De blokkenkar is erg mooi geworden! Veel keuze qua kleur en vormen om het persoonlijk te maken. Het was ook heel mooi ingepakt, bedankt!
Beste Ryanne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je blij bent met het resultaat van de blokkenkar, wij pakken het in met liefde zodat het een feestje is om uit te pakken! Liefs Team Shuuske.
Snelle service en contact,ontvanger was er erg blij mee. Alles was prima in orde
Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de service en de communicatie! Wat leuk dat de ontvanger er blij mee was! Dit is waar wij het uiteindelijk allemaal voor doen. Hopelijk zien we je snel nog een keer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Heel goed en leuk ingepakt ook!
Beste Annemieke, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij pakken het met liefde in zodat het bij ontvangst een feestje is om uit te pakken! Wat leuk om te lezen dat het zo goed is ontvangen, hopelijk zien we je snel nog een keer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Mooi product en snelle levering!
Beste Malou, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met het mooie product en de service die wij bieden! Hopelijk zien we je snel nog een keer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Ik had vragen over een product en de betaalwijze en heb telefonisch contact opgenomen. Ik ben heel goed geholpen. De bestelling werd ook snel geleverd.
Beste Rianne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Heel fijn dat we je hebben kunnen helpen met je vragen en dat de service die wij bieden zo goed ontvangen is! Hopelijk zien we je snel nog eens bij Shuuske. Liefs Team Shuuske.
Snelle levering en in kadopapier plus een persoonlijk handgeschreven briefje erbij . Heel leuk.
Beste Minke, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super fijn om te lezen dat de kleine extra's worden gewaardeerd, we bezorgen graag een lach op het gezicht van de klant! We streven naar een goede service en vinden het dan ook heel prettig om te zien dat het zo goed ontvangen wordt!
Nadat we voor de geboorte van ons jongste zoontje een koffertje als kraamcadeautje kregen hebben we er zelf ook nog een besteld voor onze oudste zoon. We bergen er hun eerste spulletjes in op. Superleuk als kraamcadeautje!
Beste Karin, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat jullie zo tevreden en blij zijn met de koffertjes! De koffertjes zijn met veel liefde voor jullie klaar gemaakt, heel tof om te lezen waar ze voor gebruikt worden! Liefs Team Shuuske.
Een hele fijne service. Heb het spaarpotje naar het geboortekaartje laten maken en de communicatie verliep prettig. Ben ontzettend blij met het resultaat! Erg leuk om te geven.
Beste Anne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij zijn super dankbaar om te lezen dat de handgemaakte spaarpot zo goed is ontvangen! Een lach op het gezicht van de klant is waar wij het allemaal voor doen, hopelijk zien we je snel weer bij Shuuske. Liefs Team Shuuske.
Na een week nog niks bezorgd gekregen
Snelle en correcte aflevering
Beste Rainer, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super om te lezen dat de service die wij bieden zo goed is ontvangen, de sterren die u ons heeft gegeven toveren een lach op onze gezicht! Hopelijk zien we u snel nog een keer bij Shuuske. Liefs Team Shuuske.
Fijne Website, makkelijk te bestellen. Vlot geleverd en een mooi product.
Beste Hennie, Bedankt voor je beoordeling! Heel leuk om te lezen dat het gebruiksgemak van de website en de service die wij bieden goed is ontvangen. Wij toveren graag een lach op het gezicht van de klant! Liefs Team Shuuske.
Mooie producten!
Beste Elizabeth, Bedankt voor je bestelling! Heel erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de producten en de service die wij bieden. Hopelijk zien we je snel nog eens bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
mooie producten en een prima service.
Beste Liesbeth, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super om te lezen dat je zo tevreden bent met de service die wij bieden! Wij brengen graag een lach op het gezicht van onze klant, heel fijn dat dit bij u gelukt is door middel van het mooie product! Liefs Team Shuuske.
Opbergbankje besteld met naam en geboortedatum, super schattig. Goede kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten met goede bouten.
Beste Patrick, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en het gebruiksgemak van het opbergbankje. Wij hopen je snel weer eens te zien bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Super leuk aanbod voor originele kadootjes. Ook zeer persoonlijke kadootjes zijn mogelijk! Fijne communicatie, goede service@ Zeker voor herhaling vatbaar. Complimenten!
Beste Margo, Bedankt voor je mooie beoordeling! Heel erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de communicatie en de service die wij bieden. We toveren graag een lach op het gezicht van onze klanten, bedankt voor de complimenten! Hopelijk zien we je snel nog eens bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Snelle service, prachtige cadeaus, geprinte naam blijft perfect.
Beste Lieneke, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super om te lezen dat de service en de kwaliteit die wij bieden zo goed is ontvangen. Hopelijk zien we je snel nog een keer! Liefs Team Shuuske.
Heel leuk pakket. Snel en in goede orde ontvangen. Was leuk om te geven.
Eerste ervaring was de bestelling van een speelgoedkist voor onze dochter, zo blij mee dat wij er ook een als verjaardagscadeau hebben gekocht voor een vriend van onze dochter! Snelle levering en goede kwaliteit! Top service, niks op aan te merken!
Beste Selma, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat een compliment om te lezen dat wij jou adres zijn voor persoonlijke cadeautjes! Super dat de speelgoedkist en en het verjaardagscadau zo goed ontvangen zijn. Hopelijk zien we je snel nog een keer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.
Een klein presentje en het geschreven kaartje erbij maken het net af! Heel aardig.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Super om te horen dat het handgechreven kaartje zo goed is ontvangen, wij toveren graag een lach op het gezicht van de klant! Hopelijk zien we je snel nog eens bij Shuuske. Liefs Team Shuuske
Snelle service en een mooi gepersonaliseerd product! Leuk om te geven!
Beste Sanne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij toveren graag een lach op het gezicht van de klant, mooi om te horen dat je zo tevreden bent met het gepersonaliseerde product en de service die wij bieden! Hopelijk zien we je snel nog eens bij Shuuske. Liefs Team Shuuske.
Onwijs blij met mijn order. Mooie kwaliteit en snelle levering.
Beste Wendy, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super dat je zo blij en tevreden bent met het babykoffertje en de service die wij bieden! Liefs Team Shuuske.
Snel geleverd en super lief en mooi verpakt
Beste Mirjam, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij verpakken met liefde de bestellingen en toveren graag een lach op het gezicht van de klant. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de service die wij bieden! Liefs Team Shuuske
Snelle, goede service. Prachtig verpakt. En het persoonlijk geschreven kaartje werd zeer gewaardeerd.
Beste Wietske, Bedankt voor je beoordeling! Wij verpakken onze producten graag met alle liefde voor de klant, het is dan ook heel fijn dat dit zo gewaardeerd wordt. Super dat u zo tevreden bent over de service die wij bieden! Liefs Team Shuuske.
Precies zoals gehoopt! Snelle levering. Mooi ingepakt, met een kaartje erbij. Leuk om gelijk cadeau te geven.
Beste Sabine, Bedankt voor je mooie Beoordeling! Wat fijn dat het product aan alle verwachtingen heeft voldaan, en dat je tevreden bent over de service die wij bieden! Liefs Team Shuuske.
De bestelling was snel binnen, was erg leuk ingepakt en ziet er heel mooi uit. Het persoonlijke kaartje was ook erg attent. Ik bestel een volgende keer zeker weer!
Beste Robine, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super dat je zo tevreden bent over de service die wij bieden! Wij toveren graag een lach op het gezicht van onze klanten. Hopelijk zien we je snel nog een keer bij Shuuske! Liefs Team Shuuske.