Snelle levering. Prima service. Bomen werden zorgvuldig vervoerd. Bomen zien er heel goed uit. Voldoen aan verwachtingen.

Klantenservice/bezorger

Een vlotte en communicatieve bezorger. Verkeerde boom geleverd, gebeld met de klantenservice: er werd onmiddellijk een oplossing gegeven waarvoor dank. Zeker aan te bevelen!

Héél tevreden

Mooi uitgebreid aanbod. Snelle en verzorgde service. Bij eventuele vragen wordt je steeds goed geholpen. Goede opvolging. Klantvriendelijk. Leveringsdatum in overleg te plannen. Leveren steeds volgens geplande datum + je wordt vooraf goed geïnformeerd hierover. Mooie producten, steeds begeleid boekje / info voor planten. Kortom , héél tevreden. Chapeau voor alle mensen die het bedrijf runnen. Doen dit op een héél klantvriendelijke en verantwoordelijke wijze. Gewoonweg top!

Mooie bomen, fijne prijs, wel wat tips

Mooie bomen en eerlijke prijs. Overzichtelijke website. Tips: tijdvak doorgeven van bezorging en aan iedere boom een kaartje van de soort.

Makkelijke website en vlotte levering

Zeer correcte levering van een Albizia.

Goed en snel in huis

Nette bomen, worden netjes afgeleverd. en zijn zoals omschreven. Geen teleurstelling ofzo maar dik tevreden.

Heel tevreden!

Afgelopen week voor de 2e keer een bestelling ontvangen via bomenbezorgd.nl en we zijn erg tevreden. De steeneik leibomen zijn in het najaar bezorgd en geplant en zijn prachtig, ook keurig aangeplant. Deze week 3 olijfboompjes geleverd van 10 jaar oud en zijn echt mooier als verwacht. Het is altijd spannend als je zoiets online besteld, maar bomenbezorgd.nl is echt een aanrader! Ook fijn dat je zelf bezorgdag kunt aangeven en de dag tevoren het tijdsblok van 3 uur kunt zien.

Afspraak niet nagekomen

Als je dan bij de bestelling ingeeft wanneer je het bezorgd wilt hebben (gekozen uit de mogelijke opties), je geeft aan vrijdag en je stuurt doodleuk vrijdag einde dag een melding: het komt maandag, tsja dan kan je 2 sterren verwachten toch als je in de tussentijd om een review vraagt.

De boom die.geleverd was voldeed niet aan de verwachtingen. Nadat we dit kenbaar hadden gemaakt werd er direct gereageerd. Nog geen paar dagen later werd er kosteloos een ander exemplaar afgeleverd die er wel goed uitzag. Super goede en snelle service en uitstekende oplosssing heel tevreden.

Snelle levering en vriendelijke chauffeur (s)

Overzichtelijke site, snelle levering. Bomen netjes afgeleverd. Top.....

Tijdige levering, de bezorger is real time te volgen. Aanplant prima gedaan.

Zelf ophalen was ook te regelen

Op een vraag per mail werd snel gereageerd en de order werd snel in orde gemaakt. Na de betaling zou ik horen wanneer ik het op zou kunnen halen, dat ging niet automatisch. Na een mailtje werd ik al snel terug gebeld en is er een afspraak gemaakt voor het ophalen. Het boompje stond klaar en de medewerkers wisten ervan.

Super service

Bomen worden netjes volgens afspraak geleverd

Verassend goed.

Jad ik niet verwacht, keurig verzorgd en de aangegeven tijd.

Keurig bezord,

Je kan volgen wanneer de bezorger voor je deur staat, en dat klopt helemaal. Zeer tevreden over dit bedrijf, bomen zien er verzorgd uit.

Betrouwbaar , snelle levering

Goede communicatie, snelle levering, compleet met folder over aanplant. Keurige vriendelijke chauffeur die alles netjes aflevert.

Mijn bezorger was Jos, een enthousiaste, soepele knul in de bloei van zijn leven waar ik best eens een beschuitje mee zou willen eten

Mooie bomen bezorgt door jullie! heb ze ook dadelijk geplant in zwarte teelaarde wat de aangroei bevorderd! De grote noteboom heeft wel weinig wortel voor 3 a 4 jaar te zijn maar heb hem wel in goede aarde en steunpaal gezet. Hopelijk doet hij het! Mvg Bart. Ik ga volgende maand nog 200m haag aankopen maar moet nog wat voorbereiding doen!

Mooie bomen bezorgd!

Alles inorde

Prima communicatie snelle levering en goede kwaliteit plantmateriaal.

Bomenbezorgd doet wat het beloofd

Bomenbezorgd doet wat het beloofd

Gewoon goed bedrijf die levert en afspraken nakomt

Een viertal bomen via de website gekocht incl grondverbetering en plaatsen. Afgelopen week is dit uitgevoerd, geen opmerkingen over bezorging en plaatsen. Wij hebben alles als prettig ervaren en geen klachten ( ook niet achteraf) Achteraf ook korting verrekend gekregen Dus Bomenbezorgd.nl probeer dit hoge niveau te houden!

Topservice

duidelijke site en vlotte levering

Boom is bezorgd

Dat de boom op de afgesproken wijze is bezorgd, vind ik toch echt een standaardservice. Of de boom het ook gaat doen en mooi uitloopt, wordt de crux… dus in april/mei kan ik een echte beoordeling geven.

De struiken en bomen werden zeer snel geleverd

Mooie planten, de tweede keer dat wij bij bomenbezorgd.nl bestellen. Zij moeten bij ons tegen de zeewind vechten -echte overlevers.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk