het cadeau viel gelijk in de smaak.

Het cadeau viel gelijk in de smaak. We kregen het spaarpotje niet meer terug. Het is een cadeautje voor onze dochter. Ook mijn portefeuille moest er aan geloven. "Papa rammelen" Dat kon bij deze wel de varkentjes van aardewerk zijn allemaal al gesneuveld.

Nét zo mooi als afgebeeld!

De site en foto’s maken het in werkelijkheid waar! Een duidelijke en makkelijke omschrijving om hem in elkaar te zetten. Degelijk materiaal en prachtig om cadeau te doen!

Super en heel leuk

Netjes bezorgd en zag er goed uit. Kwaliteit ook goed. Heel attent nog een persoonlijk schrijven erbij. Dat maakt het net af. Nog 1 tip . Als er inpak materiaal mee gaat .Let dan wel op of het voor een jongen of een meisje is. Er zat voor onze kleinzoon een roze strik bij.

Erg leuk!

Ik was blij verrast met het bestelde product, omdat deze erg leuk was ingepakt! Zo wordt het een feestje om dit over een paar dagen cadeau te gaan geven! Ondanks dat er op de website stond dat de levering wat langer kon duren is deze toch binnen 5 dagen bezorgd. ( en dat voor een gepersonaliseerd product)

Super ervaring en producten

Ik had twee koffertjes besteld. Ze zien er geweldig uit, leuk ingepakt en kaartje erbij. Top service!

Super hoor!

Snelle service, mooi product en een persoonlijke touch. Zou zeker weer bestellen.

Fijn contact en goede service

Snelle levering met een persoonlijk tintje

Op oudjaarsdag besteld en dan toch nog binnen een week afgeleverd. Leuk ingepakt en een persoonlijk kaartje erbij. Heel blij mee. Kleindochter is er ook blij mee.

Ik ben iedere keer weer heel blij met het product wat ik heb besteld.

Ik heb verschillende keren een koffertje met naam bij jullie besteld. Vond het resultaat iedere keer weer heel mooi en verrassend, het is iets speciaals om te geven vooral als de naam erop staat.

Mooie producten voor goede prijs

De blokken en spaarpot die ik besteld heb met de naam en geboorte datum van ons zoontje zijn echt super geworden. Erg leuk dat je bij de meeste producten zo veel keuze hebt uit kleuren en lettertypes. Kwaliteit van de producten is ook degelijk voor de prijs die je er voor betaald. Kortom zeer tevreden!

Ben tevreden maar ze hebben er niet alles op gezet wat ik gevraagd heb . Bv geboortedatum staat er niet op . Voor de rest ben ik tevreden heel mooi om cadeau te doen

Zeer goede en mooie producten, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle en prettige communicatie én supersnelle levering zo net voor de feestdagen!

Prachtig persoonlijk kraampakket

Mooie houten geboortebox, met een romper en zacht knuffelkonijn. Alleen jammer dat de naam van het kindje niet op het konijn staat, terwijl ik dat wel had aangegeven.

Het bestelde cadeau was mooi ingepakt, snelle levering en er zat ook nog een persoonlijke noot bij van Het Winterhager Shuuske.

Snel geleverd. En lief van het hand geschreven kaartje, echt SUPER.

geweldig mooi

echt heel mooi gedaan zeker als het nodig mog zijn nog een keer bestellen thnks voor de top service

Snelle, goede service

Wederom een heel mooi product afgeleverd en ook nog supersnel: maandagavond besteld en woensdagochtend kon het al opgehaald worden.

In de drukke kersttijd toch zo snel ontvangen met een persoonlijke noot! Top! Dankjewel

Goede kwaliteit, mooi product

Heel mooi kado

Goede service, snel klaar, mooi resultaat

Vriendelijke en snelle service! Mooie kwaliteit.

zeer mooi en leuk met het tekstje

Zeer tevreden en goede service

Snelle levering en goede service.

Super snel en heel netjes geleverd

Wat ik het aller leukste vond is het hand geschreven kaartje erbij. Echt TOP!!!

Correcte en snelle service

Ondanks deze drukke tijden, alsnog snelle levering (binnen 3 werkdagen), keurig ingepakt en wel. Heel origineel kraamcadeau en erg leuk om te geven.

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal