Prima service!

3 mooie olijfwilgen ontvangen. Alle 3 even groot, zelfs groter dan verwacht. ;-) Bestelling was ook goed te volgen en netjes op tijd.

Mooie bomen en snel en netjes bezorgd. Erg tevreden.

precies zoals afgesproken!! prima

goed!!

Heel goede service

Top Service! Alles werd snel geleverd en de bomen zien er kwalitatief goed uit. Prijs/kwaliteit - top!

Topservice en een tuin die meteen straalt

We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Bob heeft de appelboom en de krentenboom heel vakkundig geplaatst en nam de tijd om alles netjes en zorgvuldig te doen. Je merkt dat hij echt verstand heeft van wat hij doet. Ook de communicatie met de klantenservice verliep heel prettig. De lijntjes waren kort, we kregen snel antwoord en het advies dat we vooraf kregen was duidelijk en heel behulpzaam. Alles bij elkaar een hele fijne ervaring. De bomen staan prachtig en we zijn er echt heel blij mee. Fam. Lahousse

Top voor aankoop én levering bomen in België !

Tevreden

Mijn ervaring met Bomen bezorgd is zonder meer positief

Positief

In een woord geweldig

Eerst al een prettig gesprek ivm het verzetten van de levering. Vervolgens een top bezorging s'ochtends vroeg alles keurig in de tuin gelegd mer alles erbij! Ik wil nog wel zo'n boom.

De mensen van "Bomenbezorgd.nl" doen hun best om alles in goede banen te leiden.

heel erg tevreden

keurig van te voren wordt aangekondigd hoelaat het product wordt bezorgd, heel erg tevreden,,zeker voor herhaling vatbaar!!

Boom voldeed niet aan de maat die hij op papier stond aan gegeven

Levering was prima aleen de boom was niet in de juiste maat geleverd stam dikte zou dikker wezen dan 14 cm maar zat onder de 8 cm en de hoogte zou tussen de 3 en de 4 meter maar boven de wortel is hij net 2.5 meter hoog Vriendelijke groeten Hein Frankema.

Top prijs kwaliteit

Gezonde bomen met de juiste aangegeven maat , correcte prijs en snelle levering . Bovendien zeer vriendelijke man bij leveren.

Vriendelijk en behulpzaam

Goede service en afgeleverd zoals afgesproken.

Onze boompjes werden snel bezorgd en ook netjes geplant. Vriendelijk personeel. Erg blij mee! Zou er zeker wat weer bestellen

Excellente kwaliteit, communicatie en levering

Product op website is goed weergegeven en maakt het eenvoudig en betrouwbaar om online een boom te shoppen. Aankoop ging gemakkelijk en communicatie daarna was perfect. Levering exact volgens afspraak, bij boom is een uitgebreid omschrijving toegevoegd over hoe aan te planten. Zeer aanbevolen.

Vlotte vriendelijke communicatie

Bij vragen snel geholpen via whatsapp. Ik was wel een ietsje teleurgesteld toen ik de 3 boompjes zag bij levering en had verwacht dat ze al wat meer body hadden. Eentje had reeds bloesemknopjes en staan nu mooi open. De 2 andere stammen die er wat pieterig langs staan wacht ik af of ze het gaan halen. De prijzen aanplantservice per boom + 2 palen en meststoffen per boom zijn redelijk hoog. Op een half uurtje was de klus geklaard. Misschien is het een idee om de klant vooraf wat foto's te sturen van de betreffende planten om ze beter te informeren wat ze mogen verwachten bij levering want online ziet alles er meestal beter uit.

Alles top!

Het is de tweede keer dat we bomen bestellen bij Bomenbezorgd.nl. Zeer vlotte communicatie, alles vlot geregeld en geleverd. De bomen zien er uitstekend uit!

Zoals verwacht

Mooie boom

Alles geleverd volgens verwachting

2 fruitbomen besteld en ontvangen. Een perfect maar de pruimenboom niet. Na telefoontje met de service desk binnen een week herleverd. Deze was ook perfect. Dikke pluim voor de servicedesk.

super

prachtige bomen

Fijne mensen die meedenken. Goede spullen ook.

Afspraken worden nagekomen Feedback formulier is te lang en met open vragen. Invullen kost tijd.

Prima service en advies

Had de bestelling snel in huis. Het was goed verpakt en stond netjes bij mijn voordeur. Boekje met tips in de brievenbus. Planten in goede conditie. Kortom zeer tevreden

Fijn merk, zeer prettig contact met klantenservice.

Uitgebreid gechat met klantenservice. Medewerker was voorkomend en oplossingsgericht. Beantwoorde vragen terstonds.

Correcte afspraak. Goede bezorging.

Campmanplein 6

6668AJ Randwijk