Dankjewel om deze prachtige boom (treurwilg) te leveren die staat te pronken in het midden van onze tuin. Kwaliteit is uitstekend, vlotte services en vriendelijke chauffeur. Voor herhaling vatbaar. Zeer tevreden. Groetjes uit België.
Heb mijn vragen op voorhand makkelijk kunnen stellen via WhatsApp. Het bestelproces verliep goed, genoeg betaalmethoden beschikbaar Levering goed aangegeven en netjes gedaan
Dit bedrijf is snel in communicatie, in de planning en in de uitvoering. Wij hadden een deel met aanplantservice. De heren hebben dit uitstekend gedaan en waren mega vriendelijk. Het eindresultaat is een plaatje!
We gaven de boom als cadeau aan vrienden Keurig op tijd geleverd met aanplant pakket De boom was veel groter dan we verwachtten Na aanplant kregen we een foto van de mooie boom in de tuin toegezonden Iedereen blij!!
Beste Frank, Wat een geweldig idee om een boom cadeau te geven aan vrienden! Heel fijn om te horen dat de levering keurig op tijd was, het aanplantpakket goed van pas kwam en de boom zelfs groter was dan verwacht. En hoe leuk dat je na het aanplanten een foto van de boom in de tuin kreeg toegestuurd dat maakt het extra bijzonder. Bedankt voor je mooie woorden en je vertrouwen in ons. 🌱 Groene groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Ik heb onlangs een boom besteld, maar helaas bleek deze bij levering toch te groot te zijn voor mijn tuin. Dit was volledig mijn eigen inschattingsfout. Gelukkig kon ik de boom kosteloos retourneren en werd er een nieuwe, kleinere boom geleverd. De dame die ik aan de telefoon sprak was enorm behulpzaam en dacht goed mee over een passende oplossing. Ook de mannen die de bomen kwamen leveren waren zeer vriendelijk en professioneel. Ik ben ontzettend tevreden over de service en de manier waarop dit is opgelost. Dit bedrijf is wat mij betreft een absolute aanrader!
Beste Deniz, Wat een prachtige beoordeling, dank je wel! Het kan altijd gebeuren dat een boom groter uitvalt dan verwacht, daarom zijn we blij dat we dit samen zo goed hebben kunnen oplossen. We geven je complimenten graag door aan onze collega’s van de klantenservice en de bezorging. Heel fijn dat je zo tevreden bent en ons aanbeveelt daar doen we het voor. 🌱 Groene groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Beste Roger, Wat geweldig om een 10 en zo’n mooie beoordeling te ontvangen. Kort maar krachtig: “Top”! Daar doen we het voor. Heel erg bedankt en veel plezier met je aankoop! 🌱 Groene groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Fijne en duidelijke communicatie. Goeie kwaliteit bomen en behulpzame bezorgdienst.
Beste Björn, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Heldere communicatie, goede kwaliteit bomen en een behulpzame bezorging: dat is precies waar we ons best voor doen. Dank voor je vertrouwen en hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens van dienst zijn! 🌱 Groene groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Superfijne service! Je kunt je bomen/planten op de dag van bezorging met track en trace volgen. Ook nog eens hele behulpzame bezorgers! Echt top! En dan nog niet gesproken over de mooie bomen: wauw!
Beste Laura, Wat een prachtige beoordeling, bedankt! 🌿 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, het volgen van de levering en natuurlijk de kwaliteit van de bomen. We geven je compliment ook zeker door aan onze bezorgers. Heel veel plezier met de bomen en hopelijk tot een volgende keer! Groene groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Wij hebben de boom cadeau gegeven; groot succes! De boom is stipt op tijd geleverd met duidelijke instructies. Hij staat inmiddels te pronken bij hun boerderij. Onze vrienden zijn er erg blij mee! We hebben mooie foto’s gekregen.
Beste Marieke, Wat geweldig om te horen dat de boom zo’n succes was als cadeau! 🎁🌳 Fijn dat alles soepel is verlopen en superleuk dat hij nu staat te pronken bij de boerderij! 😊📸 Groene groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Ik heb nu twee bestellingen gedaan bij bomenbezorgd.nl en ben overwegend zeer positief. De eerste was een krentenboom 200-250 cm. Scherp geprijsd, maar toch iets minder fraai dan de foto’s op de website doen hopen. Meer struik dan boom. Tweede bestelling was een meerstammige Himalaya berk, hiervoor geldt min of meer hetzelfde. En een pinus sylvesteris, deze is wel magistraal en prachtig, goede stevige boom! Service is goed, vriendelijke bezorging, scherpe prijzen, snelle levering. Kortom ik ben tevreden! De foto’s zijn soms iets mooier, maar met wat liefde en zorg worden de bomen vast net zo mooi. Nu aan het sparen voor nog twee krentenboompjes.
Beste Dennis, Bedankt voor je mooie en eerlijke review! 🌳 Fijn dat je over het algemeen tevreden bent en dat de Pinus zo goed bevalt. We waarderen je feedback over de foto's en hopen je snel weer te mogen helpen met de krentenboompjes! 😊 Groene groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Van bestellen tot levering top geregeld ! En mooie boompjes gekregen ! Dik tevreden !
Beste Kristi, Wat fijn dat je zo tevreden bent! 💚 Alles goed geregeld én mooie boompjes daar doen we het voor! Bedankt voor je mooie review! 🌿👍 Groene groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Meer dan tevreden. Levering geheel volgens afspraak. Kwaliteit prima
Beste Hennie, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! 📦🌳 We doen ons best om topkwaliteit en betrouwbare service te leveren, dus dit waarderen we enorm. Bedankt voor je vertrouwen! 🙏😊 Groene groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
De boom is op tijd geleverd met alles erop en eraan. Als bijsluiter een goede en duidelijke uitleg hoe we de boom moesten planten.
Beste Jem, Wat leuk om te horen dat de boom helemaal aan jullie verwachtingen voldoet! 🌳✅ Fijn dat de levering en plantinstructies ook goed zijn bevallen. Veel plezier met jullie nieuwe aanwinst in de tuin! 🌿😊 Groene groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Bomen cadeaubon besteld. Alle medewerking gekregen om dit op tijd cadeau te kunnen doen. Hartelijk dank voor de geweldige medewerking.
Beste Rens, Wat fijn om te horen dat alles op tijd is gelukt! 🎁🌳 Bedankt voor je mooie woorden en fijne review. We helpen je graag weer in de toekomst! 😊🙏 Groene groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Alles volgens de afspraak
Beste Halis, Bedankt voor je fijne review! 🌳 Goed om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen daar doen we het voor! Groene groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Zeer mooie plantjes (Cordyline red star + pink passion) voor een zeer mooie prijs (promo). Ook snel reactie als je een vraag of opmerking hebt. Ga er zeker nog bestellen.
Beste Milo, Wat een leuke review, dankjewel! 🌺 Fijn dat je zo tevreden bent over de Cordyline’s én onze prijs/kwaliteit. We vinden het belangrijk om snel en duidelijk te reageren, dus goed om te horen dat dat gewaardeerd wordt. We kijken ernaar uit je weer terug te zien! Groene groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Snelle levering met tracking die ook echt juist is. Hele vriendelijke, hulpvaardige chauffeur. Bomen staan te blinken in de tuin!
Beste Charlotte, Wat leuk om te lezen, dankjewel! 🌳 Fijn dat de levering soepel is verlopen en je blij bent met onze chauffeur we geven het compliment zeker door! Geniet van de bomen die nu mooi staan te blinken in je tuin. Groene groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Goed geregeld
Beste Marjo, Bedankt voor je mooie score! 🌿 Fijn om te horen dat alles goed geregeld is. We staan altijd voor je klaar! Groene groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Van bestellen boom tot planten ervan, een zeer vlotte transactie ! Ik ben zeer tevreden :)
Beste Ingrid, Wat leuk om te lezen, dankjewel! 🌳 Fijn dat de levering soepel is verlopen en je blij bent met onze chauffeur we geven het compliment zeker door! Geniet van de bomen die nu mooi staan te blinken in je tuin. Groene groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Vanaf de bestelling tot de levering en het aanplanten is er een fijne communicatie. Alles is duidelijk, en wat super fijn dat ze ook een aanplant service hebben!
Beste Mirelle, Wat een fijne review, dankjewel! 🌿 We vinden het heel belangrijk dat alles duidelijk en soepel verloopt, dus het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over ons totaalpakket en de aanplantservice. We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe bomen! Groene groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Het begon bij de klantenservice, die heel goed , telefonisch, bereikbaar is en goed adviseert. Daarna een vrij snelle bezorgingsdatum. En werd vroeger bezorgd dan de tijdsindicatie die de vorige avond werd aangegeven. Ik heb liever binnen het tijdsframe, maar werd van tevoren gebeld. Liever eerder dan later dan het tijdsframe.. Hele leuke jongeman die de boom kwam brengen en planten.
Beste Ronald, Hartelijk dank voor je uitgebreide en mooie review! 🌳 Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice, de levering en de aanplant. We vinden het fijn dat de communicatie en het contact met onze bezorger je zo goed zijn bevallen. En ja, liever eerder dan later, daar zijn we het helemaal mee eens! Geniet van je mooie boom en hopelijk tot een volgende keer! Groene groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Snel geleverd, goed verpakt, met een leirek en een duidelijke plantinstructie.
Beste Odette, Bedankt voor je topbeoordeling! 🌿 Fijn om te horen dat de levering snel en degelijk was, en dat de plantinstructies en het leirek duidelijk waren. We wensen je veel plezier met je nieuwe aanwinst! Groene groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
de bomen waren netjes, goed bezorgd en groter dan we dachten.
Beste Meriel. Dankjewel voor je mooie review! 🌳 Fijn om te horen dat de bomen netjes en goed bezorgd zijn, en dat ze groter waren dan verwacht. Veel plezier ermee! Groene groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Fijn om hier zaken mee te doen. Reageren snel op vragen. Ook een hele enthousiaste bezorger.
Beste Martin, Bedankt voor je fijne review! 🌿 Wat goed om te horen dat je tevreden bent over onze snelle reacties en de bezorging. We geven je compliment aan onze enthousiaste bezorger door! Groene groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Mooie bomen en prettig aan de telefoon geholpen!
Beste Minke, Bedankt voor je fijne review! 🌿 Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de bomen én ons telefoongesprek. We helpen graag en doen ons best om alles goed te verzorgen. Veel plezier met de nieuwe aanplant! Groene groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk