksgemak voor de klant vinden wij belangrijk. Fijn dat u het als prettig ervaren heeft! We hopen je snel weer te zien bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Het is een leuk stoeltje van jollein, naam mooi erop gedrukt dat maakt het echt af! Een aantekening je kunt het kado inlaten pakken lost niks extra's maar om heel eerlijk te zijn vond ik het niet ingepakt er zat een stuk folie om heen en boven vast geknoopt met strikjes vond ik zelf wat minder. Maar het product is mooi en daar gaat het om ook de kwaliteit van de naam op stof drukken is ook mooi.
Beste Sophie, Bedankt voor je beoordeling! Super om te lezen dat je tevreden bent met het stoeltje van jollein en de kwaliteit van de bedrukking. Jammer dat je niet tevreden bent over de gratis inpakservice die wij bieden hier is natuurlijk altijd nog ruimte voor verbetering, dit minpunt nemen wij dan ook zeker mee! Hopelijk zien we je toch nog eens terug bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Vandaag mijn bestelling mogen ontvangen ik ben er heel blij mee. En nogmaals bedankt voor de snelle en goede service.!!
Beste Marij, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super om te lezen dat je blij bent met je bestelling en dat de service die wij bieden zo goed is ontvangen! Hier doen we het uiteindelijk allemaal voor! Liefs Team Shuuske.
Beste Geertje, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je een goede ervaring met ons hebt en dat de service die wij bieden goed is ontvangen! Liefs Team Shuuske.
Heel leuk, mooie kwaliteit en snelle levering.
Beste Joëlle, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat het product en de service die wij bieden zo goed is ontvangen, hopelijk zien we je snel nog eens bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Snelle service en heel leuk ingepakt!
Beste Emily, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat de service en het ingepakte cadeautje zo goed zijn ontvangen! We pakken het cadeautje mooi in zodat het een feestje is om uit te pakken, leuk om te lezen dat dit zeker goed is gekomen. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Precies wat ik voor ogen had is het geworden, leuk spaarvarkentje met naam er opgeschreven, mooie letters goede kwaliteit, leuk in gepakt als kado , maar ook de verpakking voor verzending was top! En wat heel leuk was een persoonlijk kaartje , zo leuk !! Heel tevreden echt super !!
Beste Wil, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat super leuk dat wij aan al jou verwachtingen hebben kunnen voldoen! Wij toveren graag door middel van het ingepakte cadeautje en het persoonlijke kaartje een lach op het gezicht van de klant. Heel fijn dat de service die wij bieden zo goed ontvangen is! Liefs Team Shuuske.
Snel, goed verpakt en persoonlijk door een lief kaartje bij je bestelling. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Beste Daisy, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat het persoonlijke kaartje zo gewaardeerd wordt! Wij toveren door middel van onze service graag een lach op het gezicht van de klant. Liefs Team Shuuske.
Heel leuk mooi stoeltje met de naam mooi afgedrukt. Netjes geleverd en met een persoonlijk berichtje erbij! Erg leuk!
Beste Miranda, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk dat het stoeltje met naam en het persoonlijke berichtje zo goed zijn ontvangen! Wij vinden het fijn dat de service die wij bieden zo gewaardeerd wordt. Hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Wat een onwijs leuke site. Geslaagd voor een spaarpot met naam als kraamcadeau. Super makkelijk om te bestellen, en geheel aan eigen smaak aan te passen. Snel in huis, onwijs leuk ingepakt en super leuk met een handgeschreven kaartje erbij. Kortom, zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!!!!
Bese Erlinde, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat een complimenten zeg! Wij maken het cadeautje een feestje om uit te pakken, wat leuk om te lezen dat dit zeker goed is gekomen. Heel fijn dat de service en het persoonlijke kaartje goed zijn ontvangen. Liefs Team Shuuske.
Snelle levering. Leuk ingepakt
Beste Bernadette, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij pakken het cadeautje in zodat het een feestje is om uit te pakken, wat leuk dat dit zo goed is ontvangen! Heel fijn dat de service die wij bieden gewaardeerd wordt. Liefs Team Shuuske.
Wederom een schitterend gepersonaliseerd cadeau gemaakt. Leuk ingepakt en met een leuk briefje erbij. Omdat mijn pakketje bij de DPD even kwijt was, hebben ze meteen actie ondernomen. Zelfs aangeboden een nieuw pakketje te maken. Gelukkig niet nodig geweest, want het pakket was gelukkig gevonden! Hele snelle reactie en heel begrip geholpen. Wat een lieverds, echte toppers!!
Beste Mila, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Super om te lezen dat onze service en je gepersonaliseerde cadeau zo goed zijn ontvangen, wij denken graag met de klant mee om alles goed te laten verlopen! Hopelijk zien we je snel nog een keer bij Shuuske. Liefs Team Shuuske.
Was op zoek om iets leuks te vinden voor de geboorte van twee kleine wondertjes op een behoorlijke afstand van mijn woonplek en ik zag deze site met leuke cadeaus Dus maar even gekeken naar de referenties en die waren al erg goed Dus uitgezocht en op de adressen laten afleveren en echt super snel gegaan.
Beste Ilse, Bedankt voor je mooie beoordeling! Mooi om te lezen dat wij hebben jou zo goed hebben kunnen helpen met het vinden en versturen van jou cadeaus voor de geboorte van de 2 kleine wondertjes! Super dat de service die wij bieden zo goed is ontvangen, Hopelijk zien we je snel nog een keer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Klantvriendelijk!
Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat onze service en klantvriendelijkheid zo goed zijn ontvangen! Wij toveren graag een lach op het gezicht van de klant, hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Perfect ingepakt, makkelijk in elkaar te zetten, kortom ons kleinkind zal er veel speel plezier aan beleven. De naam in het goud is ook super. Groeten, Van een zeergewaardeerde klant, Monika Van den Berg.
Beste Monika, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat een feest om jou beoordeling te lezen zeg! Wij pakken het product met liefde in zodat het een feestje is om uit te pakken. Wij wensen jullie kleinkind heel veel speelplezier toe en hopelijk zien we je snel nog een keer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Wij hadden een gepersonaliseerd kraamcadeau besteld. Het bestellen ging eenvoudig. De levering ging sneller dan ik had verwacht en het kraamcadeau is helemaal volgens mijn verwachting.
Beste Vanessa, Bedankt voor je mooie beoordeling! Heel fijn om te lezen dat het bestelde kraamcadeau aan je verwachtingen heeft voldaan en dat de service en het gebruiksgemak van de website zo goed is ontvangen! Hopelijk zien we je snel nog een keer bij Shuuske. Liefs Team Shuuske.
Keurig en snel geleverd. Heel mooi ingepakt met een handgeschreven persoonlijk kaartje erbij. Was helemaal top!
Beste Mieke, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat het persoonlijke kaartje en het met liefde ingepakte product zo goed is ontvangen! Mooi dat we u zo blij hebben kunnen maken, dit is waar we het uiteindelijk toch voor doen! Super dat de service die wij bieden zo gewaardeerd wordt. Liefs Team Shuuske.
Erg tevreden!
Beste Riet, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat mooi om te lezen dat je zo blij bent met de originele spaarpot, wij brengen graag een lach op het gezicht van de klant. Hopelijk zien we je snel nog een keer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Alleen jammer dat je op de voetbal spaarpot geen geboortedatum kan laten plaatsen. Maar voor de rest top. Ik heb 2 leuke spaarpotjes
Hallo Mirjam, dankjewel voor je mooie beoordeling. ik heb het nagekeken en de optie is er idd niet, ga het meteen aanpassen. De datum kunnen we je eventueel na sturen dan kun je deze er alsnog erop plakken :) Groetjes Suzie Team Shuuske
Heel leuk stoeltje. Snelle levering. Makkelijk te bestellen.
Beste Marloes, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super om te lezen dat het gebruiksgemak en de service zo goed is ontvangen! Wat leuk dat het stoeltje zo in de smaak is gevallen, hopelijk zien we je snel nog eens bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Mijn poppenwagen is prachtig geworden en belangrijker nog mijn meisje is er heel blij mee. Super lief dat er een persoonlijk bedankkaartje bij zat. Bedankt en tot de volgende bestelling!
Beste Brenda, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat ontzettend leuk om te lezen dat je meisje blij is met haar prachtige poppenwagen, wij brengen graag een lach op het gezicht van de klant! Het persoonlijke kaartje is handmade, heel mooi dat het zo gewaardeerd wordt. Graag gedaan en hopelijk zien we je snel nog eens terug bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Een origineel en mooi cadeautje kun je hier prima scoren. Ruime keuze, snel geleverd, goede kwaliteit, leuk ingepakt : hier kun je mee voor de dag komen.
Beste Linda, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat een leuke complimenten! Heel leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en de producten die wij aanbieden. De cadeautjes maken wij met liefde zodat het een feestje is om uit te pakken! Liefs Team Shuuske.