10

Super service

Goed advies, fijn bed en uitstekende (bezorg)service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne matrassen

Vorige week online 2 matrassen besteld en al 2 nachten heerlijk op geslapen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geregeld

We hebben 2 aupingsiralen besteld we konden pas betalen bij aflevering. Dit geeft al het vertrouwen dat het ok is. Nu dat was zo. Zij gaven aan dat het op een zaterdag goedkoper was om te leveren 65 euro i.p.v. 25. Voor die 25 euro brengen ze het thuis en de chauffeur hielp om e sjouwen naar 1e verdieping en ze in het ledikant te leggen. Uiteraard een fooitje gegeven. De steunen aan de zijkant van het ledikant braken af toen ik naar bed ging. Na dit gemeld te hebben bij Ton Smeek werden een dag later metalen beugels gebracht via de post, zonder kosten. Top geregeld en erg blij dat we niet achteraf nog gedoe hadden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn bed!

Wij slapen heerlijk op onze refurbished Auronde, deze hebben we zelf op de website van Smeenk samengesteld. Onwijs eenvoudig en snelle levering!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alleen maar lof!

Super tevreden over het advies en de service bij Smeenk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne matrassen op maat!

Voor onze boot hebben we 3 jaar geleden matrassen besteld bij Tom Smeenk en die bevallen zo goed dat we nu ook de matrassen voor onze camper hebben besteld. De matrassen worden op maat gemaakt in elke gewenste vorm, dus je kunt je eigen wensen aangeven. We hebben vorige week besteld en nu de matrassen al binnen. Super service! Dank daarvoor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Toppers!

Fijn geholpen en snel geleverd! Daarnaast zijn mijn rugklachten veel minder door het advies en de goede matras van Smeenk. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super

Een probleem snel en goed opgelost zelfs op Zaterdag.

 • Aanbevelen? Ja
10

Service zoals het hoort.

Wij hebben hier een Auping Auronde aangeschaft en willen iedereen Tom Smeenk aanraden. In de winkel in Utrecht zijn wij zeer vriendelijk geholpen en werd er echt geluisterd naar de wensen die wij hadden. We hebben een Auping samengesteld en deze voldeed precies aan wat wij wilden. Geen verkooppraatjes maar oprecht en eerlijk advies. Wij komen zeker terug voor een bed voor onze dochters.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

De medewerkers hebben veel kennis en de gespoten Auronde is echt vakwerk! Super strak en netjes, we zijn er erg blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

perfecte service

Gister bed besteld, vanmiddag al geleverd. Ziet er zeer netjes uit. Service uitmuntend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bed en top service

Uiteraard slaapt het bed fantastisch. En de mannen van Smeenk zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ook als er een fout in de levering is, ze lossen het meteen op. Zonder morren of eindeloze belacties. Ik raad iedereen een bed van Smeenk aan!

 • Aanbevelen? Ja
2

Mooie praatjes (op de website), maar het werd een drama.

Wij bestelden in juli een refurbished Auping bed met een achterwand. Binnen 3 tot 7 dagen in je bezit? Na 5 weken werd het bed bezorgd en pas na 4 MAANDEN de achterwand! Bovendien was het pakket niet compleet (er misten schroeven en onderdelen) en waren de spiralen flink beschadigd, vies en zaten er roestplekjes op. In de tussentijd was de communicatie SLECHT, met andere woorden we hoorden gewoon niets. We hebben nu na 4 maanden eindelijk een compleet bed, de spiralen zijn omgewisseld voor nieuwe, maar het duurde te lang en wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar. Wees gewaarschuwd!

 • Aanbevelen? Nee
10

Alleen maar lof!

Vriendelijke medewerkers, snelle levering, goede bezorgers!

 • Aanbevelen? Ja
4

Het klonk haast te mooi om waar te zijn, dat was inderdaad het geval!

Na een prettig verkoopgesprek in de winkel, hebben wij op 12 augustus via de e-mail een order geplaatst. We hadden nog een aantal vragen en daar werd keurig en vlot op gereageerd. De medewerker had in de winkel een levertijd van 2 weken toegezegd met een uitloop naar 3 weken in verband met de zomervakantie. Dat was voor ons reden om bij Tom Smeenk te bestellen, want andere speciaalzaken hanteren een levertijd van 6-8 weken. Omdat we na 3 weken nog niks gehoord hadden, zijn we maar eens in de digitale pen geklommen om te vragen wanneer er geleverd zou worden. De eerstvolgende mogelijkheid zou zijn 24 september. Euh…dat is een levertijd van 6 weken en niet de toegezegde 2-3 weken?! Maar goed, er zou geleverd worden dus wij waren al lang blij. Totdat de bezorger bij levering aangaf dat: het hoofdbord en de dopjes in de verkeerde kleur gespoten waren en hij een verkeerde middenpoot bij zich had, waardoor het bed op blokjes moest staan. Inmiddels weer 2 weken later moesten wij er wederom zelf achteraan om te vragen hoe nu verder. Daar waar in het begin nog heel vlot werd gereageerd op onze mail, heeft de medewerker nu niet meer zoveel haast. Op 8 oktober is de bezorger eindelijk geweest om levering compleet te maken. Het hoofbord heeft bovenop aardig wat puntjes, maar aangezien het allemaal al zo lang heeft geduurd nemen we dat maar voor wat het is. Ter compensatie hebben wij € 50,00 en molton gekregen. Heel leuk, maar wij hechten meer waarde aan het nakomen van afspraken. Wij zullen deze zaak dan ook allesbehalve aanraden.

 • Aanbevelen? Nee
10

Toppers!

Goede medewerkers en snelle service! Binnen 5 dagen had ik mijn matrassen binnen, toppers zijn het bij Smeenk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig personeel en snelle service

Binnen 2 weken is ons bed bezorgd op de Waddeneilanden! Zo snel, dat maak je (helaas) niet vaak meer mee! We slapen heerlijk op ons nieuwe bed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Positief!

Hier een uiterst tevreden klant en heel blij met de snelle bezorgservice!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische service

Afgelopen zaterdag een topper met split besteld in het filiaal in Deventer. Ging op zondag het elektrische onderdeel van het bed kapot. Gelukkig kon deze gelijk gemaakt worden tijdens de levering van het top matras die overigens al op woensdag geleverd kon worden! Een top service, zeker aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super Service

Deventer heeft binnen 2 weken kunnen leveren. Normaal monteren zij niet op maandag, maar omdat vrienden uit Frankrijk maandag avonds kwamen hebben zij extra maandag ochtend het bed geleverd en opgebouwd! Dan noem ik service voor de klant. Onze dank hiervoor!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topbedrijf!

Al meerdere positieve ervaringen met Tom Smeenk. Fijne bedden en matrassen gekocht voor onze Bed & Breakfast!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle vriendelijke en duidelijke uitleg en service.

Wij hebben een tweepersoonsbed met matrassen besteld in Utrecht in de zaak van Tom Smeenk. Zijn uiterst vriendelijk en goed geholpen door een aardige jongeman die ons veel wist te vertellen over hun bedden kussens en matrassen ( zonder opdringerig te zijn). Binnen twee weken hadden we het bed in huis en slapen nu heerlijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een heerlijk Auping bed!

Wij hebben bij Tom Smeenk in Deventer een Auping auronde aangeschaft. Na wat voorwerk te hebben gedaan, zijn wij naar de winkel in Deventer gegaan. Hier werden wij prettig en vriendelijk geholpen. Er werd op een heldere manier voorlichting gegeven en alle stappen voor het samenstellen van een passend bed werden uitgebreid doorgenomen. Wij konden onze wensen voorleggen en in samenspraak hebben wij ons bed samengesteld, geheel naar wens! Binnen twee weken werd het bed bij ons bezorgd door twee keurig nette bezorgers. Zij hebben alles geïnstalleerd en uitgelegd hoe alles werkt. Wij hebben een zeer goed gevoel over gehouden aan Tom Smeenk en raden iedereen van harte aan om eens langs te gaan! Top bedden, service en prettig advies!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg tevreden

I.v.m. onze verhuizing hadden we een beetje haast en op korte termijn nieuwe matrassen nodig. Dit hadden wij bij onze online bestelling aangegeven en na 3 dagen werden de nieuwe matrassen al geleverd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina