Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat klanten vooral tevreden zijn over de kwaliteit van de producten en de betrouwbaarheid van de leveringen. Vriendelijke medewerkers en duidelijke communicatie worden vaak genoemd. Enkele opmerkingen vermelden incidentele vertragingen, maar over het geheel genomen blijft de tevredenheid hoog. De ervaringen suggereren een retailer die kwaliteit en efficiëntie hoog in het vaandel heeft.
Stevige rugzak even knutselwerk maar van goed materiaal nu de galah er nog inkrijgen
13 March 2026
Rebecca
Tienen
Wijn een stevige Duitse herder overgenomen welke totaal niet gesocialiseerd was. Allerlei alternatieve uitgeprobeerd maar niets hielp wat normale reacties hadden moeten veroorzaken, Op aanraden van My Petstore overgegaan op een band waar twee pinnen op de huid van de bande zitten. Daar ons het koppelen ons zelf niet lukte tussen de zender en ontvanger werd ons voorgesteld ons hier telefonisch door heen te helpen. Met als resultaat een perfect werken band. Wel belangrijk is dat de ontvanger de zijkant aan de zijkant van de nek raakt daar onder de hals te veel plooien zitten en de pinnen de huid niet raken. Eerst rustig binnen op een lage frequentie beginnen, maar buiten de frequentie opvoeren omdat de hond dan vol adrenaline zit.
26 February 2026
Harrold en Ingrid
Beekbergen
kon niet zo snel locatie van bedrijf vinden en er kwam niet zo snel bericht over wanneer bestelling bezorgd zou worden Was ik even bang dat het niet legitiem was
24 February 2026
Cornelia
winterswijk
Snelle deal en antwoord en snelle levering
22 November 2025
Jan
Merksplas
Wij zijn zeer tevreden. De service was uitermate klantvriendelijk, de communicatie verliep snel en duidelijk, en de levering was vlot en volgens afspraak. Top!
18 November 2025
Aron
Roosdaal
Besteld en volgende dag netjes op de stoep. Prima bestelling en betrouwbaar bedrijf. Eerste keer dat we er kochten, maar helemaal prima.
11 September 2025
HL
S
Gemakkelijk
26 July 2025
Eric
haaksbergen
Beste mensen, Ik probeer serieus met jullie in contact te komen omdat ik binnen de garantieperiode een artikel heb dat niet functioneert. Ik heb daarvoor het contactformulier op de website ingevuld, en later een gewone e-mail. Er wordt echter niet op mijn berichten gereageerd. Daar baal ik van. Ik hoop dat ik nu een rooksignaal kan uitzenden, ik kan jullie niet bellen omdat er geen telefoonnummer beschikbaar is.
Beveelt niet aan
19 June 2025
Ingrid
Gorssel
Beste Ingrid,
Volgens ons hebben wij alles netjes opgelost en zou jij je beoordeling willen aanpassen.
Alvast bedankt,
vriendelijke groet
Linda MyPetstore
Bij het vervangen van een onderdeel dat was stuk gegaan waren ze super behulpzaam om toen na de aankoop het vervangen niet soepel verliep te helpen om het alsnog werkend te krijgen. Super bedankt dat scheelde een hoop geld omdat ik niet de hele set hoefde te vervangen.
25 May 2025
Claudia
Homoet
Snelle en vooral positieve reactie gekregen op onze vraag. Zeker aan te raden!
21 May 2025
Filip
Mortsel
Na wat speurwerk heb ik een mail gestuurd. Hierop is heel vriendelijk geantwoord. Ze hebben me goed geholpen. Ben heel blij en verrast dat er nog bedrijven bestaan waar ze met de klant meedenken en waar je fijn geholpen wordt.
19 March 2025
Christine
Den Haag
Hele goede service van deze webshop, via bol hebben producten blijkbaar een langere levertijd. Maar omdat mijn hond plots een hernia heeft, is een van de medewerkers met een mega grote doos naar een postnl punt gegaan en had ik hem de volgende dag in huis. Toppers!
17 January 2025
Denise
Utrecht
Tijd geleden een negatieve reactie achtergelaten, hierna ben ik goed en snel geholpen.
Beveelt niet aan
31 October 2024
Ruben
RIJSWIJK ZH
Geweldige lieve mensen Die met veel plezier en liefde passie Geven om dier en mens Zijn onwijs vriendelijk Geweldig gewoon Deze winkel de beste dierenwinkel op deze planeet Dit zou ik iedereen willen aanraden Bestel hier voor jou dier
14 September 2024
Samantha
Denekamp
Na het verliezen van de afstandsbediening van de trainingshalsband een mailtje gestuurd. Heb zeer snel antwoord gekregen en gemakkelijk een nieuwe kunnen bestellen. Bedankt!
25 July 2024
Katja
machelen
Bestelling was na enkele dagen nog niet aangekomen. Contact opgenomen met MyPetstore en de dag nadien al is de bestelling bij ons aangekomen. De fout lag zeker niet bij MyPetstore en toch heeft men zonder probleem dit helemaal opgelost! Van een fantastische service gesproken!
25 July 2024
Marieke
Antwerpen
Super geholpen door de klantenservice, razendsnel en vriendelijk! Heeft mijn vertrouwen zeker gewonnen dus ik kom hier nog vaak terug!
1 July 2024
Simon
Harlingen
De trainingsband weigerde na 1 jaar diens. Na contact met jullie werd er alles aan gedaan om dit op te lossen. De nieuwe ontvanger had ik een dag later al in de brievenbus zitten. Alles werkt weer. Bedankt Linda voor het vriendelijke contacten en oplossing.
21 May 2024
Frans Smeets
BEESEL
Klanten service is uitmuntend, de reactie's zijn erg snel en zeer klantgericht. De storting op de website is zeer goed, echt een ruime keuze. Ik had wat problemen met mijn aankoop, waarop mij direct een ruil is aangeboden, zonder enige kosten. Ik ben zeer tevreden met het vervangend product wat wel probleemloos werkt.
26 April 2024
andre
brielle
snelle afhandeling en er miste iets maar dat was binnen 3 dagen ontvangen
3 April 2024
Peter
Sprangcapelle
snelle verzending goede kwaliteit prima verpakt
13 March 2024
Dorie Molleman-Lameer
S Gravenhage
3 januari grote honden buggy besteld was zei de bezorger afgegeven bij de buren maar was niet zo want ze was in een instelling al 6 weken en volhouden de bezorger dat het daar was afgegeven is door de bezorger niet goed gegaan is na 10 dagen na onderzoek een nieuwe bezorgt dat was wel klasse de andere waar is deze is gebleven toen de andere nieuwe kwam werd deze op de stoep gezet bezorger liep al weg slordig als je iets koop moetje de gene die het heeft besteld aan de deur afgeven en de koper er voor tekenen vind ik de my petstore heeft het verder netjes opgelost
9 January 2024
fia
spijkenisse
Dag Fia, na uitgebreid onderzoek en klacht bij de pakketdienst DPD waar het pakket 6 januari geleverd zou zijn, maar niet is aangekomen hebben we 16 januari een tweede buggy naar je toegestuurd welke op tijd voor je nieuwe puppy is geleverd.
We denken dat we hiermee een goede en passende oplossing hebben geleverd.
We stellen het enorm op prijs om hiervoor een nette beoordeling te krijgen. Dit lag buiten onze macht en is ons inziens geen 1 waard.
Linda MyPetstore
Wij hadden een Trainingshalsband voor onze hond gekocht. We zijn erg tevreden over het product. Helaas waren we een pinnetje verloren. We kregen gratis en snel nieuwe pinnetjes opgestuurd!
27 December 2023
Jolanda
Gorssel
Bestelling is de volgende dag bezorgd...wat ze ook beloven.Service vindt ik uitstekend. Ga vanaf vandaag altijd bij hun bestellen.
14 November 2023
Birgit
Groningen
Goed product op tijde geleverd
27 September 2023
Jean-Marie
Dendermonde
Van de huisdierenwebshop MyPetstore (www.online-dierenwinkel.eu) is de activa sinds 15 mei 2020 in het bezit van Blue Orange Business - My Petstore.
U krijgt vanaf deze datum met Linda als eigenaar te maken. Ons doel is om op een eerlijke wijze dierenvrienden te helpen met mooie producten.
Onze opdrachten zijn te herkennen aan ORD55555 (vijf cijfers achter ORD). Als u vragen hebt dan kunt u een mailbericht sturen aan [email protected]
Hoofdstraat 277
1611 AG Bovenkarspel