Top bankje

Heel erg mooi bankje

Goede service en snelle levering

Als goed

Mooi kado gekocht

Mooi geboortebord en spaarpot gekocht. Zelf ontworpen via hun voorbeelden. Afgehaald, gaven nog een compliment voor het leuke idee. Hebben hele leuke ideeën.

Ontzettend leuk product met persoonlijke touch!

Ik heb een opbergbankje met naam besteld. Hierbij had ik een apart verzoek voor een ander plaatje op de bank - geen probleem! Ook kreeg ik een met de hand geschreven briefje met uitleg over de situatie en een lieve groet. Het product zelf ben ik ook heel blij mee - mooi gemaakt en goede kwaliteit. Klein puntje: er stond niet op de website dat ik hem zelf in elkaar moest zetten. Was niet erg, maar wees hierop voorbereid. Ook deed ik er 45 minuten over in plaats van de aangegeven 15-20 minuten. Maar dat vond ik niet zo erg (ben ook niet zo handig).

Mooie producten, vriendelijke verkoper en belt als er wat is. Top!! Zal vaker bestellen

Héél vriendelijk, super service, fantastische spulletjes!

Mooi bedrijf, echt de moeite waard, zoveel keus, vriendelijk en top service!

Erg goed

Leuke bank als verjaardagscadeau gekocht ! Persoonlijke leuke kaart er bij . Goede service!

Snelle levering en mooi product!

Snelle levering van een prachtig product!

Ik heb als kraamcadeau een koffertje met naam besteld. Deze was heel snel geleverd en van super mooie kwaliteit!

leuke kist

leuke en mooie kist, alleen de bovenkant waar de kist mee open en dicht gaat zit wel wat scheef.

Zeer goede sevice

Goede en snelle service, mooie spulletjes, zeer leuk en origineel om cadeau te geven

Super super super

Snelle levering en een mooi persoonlijk kaartje erbij !!

Snelle levering, super!

Heel leuk om het pakketje te ontvangen handgeschreven kaartje. Heel persoonlijk!

Top product!!

Geweldige site. Overzichtelijk en veel keus. Goede levering en zo leuk een geschreven kaartje om te bedanken voor de bestelling. Echt top!!!

Het pakketje werd een cadeautje.

Het koffertje die ik besteld had was al helemaal goed . Vond het zo leuk dat het met zoveel zorg was ingepakt en een geschreven bedank briefje erbij. Daar word ik blij van.

Snelle, goede service. Altijd vriendelijke ontvangst

Snelle, goede service. Altijd vriendelijke ontvangst

Heel leuk gepersonaliseerd cadeau, snelle service en goede kwaliteit!

snelle levering en reactie op vragen

snelle reactie op telefoon en mail. Prima levering en heel leuk ingepakt!

Uitstekend!

Top qua service! Produkten tip top in orde!

Een aanrader voor ieder!

erg vriendelijk personeel, snelle levering en een mooi product. Vooral het persoonlijke kaartje die bij mijn bestelling zat vond ik echt bijzonder!

Snelle levering, met zorg ingepakt product

Het gepersonaliseerde cadeau wat ik had besteld is zeer snel geleverd en was heel mooi ingepakt met een lief kaartje erbij. Helemaal top!

Leuk gepersonaliseerd maar had mee stevigheid verwacht

Blokjes zien er leuk uit maar zijn ontzettend ligt. Niet om mee te spelen, alleen decoratief dat is jammer.

hele snelle levering en een heel mooi product

Snel, vriendelijk en persoonlijk!

Deze webshop is een aanrader. Er wordt zelfs persoonlijk contact opgenomen als er extra vragen zijn mbt de bestelling. Zeer vriendelijke en persoonlijke benadering en snelle service.

Super!!

Geweldig.... Goed product, Leuk verpakt toen het binnen kwam. Erg snelle levering en lief persoonlijk kaartje erbij... Zeker een aanrader!

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal