Ik heb nu voor de 2e keer een koffertje met naam besteld. Ik ben super tevreden. De cadeautjes werden ook heel positief ontvangen. Het cadeautje was mooi ingepakt. Snelle verzending. En een leuk persoonlijk kaartje.

Fantastisch!

Een fantastisch snelle service om binnen een half uur! m'n bestelling (en nog wel maatwerk) te versturen. Vrijdag om 12.28 besteld, maandag om 15.04 afgeleverd. Dus voor mij krijgen ze de maximale score!

Mooi ingepakt, leuk kaartje erbij, product is hetzelfde als wat ik had besteld. Super

Zo persoonlijk en snel

Top!!!

Fijn bestelproces en supersnel! We hebben al meerdere websites geprobeerd, maar deze is echt de winnaar! Een absolute aanrader!

Goed geholpen, snelle levering!

Leuke producten, snelle levering, TOP!!

Dankjewel voor het meedenken en wat zijn de koffertje mooi geworden.

Dankjewel voor het meedenken en we zijn heel erg blij met de mooie koffertjes.

Geweldig!

Alleen al een cadeautje hoe het is verpakt en het persoonlijke kaartje dat erbij zat! Zo een klein gebaar met een groot effect!

Super goede service

Heel goed snelle levering

Super!!!

Heel mooi : alles, het cadootje, het kaartje, het inpakpapier

Snelle levering .en een lief kaartje erbij heel attent

Prachtige spaarpot.

Netjes en snel geleverd. Nog bedankt voor het extra naamstickertje. Famke heeft nu een eigen kerstbal in de boom.

Zeer correct perfecte services

Erg goed geholpen heb vanuit spanje besteld

Mooie speelgoedkist van goede kwaliteit

Snelle levering, mooie bedrukking. Zeer tevreden

Geweldige service

Super vriendelijk geholpen en echt de moeite genomen om het bestelde artikel op tijd te leveren. Een van de naamkoffertjes besteld die er echt super mooi en leuk uitziet. Een echte aanrader

Super lief koffertje.

Heel erg bedankt voor het roze koffertje met naam en het lieve kaartje erbij. Ben zo blij dat ik jullie website heb gevonden.

Prima snelle levering

Prima ziet er strak en netjes uit alleen jammer dat er 1 plastic schroefje miste maar zelf opgelost!!

Heel mooi geboortebord

Super, mn zus en haar vriend zijn er heel blij mee

Ik heb hier {te laat} een speelgoedkist {bankje} voor onze kleindochters 1e verjaardag besteld. In deze drukke periode was ik bang dat het bankje niet op tijd {vandaag} voor haar verjaardag geleverd kon worden. Berichtje gestuurd naar Shuuske en gevraagd of het mogelijk was om er een spoed bestelling van te maken. Ben vrijwel meteen teruggebeld, en het was geen probleem. Het bankje is met spoed naar de post gebracht en het is zelfs nog een dag eerder ontvangen. Super leuk ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij. Het bankje meteen in elkaar gezet, het is stevig, goede kwaliteit en super leuk. Heel erg bedankt voor de vriendelijke behandeling en de top service!

Hartverwarmend!

Lieve mensen van team Shuuske, heb het kraampakket op tijd en in goede orde mogen ontvangen; ziet er als kado erg leuk en verzorgd uit en is fijn om te geven en lijkt mij ook leuk om te ontvangen. Hartverwarmend vond ik jullie persoonlijk kaartje met lieve wensen; dit nodigt uit om een volgende keer nogmaals bij jullie niets moois te bestellen. Succes met jullie activiteiten en wens jullie alle goeds! X

Fijn meegedacht en snelle service.

Opnieuw gebruik gemaakt van het Winthager Shuuske voor een gepersonaliseerd kraamcadeau voor een collega. En weer zeer tevreden over de snelle service en het meedenken over de juiste kleursamenstelling. Bedankt!

Zeer verzorgde levering!

Goede communicatie over de levering en een zeer goed verzorgd en persoonlijk product.

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal