Snel, netjes met een lief briefje erbij

Gewoon goed

Super mooi

Een super mooie spaarpot besteld en werkelijk wat is hij mooi , en dan ook zo leuk hand geschreven kaartje erbij. Ga zo door en nogmaals bedankt.

Snelle levering. Mooi handgeschreven kaartje erbij.

Positief, voor herhaling vatbaar.

Mooi ingepakt bij aankomst

Mooi koffertje! Je ziet wel dat her zelf gemaakt is door hier en daar een stikje anders! Dit is niet storend! Goede persoonlijke service en snelle bezorging!

Snelle en persoonlijke service. Mooie, unieke spulletjes!

Heel mooie artikelen ontvangen! Snelle service! Mooi verpakt bij aankomst☺️ Lieve en attente mevrouw

Hartstikke goed en supersnel

Ik ben heel tevreden over de service van Shuuske. Koffertje zag er erg leuk uit en was mooi ingepakt. Goede en zeer snelle service. Een aanrader!!!

Super!!!!!!

Boven mijn verwachtingen, snelle levering , leuke gezellige communicatie, leuk en goed verpakt, compleet na eigen zin ontwerpen in 1 woord top!!!!

Snelle levering en mooi afgewerkt

Snelle levering en mooi afgewerkt

Zeer goede en persoonlijke service.

Snelle levering en super verzorgd.

Goede snelle levering!! Geweldig koffertje!

Zeer tevreden over bestelling

mooi gepersonaliseerd kadootje, snel geleverd en je kunt zoen dat het met de grootste zorg is gemaakt. Zeer tevreden.

Geweldig team!

Top team dat gelijk voor je klaar staat als er een klein probleempje is. Ze zorgen gelijk dat het in orde komt en maken het meer dan goed! Jullie zijn echt super lief!

Snelle levering. Leuke kadootjes. De ouders van het kindje vonden het heel gaaf!

voor de vierde keer wat besteld, dat zegt genoeg. superleuke spullen en leuk ingepakt met een persoonlijke boodschap.

Persoonlijk en zeer zorgvuldig

Wat een fijne producten en service

Ik werd opgebeld omdat er wijziging zou zijn in het printje wat besteld had(weegdoek) Nu is de doek nog veel leuker dan eerst. Erg nette service en snel bezorgd.

Super snelle levering en heel mooi resultaat

Op donderdagochtend heb ik een koffertje met naam besteld en de volgende dag kreeg ik het al in huis. Super leuk ingepakt ook en van mooie kwaliteit. Ook de binnenkant van het koffertje bleek er super leuk uit te zien. Heel tevreden!

Goede site, bestellen werkt makkelijk. Snelle levering, leuk verpakt met een persoonlijke boodschap. Goede service! Zeker een aanrader!

Super site

Snel geleverd en een super leuk kado!

Snel en leuk

Super leuk cadeautje en ontzettend snel geleverd. Top!

Goede snelle service.

Super leuk ingepakte weegzak!! Snel geleverd en lief briefje erbij.

Goede snelle levering

Blokken met naam en geb.datum besteld. Dinsdagavond besteld. Donderdag, leuk ingepakt, afgeleverd. In 1 woord Super. Zeker voor herhaling vatbaar.

Super leuk cadeau en geweldige service

Ik heb de spaarpot met naam besteld. Een super leuk en persoonlijk cadeau, heel leuk ingepakt en met een persoonlijke boodschap verstuurd. Hele snelle levering, zeer goede service.

Helemaal top!

Ik had het speelgoedbankje besteld, zo ontzettend blij mee! Was zelf aan de late kant met bestellen en ze hebben zo hun best gedaan om het optijd bij me te krijgen! Echt super, dankjewel

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal