Ik kon snel iemand telefonisch bereiken om de bezorg plek te wijzigen. Uiteindelijk is de boom daar niet neergelegd. In eerste instantie was ik een beetje geïrriteerd, maar toen ik verder dacht zag ik dat de boom op de nieuwe plek juist in de schaduw lag. Goed meegedacht. Verder was de boom stevig verpakt met een dikke bamboe stok.
2 prachtige Japanse sierkers besteld bij Bomenbezorgd. Erg duidelijke website over de bomen, levering en hoe en wat op te letten. Erg snel geleverd door een vriendelijke bezorger en een handig boekje voor duidelijke plant instructies.
Positieve ervaring
Altijd spannend om dit soort dingen per website te bestellen, maar het boompje is mooi. Precies wat ikzelf had uitgezocht met een mooie rechte stam. Bezorging zelf daarvan was de communicatie ook meer dan goed. En aardig personeel!
Hoi Shelly! Wat leuk om te horen, dank je wel voor je mooie review! 😊 Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat je zo blij bent met de leiboom. Mike, team Bomenbezorgd
Snelle en nette levering, vriendelijk personeel
Hoi Sylvia! Dank je wel voor je review 🙂 Fijn om te horen dat alles snel en netjes is verlopen en dat je tevreden bent! Mike, team Bomenbezorgd
In eerste instantie waren er 2 bamboes geleverd maar die waren erg verdroogd en daar moest de helft vanaf worden gesnoeid. Dit aangegeven en laten zien aan de hand van foto's. Netjes opgepakt en 2 nieuwe bamboes geleverd die er super fris uitzagen. Het verschil was erg duidelijk. Dank voir het corrigeren en Tim bedankt voor de vriendelijke bezorging en aanplanting!
Hoi Anita! Wat fijn om te horen, dank je wel voor je uitgebreide review! 😊 Mooi dat het netjes is opgelost en dat je zo tevreden bent. We geven het compliment zeker even door aan Tim! Mike, team Bomenbezorgd
Vriendelijke bezorger die gelijk de juiste informatie gaf voor het planten. de tracking app is ideaal om te zien wanneer ze er zijn. zeer blij mee en zeker aan te raden als bedrijf.
Hoi Sergio! Dank je wel voor je review 🙂 Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je goed geholpen bent door onze bezorger. Handig hè, die tracking! 😉 Mike, team Bomenbezorgd
Bezoek aan buis en goede uitleg. Meedenkend. Na een week al 2 palmbomen afgeleverd.
Hoi! Dank je wel voor je review 🙂 Fijn om te horen dat je goed bent geholpen met advies en dat alles snel geleverd is. Mooi dat dat zo soepel is gegaan! Mike, team Bomenbezorgd
bestelde leibomen totaal verdord bij levering , zelf chauffeur was beschaamd , en nadien het excuses dit normaal is en deze zichzelf zullen herstellen mits nodige extra zorg , en dus extra kosten!
Hoi! Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je ons een mailtje willen sturen naar [email protected]? Zet daar even “Kiyoh” en mijn naam (Mike) bij. Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing. Mike, team Bomenbezorgd
het levermoment schoof steeds verder op gedurende de dag, en stond zelfs op 20:00 toen er om 17:00 werd aangebeld; de bomen snel naar achter gebracht en direct begonnen met aanplanten volgens de aanwijzingen in de brochure: het was een zonnige en relatief warme dag, en je kon zien dat de bomen te lijden hadden gehad door de hele dag achter op de kar te liggen: enkele jonge scheuten waren geknakt, en nu na een week dagelijks watergeven ziet het er nog niet heel erg florisant uit, met name omdat de bloemen net uitgebloeid waren. Hopelijk overleven ze het, al zal er wel geen fruit aan komen dit jaar...
Hoi Lex! Dank je wel voor je uitgebreide review 🙂 Vervelend om te horen dat de levering zo uitliep – er was die dag helaas wat vertraging onderweg, waardoor het later werd dan gepland. Goed dat je ze meteen hebt aangeplant en goed water geeft, dat is precies wat ze nu nodig hebben. Het is niet gek dat ze er na zo’n dag en na de bloei even wat minder bij staan. Houd ze de komende periode goed in de gaten. Slaan ze niet goed aan, dan kun je ons altijd even mailen voor een garantieaanvraag – we kijken dan graag met je mee. Mike, team Bomenbezorgd
Bezorger was supervriendelijk Cypressen vielen wat tegen
Hoi Corina! Dank je wel voor je review 🙂 Fijn om te horen dat de bezorger zo vriendelijk was! Jammer dat de cypressen wat tegenvielen. We nemen even contact met je op via het opgegeven e-mailadres om met je mee te kijken naar een oplossing. Mike, team Bomenbezorgd
Vlotte levering. Bomen mooi in de bloei, goed verpakt en alles van accessoires meegeleverd
Hoi Pascal! Dank je wel voor je mooie review 🙂 Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen en dat de bomen er zo goed bij stonden bij levering! Mike, team Bomenbezorgd
Mooie boom, snel en keurig geleverd!
Hoi Jeannette! Dank je wel voor je mooie review 🙂 Fijn om te horen dat je zo blij bent met de boom en dat alles netjes en snel is verlopen! Mike, team Bomenbezorgd
Alle afspraken werden nagekomen
Hoi Ewout! Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je tevreden bent met de bomen! Tot de volgende :) Mike, team Bomenbezorgd
Na plaatsing van de bestelling al snel bevestiging gekregen en ook plaatsen van de boom werd snel afgesproken. Van tevoren door gekregen wanneer er werd geleverd en op dag zelf ook netjes op tijd en keurig geholpen Dikke duim
Hoi Raymond! Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles van bestelling tot levering zo duidelijk en soepel is verlopen. En die dikke duim waarderen we natuurlijk extra 😄 Mike, team Bomenbezorgd
De medewerker die onze boom kwam planten was vriendelijk en hulpvaardig. Hij had de boom snel en netjes geplant en hem zelfs met paaltjes vastgezet, wat eigenlijk niet bij het pakket hoorde, waar we later achterkwamen. De boom ziet er goed uit.
Hoi Daniel! Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles netjes en snel is verlopen en dat je zo tevreden bent. Dat extra stukje service geven we natuurlijk graag – ik geef het compliment zeker even door aan jouw bezorger! Mike, team Bomenbezorgd
Perfect en netjes afgeleverd. Lieve aardige behulpzame kerel. Zou zo weer een plant bij jullie bestellen. Oja de service is top
Hoi B J! Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles netjes is verlopen en dat je zo goed bent geholpen. Dat horen we graag 😄 Mike, team Bomenbezorgd
Het zijn fraaie boompjes. Zorgvuldig en zeer correct afgeleverd.
Hoi Dik! Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles zorgvuldig en netjes is verlopen. Veel plezier ermee en tot de volgende 🙂 Mike, team Bomenbezorgd
Het contact en de bestelling ging voorspoedig, over de levering werdt ik netjes op de hoogte gehouden en alles was zoals afgesproken geleverd. Echter vond ik de kluiten wel heel erg droog, in de folder staat binnen 5 dagen platen, maar ik verwacht dat ze dit niet hadden gered. Ik heb ze de dag na levering geplant zoals in de handig meegeleverde aanplant instructies. Inmiddels zitten ze 1,5 week in de grond. 1 van de 3 hagen lijkt niet aan de slaan en droogt steeds meer en meer uit. De andere 2 hagen staan er per dag beter bij.
Hoi Job! Dank je wel voor je eerlijke review 🙂 Fijn dat alles rondom bestelling en levering goed is verlopen, maar jammer om te horen dat je twijfels hebt over de hagen. Goed dat je ze snel hebt geplant en water geeft. Het kan na aanplant even wisselend zijn hoe ze reageren. Blijft het zo dat die ene haag achteruit gaat? Stuur ons dan gerust even een mailtje met wat foto’s. We kijken graag met je mee en helpen je verder. Mike, team Bomenbezorgd
Geweldig bedrijf, Alles geleverd zoals afgesproken met mooie plant en verzorgings info. Hopelijk gaat hij groeien.
Hoi! Dank je wel voor je mooie review 🙂 Fijn om te horen dat alles netjes volgens afspraak is geleverd. Dat groeien gaat vast helemaal goed komen! Mike, team Bomenbezorgd
De chauffeur was er netjes op tijd, op de oprit gelost, dag erop de bomen geplant, was voor mij simpel, ik had dat meer gedaan. de bomen lijken aan te slaan de lijsterbes bloeit al, de meidoorn vormt nieuw blad.
Hoi Andre! Dank je wel voor je mooie review 🙂 Fijn om te horen dat alles netjes en op tijd is geleverd en dat het planten zo soepel ging. Mooi dat de bomen al goed aanslaan! Mike, team Bomenbezorgd
Snel bezorgd, mooie bomen, fijn dat er een complete montageset bij zit
Hoi Martin! Dank je wel voor je mooie review 🙂 Fijn om te horen dat alles compleet geleverd is en dat het zo goed werkt als doe-het-zelf pakket! Mike, team Bomenbezorgd
Mooie boom en goede beschrijving. Planten ging soepel.
Hoi Johan! Dank je wel voor je mooie review 🙂 Fijn om te horen dat alles soepel is gegaan en dat je zo tevreden bent met de boom! Mike, team Bomenbezorgd
Makkelijke bestelling via de website en fijne communicatie m.b.t. de levering over de mail. Bij plaatsen van de boom zeer vriendelijke medewerker die netjes en vlot te werk ging. Achteraf ook alles netjes achter gelaten. Nu hopen dat de boom de komende jaren een prachtig exemplaar wordt!
Hoi Suzanne! Dank je wel voor je mooie review 🙂 Fijn om te horen dat alles van bestelling tot aanplant zo soepel is verlopen en dat alles netjes is achtergelaten. Dat komt helemaal goed met die boom! Mike, team Bomenbezorgd
Hoi Annemarie! Dank je wel voor je review 🙂 Leuk om te horen dat alles gewoon goed en soepel is verlopen, daar doen we het voor! Mike, team Bomenbezorgd