PRACHTIG!

Super bestelling ontvangen. 2x een koffertje met de naam besteld. Echt fantastisch! Helemaal gelukkig.

Persoonlijk en erg passend!

Een prachtig product ontvangen. Kwaliteit prijs verhouding is echt top! Afwerkingen zijn erg mooi. Tot slot nog een persoonlijk berichtje ontvangen wat erg leuk is. Toen ik dit product ontving en het kaartje las kreeg ik meteen een warm gevoel. Bedankt!

Snel geleverd en het cadeautje wordt ook echt als cadeautje verstuurd

Afhandeling bestelling zoals je als klant verwacht!

Zie boven

Goed, prima service!

Prima service, reageert snel via de mail. Pakket goed ontvangen.

Snelle levering en goede kwaliteit!

De levering was erg snel (binnen 2 werkdagen) en de kwaliteit was super. Heel blij met het speelgoed bankje en het kussen.

Snel, persoonlijk

Fijn en snel contact, resultaat is mooi. Diverse mogelijkheden

Mooie spaarpot en super snel geleverd! Er zat ook een leuk handgeschreven kaartje bij.

Super leuk cadeau en snelle levering

Vriendin had hetzelfde besteld en daar is achter aangebeld zodat ze wat anders kon uitzoeken. Super service! Snelle levering, 2 werkdagen en product precies zoals omschreven en leuk ingepakt. Origineel cadeau’s voor goede prijzen

Erg tevreden!

Levering duurde een tijdje, maar dat lag aan PostNL. Het gepersonaliseerde spaarpotje voldoet aan de verwachtingen en was mooi ingepakt met een lief kaartje van de makers erbij! Bedankt! 👍🏻

Goede service, nette levering, maar vooral betrouwbaar!!

Leuke, makkelijke website met veel keus. Prettige manieren voor betalen, keurig netjes geleverd en ik zal ze zeker aanraden!

prachtig en uniek

Goede service en kwaliteit producten. Alles kan, niets is te veel gevraagd. Snelle levering en vriendelijk personeel.

TOF!

Van bestelling tot afleveren van het pakketje ben ik zeer tevreden. Zelfs een leuke, persoonlijke boodschap was meegestuurd in de zending. Dit is Tof!

Snel, netjes met een lief briefje erbij

Gewoon goed

Super mooi

Een super mooie spaarpot besteld en werkelijk wat is hij mooi , en dan ook zo leuk hand geschreven kaartje erbij. Ga zo door en nogmaals bedankt.

Snelle levering. Mooi handgeschreven kaartje erbij.

Positief, voor herhaling vatbaar.

Mooi ingepakt bij aankomst

Mooi koffertje! Je ziet wel dat her zelf gemaakt is door hier en daar een stikje anders! Dit is niet storend! Goede persoonlijke service en snelle bezorging!

Snelle en persoonlijke service. Mooie, unieke spulletjes!

Heel mooie artikelen ontvangen! Snelle service! Mooi verpakt bij aankomst☺️ Lieve en attente mevrouw

Hartstikke goed en supersnel

Ik ben heel tevreden over de service van Shuuske. Koffertje zag er erg leuk uit en was mooi ingepakt. Goede en zeer snelle service. Een aanrader!!!

Super!!!!!!

Boven mijn verwachtingen, snelle levering , leuke gezellige communicatie, leuk en goed verpakt, compleet na eigen zin ontwerpen in 1 woord top!!!!

Snelle levering en mooi afgewerkt

Snelle levering en mooi afgewerkt

Zeer goede en persoonlijke service.

Snelle levering en super verzorgd.

Goede snelle levering!! Geweldig koffertje!

Zeer tevreden over bestelling

mooi gepersonaliseerd kadootje, snel geleverd en je kunt zoen dat het met de grootste zorg is gemaakt. Zeer tevreden.

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal