Snelle levering! Prachtige palmboom ontvangen
De boom is wat groter dan ik verwachtte, geen probleem
Verrassend prettige communicatie. Doen wat beloofd is. Dat is zeldzaam genoeg. Inclusief aanplantpakket en aanplanten wel behoorlijk aan de prijs, maar goed, service is top.
Beste Carel, Wat een mooie review, dank je wel! ๐ Fijn dat je onze communicatie en service als prettig hebt ervaren daar doen we het voor! ๐ฌ๐ณ We snappen dat de prijs met aanplant wat hoger ligt, maar proberen daar een goede service en kwaliteit tegenover te zetten. Super dat je dat ook zo hebt gevoeld. Hopelijk geniet je lang van je nieuwe boom! ๐ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd ๐ฟ
Ik zocht een leiboom voor in een bestaande bomenrij. Nadat ik dezelfde boomsoort en hoogte had uitgezocht, ging het bestellen heel makkelijk. De levering ging snel en netjes. De bestelde boom had niet helemaal de maat en stamdikte zoals beschreven. Jammer, maar een gezonde boom, dus ik hoop dat hij ertussen groeit. Het enige spijtige wat ik van te voren graag had geweten is de hoogte van het lei-rek. De nieuwe boom heeft wel zes leiders, maar zijn veel dichter op elkaar dan van de andere bomen. Hopelijk kan ik een top tak leiden naar de bovenste draad.
Via de site bestelde ik een bolcatalpa. Voorafgaande werd ik geรฏnformeerd wanneer de boom zou worden bezorgd. En wanneer ik niet thuis zou zijn, werd me een aantal alternatieve bezorgopties aangeboden. Op het afgesproken moment kwam een uiterst vriendelijke chauffeur de boom afleveren. Bomenbezorgd heeft een prima visitekaartje afgegeven. Prima communicatie, ze doen wat ze beloven en niet tevreden? Dan zijn ze daar op aanspreekt. Kortom: Zoek je een boom? Ga naa pr dit fijne bedrijf. Een aanrader!
Beste Henk, Wauw, dank je wel voor deze fantastische review! ๐๐ฟ We vinden het superbelangrijk om duidelijke communicatie รฉn een fijne service te bieden, dus dit is echt een compliment voor ons hele team. Heel fijn dat alles zo goed is verlopen van bestelling tot bezorging. We staan de volgende keer weer graag voor je klaar! ๐ณ๐โจ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd ๐ฟ
Duidelijk contact na bestellen boom. Snelle levering en bijpassende informatie om de boom op de juiste manier te planten. Zeer tevreden
Beste Irma, Wat fijn om te horen! ๐ณ๐ We doen ons best om alles zo duidelijk en soepel mogelijk te laten verlopen, dus het is top dat je dat zo hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe boom en bedankt voor het vertrouwen! ๐๐ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd ๐ฟ
Vragen mbt bepaalde bomen en planten werden professioneel beantwoord. Ik kom hier graag bij terug!
Beste Arjan, Wat leuk om te horen, dank je wel! ๐ฟ๐ We vinden het belangrijk dat je met een goed gevoel รฉn goede informatie naar huis gaat, dus superfijn dat je onze hulp als professioneel hebt ervaren. Tot de volgende keer, je bent altijd welkom! ๐ณ๐ธ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd ๐ฟ
De jongens kwamen mooi op tijd, waren erg vriendelijk, knalde de boom erin en lieten het netjes achter. Wat wil je nog meer?
Beste Splynter, Wat een fijne review, dank je wel! ๐ Wat geweldig om te horen dat alles zo vlot en prettig is verlopen! ๐ช๐ณ Onze jongens doen hun werk met plezier, en het is top om te horen dat dat ook zo overkomt. Geniet van je boom, en wie weet tot de volgende keer! ๐ฟโจ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd ๐ฟ
Mooie boom, snel geleverd door een heel vriendelijke man.
Beste Pol, Wat leuk dat je zo tevreden bent! Een mooie boom รฉn een vriendelijke bezorger daar worden wij ook blij van ๐ณ Bedankt voor je fijne reactie! Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd ๐ฟ
Echt zo netjes en je word goed op de hoogte gehouden van de levering.. ook krijg je instructies hoe je het beste kan planten..
Beste Samantha, Bedankt voor je fijne review! We vinden het belangrijk om onze klanten goed te informeren, dus super om te horen dat je de communicatie en plantinstructies als prettig hebt ervaren. Veel plezier met je boom! Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd ๐ฟ
Boom voldoet volledig aan verwachtingen. Prima communicatie tijdens bestellen en leveren. Gedetailleerde track and trace. Heel goede en volledige documentatie met plantinstructie.
Beste Gertjan, Wat een fijne review, dank je wel! Geweldig om te horen dat de boom volledig aan je verwachtingen voldoet. We besteden veel aandacht aan heldere communicatie, nauwkeurige track & trace en duidelijke plantinstructies, dus het is superfijn dat je dat zo waardeert. Heel veel plezier met je nieuwe aanwinst in de tuin! Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd ๐ฟ
Tijdige en keurige afhandeling door boombezorger
Beste Gerry, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat onze bezorger op tijd รฉn netjes was. We doen ons best om elke levering soepel te laten verlopen, dus dit soort feedback waarderen we enorm. Veel plezier met je boom! ๐๐ฟ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd ๐ฟ
Van het adviesgesprek tot en met het planten van de boom was alles uitstekend en professioneel geregeld. Ook de klantenservice was goed bereikbaar om nog een vraag te beantwoorden. En de tuin? Die is er enorm van opgeknapt.
Beste Jenny, Wat een fijne woorden, dank je wel! . Geweldig om te horen dat het hele proces van advies tot het planten van de boom zo goed is bevallen. We vinden het belangrijk om niet alleen kwaliteit te leveren, maar ook goed bereikbaar te zijn als er nog vragen zijn. En dat de tuin er zo van is opgeknapt? Daar worden we helemaal blij van! ๐ณ๐ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd ๐ฟ
Prima levering, goede kwaliteit boom. Wat handig geweest zou zijn is om meteen boompalen en band mee te leveren. We hebben daar niet zelf aan gedacht. Misschien als tip op het bestelformulier plaatsen? (Of misschien heb ik dat over het hoofd gezien.)
Beste Henny, Bedankt voor je mooie review en waardevolle feedback! Super om te horen dat je tevreden bent over de levering en de kwaliteit van de boom. Wat betreft de boompalen en band: we bieden bij elke boom een aanvullend aanplantpakket aan, waarin onder andere boompalen, banden en aanplantgrond zitten. Wellicht was dat niet helemaal duidelijk tijdens het bestellen we nemen je tip zeker mee om dat nog beter onder de aandacht te brengen in het bestelformulier. Dank voor het meedenken! Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd ๐ฟ
Keurige mannen die de boom hebben geplaatst. Perfect.
Beste Hans, Wat leuk dat je zo tevreden bent! We geven je compliment zeker door aan het team ze zullen er blij mee zijn. ๐ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd ๐ฟ
Super kwaliteit en waanzinnig professioneel bezorgd! Aanrader dus
Beste Marcelo, Wat een mooie woorden, dank je wel! We doen elke dag ons best om topkwaliteit te leveren รฉn professioneel te bezorgen, dus super om te horen dat dat ook zo is ervaren. Tot een volgende keer! ๐๐ฟ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd
Goeie ervaring. Ik bestelde een mooie cipres. Maat was erg netjes en bezorging keurig op tijd. Vriendelijke chauffeur. Alleen maar lof !
Beste Jannet, Wat een topreview, dank je wel! ๐ Heerlijk om te lezen dat alles naar wens was van de mooie cipres ๐ฒ tot de stipte levering en de vriendelijke chauffeur ๐๐ Alleen maar lof! Dat lezen we graag! ๐ Tot de volgende keer! ๐โจ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd ๐ฟ
mooie bomen en goed op tijd geleverd Vriendelijke service
Beste Geert, Wat fijn om te lezen, dank je wel! ๐ Perfecte service, mooie bomen รฉn keurig op tijd geleverd precies zoals we het graag zien. ๐ณ๐ Bedankt voor je vertrouwen en je vriendelijke woorden. Graag tot een volgende keer! ๐ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd ๐ฟ
De bestelde dakplataan is tijdens het transport letterlijk de helft van zijn bladerdak verloren โฆ De helft van het dakje is mooi gevuld, de andere helft is volledig weg. Als tegemoetkoming werd de groeigarantie uitgebreid, schrale troost. 2 eerdere leveringen waren wel ok, jammer dat er deze keer niet meer zorg aan het transport werd besteed.
Beste Erna, Wat jammer om te horen dat de dakplataan tijdens het transport schade heeft opgelopen ๐๐ฟ Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We begrijpen dat een uitgebreide groeigarantie geen echte vervanging is voor een volle, mooie boom maar we hopen toch dat de boom zich goed herstelt en alsnog uitgroeit tot een mooi dakje ๐ณ๐ช Fijn dat je eerdere ervaringen wel positief waren. We nemen je feedback serieus en willen hier graag even contact over met je opnemen, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing ๐โ๏ธ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd ๐ฟ
Fijn bedrijf met mooie planten. Communicatie is top.
Beste Aart, Wat leuk om te horen, dank je wel! ๐๐ฑ We doen ons best om niet alleen mooie planten te leveren, maar ook helder en prettig te communiceren. Fijn dat dat gewaardeerd wordt! Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd ๐ฟ
De boom die werd bezorgd was een stuk kleiner dan de boom die ik volgens fotoโs en beschrijving had moeten krijgen. Ik heb direct aangegeven dat ik daar ontevreden over was. Dit is opgelost, de boom is weer opgehaald en mijn geld is terug gestort. Er werden ook andere oplossingen aangeboden. Heel netjes verder. Vanwege de klantenservice alsnog een voldoende.
Beste Roxanne, Bedankt voor je feedback en je geduld ๐ Jammer dat de boom niet aan je verwachtingen voldeed dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig hebben we het kunnen oplossen en staat je terugbetaling in gang ๐ธ Fijn dat je onze klantenservice alsnog waardeert, daar doen we het voor! We hopen je in de toekomst toch weer van dienst te mogen zijn ๐ฟ๐ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd ๐ฟ
Originele beoordeling
De boom die werd bezorgd was een stuk kleiner dan de boom die ik volgens fotoโs en beschrijving had moeten krijgen. Ik heb direct aangegeven dat ik daar zeer ontevreden over was. Dit is opgelost, de boom is weer opgehaald en als het goed is krijg ik binnenkort mijn geld terug. Vanwege de klantenservice alsnog een voldoende.
De heren van levetring kersenbomen waren keurig te volgen via hun track en trace. Op een snikhete dag werden onze kersenbomen afgeleverd en geplaatst. Mooie bomen. Keurig tussen de houten palen gezet. Resultaat : twee statige boompjes die hopelijk elk jaar een paar centimeter erbij krijgen om zo uit te mogen groeien tot volwassen kersenbomen We zijn uitermate content met telefoon en mailcontact. Ik zou zeggen : Ga zo door!
Beste Miranda, Wat een mooie beschrijving, dank je wel! ๐โ๏ธ Fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen van de levering tot het planten tussen de palen. We duimen mee dat de statige boompjes elk jaar een stukje groeien en uiteindelijk uitgroeien tot prachtige volwassen kersenbomen ๐ณ๐ Ook super om te horen dat je tevreden bent over het contact per telefoon en mail. We blijven ons best doen! ๐ช๐ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd ๐ฟ
Erg tevreden over de levering.
Beste Heer/Mevrouw, Wat leuk om te horen! ๐ Dank je wel voor je vertrouwen en fijne feedback. We wensen je veel plezier met je bestelling! ๐๐ฟ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd ๐ฟ
Bomen arriveren in zeer goede en verzorgde staat. Stevig in het blad. Takken soepel en met sapstroom. Aarde en potgrond goed vochtig. Prima opgebonden voor transport. Alleen nog even losknippen. Goede informatie en plantadvies. Al.met al een aanrader.
Beste Will, Wat een mooie woorden, dank je wel! ๐ณโจ Fijn dat de bomen in topconditie zijn aangekomen en dat je tevreden bent over het transport en het plantadvies. We doen ons best om alles met zorg te leveren, dus dit maakt ons erg blij ๐ Veel succes รฉn plezier met het planten! ๐ฑ๐ฆ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd ๐ฟ
Goede service gekregen toen een aantal bomen dood bleken te zijn, wij kregen zonder problemen 3 nieuwe, hartstikke fijn
Beste Petra, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! ๐ณ๐ Jammer van de bomen die het niet gered hebben, maar gelukkig konden we je snel nieuwe sturen ๐ฑ๐ Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met de frisse aanplant! Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd ๐ฟ
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.