10

Alleen maar lof!

Vriendelijke medewerkers, snelle levering, goede bezorgers!

 • Aanbevelen? Ja
4

Het klonk haast te mooi om waar te zijn, dat was inderdaad het geval!

Na een prettig verkoopgesprek in de winkel, hebben wij op 12 augustus via de e-mail een order geplaatst. We hadden nog een aantal vragen en daar werd keurig en vlot op gereageerd. De medewerker had in de winkel een levertijd van 2 weken toegezegd met een uitloop naar 3 weken in verband met de zomervakantie. Dat was voor ons reden om bij Tom Smeenk te bestellen, want andere speciaalzaken hanteren een levertijd van 6-8 weken. Omdat we na 3 weken nog niks gehoord hadden, zijn we maar eens in de digitale pen geklommen om te vragen wanneer er geleverd zou worden. De eerstvolgende mogelijkheid zou zijn 24 september. Euh…dat is een levertijd van 6 weken en niet de toegezegde 2-3 weken?! Maar goed, er zou geleverd worden dus wij waren al lang blij. Totdat de bezorger bij levering aangaf dat: het hoofdbord en de dopjes in de verkeerde kleur gespoten waren en hij een verkeerde middenpoot bij zich had, waardoor het bed op blokjes moest staan. Inmiddels weer 2 weken later moesten wij er wederom zelf achteraan om te vragen hoe nu verder. Daar waar in het begin nog heel vlot werd gereageerd op onze mail, heeft de medewerker nu niet meer zoveel haast. Op 8 oktober is de bezorger eindelijk geweest om levering compleet te maken. Het hoofbord heeft bovenop aardig wat puntjes, maar aangezien het allemaal al zo lang heeft geduurd nemen we dat maar voor wat het is. Ter compensatie hebben wij € 50,00 en molton gekregen. Heel leuk, maar wij hechten meer waarde aan het nakomen van afspraken. Wij zullen deze zaak dan ook allesbehalve aanraden.

 • Aanbevelen? Nee
10

Toppers!

Goede medewerkers en snelle service! Binnen 5 dagen had ik mijn matrassen binnen, toppers zijn het bij Smeenk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig personeel en snelle service

Binnen 2 weken is ons bed bezorgd op de Waddeneilanden! Zo snel, dat maak je (helaas) niet vaak meer mee! We slapen heerlijk op ons nieuwe bed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Positief!

Hier een uiterst tevreden klant en heel blij met de snelle bezorgservice!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische service

Afgelopen zaterdag een topper met split besteld in het filiaal in Deventer. Ging op zondag het elektrische onderdeel van het bed kapot. Gelukkig kon deze gelijk gemaakt worden tijdens de levering van het top matras die overigens al op woensdag geleverd kon worden! Een top service, zeker aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super Service

Deventer heeft binnen 2 weken kunnen leveren. Normaal monteren zij niet op maandag, maar omdat vrienden uit Frankrijk maandag avonds kwamen hebben zij extra maandag ochtend het bed geleverd en opgebouwd! Dan noem ik service voor de klant. Onze dank hiervoor!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topbedrijf!

Al meerdere positieve ervaringen met Tom Smeenk. Fijne bedden en matrassen gekocht voor onze Bed & Breakfast!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle vriendelijke en duidelijke uitleg en service.

Wij hebben een tweepersoonsbed met matrassen besteld in Utrecht in de zaak van Tom Smeenk. Zijn uiterst vriendelijk en goed geholpen door een aardige jongeman die ons veel wist te vertellen over hun bedden kussens en matrassen ( zonder opdringerig te zijn). Binnen twee weken hadden we het bed in huis en slapen nu heerlijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een heerlijk Auping bed!

Wij hebben bij Tom Smeenk in Deventer een Auping auronde aangeschaft. Na wat voorwerk te hebben gedaan, zijn wij naar de winkel in Deventer gegaan. Hier werden wij prettig en vriendelijk geholpen. Er werd op een heldere manier voorlichting gegeven en alle stappen voor het samenstellen van een passend bed werden uitgebreid doorgenomen. Wij konden onze wensen voorleggen en in samenspraak hebben wij ons bed samengesteld, geheel naar wens! Binnen twee weken werd het bed bij ons bezorgd door twee keurig nette bezorgers. Zij hebben alles geïnstalleerd en uitgelegd hoe alles werkt. Wij hebben een zeer goed gevoel over gehouden aan Tom Smeenk en raden iedereen van harte aan om eens langs te gaan! Top bedden, service en prettig advies!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg tevreden

I.v.m. onze verhuizing hadden we een beetje haast en op korte termijn nieuwe matrassen nodig. Dit hadden wij bij onze online bestelling aangegeven en na 3 dagen werden de nieuwe matrassen al geleverd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke, behulpzaam en goede prijzen

Wij hebben bij Tom Smeenk ons nieuwe bed gekocht en slapen als een roos. Na lang wikken en wegen hebben wij een aantal boxsprings vergeleken. Uiteindelijk de keuze gemaakt voor Tom Smeenk omdat we écht geholpen werden in het maken van een goede keuze. Het bed werd binnen twee weken bij ons thuis geleverd en we slapen er heeeerlijk op! Wij raden iedereen een bed van Tom Smeenk aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle levering: aanrader!

Wij hebben een bed besteld bij de winkel in Utrecht en zijn zeer tevreden over de snelle afhandeling! We slapen heerlijk :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice!

Erg tevreden over de service bij Tom Smeenk en snelle bezorging!

 • Aanbevelen? Ja
1

slecht

2 match bedden besteld op wielen, komen ze die plaatsen blijken de wielen vlijmscherp te zijn, die je op geen 1 vloer wil hebben, bedoeling was de bedden makkelijk met opmaken uit elkaar te kunnen rijden. Gelijk betalen bij levering. Hebben ze ipv 2 x ombouw match, 1 grote ombouw meegenomen. De dag erop komen ze met 8 gewone poten en 2 x beschadigde match ombouw, die los op spiraal hangt. Geen cent goedkoper he die gewone poten onder spiraal. Tja je hebt al betaald. Bij bestelling gevraagd naar 2 x auping inizio matras, hadden ze niet, maar zeker hele goede, nog betere en ja wij zijn erin getrapt voor € 650. Was voor mij niet op te liggen, om het uur wakker met veel pijn aan schouders en heupen en na een week gemaild deze op te halen daar wij beiden klachten hadden. Na pas 2 weken en zeuren van onze kant zijn ze teruggehaald. Was een duur weekje slapen, we zouden 75 per matras minder terug krijgen, terwijl ze goed waren afgeschermd, maar ja beslapen. Zoek eens op Europees hof wbt matrassen. Nu na mail en bellen eindelijk ruim 2 1/2 week later 500 retour. Wij zullen een ieder ten zeerste dit bedrijf afraden, alles loopt fout en terug betalen gaat moeizaam en dan ook nog te weinig 448, wat ze nu na mail hersteld hebben naar 500 euro. Kijk op auping outlet bij een echte auping leverancier, je krijgt onbeschadigde bedden uit de winkel voor veel minder en zij hebben ook hele goede auping matrassen.

 • Aanbevelen? Nee
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Goede telefonische bereikbaarheid Utrecht winkel. - Aardige en behulpzame meneer, die de zaken oplost.

Verbeterpunten

- Aftekenbon bij aflevering en copy voor de klant, waar eventuele ontbrekende zaken op vermeld kunnen worden. - Opvolging daarvan per e-mail, zodat de klant weet dat er aan gewerkt wordt en wanneer het ongeveer opgelost is.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na een deskundig advies, hebben wij 2 nieuwe matrassen en een Auping Auronde bed aangeschaft bij Tom Smeenk. De bezorgers hebben het bed binnen een week na aankoop gebracht en gemonteerd. Achteraf hadden we dit jaren eerder moeten doen! Wat een fijn bed, we slapen elke nacht heerlijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wij zijn erg tevreden over ons nieuwe Auping bed die we bij Tom Smeenk hebben aangeschaft. Goed advies en snelle levering!

Verbeterpunten

Geen!

 • Aanbevelen? Ja
3

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Afgelopen week zijn de ontbrekende onderdelen bezorgd en gemonteerd. Dus opgelost. Het was attent dat de bezorger ook een dekbedhoes afgaf voor de vertraagde levering.

Verbeterpunten

Ontbrekende onderdelen bij de bezorging, het hoofdbord zat er niet bij en de lamp kon niet bevestigd worden. Dit zou snel worden opgelost. Elke week wordt er beloofd te komen en op de dag zelf weer afgebeld. Helaas hebben we alles tegelijk afgerekend! Dit loopt nu al sinds 26 oktober jl. Ook geen factuur ontvangen tot op heden.

 • Aanbevelen? Nee
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Auping bed ligt prima. Ik heb er M-line matrassen op. Zalig. Ik heb wat problemen ervaren, maar dat is allemaal keurig opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk advies gekregen en tevreden over het eindresultaat

Verbeterpunten

tot nu toe geen

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede voorlichting afspraken worden nagekomen

Verbeterpunten

Voicemail Deventer is zeer slecht en onduidelijk. Tip: Bel jezelf eens en huiver.....Niet professioneel.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bij geen andere beddenzaak is de levertijd zo kort. Onze boxspring is binnen 2 weken geleverd en gemonteerd. Goede service en zeer vriendelijke medewerkers! Wij zijn zeer tevreden over Tom Smeenk

Verbeterpunten

Ga zo door!

 • Aanbevelen? Ja
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prijs montage bij aflevering

Verbeterpunten

leverdatum 1 week later

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal