Super ondersteuning bij vragen over bomen

Ondanks dat ik mijn leibomen niet bij Bomenbezorgd.nl besteld had, werd ik vriendelijk en snel geholpen om de verzorging van mijn leibomen te verbeteren. Dikke pluim voor deze mensen.

Snel, vriendelijke, goed overleg

Super! Heel erg tevreden.

Eerlijke prijzen en goede bezorging

Snel bezorgd en duidelijke communicatie hierover, boompje is goed verpakt geweest en ziet er goed verzorgd uit. De prijs is goed voor de kwaliteit wat je krijgt. Mochten wij nog weer een boompje willen bestellen dan hier!

Super geregeld

Erg bedankt, Team Bomenbezorgd! Zelfs met erg korte tijdslijnen en urgentie kregen wij erg snel een Lindeboom geleverd, die inmiddels al in de grond zit. Keurig verpakt en met heldere instructies. Bedankt voor de flexibiliteit om zelfs nog 's avonds te leveren op een vrijdag, wordt erg gewaardeerd. Top. Vriendelijke groet, Tom van den Berg

Prachtige bomen perfect geleverd

Top bezorging

Ervaring is goed.

Ben heel blij.

Boompje keurig bezorgd en gratis 4 bamboe stokken erbij geleverd wat een service .

Alles klopt

Snelle reactie op vragen via whatsapp, snelle keurige levering, uitleg meegeleverd.

Uitstekende kwaliteit

Ik had cypressen besteld can ca 175 cm maar kreeg er van 250 cm zonder meer kosten en ze zijn mooi

alle haagbeuken sterven af binnen de garantieperiode

Binnen de garantie periode gemeld dat de beuken er niet goed uit zien. Helaas gaan ze het niet redeen. De haagbeuken zijn volledig gecrediteerd na overleg. Heel keurig en volgens de garantie geregeld.

Uitstekende service, maar teleurstelling over de geleverde boom.

De klantenservice van Bomenbezorgd.nl is echt top: snelle en behulpzame reacties op e-mail, ze denken mee en plannen de levering perfect in. Ook de communicatie rondom de bezorging verloopt heel soepel. Helaas viel de boom zelf flink tegen. We bestelden een krentenboompje van 200–250 cm, dat volgens de informatie online zo’n 7–8 jaar oud zou moeten zijn. Na levering stond er echter een dun takje met een paar blaadjes in de tuin – totaal niet het volwassen boompje zoals op de foto’s of zoals je op basis van de beschrijving zou verwachten. De klantenservice gaf aan dat 200–250 cm al als een mooie volwassen boom wordt gezien, maar de teleurstelling bij levering was groot. Het voelt bijna alsof we een verkeerde maat hebben ontvangen. Kortom: een hele fijne winkel qua service, maar de verwachting die online wordt gewekt over het product klopt helaas niet met de realiteit.

Fijne aankoop gedaan en super geleverd

Fijne aankoop gedaan, met goede uitleg hoe de boom aan te planten, en goede aflevering!

prima service

De bestelde bomen zijn onder garantie vervangen.

Tevreden

Mooi verzorgde boom, netjes op tijd geleverd en met duidelijke instructies

Minimaal geleverd

Mijn bestaande bomen “Crimson Centry”hadden een omtrek van 13-14 cm. Ik bestelde voor een verwijderde zieke boom eenzelfde maat en soort met een stamovang van 10-14 cm. De geleverde boom had een stamomvang van 9,5 cm en valt daarom op tussen de andere bomen, jammer anders had ik een grotere maat besteld.

Super makkelijk om te bestellen en vlot geleverd

Heel blij met de bomen! Vlotte levering en prachtige exemplaren! Dikke vette aanrader!

Bezorging goed en keurig op tijd

Bomen zijn netjes, zo ook de volledige aanplant set. Keurig. Planten helaas iets minder, het vervoeren in een open bak hebben deze geen goed gedaan.

Snel antwoord op vragen en keurige levering

Er werd na de aankoop heel snel gereageerd op mijn vraag via de mail, de medewerker was ook heel vriendelijk. De bezorging verliep vlot en werd duidelijk aangekondigd. Ook de bezorger was heel vriendelijk en dankzij de aanplant-service kon ik binnen no time genieten van mijn nieuwe boom in de tuin. Top! Echte aanrader!

Weten waar ze met bezig zijn

Alles is prima verlopen. We hadden aanplantservice gevraagd en op de geplande dag werd die netjes door een vriendelijke medewerker gepland. We kregen ook nog eens een uitleg over de verdere verzorging van de boom en een onderhoudsgids. Dus 2 duimen omhoog voor deze shop.

Super concept! Snel, goed en vakkundig.

Heel blij mee. Twee prachtige bomen. Snel en vakkundig geplaatst door een aardige kerel.

Gezonde plant, hoogte zoals besteld

Mijn nieuwe rhododendron is in prima staat en voldoet aan de verwachtingen. Ik had wat vragen bij de beloofde “green friday” korting en die werden onmiddellijk beantwoord door de klantendienst. Voor herhaling vatbaar.

grandioos.

heel goed. hij stond te pronken bij mijn voordeur toen ik thuiskwam!

Heel vlotte en goede ervaring alleen transport zorgt voor schade.

Ik heb 3 appel leien besteld en 2 krentenbomen. We hebben ze direct en volgens de aanbevelingen gepland. De 2 krentenbomen hebben wel afgezien van het transport, toch heel wat takken afgebroken. We gaan zien hoe ze het gaan doen. Een van de appel leien heeft heel wat slechte blaren, hoeft niet perse slecht te zijn, ook hier gaan we het zien. Als ze het niet halen, horen jullie het direct. Maar ik ben positief ingesteld en ga er vanuit dat ze goed herstellen.

Prima aanplantservice

Ik heb een amberboom gekocht met aanplantservice. Alles ging vlot en de boom stond snel. Zeer tevreden over deze service. Nu hopen dat de boom goed aanslaat.

Snelle levering. Perfect geplaatst.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk