Echt een super service!, Ik had een aantal aanpassingen nodig, en na enig mail contact is het hun fantastisch gelukt! Het is een prachtig cadeautje geworden, en mijn vrienden waren er ontzettend blij mee..

Zeer tevreden over mijn aankoop.

Snelle service,mooi en stevig materiaal, keurig ingepakt als kado.

Kwam zoals afgesproken

Super vriendelijke en goede service

Prachtig fietsje, mooie naamsticker en ontzettend vriendelijke en vooral hele snelle service.

Mooi product en goede levering met persoonlijk tintje

De website is duidelijk wat betreft de levertijden en verstuurmomenten. Het product (een weegdoek) voldoet volledig aan de verwachting en ziet er bovendien mooi uit. In het pakket zat een handgeschreven kaartje met boodschap. Leuk!

Hele goede service en zelfs ingepakt thuisbezorgd bij ontvanger

Wat een leuke kado’tjes zijn hier te koop. Snelle service en heel leuk koffertje. Ontvangster is reuze blij met het kado!

Super!!!

Super klantvriendelijk bedrijf, snelle service, mooie geboortekussens, met aandacht ingepakt, enthousiaste reacties, blije moeders ;). Ik ben en blijf een trouwe klant van Shuuske. Een blijvend cadeau bij een geboorte is toch veel leuker dan een bos bloemen!

Prima service!

Goede service en erg leuke artikelen.

Betrouwbaar, communicatief en heel origineel

Na het bestellen van de koffer als kraamcadeau, kreeg ik eerst een voorbeeld van het ontwerp per mail toegestuurd. Dit was helemaal wat ik er van verwacht had. De mailwisseling was heel prettig. De ontvangst van het koffertje dat leuk ingepakt was met een heel attent kaartje erbij, was even prettig en volgens afspraak. Snel geleverd!

super

Snelle levering en ziet er weer netjes uit. Helemaal oals besteld.

Mooie spullen en goede service

Ben erg tevreden, snel geleverd en goede service ook als er iets fout gaat.

prachtig

zoals afgebeeld geleverd en ook toen ik het uitpakte de letters die ik gekozen had waren mooi opgezet

Mooi produkt en snelle levering

Ik heb voor mijn kleindochter een poppenwagen met naam gekocht. Echt heel mooi en de levering was de volgende dag al.

Makkelijk te bestellen met een snelle levering en heel leuk persoonlijk kaartje.

Heel positief.

Super mooi!

Super mooi gemaakt!

Goede service en snelle levering

Persoonlijk en denken met je mee.

SUPER

Snelle levering Persoonlijk contact ivm vraag over levering. Ingepakt met handgeschreven kaartje, je kan het cadeautje zo geven....maar bovenal een prachtig koffertje.

Aanrader

Al twee keer gebruik gemaakt van de service. Beide keren zeer positief. Bedankt voor de goede service. Gr, www.andfs.nl

Snelle service, zorgvuldig ingepakt met een attent handgeschreven kaartje.

Mooi product en snelle levering

Mooi product en super snel geleverd. Ook leuk ingepakt als cadeautje.

Prima communicatie en product

Prima product. Alle nodige info werd verstrekt. Late levering maar dit werd duidelijk en vriendelijk gecommuniceerd inclusief een alternatief.

uitstekend

Keurige dienstverlening en snelle bezorging!

Geweldig!

Wat een top service. Leuk spaarpotje besteld. Na een extra mailtje dat er redelijk spoed achter de bestelling zat, werd het spaarpotje op tijd geleverd. Het persoonlijk, handgeschreven briefje die ik vond in het pakketje werd ook zeer gewaardeerd.

Superleuke blokkenkar!

Uitstekende service en informatie. Leuk en verzorgd product. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Hartstikke leuke site en super levering

Makkelijk te bedienen site, erg leuk ook, snel en goed verzorgd geleverd. Ook nog een aardig zelf geschreven bedank kaartje in het pakket, zeer origineel en klantvriendelijk! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal