perfect
levering was netjes zoals aangegeven bomen en planten zijn goed en gezond geleverd en netjes samengebonden voor eenvoudige verzending
Jeroen
Antwerpen
Laden reviews...
875 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 8.639 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Over het algemeen geven klanten positieve feedback op snelle levering, vriendelijk personeel en gezonde bomen. Veel reviews waarderen de Track & Trace en duidelijke aanplantinstructies. Enkele meldingen noemen misverstanden of droogteproblemen, die uiteindelijk goed zijn opgelost. De meeste klanten beleven een tevreden aankoopervaring.
Jeroen
Antwerpen
It’s not fully as I expected
Beveelt niet aan
Sofiia
Assendelft
kwaliteit
Martin
Sellingen
Ha Martin!
Vinden wij ook van jou ;) Thanks voor je fijne review.
Mike, team Bomenbezorgd
Aan huis goed advies gekregen. Bestelling daarna snel geleverd en 3 bomen perfect geplaatst. Goed op de hoogte gehouden dmv mail en berichten. Livestream ook handig, zodat je kan zien wanneer bezorger of adviseur bij je thuis komt.
Tineke
Zutphen
Hoi Tineke,
Super bedankt! Dat is echt heel fijn om te horen. Ik zal dit ook nog even doorgeven aan je bezorger én het adviesteam. Tot de volgende keer!
Mike, team Bomenbezorgd
Ik ben héél tevreden van de geleverde jasmijnplanten. Waren de gewenste hoogte, kleur en staan reeds mooi in bloei. Eén nadeel was bij de levering … alhoewel ik thuis was werd er niet aangebeld en de planten zomaar op de oprit gegooid, want sommige potten waren stuk.
Marianne
Hoegaarden
Goede bomen snelle levering aardige bezorger met tips een woord toppie
15 September 2026
C.M.A
Maarsbergen
Hoi!
Dat horen we graag. Ik ga even uitzoeken wie er bij je heeft bezorgd, dan krijgt de bezorger een pluim ;)
Mike, team Bomenbezorgd
Amberboom gekocht, was helemaal naar wens. Laten planten. Vriendelijke medewerkers en goed advies gekregen.
15 September 2026
Willem
Tilburg
Hoi Willem!
Goed om te horen! Ik ga je een mailtje sturen, want ik ben héél benieuwd hoe we die score kunnen omturnen naar een 10. Tot snel!
Mike, team Bomenbezorgd
De boom is jong. Hoop in de lente een beetje meer blaadjes te krijgen. Netjes geleverd .
Richard W P
Vogelenzang
Hoi Richard!
Dat hopen wij natuurlijk ook. Laat je het ons even weten in het voorjaar?
Mike, team Bomenbezorgd
De zevenzonenboom die ik had besteld werd vlot geleverd. Het bleek een mooie boom te zijn. De bezorging was perfect geregeld, met tracking kon ik de aankomst goed in de gaten houden. De correcte bezorger bracht de boom ook nog eens voor mij zo'n 100 m naar achter in de tuin. Dus zorgeloos, erg fijn!
Rob
Westerbork
Ha Rob!
Kijk, dat is echt super goed om te lezen. Dat zal even zweten zijn geweest, maar als ik onze bezorgers een beetje ken werd dat gewoon met een glimlach gedaan. Heel veel plezier van je boom, en tot de volgende! :)
Mike, team Bomenbezorgd
Helemaal blij met deze prachtige dakboom. Duidelijke instructie erbij en de de levertijd/ levering toppie. Kom zeker nog weer terug hier.
Petra
Schagen
Hoi Petra!
Super bedankt voor je fijne review. Fijn dat we je in de toekomst nog eens een mooie boom mogen bezorgen! Laat het maar even weten als je gaar bestellen, dan zorg ik dat het de volgende keer nét zo vlekkeloos verloopt :)
Mike, team Bomenbezorgd
De bomen waren goed verpakt en werden zelfs in de achtertuin gezet. Ze staan nu heel mooi. Klasse.
koen
IJmuiden
Ha Koen!
Goed om te horen dat alles zo netjes is verlopen. Heel erg veel plezier gewenst van de nieuwe aanwinst in je tuin!
Mike, team Bomenbezorgd
Contact is correct en vriendelijk ( en géen AI!) Prima service tot nu toe. Boom staat nog maar net in de tuin, dus over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen. Maar mocht er iets niet goed gaan, dan heb ik het volste vertrouwen in Bomenbezorgd.nl
Coco
Haarlem
Hoi Coco!
Stiekem gebruiken we wel wat AI (bijvoorbeeld in onze chatbot op de website), omdat het soms wel héél druk is op al onze afdelingen (en dus ook de klantenservice). We proberen dat wél een beetje te beperken, én op een leuke manier te doen. Goed dat je er niks van hebt gemerkt dus! Laat ons vooral in het volgende voorjaar weten hoe het is met je boom :)
Groetjes!
Mike, echt persoon van team Bomenbezorgd ;)
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Bomenbezorgd.nl. Ik had een paar weken van tevoren besteld en kreeg per ongeluk een bevestiging dat de boom direct bezorgd zou worden. Na een telefoontje met de klantenservice werd e.e.a. direct geregeld en een paar dagen voor levering kreeg ik netjes een mailtje over de bezorgdatum. Via de link kun je makkelijk in de gaten houden wanneer de boom bezorgd wordt. Ik zou deze site zeker aanbevelen!
10 September 2026
Michelle
Roermond
Hoi Michelle!
Super bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat we het foutje rondom de bevestiging snel voor je hebben kunnen oplossen en dat je daarna netjes op de hoogte bent gehouden. En die tracking is inderdaad wel zo lekker, dan hoef je niet de hele dag naar buiten te turen of de boom er al aankomt ;)
Heel veel plezier van je boom en bedankt voor het aanbevelen!
Mike, team Bomenbezorgd
Mijn waaierpalm was supergroot. Ook heel mooi
9 September 2026
Frank
Boxtel
Ha Frank!
Kijk, daar worden we blij van! Fijn om te horen dat de waaierpalm zo goed bevalt.
Heel veel plezier ervan en bedankt voor je mooie (en supergrote) review!
Mike, team Bomenbezorgd
Goede site. Snel geleverd. Netjes vervoerd. Ik had ook aanplant pakket erbij, was ook helemaal prima en een keurige aanplantinstructie erbij. Nu wachten tot voorjaar of alle goede zorgen leiden tot nieuw blad. Ik heb er vertrouwen in.
9 September 2026
Hans
Ruurlo
Hoi Hans!
Super bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles netjes is verlopen en dat ook het aanplantpakket goed is bevallen. Nu inderdaad even geduld hebben tot het voorjaar ;)
Hopelijk staat de boom er dan mooi bij met een flinke bos nieuw blad. Heel veel plezier ervan!
Mike, team Bomenbezorgd
ik kon zelfs met een link de hovenier volgen die de boom kwam plaatsen tot op een half uur nauwkeurig
Cees
VALKENBURG ZH
Hoi Cees!
Fijn om te horen dat het allemaal zo makkelijk online geregeld kon worden. En die tracking is inderdaad wel handig, zo weet je precies wanneer de hovenier eraan komt ;)
Heel veel plezier van de boom en bedankt voor je review!
Mike, team Bomenbezorgd
De aankoop, de service en planten van de bomen is echt helemaal top!!!!
Rick
Blaricum
Hoi Rick!
Wat fijn om te horen! Goed om te lezen dat zowel de aankoop, de service als het planten helemaal naar wens zijn verlopen.
Heel veel plezier van de bomen en bedankt voor je mooie review!
Mike, team Bomenbezorgd
Ik vond het erg fijn dat de bezorger open stond om vragen te beantwoorden, en daarvoor ook de tijd nam.
Juf
Beverwijk
Hoi Juf!
Fijn om te horen dat de bezorger de tijd nam om je vragen te beantwoorden. Ik zal het compliment ook even aan hem doorgeven ;)
Bedankt voor je review en veel plezier van de je bestelling!
Mike, team Bomenbezorgd
Goed geholpen, zowel consult als plaatsing bomen. Beleefd, snelle service, vriendelijk, en goed mee gedacht in behoefte.
7 September 2026
S
A
Hoi S!
Super om te horen dat je zowel tijdens het advies als bij het plaatsen van de bomen zo goed bent geholpen. Fijn dat we met je mee konden denken en alles naar wens is verlopen.
Bedankt voor je mooie review en heel veel plezier van de bomen!
Mike, team Bomenbezorgd
Ik heb 2x iets besteld enn ik heb niets maar dan ook niets negatiefs te melden. Geweldige klantenservice en levering met plantservice is uitstekend. Gewoon een topbedrijf.
6 September 2026
Cor
Landgraaf
Hoi Cor!
Kijk, daar worden we blij van! En inmiddels zelfs al twee keer besteld, super om te horen dat beide keren alles naar wens is verlopen.
Heel erg bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen. Hopelijk zien we je nog eens terug!
Mike, team Bomenbezorgd
Mooi boom en snelle levering
5 September 2026
Johannes
Bontebok
Ha Johannes!
Mooi dat de boom helemaal naar wens is! En fijn dat hij ook snel bij je in de tuin stond. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je review!
Mike, team Bomenbezorgd
Prima service bij bomenbezorgd. Wat we besteld hebben, is geleverd.
5 September 2026
Jan Willem
Hengelo
Hoi Jan Willem!
Fijn dat alles gewoon netjes volgens bestelling is verlopen. Zo hoort het natuurlijk ook ;)
Bedankt voor je review en veel plezier van de boom!
Xxx
Marion
Sint Pancras
goede Vanaf duidelijke website besteld. Goede communicatie nadien met levertijd en track&trace en aanplant aanbevelingen. Enige minpuntje vind ik aanduiding Jasmijn boom ik had een stam verwacht en is eigenlijk gevlochten heester om paal met gaas rek.
E
Hilversum
Hoi E!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de bestelling, communicatie en levering!
Wat betreft de jasmijn is het misschien goed om te weten dat de Toscaanse jasmijn is van nature een heester is, en dus geen stam heeft, zoals een echte boom. De stamvorm die je bij ons ziet, maken we zelf door de jasmijn langs een stok en het leirek te begeleiden en te vlechten. Zo ontstaat uiteindelijk de boomvorm.
Bedankt voor je review en heel veel plezier van de jasmijn!
Snel, soepel en behulpzaam
Reinoud
Utrecht
Hoi Reinoud!
Dat horen we graag! Fijn dat de bezorging snel en soepel is verlopen en dat onze bezorger je goed heeft kunnen helpen.
Bedankt voor je review en veel plezier van de boom!
Campmanplein 6
6668AJ Randwijk