Filters

8

Positieve en duidelijke communicatie met de organisatie.

Sinds kort sponsor ik via Woord en Daad een kind, mijn ervaring is positief. De organisatie komt transparant over en verleend mij voldoende informatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helder uitleg en communicatie. Veel betrokkenheid bij het kind.

Aan het begin van mijn sponsorschap heb ik veel informatie ontvangen over mijn sponserkind. Tevens heb ik ook informatie ontvangen betreffende praktische zaken, zoals wat je kan doen bij de verjaardag van het kind en over het versturen van post. Ik had eenmaal een vraag over het versturen van post naar Sierra Leone, en daar kreeg ik telefonisch een duidelijke antwoord op. Heel fijn! Tevens ben ik erg blij met de betrokkenheid die gecreëerd wordt door Woord en Daad. Door updates en post van het kind te krijgen, en de mogelijkheid om post/cadeautjes/schenkingen naar het kind te sturen. De mogelijkheid tot contact met het kind, maakt dat ik mij erg betrokken voel. Dit is voor mij een belangrijke factor geweest in het selecteren van een goed doel waar ik aan wil doneren.

 • Would you recommend us? Yes
10

goede samenwerking

de informatie kwam geordend door de bus en is duidelijk. heel bijzonder dat woord een daad dit doet. wij hoorde het van vrienden en werden erg enthousiast.

 • Aanbevelen? Ja
6

Ik had meer informatie over ons sponsorkind verwacht!

We hebben ons aangemeld en ons sponsorkind "gekozen", maar buiten de bevestiging hebben we verder erg weinig informatie ontvangen over haar. Dat is jammer.

 • Would you recommend us? Yes
10

Persoonlijk en fexibel

We kennen de contactpersoon 'sponsoring' persoonlijk. Dat zal de communicatie positief hebben beïnvloed, in die zin dat de toon ook persoonlijker kan zijn. Ons verzoek om 4 kinderen te sponsoren is door W&D goed opgepakt.

 • Would you recommend us? Yes
9

Deskundig, betrouwbaar en dienstbaar

De informatie die we ontvangen is helder en transparant. De betrokkenheid op de mensen voor wie Woord en Daad werkt komt op ons hartverwarmend over.

 • Aanbevelen? Ja
9

uitstekend

Prima organisatie met heel veel goede doelen

 • Aanbevelen? Ja
8

betrouwbaar en goed werk

Sinds kort sponsor van drie meisjes in drie werelddelen. Dit werd snel en heel correct geregeld. Ik ken Woord en Daad al jaren.

 • Aanbevelen? Ja
8

Woord & Daad is erg betrokken met de sponsorkinderen in de wereld.

Na aanmelding van een sponsorkind , ontvingen we na enkele dagen al een map met daarin een foto van ons sponsorkind en verder nuttige informatie. Dat was fijn om te lezen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Betrouwbare organisatie

Duidelijke en gedetailleerde informatie over kind en afkomst. Suggestie stuur niet automatisch nieuw kind maar kondig dit vooraf aan en geef keuze mogelijkheid

 • Aanbevelen? Ja
9

Het is al het 7e kind dat we sponsoren in de lopende tijd denk ik...

Het zou fijn zijn als we haar tot het einde van haar schoolloopbaan zouden kunnen sponsoren.'Het vervelendste bij andere kinderen die we hebben gesponsord was, dat ze van school moesten om diverse redenen. Dat is zó jammer. (doe dit soort enquEtes niet in het Engels...)

 • Would you recommend us? Yes
9

weinig ervaring tot nu toe. sponsor sinds december 2019

Weinig ervaring met woord en daad tot nu toe

 • Aanbevelen? Ja
8

Betrouwbare organisatie

- Toereikende informatie - Zorgt voor goede besteding van gelden

 • Would you recommend us? Yes
6

Communicatie

Inmiddels contact gehad met W&D over mijn opmerkig over de manier van communiceren. Alles is netjes verwoord en uitgelegd. . Bedankt daarvoor.

 • Would you recommend us? Yes

Reactie van het bedrijf

Beste sponsor, Fijn dat u sinds 1 januari van dit jaar sponsor bent van John Lee! Uw brief (met als briefpapier 'de hond') is in goede orde verzonden naar onze partnerorganisatie. Wij zijn bezig met het vernieuwen van onze sponsortool en nemen uw tip voor het zenden van een bevestiging hierin mee! Bedankt voor het meedenken! U bent nog maar korte tijd sponsor van John Lee. U heeft (als het goed is) 4 contactmomenten van uw sponsorkind, namelijk 2 brieven, een foto en een voortgangsrapport. Rond de maand mei verwachten we weer post uit de Filipijnen. Hopelijk zit de brief van John Lee hierbij! Hartelijke groet, Team Sponsoring

10

Super

Goede informatie voorziening, duidelijke communicatie. Goed geregeld.

 • Would you recommend us? Yes
9

zeer integer en zonder strubbelingen

wij hebben al vele jaren, bijna 30 jaar adoptiekinderen, dat is altijd goed gegaan, we zijn geen mensen die contacten met de kinderen onderhouden, we willen dat wel gaan doen, maar dan ook houden wij het beperkt, in alle bescheidenheid willen wij daarin in afhankelijkheid van God, Die alle dingen bestuurd een klein radertje zijn.

 • Aanbevelen? Ja
9

Woord en Daad geeft duidelijke informatie en legt het zonodig duidelijk uit

We hebben het volste vertrouwen in Woord en Daad en zij voeren de taken vervolgens ook uit.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles is prima geregeld en duidelijk

Alles is goed geregeld en snel de spullen en info ontvangen. Fijn!

 • Would you recommend us? Yes
10

Een organisatie met een heel mooi sponsorproject voor kansarme kinderen!

We zijn al vele jaren sponsor, inmiddels hebben we meerdere sponsorkinderen. We vinden het heel mooi om op deze manier kansarme kinderen te kunnen helpen. Het persoonlijk contact met de kinderen vinden we heel mooi. Als we iets opsturen krijgen we meestal een bedankbrief van het kind. Daar gaat wel een aantal maanden overheen, maar dat is ook logisch. Mooi is het ook om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen. De organisatie is zelf ook goed bereikbaar als je vragen hebt over de sponsoring.

 • Aanbevelen? Ja
6

goede communicatie en trage post

De communicatie van woord&daad vind ik goed via de telefoon. Maar ik vind het vervelend dat ik taal nog teken van Maria Lizet krijgt, zo is het voor mij erg onwezenlijk dat ik er iemand mee helpt. Ook omdat ik nog geen informatie heb terug ontvangen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Anja, Hartelijk dank voor het invullen van de review! Jammer dat u aangeeft nog geen brief van uw sponsorkind te hebben ontvangen. Wij zullen persoonlijk contact met u opnemen. Hartelijke groet, Marianne van Team Sponsoring

10

Goede organisatie, dus steunen!!

Ga zo door!

 • Would you recommend us? Yes
6

bijzonder weinig informatie

In oktober hebben we ons aangemeld voor een sponsorkind. We hebben een meisje toegewezen gekregen en daarna niets meer gehoord. Hoe vaak moet je een brief/kaart/cadeautje sturen? Geen idee... Hoe lang van te voren bijvoorbeeld stuur je een verjaardagskaart? Wel kregen we onlangs te horen dat ons sponsorkind binnenkort jarig is (over 2 maanden!!), maar verder hebben we geen idee hoe nu verder. Kortom: wat verwachten jullie van ons? ps zelf op de website kijken doen we natuurlijk al, hebben ook iets gestuurd met kerst, maar of we dat goed gedaan hebben weten we niet. Het is dat we familieleden hebben die al jaren kinderen sponsoren bij u, anders voelden we ons een beetje aan ons lot overgelaten..

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste sponsor, Wij zien dat wij op 4 november 2019 het welkomstpakket naar u toegestuurd hebben. Hierin zit alle informatie die u nodig hebt! Wij zullen per e-mail naar u persoonlijk uw vragen beantwoorden! Hartelijke groet, Team Sponsoring

8

Positief

Fijn om aan het begin een informatiemap te krijgen. Hier stond alle benodigde informatie in. Verder was na de aanmelding alles snel geregeld.

 • Would you recommend us? Yes
10

snelle communicatie en duidelijke informatie

Toen ik de foto van Zoila op de site zag voelde ik dat ik haar moest helpen via Woord en Daad. Nadat ik mezelf had aangemeld kreeg ik binnen een paar dagen de papieren al. Dit pakket bestond uit goede en duidelijke informatie. Ik geloof dat Woord en Daad een betrouwbare organisatie is. Ik zal het daarom ook zeker aanbevelen bij anderen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima, duidelijk

Snelle informatie over sponsorkind.

 • Would you recommend us? Yes

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd