Goedendag, zoals u ten tijde van bestellen heeft kunnen lezen stond de levertijd van de stroomband op 13 februari. U heeft ons op 13 februari dan ook een mail gestuurd dat u het pakket heeft ontvangen (13 februari) en wilde retourneren.
Goedendag, het pakket heeft u na een onjuist adres gestuurd. Hier kunnen wij helaas niets aan doen, Wij hebben u na mailcontact binnen 24 uur een retourlabel gestuurd waar ons adres al op stond voor geprint, De retourkosten voor dit artikel zijn in dit geval voor u omdat u gebruikt maakt van het herroepingrecht.
Beste Arjan, het product is dezelfde dag nog verzonden. Zoals ook al reeds in de mail is aangeven en is bevestigd door uzelf is alle info in de spambox terecht gekomen.
Goedendag, u heeft inderdaad het verkeerde artikel ontvangen en wij hebben u vandaag direct de juiste maten toegestuurd en toegezegd dat u het schepje van 8cm mocht houden als compensatie.
Goedendag, uw mail is keurig dezelfde dag beantwoord. Graag uw spambox controleren. Op onze website staat duidelijk vermeld dat u niet op goedkeuring hoeft te wachten voor het retourneren. U mag altijd zonder opgaaf van reden iets retour sturen. Moeilijk om te retourneren is het zeker niet. Stappenplan staat op onze site vermeld: 1. retour melden via mail 2. artikel samen met pakbon retour sturen.
Originele beoordeling
Goedendag, dank voor uw bericht. Wij hebben u gisteren een mail gestuurd dat wij contact zouden opnemen met de koerier en u vandaag iets zouden laten weten. U heeft vandaag dan ook bericht van ons gehad dat wij morgen een nieuwe stroomband gaan opsturen en dat wij de verzendkosten gaan terugbetalen ter compensatie. Wij hebben uw mailtjes keurig binnen de 24 uur beantwoord. Uw reactie wat betreft dingen afschermen vinden wij uiterst bijzonder. Echter wensen wij u veel succes met het trainen van uw hond. Mocht u nog vragen of tips willen dan horen wij het graag.
Originele beoordeling
Hoofdstraat 277
1611 AG Bovenkarspel
Van de huisdierenwebshop MyPetstore (www.online-dierenwinkel.eu) is de activa sinds 15 mei 2020 in het bezit van Blue Orange Business - My Petstore. U krijgt vanaf deze datum met Linda als eigenaar te maken. Ons doel is om op een eerlijke wijze dierenvrienden te helpen met mooie producten. Onze opdrachten zijn te herkennen aan ORD55555 (vijf cijfers achter ORD). Als u vragen hebt dan kunt u een mailbericht sturen aan [email protected]