Goed geregeld

Alles volgens de afspraak

zeer mooie plantjes voor een mooie prijs

Zeer mooie plantjes (Cordyline red star + pink passion) voor een zeer mooie prijs (promo). Ook snel reactie als je een vraag of opmerking hebt. Ga er zeker nog bestellen.

Helemaal top!

Snelle levering met tracking die ook echt juist is. Hele vriendelijke, hulpvaardige chauffeur. Bomen staan te blinken in de tuin!

Goed geregeld

Planten boom

Van bestellen boom tot planten ervan, een zeer vlotte transactie ! Ik ben zeer tevreden :)

Super fijn het totaalpakket met aanplant service.

Vanaf de bestelling tot de levering en het aanplanten is er een fijne communicatie. Alles is duidelijk, en wat super fijn dat ze ook een aanplant service hebben!

Alles klopt, hoge kwaliteit, op alle fronten

Het begon bij de klantenservice, die heel goed , telefonisch, bereikbaar is en goed adviseert. Daarna een vrij snelle bezorgingsdatum. En werd vroeger bezorgd dan de tijdsindicatie die de vorige avond werd aangegeven. Ik heb liever binnen het tijdsframe, maar werd van tevoren gebeld. Liever eerder dan later dan het tijdsframe.. Hele leuke jongeman die de boom kwam brengen en planten.

Degelijke levering

Snel geleverd, goed verpakt, met een leirek en een duidelijke plantinstructie.

perfect

de bomen waren netjes, goed bezorgd en groter dan we dachten.

Goed en snel

Fijn om hier zaken mee te doen. Reageren snel op vragen. Ook een hele enthousiaste bezorger.

Prima verzorgd!

Mooie bomen en prettig aan de telefoon geholpen!

Levering en plaatsing boom keurig cf afgesproken

Maat boom zoals besteld, levering cf afgesproken tijd, plaatsing gebeurde snel en vakkundig. Dat ik geen vijf sterren geef komt omdat de geleverde boom (perzische slaapboom) gevoelig is voor (rij)wind, nu waren veel bladeren kapot gewaaid (wellicht had een beschermende folie beter geweest). We zijn nu twee weken verder en de boom lijkt te zijn aangeslagen, volgende jaar maar gaan genieten van een boom in volle groei en bloei,

Zeer goed!

Mooie planten, eigen bezorgservice, goede communicatie.

Mooie bomen, prima service!

Fijn contact, na een vraag over mijn bestelling werd ik vlot geholpen! Snelle levering (in overleg welke week) en erg tevreden met de geleverde bomen!

Zeer fijne levering

Mooi boompje en een fijne levering.

Super goed

Reeds 2 de maal een bestelling geplaatst en 2 maal vlekkeloos verlopen .Levering op tijd mailtje gehad met datum en uur ,we waren spijtig genoeg niet thuis maar de bezorger heeft de bomen tot voor de deur gebracht .Wij wonen ietsje afgelegen en met bestelwagen tot aan de voordeur rijden is niet mogelijk maar alles lag mooi naast elkaar en het zakje met de documentatie lag onder de twee zakken aarde om niet nat te worden in geval van regen .super service een aanrader .

Super boompje

Goede service en mooie boom

Veel beter dan verwacht

De tafelventilator wordt gebruikt in de slaapkamer en maakt echt een verschil. Veel diepere en meer ontspannen slaap dan zonder de ventilator.

Super service en advies!

Via WhatsApp contact gehad en op basis daarvan een prachtige boom besteld. De boom zou een kado zijn voor een huwelijks jubileum en er werd fijn meegedacht zodat wij met een prachtig kado aankwamen. Goed en juist advies gekregen! Erg prettig contact! Fijne mensen om zaken mee te doen.

Alleen jammer dat die kortingsbon, die bij de bomen zit, zo kort geldig is; tot 23-09-25. Eigenlijk willen we nog een aantal bomen kopen, maar de tuin is nog niet zover klaar!

Makkelijk. Snel en perfecte service

Op basis van alle informatie op de website heb ik een prima keuze kunnen maken van de voor mij meest perfecte leibomen. Bestelling ging vlot en makkelijk. Levering ging ook uiterst snel en was van alle benodigde informatie voorzien.

netjes en volgens afspraak

Levering en contact is prima. Zou er zo weer zaken mee doen.

Mooi assortiment qua bomen/ planten. Snelle levering goede prijzen :)

snelle nette levering op terras

snelle soepele bezorging op terras 2e etage

teleurstellend maar afhandeling goed

Ik heb twee photinia's op stam gekocht. De stamdikte viel enorm tegen. Ik zou het klantgericht vinden als jullie de omtrek van de stam erbij zouden zetten (maar misschien heb ik deze niet gevonden, dan ligt het aan mij). Als ik dit van te voren had geweten had ik deze nooit gekocht voor dit geld. Daarnaast toen ik ze uit de pot haalde om te planten viel driekwart van de kluit ervanaf. Dus ik ben erg benieuwd of ze aanslaan. In het verleden heb ik een aantal keer iets besteld bij jullie en was ik tevreden, nu zeker niet. Erg jammer. Op grond van deze levering zou ik jullie niet aanbevelen. Echter naar aanleiding van deze feedback hebben we contact gehad. Jullie doen goede toezeggingen wat betreft afhandeling, dus dat is absoluut te waarderen en zegt een heleboel over hoe jullie als bedrijf in elkaar zitten. Daarom kom ik nu op een gemiddelde van drie sterren.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk