Gezonde plant, hoogte zoals besteld

Mijn nieuwe rhododendron is in prima staat en voldoet aan de verwachtingen. Ik had wat vragen bij de beloofde “green friday” korting en die werden onmiddellijk beantwoord door de klantendienst. Voor herhaling vatbaar.

grandioos.

heel goed. hij stond te pronken bij mijn voordeur toen ik thuiskwam!

Heel vlotte en goede ervaring alleen transport zorgt voor schade.

Ik heb 3 appel leien besteld en 2 krentenbomen. We hebben ze direct en volgens de aanbevelingen gepland. De 2 krentenbomen hebben wel afgezien van het transport, toch heel wat takken afgebroken. We gaan zien hoe ze het gaan doen. Een van de appel leien heeft heel wat slechte blaren, hoeft niet perse slecht te zijn, ook hier gaan we het zien. Als ze het niet halen, horen jullie het direct. Maar ik ben positief ingesteld en ga er vanuit dat ze goed herstellen.

Prima aanplantservice

Ik heb een amberboom gekocht met aanplantservice. Alles ging vlot en de boom stond snel. Zeer tevreden over deze service. Nu hopen dat de boom goed aanslaat.

Snelle levering. Perfect geplaatst.

Heel fijne ervaring

Ik heb 2 bomen besteld inclusief aanplanten. Binnen een week al bij mij thuis in de tuin geplaatst. Een volgende keer zou ik weer gebruik maken van deze service.

Ik heb al verschillende keren iets besteld met telkens een grote voldoening Ook is er al eens iets fout gegaan maar dat wordt binnen de kortste keren opgelost. Ik beveel het sterk aan groeten van Hilde

Snelle en professionele service. De jonge man "Tim" die de bomen bij mij lwamnplanten was super vriendelijk, werkte heel nauwkeurig en niets was te veel.

Bomen geleverd, probleem afgeschoven

Vijf bomen besteld bij BomenBezorgd Direct, inclusief aanplantservice. Instructie bij levering na planten: geef water. Alle bomen gelijk behandeld. Eén boom slaat niet aan. Reactie op afstand: boom was bladloos en had geen water mogen krijgen — dus geen garantie. Alle bomen waren bladloos en staan buiten in de regen. BomenBezorgd schuift verantwoordelijkheid af, ondanks eigen advies. Geen vervanging, slechts korting op nieuwe aankoop. Wij kopen hier niet meer.

De boom netjes afgeleverd. Het track en trace systeem is bijzonder goed!

Zie hierboven

Snelle levering.

Krentenboom niet volgens verwachting

De stammen van de krentenboom zijn eigenlijk kleine twijgen met een doorsnede van net iets meer dan een cm. Hadden voor dit geld wel iets meer boom verwacht. Ook de hoogte van 2 tot 2,5m1 is discutabel. Als je de hangende takken recht omhoog aantrekt valt het binnen de marge, maar laat je de takken los dan niet. In de tijd zal de boom wel groeien, maar nu veel geld voor weinig boom.

Trachycarpus Fortunei

perfect

Bezorging etc. prima, alleen de bomen zijn kleiner dan verwacht

Bezorging ging prima, alleen de bomen zijn wel iets kleiner dan verwacht, de hoogte is met pot mee, dacht dat het zonder pot was. Dat viel wel tegen, zeker de meerstammigen krentenboom, die valt echt tegen.

Prima aflevering

Een vraagje: Ik had een gat gegraven van 50 x 50 cm en 50 cm diep De planter heeft toch extra grond teruggestort. Dus kwam de kluit met wortels iets boven maaihoogte. Na het geven van voldoende water kwamen de wortels dusdanig bloot te liggen dat ik heb besloten om het geheel met een extra laag tuinaarde af te dekken. Vanaf de stam naar de zijkanten loop het dus wat af van hoog naar laag (maaiveld). Ik hoop dat dit een goede beslissing is geweest. Verder prima. Met vriendelijke groet, Marcel Triesman

Uitstekende service en goede kwaliteit planten

Zeer tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van de geleverde planten via Bomenbezorgd. De planten waren goed verpakt en zagen er goed uit. Helemaal top dat ook bomen en planten online besteld kunnen worden.

Uitstekend bedrijf

Uitstekende begeleiding en prima aftersales.

Prima, maar …

Eigenlijk ging alles goed, de appelboom werd op tijd bezorgd, de bezorger was vriendelijk, gratis pioenrozen. Maar door het transport was de appelboom een beetje uitgedroogd, zei de bezorger. Dat was toch net een minpuntje. De andere planten op de auto zagen er niet zo uitgedroogd uit. Beetje jammer. Daarom geen vijf sterren, maar vier.

Voortreffelijke service.

Het was met een goede en duidelijke communicatie en een vriendelijke medewerker snel tot een bezorgdatum gekomen. De aflevering was perfect en de bezorger heeft de boom netjes en goed geplaatst.

Fijn thuis geleverd

we hebben drie bomen besteld. 2 Leibomen en 1 cypres. Hopen dat ze het gaan doen. Er had misschien iets van een blaadje bij gemogen met tips, de do’s en dont’s zeg maar. En dan specifiek voor die boom in dat jaargetijde. Uiteraard ook te vinden op de site.

Geweldig bedrijf

Prachtige planten met een goed wortelgestel. Goede track en trace wat betreft de levering.

Zorgvuldige bezorging en verpakking.

Op de aangegeven tijd werd mijn bestelde boom en grond geleverd. Tot nu doet de boom het goed.

Goede service vriendelijke chauffeur en mooie bomen

Goede site waar alles duidelijk te vinden is. Communicatie is helder. Chauffeur erg vriendelijk mooi boekje erbij met aanplant tips. Kortom helemaal tevreden.

Uitstekende service

Wij hadden twee fruitbomen besteld met aanplant service als cadeau voor vrienden. Vooraf goede communicatie gehad hierover. Boompje zijn netjes aangeplant. Nu is het tijd om rustig te groeien. Als we zelf ooit een keer wat nodig zijn zou ik hier direct weer bestellen.

Zeer slecht

Verkeerd advies waardoor de bomen dood zijn gegaan. Komen het met pijn en moeite vervangen waarbij de helft van de kosten onterecgt op mijzelf terechtkomen. Moet ik zelf de oude bomen inclusief potgrond wegdoen. Bij vervanging blijken de nieuwe bomen dood. Zeer frustrerend en onprofessioneel.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk