Beste Sabrina, Hartelijk dank dat u een review heeft geplaatst. Wij waarderen uw feedback enorm. Wij vinden het erg leuk om te horen dat u onze service als positief heeft ervaren! Het is inderdaad niet mogelijk om een bezorgdatum te kiezen. Wij werken namelijk met onze eigen bezorgdienst, waardoor wij niet dagelijks in elke regio zijn. Echter mag u altijd een voorkeur doorgeven en kijken wij altijd of het mogelijk is om op uw voorkeurs dag te leveren. In de toekomst staan wij graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Catharina | Bomenbezorgd.nl
Beste Linda, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een review voor ons te schrijven. Wij waarderen je feedback enorm. We vinden het natuurlijk jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. We hebben verschillende pogingen gedaan om contact met je op te nemen maar krijgen helaas geen reactie. De mail die je gestuurd hebt, hebben wij helaas niet ontvangen. We horen graag van je zodat we met een passende oplossing kunnen komen! Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
Beste Edwin, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat onze chauffeur ook door de klant wordt gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Roberta | Bomenbezorgd.nl
Beste Angelique, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij waarderen uw feedback enorm en vinden het fijn dat u onze service als positief heeft ervaren. Echter zijn wij benieuwd of wij nog iets kunnen verbeteren, aangezien u een 6 als cijfer heeft gegeven. Graag hoor ik van u. Met vriendelijke groet, Catharina | Bomenbezorgd.nl