Laden reviews...
15 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt dat klanten vooral waarderen dat het personeel vriendelijk is en meegedacht wordt. De levering en installatie verlopen doorgaans vlot en professioneel, waarbij oude meubelen worden meegenomen. Ook de prijs-kwaliteit en het vakmanschap worden vaak genoemd als sterke punten. Al met al komt de ervaring over als betrouwbaar en klantgericht.
Erg tevreden over de monteur, die aangaf dat een vervanging van de bedmotor niet nodig was. Daarna een coulante aanpassing van de factuur door Bram. Kortom geweldige service en ik ben een fan!!
11 June 2026
Marion
Delft
Enorm prettig geholpen in de winkel. De medewerker dacht echt met ons mee en keek ook echt naar onze klachten en slaaphouding en bracht daarbij eerlijk advies. Het bed werd gebracht en gemonitord.
13 April 2026
Imke
Schalkhaar
Kwamen voor een nieuw Auping bed ter vervanging van onze oude bestaande Auping. Bram adviseerde ons om ons bestaande spiraal met motoren over te zetten. Scheelde ons een aanzienlijk bedrag. Zeer bedankt voor dit keurige advies, waar we uiteraard zeer tevreden over zijn.
9 April 2026
Pepito
Almere
3x is scheepsrecht. Nadat eerdere leveringen niet waren zoals verwacht is alles naar volle tevredenheid opgelost. Bedankt Bram.
13 March 2026
Eric
Nieuw-vennep
DE BOYS DIE HET BED IN ELKAAR HEBBEN GEZET WAREN AARDIG
21 January 2026
TOM VELDHEER
HAARLEM
Op de afgesproken datum en tijd geleverd, ondanks dat het ijzelde op de wegen. Snel en netjes geplaatst en afgesteld. De oude bedden meegenomen.
20 January 2026
Mandy Koning
Heemskerk
Smeenk komt zijn afspraken correct na.
20 January 2026
R. Veen
IJmuiden
Het bed is prachtig geworden, de levering was uitrekent en ik heb jullie als zeer klantvriendelijk ervaren
4 December 2025
Steef
Leiderdorp
Goeie communicatie en vlotte afhandeling
3 December 2025
Bert en Sjoerdje
Almere
Het bleek dat mijn bed, auping auronde, niet helemaal goed in elkaar zat. Ze hebben dat terplekke even verholpen.! Geweldig. Bedankt
29 November 2025
Ruud
Hengelo
20 November 2025
Annika
Deventer
Alles snel geleverd en in elkaar gezet volgens afspraak. Ik ben heel blij met jullie. Een aanrader.
19 November 2025
Carla
Deventer
Snel , kundig en zeer professioneel. Zelf tegen een kleine vergoeding hebben de medewerkers de oude bed uit elkaar gehaald en weg gedaan.
9 October 2025
Pennie
Middelburg
Snel en klantvriendelijk contact. Mooie producten. Het ophangsysteem in de auping bedombouw uit 1980 is aangepast. Helaas lagen de spiralen niet horizontaal door een te hoge middenpoot. We kantelden naar de zijkant. Dat hebben we na een paar dagen zelf aangepast door de poot aan te passen. Bij het verhogen van het voeteneind van een van de spiralen is een harde ‘klong’ te horen. Daarover neem ik nog contact op.
16 August 2025
Monique
Kampen
Alles netjes geregeld Bezorgers hebben met passen en meten alles keurig boven gekregen. Echt toppers!!
16 August 2025
Dennis en Yvon
Andijk
Hebben ons goed geholpen nadat we bot hadden gevangen bij beter bed.
21 June 2025
Wouter van de Koppel
Almere
Ik ben dit voorjaar bij de vestiging in Utrecht van Smeenk bedden geweest om mijn droom bed combinatie van Auping Auronde te kunnen zien, inclusief nieuwe matrassen. De keus was snel gemaakt, prima geholpen door een medewerker van Smeenk. Levering ging uitstekend een aantal weken later door vriendelijk personeel. De oude bedden en matrassen werden meegenomen en afgevoerd. De nieuwe matrassen moest ik aan wennen, maar ik kwam van een ander type matras. De K2 auping bedbodems hebben gelukkig 1 jaar garantie. Al binnen een week ging de gasveer van de spiraal kapot. Ook had ik geconstateerd dat er een kapje bij het voeteneind afgebroken was. Gelukkig kon binnen een aantal weken een ander refurbished bedspiraal geleverd worden. Toen zag ik dat daar ook een aantal plastic afstandshouders ontbraken bij het voeteneinde. Folow up via telefoon en email is uitstekend te noemen, compliment hiervoor. Mijn advies, hoewel refurbished betekent niet nieuw, controleer of alles goed functioneert en alle onderdelen compleet zijn.
Martijn
Bussum
Levering, installatie, timing. Allemaal goed geregeld
Arjan
Apeldoorn
Vanaf de 1e kennismaking in de zaak tot het moment dat het bed was geplaatst goede ontvangst en aflevering. Zeker een zaak waar ik terugkeer.
Pim
DEVENTER
Zie hierboven
25 March 2025
Stanley
Deventer
Alles is netjes en volgend afspraak geleverd. Zelfs nadat wij de levering hadden uitgesteld.
21 March 2025
Els van Klinken
Den Bommel
Prima geholpen en een vlotte nette levering.
10 March 2025
Desiré Riezebos
Terwolde
Vandaag bij Tom Smeenk langs geweest en dankzij de goede en persoonlijke service geholpen met mijn auping vraagstuk. Ik kan Tom Smeenk absoluut aanbevelen.
22 February 2025
jappe
Urecht
Smeenk bedden communiceert helder en snel. We hebben een mooi hoofdbord gekocht. Kwaliteit is super en de levering is vlot en zeer correct! Doorgaan zo. Dikke duim!
16 February 2025
Ramon
Sittard
We hadden zelf een Auping ombouw en de spiralen bij Smeenk gekocht. Alles op voorraad en snel in huis!
15 February 2025
Frank