Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Snelle en goede service, voor herhaling vatbaar
5 January 2026
Fred
Groesbeek
Fantastisch, ik had nooit gedacht dat mijn cadeau voor Sinterklaas, een pietenpakje voor m’n kind, nog op tijd zou zijn voor pakjesavond. Maar dat was het dus wel!
1 January 2026
M.
Austerlitz
webshop werkt zoals men redelijkerwijs kan verwachten
17 October 2025
WC
oostmalle
Bij bestellingen, waarbij ik zo dom ben op niet op de maat te letten, krijg ik steeds de waarschuwing: "Wilt u deze maat wel hebben?" Want in m'n onachtzaamheid klik ik op de default en dat is het kleinste maatje; wat mij zéker niet zal passen.
16 May 2025
Jos
Arnhem
Wij hebben een themafeest en vonden het lastig om iets te vinden. Daarbij ook iets te lang gewacht met zoeken. Gisteren op jullie website gekeken... wat een keus..... maar iets leuks voor mij en mijn man gevonden. Qua kleur matchen we ook. Bestelling geplaatst, betaald, wat allemaal goed en vlot verliep. Mega fijn dat we volgende dag alles al binnen kregen. Dus .... fantastisch
28 February 2025
Quenny Goossens
Halsteren
Gemakkelijk, snel geleverd, gewoon Top bedrijf met Formidabele Service!!! Bedrijf dat heel professioneel werkt en de noden van de klant kent !!!! TOP TOP TOP
14 February 2025
Roel
Aalst
Ik kreeg mijn pakket incompleet thuis. Na telefonisch contact gehad te hebben over mijn klacht. Werd ik super geholpen, zodat ik toch op tijd compleet verkleed op het feessie van mijn kleindochter kon verschijnen.
9 February 2025
Rienk
Tiel
Het bestel proces is makkelijk en overzichtelijk. Product werd snel geleverd en was netjes verpakt.
21 January 2025
Evelyn van Mourik
Capelle aan den IJssel
Wauw ik wou een foute kersthoed en echt supere hoed binnen gekregen en wat een snelle levering ..super tevreden
2 December 2024
Ria
Termunterzijl
De bestelde artikelen werden direct verzonden, daardoor alles snel geleverd.
28 November 2024
C
Genderen
Je krijgt wat je verwacht binnen de juiste tijd.
28 November 2024
Gerrit
Amsterdam
Ik kan nergens mijn vragen over mijn bestelling kwijt, telefoonnummer op de site klopt niet (of degene aan de andere kant van de lijn weet niet voor welk bedrijf hij werkt) en mail wordt niet beantwoord. Ik bestel niet niet meer in ieder geval.
5 October 2024
Marleen
Dordrecht
Hi Marleen,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer te horen dat u problemen heeft ondervonden met het bereiken van onze klantenservice. Dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden, en wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om ons hierover te informeren.
Wij hebben het telefoonnummer inmiddels aangepast.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij stellen uw vertrouwen in ons bedrijf op prijs en hopen dat we de kans krijgen om dit goed te maken.
Met vriendelijke groet,
Pieter
Feestcenter.nl
Ziet er uit zoals op de foto!
29 August 2024
Maja
Nijker
6 August 2024
Willie
Zevenhuizen
Pakket goed aangekomen en de kleding zit goed!
10 July 2024
Lucienne
Rolde
Product was kwijtgeraakt in bij de post, telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar (ivm het coronavirus anno 2024) en ook op de klantenservice mail geen reactie gehad. Vervolgens zelf na wat onderzoek naar de verzendpartner van het bedrijf gebeld en toen na een week een nieuw product ontvangen. Het product zelf was een nylon bodysuit, maar deze schijnt volledig door.
23 June 2024
Tim
Tilburg
De bestelling werd vlot geregeld en geleverd. Ook de afhandeling ivm terug sturen ging vlot en geld werd meteen terug gestuurd. Kom zeker nog eens terug op de side.
5 June 2024
Trudy
Franeker
Mooi draagbare kleding, uitstekende service
20 May 2024
Corina Greven
Nieuw-Buinen
Mooie, stevige producten. Maten waarheidsgetrouw!
6 March 2024
Krista
Oostende
Heb alleen de verkeerde maat besteld.
15 February 2024
Tjitske Hoekstra
Tytsjerk
Gebruiksvriendelijke site, veel producten, snelle levering. En dan past het ook nog. Super gewoon.
26 January 2024
An
Uden
Op tijd geleverd
13 January 2024
hans
Gouda
Ik had mijn bestelling de volgende dag in huis. Goed verpakt. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik ben zeer tevreden!
7 January 2024
Sha
Delft
Verkeerde maat ontvangen en veel retourkosten moeten betalen. Ik heb geen papieren retourlabel ontvangen, maar wel een snelle reactie gekregen op mijn mail hierover.
4 January 2024
Gioya
Zwolle
De knopen vielen er binnen 10 al vanaf.
20 September 2023
Sven
Medemblik
Onze klanten waarderen ons om onze eenvoud en betrouwbaarheid. We hebben alles in huis om jouw feest vlekkeloos te laten verlopen. Onze unieke voordelen maken ons dé keuze voor jouw feestbenodigdheden:
- Voor 21:00 besteld, morgen in huis
- Groot assortiment
- Lage verzendkosten.
- Deskundige klantenservice.
- Makkelijk retourneren
- Geen gedoe.
Wij houden van gemak. Bestellen, leveren en genieten van je feest – zo simpel is het bij Feestcenter.nl.
Het startpunt van jouw feestje!
Savannahweg 8
3542 AW Utrecht