Prachtige boom

Dankjewel om deze prachtige boom (treurwilg) te leveren die staat te pronken in het midden van onze tuin. Kwaliteit is uitstekend, vlotte services en vriendelijke chauffeur. Voor herhaling vatbaar. Zeer tevreden. Groetjes uit België.

Goed bereikbaar voor vragen, goede kwaliteit

Heb mijn vragen op voorhand makkelijk kunnen stellen via WhatsApp. Het bestelproces verliep goed, genoeg betaalmethoden beschikbaar Levering goed aangegeven en netjes gedaan

Bomen nodig? Dan moet je bij Bomenbezorgd zijn

Dit bedrijf is snel in communicatie, in de planning en in de uitvoering. Wij hadden een deel met aanplantservice. De heren hebben dit uitstekend gedaan en waren mega vriendelijk. Het eindresultaat is een plaatje!

Top boom

We gaven de boom als cadeau aan vrienden Keurig op tijd geleverd met aanplant pakket De boom was veel groter dan we verwachtten Na aanplant kregen we een foto van de mooie boom in de tuin toegezonden Iedereen blij!!

Fantastische service

Ik heb onlangs een boom besteld, maar helaas bleek deze bij levering toch te groot te zijn voor mijn tuin. Dit was volledig mijn eigen inschattingsfout. Gelukkig kon ik de boom kosteloos retourneren en werd er een nieuwe, kleinere boom geleverd. De dame die ik aan de telefoon sprak was enorm behulpzaam en dacht goed mee over een passende oplossing. Ook de mannen die de bomen kwamen leveren waren zeer vriendelijk en professioneel. Ik ben ontzettend tevreden over de service en de manier waarop dit is opgelost. Dit bedrijf is wat mij betreft een absolute aanrader!

uitstekend

Fijne en duidelijke communicatie. Goeie kwaliteit bomen en behulpzame bezorgdienst.

Topservice!

Superfijne service! Je kunt je bomen/planten op de dag van bezorging met track en trace volgen. Ook nog eens hele behulpzame bezorgers! Echt top! En dan nog niet gesproken over de mooie bomen: wauw!

Snelle levering van de goudrenettenboom!

Wij hebben de boom cadeau gegeven; groot succes! De boom is stipt op tijd geleverd met duidelijke instructies. Hij staat inmiddels te pronken bij hun boerderij. Onze vrienden zijn er erg blij mee! We hebben mooie foto’s gekregen.

Goede service en prijs

Ik heb nu twee bestellingen gedaan bij bomenbezorgd.nl en ben overwegend zeer positief. De eerste was een krentenboom 200-250 cm. Scherp geprijsd, maar toch iets minder fraai dan de foto’s op de website doen hopen. Meer struik dan boom. Tweede bestelling was een meerstammige Himalaya berk, hiervoor geldt min of meer hetzelfde. En een pinus sylvesteris, deze is wel magistraal en prachtig, goede stevige boom! Service is goed, vriendelijke bezorging, scherpe prijzen, snelle levering. Kortom ik ben tevreden! De foto’s zijn soms iets mooier, maar met wat liefde en zorg worden de bomen vast net zo mooi. Nu aan het sparen voor nog twee krentenboompjes.

Van bestellen tot leveren top geregeld ! En mooie bomen gekregen ! Dik tevreden!

Van bestellen tot levering top geregeld ! En mooie boompjes gekregen ! Dik tevreden !

Prima kwaliteit en levering

Meer dan tevreden. Levering geheel volgens afspraak. Kwaliteit prima

De boom voldoet aan onze verwachting

De boom is op tijd geleverd met alles erop en eraan. Als bijsluiter een goede en duidelijke uitleg hoe we de boom moesten planten.

Prima klantenservice

Bomen cadeaubon besteld. Alle medewerking gekregen om dit op tijd cadeau te kunnen doen. Hartelijk dank voor de geweldige medewerking.

Goed geregeld

Alles volgens de afspraak

zeer mooie plantjes voor een mooie prijs

Zeer mooie plantjes (Cordyline red star + pink passion) voor een zeer mooie prijs (promo). Ook snel reactie als je een vraag of opmerking hebt. Ga er zeker nog bestellen.

Helemaal top!

Snelle levering met tracking die ook echt juist is. Hele vriendelijke, hulpvaardige chauffeur. Bomen staan te blinken in de tuin!

Goed geregeld

Planten boom

Van bestellen boom tot planten ervan, een zeer vlotte transactie ! Ik ben zeer tevreden :)

Super fijn het totaalpakket met aanplant service.

Vanaf de bestelling tot de levering en het aanplanten is er een fijne communicatie. Alles is duidelijk, en wat super fijn dat ze ook een aanplant service hebben!

Alles klopt, hoge kwaliteit, op alle fronten

Het begon bij de klantenservice, die heel goed , telefonisch, bereikbaar is en goed adviseert. Daarna een vrij snelle bezorgingsdatum. En werd vroeger bezorgd dan de tijdsindicatie die de vorige avond werd aangegeven. Ik heb liever binnen het tijdsframe, maar werd van tevoren gebeld. Liever eerder dan later dan het tijdsframe.. Hele leuke jongeman die de boom kwam brengen en planten.

Degelijke levering

Snel geleverd, goed verpakt, met een leirek en een duidelijke plantinstructie.

perfect

de bomen waren netjes, goed bezorgd en groter dan we dachten.

Goed en snel

Fijn om hier zaken mee te doen. Reageren snel op vragen. Ook een hele enthousiaste bezorger.

Prima verzorgd!

Mooie bomen en prettig aan de telefoon geholpen!

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk