Goeie kwaliteit planten

Netjes afgeleverd!

Teleurgesteld

Aanvankelijk een mooie op het oog kwaliteitsboom bezorgd gekregen. Ondanks de goede reviews en een gelikte website was de boom een maand na levering dood. Klantenservice reageert snel op klacht en biedt na een maand heen en weer mailen met een uitgebreide fotoreportage van de boom uiteindelijk compensatie aan van 50% op een nieuwe bestelling. Men verschuilt zich achter dat weersomstandigheden de dood van de boom veroorzaakt zou kunnen hebben en dan hier geen garantie op gegeven kan worden. Echter heb ik alles volgens de voorschriften van het aanplanten voldaan en ook de boom beschermd tegen weersinvloeden. Ergens anders dezelfde boom kunnen krijgen voor een derde van de prijs van Bomenbezorgd!

Na een uitmuntende ervaring, helaas nu een wat mindere ervaring

Vorige keer een meerstammige Amelanchier besteld en was toen heel erg tevreden. Nu, ruim een jaar later, een meerstammig steeneik besteld. Ervaring met de klantenservice, track&tracé service en vriendelijkheid van de chauffeur, wederom, zeer positief. De struik had echter een afgeknapte tak en een tak die scheef gegroeid is. De scheefgegroeide tak begeleid ik nu met een bamboestok, ik ga er vanuit dat deze wel weer rechter wordt. Uiteindelijk zal het vast goed komen en zal ik van de steeneik net zo genieten als van mijn krentenboompje!

Ik heb twee keer telefonisch contact gehad voordat ik de bestelling heb geplaatst. Ze waren goed te bereiken en gaven goed advies. De bomen werden snel geleverd en waren wat we verwachtten.

Goede communicatie, snelle levering en erg mooie boom!

Kwaliteit in goederen en service , een firma die eerlijk is,een absolute aanrader.

Aan het genieten dagelijks van de mooie bomen in mijn tuin die dankzij bomenbezorgd hier hun thuis kragen.

Prima kwaliteit en goede service

Zeer tevreden over mijn aankoop van een berk en olijfboom.

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Afgelopen jaren al heel wat bomen en planten besteld. Duidelijke communicatie over de levering en levertijden. Ook wanneer ik zelf een bestelling foutief plaatste werd dit onmiddellijk opgelost. Dank je :)

Je koopt wat ze beloven

Mooie bomen. Keurig geleverd.

Prima boom maar slechte bezorger

Zeer mooie Perzische slaapboom, inclusief boekje met plantenstructies. De bezorger was echter nonchalant of onverschillig: hij/zij had niet bij mij aangebeld, maar gewoon het boompje bij de buren neergezet. En dat terwijl mijn naam en huisnummer (ik woon op B, zij op A) én mijn naam in het groot op de brievenbus staan…

Geweldige service!

Overzichtelijke site, zeer ruime keuze, perfect af te stemmen op je eigen wensen. Aanplantservice is ideaal. Zeer snelle levering. Zeer goede klantenservice en begeleiding, dik tevreden! De boom zelf had echter wel meeldauw, maar dat komt wel goed.

Reactie van het bedrijf

Beste Katrijn, Bedankt voor de tijd die u heeft genomen om een review te plaatsen. We waarderen uw feedback enorm. We vinden het fijn om te horen, dat u tevreden bent over onze service. En vinden het dan ook erg vervelend, dat de krentenboom last heeft van meeldauw. Gelukkig is meeldauw niet schadelijk voor de boom en zal dit vanzelf weer herstellen. Graag ontvang ik foto's van de krentenboom, zodat ik de boom kan beoordelen. U mag de foto's mailen naar klantenservice@bomenbezorgd.nl Met vriendelijke groet, Catharina | Bomenbezorgd.nl

op tijd geleverd, boom kwaliteit is goed. Vatbaar voor herhaling!

Reactie van het bedrijf

Beste Esther, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Treurwilg. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl

Super levering!

Snel geplant, precies op tijd Aardige medewerking

Reactie van het bedrijf

Beste Sjoerdje, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dak Plataan. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl

Super netjes geregeld en vriendelijk personeel

Boom bestelt en op de afgesproken tijd werd het bezorgd. Boom werd netjes gepoot en kreeg er goed advies bij voor de komende periode.

Reactie van het bedrijf

Beste Ellen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bolcatalpa. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl

Kwaliteit en stiptheid

bomen in topconditie

Reactie van het bedrijf

Beste Steven, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl

Nette levering, mooie boom!

Bezorging was netjes en volledig. Boom voldoet ook netjes aan de omvang die je bestelt. Erg blij met onze moeraseik!

Reactie van het bedrijf

Beste Jasper, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Moeraseik. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl

Heel goede service Afspraken worden nagekomen Vriendelijke behulpzame bezorging

Reactie van het bedrijf

Beste Petra, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw leilaurieren. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl

Altijd super vriendelijk en behulpzaam. Topteam

Reactie van het bedrijf

Beste Hans, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Japanse treur sierkers. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl

Mooi coniferen, snelle levering

Mooie coniferen, snelle levering

Reactie van het bedrijf

Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw coniferen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl

Zo zou hetvaltijd moeten zijn, gewoon top.

Boom werd netjes afgeleverd, wortel in makkelijke hoes en bladeren mooi beschermd. Vriendelijke bezorger die mijn boom zelfs wat verder dan de voordeur wou neerzetten. Zeer tevreden, we gaan zeker nog bestellen.

Reactie van het bedrijf

Beste Ann, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Platanenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl

Zeer positief

Netjes op de hoogte gehouden via track and trace en goede producten.

Reactie van het bedrijf

Beste Henk, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw coniferen en dadelpalm. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl

Erg tevreden over hulp en bezorging van onze bomen.

Ik kreeg goed advies over specifieke boom die wij wilden dat via chat, bomen zijn optijd geleverd de bezorger hielp zelfs om bomen in de tuin te zetten nam hier de tijd voor. Kregen ook een boekje met aanplant instructies. De bomen staan nu genieten

Reactie van het bedrijf

Beste Meriam, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Cipresbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl

Geweldig.

Mooie bomen. Schappelijke prijs. Uitstekende bezorging. Dus zeer tevreden.

Reactie van het bedrijf

Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Moerbei dakboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl

Heel vriendelijk en optijd bezorgd . Bilen heel mooi en goed van kwaliteit .

Reactie van het bedrijf

Beste Antonina, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bol Photinia bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl

Snelle en goede levering

Reactie van het bedrijf

Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bol Acacia. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl