Pluspunten

Pluspunten

Snel geleverd, makkelijk te bestellen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Veel keuze op de website

Beter communiceren want wacht nog steeds op retour bedrag van bestelling

Pluspunten

Makkelijk besteld en snel geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima snelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Medewerker ging creatief op zoek naar oplossingen.

Klantenservice gaat te vroeg dicht.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

de roos die ik besteld heb, viel binnen de kortste keren uit elkaar.

Pluspunten

Snelle levering, breed assortiment, overzichtelijke site

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb vrijdag, 16 november om 12.30 uur materiaal besteld. Volgens de website zou het materiaal de dag erna bezorgd worden. Daar ben ik vanuit gegaan; het materiaal had ik snel nodig. Omdat ik dinsdag erna nog niets had ontvangen, heb ik die avond een bericht naar de klantenservice gestuurd. De dag erna werd als reactie gegeven, dat het bestelde aantal niet in voorraad was. Uiteindelijk heb ik pas vandaag het bestelde ontvangen. Mijn advies is: Geef bij een bestelling aan wat er nog in voorraad is; dat kan teleurstellingen voorkomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Als ik iets bestel wat de volgende dag geleverd gaat worden, iets dat op de site staat, en ik krijg bericht dat het niet op voorraad is maar pas een kleine week later dan valt dat toch wat tegen.positief is wel dat ik bericht kreeg.

Pluspunten

Goed aanbod, nette prijs, netjes geleverd

Pluspunten

Scherpe prijzen Prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed Goede service

Pluspunten

Snelle.levering

Nvt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Belachelijk!! Ik koop een paar kousen voor Halloween. Deze kousen passen door de brievenbus, toch moet ik betalen om het bij de plus te bezorgen, optie voor thuis is niet eens mogelijk! Dat kosten mij 6 euro. Vervolgens kies ik voor "vandaag besteld morgen in huis" 2 dagen later zou het feest zijn dus dat leek me wel prettig. Maar ook dit is het geld niet waard. Eén week later komen de sokken pas aan! En natuurlijk betaal je voor dat kleine pakketje nog even 4 euro verzendkosten. Tof zeg, denk je een paar leuke sokken te hebben voor 5 euro en ben je uiteindelijk 15 euro kwijt als het niet meer was. Slechte zaak dit. Hier koop ik nooit meer.

Optie om thuis te bezorgen. Brievenbus pakket verzenden wanneer mogelijk, dat scheelt ook geld voor de klant. En je aan de regels houden! Lekker laat verzenden.. zo behoud je geen klant meer over.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Nog niets positiefs te melden, omdat ik mijn order van eind september nog niet ontvangen. Het artikel zou niet op voorraad zijn, dus ik wacht nu rustig af.

Ik krijg tussendoor geen statusbericht, tegenwoordig moet je alles zelf navragen. Dat is overigens bij veel webshops zo.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Kwaliteit is zeer slecht. Eerste keer dat ik bestelde was de outfit kapot. Tweede keer leek het niet op de foto.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Artikel was niet meer leverbaar. Kreeg netjes de optie voor een ander artikel of geld terug.

Directe inzage in voorraad.

Pluspunten

Geen retourbrief in het pakket. Ik heb mijn aankoop teruggestuurd maar tot op heden geen geld terug ontvangen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen enkele.

Super slechte afhandeling van devretourzending. Geen reactie op mails, zelf jullie fouten moeten herstellen, zodat ik mijn geld terug kreeg. Ga NOOIT meer iets kopen bij feestcenter.

Savannahweg 8

3542 AW Utrecht

+3185-2731941

Over Feestcenter.nl

Onze klanten waarderen ons om onze eenvoud en betrouwbaarheid. We hebben alles in huis om jouw feest vlekkeloos te laten verlopen. Onze unieke voordelen maken ons dé keuze voor jouw feestbenodigdheden: - Voor 21:00 besteld, morgen in huis - Groot assortiment - Lage verzendkosten. - Deskundige klantenservice. - Makkelijk retourneren - Geen gedoe. Wij houden van gemak. Bestellen, leveren en genieten van je feest – zo simpel is het bij Feestcenter.nl. Het startpunt van jouw feestje!