Mijn nieuwe rhododendron is in prima staat en voldoet aan de verwachtingen. Ik had wat vragen bij de beloofde “green friday” korting en die werden onmiddellijk beantwoord door de klantendienst. Voor herhaling vatbaar.
heel goed. hij stond te pronken bij mijn voordeur toen ik thuiskwam!
Ik heb 3 appel leien besteld en 2 krentenbomen. We hebben ze direct en volgens de aanbevelingen gepland. De 2 krentenbomen hebben wel afgezien van het transport, toch heel wat takken afgebroken. We gaan zien hoe ze het gaan doen. Een van de appel leien heeft heel wat slechte blaren, hoeft niet perse slecht te zijn, ook hier gaan we het zien. Als ze het niet halen, horen jullie het direct. Maar ik ben positief ingesteld en ga er vanuit dat ze goed herstellen.
Ik heb een amberboom gekocht met aanplantservice. Alles ging vlot en de boom stond snel. Zeer tevreden over deze service. Nu hopen dat de boom goed aanslaat.
Snelle levering. Perfect geplaatst.
Beste Ingrid, Dank je wel voor je positieve woorden! 😄 Snelle service en een perfecte plaatsing dat horen we graag. Geniet van je nieuwe boom/bomen! 🌿✨ Met vriendelijk groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌸
Ik heb 2 bomen besteld inclusief aanplanten. Binnen een week al bij mij thuis in de tuin geplaatst. Een volgende keer zou ik weer gebruik maken van deze service.
Beste Daan, Wat leuk dat je gebruik hebt gemaakt van onze aanplantservice én zo tevreden bent! 😄 Binnen een week alles geregeld daar zijn we trots op. Tot de volgende keer! 👋🌱 Met vriendelijk groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌸
Ik heb al verschillende keren iets besteld met telkens een grote voldoening Ook is er al eens iets fout gegaan maar dat wordt binnen de kortste keren opgelost. Ik beveel het sterk aan groeten van Hilde
Beste Hilde, Wat fijn dat je al meerdere keren met voldoening hebt besteld bij ons! 😄 En super dat je het ook waardeert dat we eventuele foutjes direct oplossen service vinden we erg belangrijk. 💼❤️ Bedankt voor je enthousiasme en aanbeveling! 🌿👏 Met vriendelijk groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌸
Snelle en professionele service. De jonge man "Tim" die de bomen bij mij lwamnplanten was super vriendelijk, werkte heel nauwkeurig en niets was te veel.
Beste Nadine, Wauw, dank je wel voor je mooie woorden! 💚 We zijn superblij dat je zo tevreden bent over onze service én over Tim! 😄 We staan de volgende keer weer met plezier voor je klaar! 🚛🌱 Met vriendelijk groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌸
Vijf bomen besteld bij BomenBezorgd Direct, inclusief aanplantservice. Instructie bij levering na planten: geef water. Alle bomen gelijk behandeld. Eén boom slaat niet aan. Reactie op afstand: boom was bladloos en had geen water mogen krijgen — dus geen garantie. Alle bomen waren bladloos en staan buiten in de regen. BomenBezorgd schuift verantwoordelijkheid af, ondanks eigen advies. Geen vervanging, slechts korting op nieuwe aankoop. Wij kopen hier niet meer.
Beste Wim, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je ervaring in eerste instantie niet naar wens was. Dat is uiteraard niet wat we willen. We zijn inmiddels blij dat we samen tot een passende oplossing zijn gekomen en de boom kosteloos zullen vervangen zodra deze weer leverbaar is in het najaar. Soms zit het gewoon tegen, ook al worden de bomen goed verzorgd. We waarderen het dat je hierover contact met ons hebt gezocht. Mocht je je review willen aanvullen of aanpassen naar aanleiding van de geboden oplossing, dan zouden we dat enorm waarderen. Als er in de tussentijd nog iets is, staan we graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Zie hierboven
Beste Erik, Top om te lezen dat alles goed is verlopen! 🙌 We vinden het belangrijk dat onze bomen niet alleen netjes worden geleverd, maar ook goed te volgen zijn via track & trace. 🚛📲 Dank je wel voor je fijne review! 💚 Met vriendelijk groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌸
Snelle levering.
Beste Jolanda, Wat fijn om te horen dat de levering zo snel was! 🚛💨 We doen ons best om alles vlot en netjes bij je thuis te krijgen, en het is super om te merken dat dat gewaardeerd wordt. 😊 Dank je wel voor je leuke review! 🌟 Met vriendelijk groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌸
De stammen van de krentenboom zijn eigenlijk kleine twijgen met een doorsnede van net iets meer dan een cm. Hadden voor dit geld wel iets meer boom verwacht. Ook de hoogte van 2 tot 2,5m1 is discutabel. Als je de hangende takken recht omhoog aantrekt valt het binnen de marge, maar laat je de takken los dan niet. In de tijd zal de boom wel groeien, maar nu veel geld voor weinig boom.
Beste Martijn, Bedankt voor je openhartige review. We begrijpen dat je graag meer verwacht had voor deze prijs en dat de grootte en dikte van de krentenboom tegenvielen. We proberen altijd zo duidelijk mogelijk de specificaties te vermelden, maar we snappen dat dit soms anders kan overkomen. We hopen dat de boom met de tijd mooi zal groeien en aan je verwachtingen kan voldoen. Mocht je nog vragen hebben of willen overleggen over de geleverde krentenboom, neem dan vooral contact met ons op we komen graag met je in contact om samen een passende oplossing te vinden! Met vriendelijk groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌸
perfect
Beste Patrice, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de Trachycarpus fortunei! 🌴✨ Veel plezier met je prachtige palm! Met vriendelijk groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌸
Bezorging ging prima, alleen de bomen zijn wel iets kleiner dan verwacht, de hoogte is met pot mee, dacht dat het zonder pot was. Dat viel wel tegen, zeker de meerstammigen krentenboom, die valt echt tegen.
Beste Silvia, Bedankt voor je review en je eerlijke terugkoppeling. Fijn om te horen dat de bezorging goed is verlopen! 📦 We begrijpen dat het tegenviel dat de bomen kleiner uitvielen dan je had verwacht. De vermelde hoogte op onze site is inderdaad exclusief pot, en we proberen dat zo duidelijk mogelijk te vermelde maar we snappen dat dit soms anders geïnterpreteerd kan worden. Jammer dat vooral de meerstammige krentenboom niet aan je verwachting voldeed, dat is natuurlijk niet wat we willen. Mocht je er nog vragen over hebben of ergens mee zitten, laat het ons vooral weten we denken graag met je mee. 🌳 Met vriendelijk groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌸
Een vraagje: Ik had een gat gegraven van 50 x 50 cm en 50 cm diep De planter heeft toch extra grond teruggestort. Dus kwam de kluit met wortels iets boven maaihoogte. Na het geven van voldoende water kwamen de wortels dusdanig bloot te liggen dat ik heb besloten om het geheel met een extra laag tuinaarde af te dekken. Vanaf de stam naar de zijkanten loop het dus wat af van hoog naar laag (maaiveld). Ik hoop dat dit een goede beslissing is geweest. Verder prima. Met vriendelijke groet, Marcel Triesman
Beste Marcel, Bedankt voor je duidelijke terugkoppeling en fijn om te horen dat verder alles prima is verlopen! 🌳 Wat betreft het planten: het klinkt alsof je het heel zorgvuldig hebt aangepakt. Het is inderdaad belangrijk dat de wortels goed bedekt blijven, zeker na het watergeven wanneer de grond nog kan zakken. Je oplossing met een extra laag tuinaarde is in dit geval helemaal prima, zeker als het water goed weg kan lopen vanaf de stam naar buiten toe. Zo voorkom je dat er water bij de stam blijft staan, wat wortelrot zou kunnen veroorzaken. Goed gehandeld dus! Mocht je nog twijfels hebben of iets willen navragen, laat het vooral weten we helpen graag verder. Veel succes en plezier met je boom! 🌿 Met vriendelijk groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌸
Zeer tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van de geleverde planten via Bomenbezorgd. De planten waren goed verpakt en zagen er goed uit. Helemaal top dat ook bomen en planten online besteld kunnen worden.
Beste Kelvert, Wat een mooie woorden dank je wel! 🌿 We doen ons best om kwaliteit en snelheid te combineren, dus het is super om te horen dat alles naar wens was. En ja, helemaal fijn dat je tegenwoordig ook bomen en planten gewoon online kunt bestellen! Veel plezier met je groene aanwinst(en) en graag tot een volgende keer! 🌳😊 Met vriendelijk groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌸
Uitstekende begeleiding en prima aftersales.
Beste Hans, Wat leuk om te horen, dank je wel! 😊 We vinden het belangrijk dat je je goed begeleid voelt ook na de aankoop. Fijn dat dat is opgevallen. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijk groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌸
Eigenlijk ging alles goed, de appelboom werd op tijd bezorgd, de bezorger was vriendelijk, gratis pioenrozen. Maar door het transport was de appelboom een beetje uitgedroogd, zei de bezorger. Dat was toch net een minpuntje. De andere planten op de auto zagen er niet zo uitgedroogd uit. Beetje jammer. Daarom geen vijf sterren, maar vier.
Beste Jeroen, Bedankt voor je fijne review en je eerlijke feedback! 🍎 We zijn blij dat de bezorging goed en op tijd verliep, en dat je blij was met de pioenrozen 🌸 leuk om te horen! Jammer dat de appelboom door het transport iets uitgedroogd was, dat had natuurlijk niet de bedoeling. We nemen dit intern mee zodat we het in de toekomst kunnen verbeteren. Veel succes en plezier met het planten, hopelijk geeft de boom straks een mooie oogst! Met vriendelijk groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌸
Het was met een goede en duidelijke communicatie en een vriendelijke medewerker snel tot een bezorgdatum gekomen. De aflevering was perfect en de bezorger heeft de boom netjes en goed geplaatst.
Beste Charles, Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen! 😊 Goede communicatie en een nette aflevering vinden we ontzettend belangrijk, dus het is super om te lezen dat dit is opgevallen. Dank je wel voor je mooie woorden en geniet van je nieuwe boom! 🌳 Met vriendelijk groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌸
we hebben drie bomen besteld. 2 Leibomen en 1 cypres. Hopen dat ze het gaan doen. Er had misschien iets van een blaadje bij gemogen met tips, de do’s en dont’s zeg maar. En dan specifiek voor die boom in dat jaargetijde. Uiteraard ook te vinden op de site.
Beste Job, Dank je wel voor je bestelling én je feedback! 🌳💬 Fijn dat de bomen goed zijn aangekomen we duimen met je mee dat ze prachtig gaan aanslaan. Je tip over een meegeleverd blaadje met verzorgingstips nemen we zeker ter harte. Gelukkig staat er al veel op onze site, maar een praktische samenvatting erbij is inderdaad een goed idee. Heel veel plezier met jullie groene aanplant! Met vriendelijk groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌸
Prachtige planten met een goed wortelgestel. Goede track en trace wat betreft de levering.
Beste Paula, Wat een fijne woorden dank je wel! 🌿 We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van de planten én de levering. Zo hoort het ook! Veel plezier met je nieuwe groene aanwinsten! Met vriendelijk groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌸
Op de aangegeven tijd werd mijn bestelde boom en grond geleverd. Tot nu doet de boom het goed.
Beste Heer/Mevrouw, Wat fijn om te horen dat alles netjes op tijd is geleverd en dat de boom het goed doet! 🌳💚 We duimen mee voor een sterke groei en jarenlang plezier. Bedankt voor je vertrouwen! Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌸🌿
Goede site waar alles duidelijk te vinden is. Communicatie is helder. Chauffeur erg vriendelijk mooi boekje erbij met aanplant tips. Kortom helemaal tevreden.
Beste Annelies, Wat leuk om te lezen, dankjewel! 😊 Fijn dat je onze website overzichtelijk vond en dat de communicatie en levering goed zijn verlopen. 🚚📘 We geven alle complimenten graag door aan onze chauffeur! Veel plezier met de aanplant en geniet van het groeiproces 🌱🌳. Graag tot een volgende keer! Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌸🌿
Wij hadden twee fruitbomen besteld met aanplant service als cadeau voor vrienden. Vooraf goede communicatie gehad hierover. Boompje zijn netjes aangeplant. Nu is het tijd om rustig te groeien. Als we zelf ooit een keer wat nodig zijn zou ik hier direct weer bestellen.
Beste Roy, Wat een mooi cadeau en wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! 🌳💚 Dankjewel voor je vertrouwen en de lieve woorden. We wensen jullie vrienden veel plezier met de fruitbomen hopelijk mogen ze snel genieten van hun eerste oogst 🍎🍐. Jullie zijn altijd van harte welkom als jullie zelf eens iets zoeken! 😊🌿 Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌸🌿
Verkeerd advies waardoor de bomen dood zijn gegaan. Komen het met pijn en moeite vervangen waarbij de helft van de kosten onterecgt op mijzelf terechtkomen. Moet ik zelf de oude bomen inclusief potgrond wegdoen. Bij vervanging blijken de nieuwe bomen dood. Zeer frustrerend en onprofessioneel.
Beste Heer/Mevrouw, Wat vervelend om te horen dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad dat spijt ons enorm. We begrijpen goed hoe frustrerend het is als er door verkeerd advies bomen doodgaan en de afhandeling daarna niet naar wens verloopt. We willen hier graag met je naar kijken om te zien waar het mis is gegaan en of we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Zou je contact met ons willen opnemen. Dan bespreken we graag wat we voor je kunnen doen. Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌸🌿
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk