Duidelijke site en snelle levering

Dit is mijn tweede bestelling en wederom een snelle levering

Super goed.

De bomen werden gebracht zoals afgesproken op de dag en tijd, zeer vriendelijke chauffeur , deze meneer heeft alles goed uitgelegd over hoe de bomen in de grond moeten. Zeer goede ervaring en zeer aan te raden.

Mooie bomen

Mooie bomen en snel geleverd

Goed advies en zeer goede bezorger

Goed bomenadvies aan huis. Heeft goed meegedacht aan wat voor bomen wij nodig hadden. De bezorger heeft heel veel inzet getoond om de hele grote bomen in de achtertuin te krijgen.

Vriendelijke medewerker

De tamarisk en Krentenboom vakkundig gepland Vriendelijke medewerker !

Erg tevreden

Nette levering van de boom ondanks dat we niet thuis waren. Staat inmiddels in de grond en e.e.a begint al uit te lopen. Een goede prijs / kwaliteit verhouding voor een klein stukje natuur.

De olijfboom afgeleverd enkel alleen met de kluit. Deze moet je zo gauw mogelijk in een geschikte plantenbak plaatsen. Dachten dat deze in de plasticbak met grond geleverd zou worden.

Goede ervaring en kwaliteit

Boom besteld, werd zeer snel geleverd door een zeer vriendelijke dame. Kwaliteit van de boom is zeer goed. Duidelijke communicatie over de levering. Ik raad bomen bezorgd zeker aan.

Fantastische service en prachtige boom

Vrijdag 20 maart is mijn Magnolia Grandiflora dakboom bezorgd en geplant door Bomenbezorgd.nl, en ik ben ontzettend tevreden. Wat een mooie boom! De kwaliteit is echt top en hij staat prachtig in mijn voortuin. De service was uitstekend: alles verliep soepel en professioneel. Mylan heeft de dakboom vakkundig en met zorg geplant, en nam duidelijk de tijd om alles netjes af te werken. Het resultaat mag er zijn — de boom is een echte blikvanger. Ik kan Bomenbezorgd.nl van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een mooie boom en goede, betrouwbare service!

Top! En vriendelijke bezorger

Super bedrijf

Prima voor elkaar

Mooie haagboompjes; goed verpakt; fijn dat je de bestelling kan volgen en weet wanneer ze aan de deur staan; op de afgesproken plek achtergelaten; goede communicatie.

Afspraak liep perfect.

Bomen zijn mooi, duidelijke uitleg.

Snelle levering, goede communicatie!

Fijn, dat je kan zien wanneer de chauffeur er aankomt. Vriendelijke en behulpzame chauffeur. Boompalen waren niet meegeleverd. Na een chat contact gelijk een oplossing voor dit gevonden. Kwaliteit van de bomen moet nog blijken;-)

Een klein misverstand wordt door bomenbezorgd.nl snel hersteld

Middels het track-and-trace systeem is de leverancier goed te volgend en weet je exact wanneer de boom wordt afgeleverd. Helaas had de leverancier bij mijn adres zich een straat vergist. Uiteindelijk de boom het adres daar weten op te halen. Aangezien het kantoor in het weekend niet bereikbaar is, kan je op zaterdag geen contact opnemen met het centrale bureau. Middels mail is er contact geweest waardoor het ontbrekend materiaal snel via de post is nageleverd.

Zeer goed bomen

goede bomen en zeer snel geleverd!

goede levering

prachtige boom

Tegenvaller na aflevering

De Jasmijn boompjes zien er goed uit. Ik had ervoor gekozen om de boompjes bij aflevering in te planten. Ik heb de bezorger uitgelegd waar de boompjes geplant moesten worden. Een paar uur later bij thuiskomst trof ik een grote ravage aan; de boompjes waren even snel in de grond gestopt waarvan er al een aantal omgevallen waren, het straatwerk en de rand van de bak lag vol met grond. Ik wist werkelijk niet wat ik aantrof terwijl het er voordien keurig bij lag. Het weekend erop heb ikzelf de boompjes opnieuw geplant en vastgezet aan de tralis. Zeer teleurstellend!

Goede communicatie

Mooie bomen ontvangen. Er was iets mis gegaan bij de levering, maar dit is gelijk opgepakt en herstelt.

Prettige begeleiding bij het kiezen van een boom, en echt super aanplantservice!

Het was voor mij een zeer positieve ervaring.

Klantvriendelijk, heldere, vlotte service. Met name de bezorging door Sven was geweldig. Vriendelijk en zeer behulpzaam. Gaf mij nog enkele goede tips. De bomen staan inmiddels aan de rand van het Perceel van "Land van Ons" in Linde-Lettele. [Nabij Schalkhaar] Dit zestal winterlinden zijn mij aangeboden door beide oprichters. Een mooie geste van Land van Ons.. Daardoor voor mij extra waardevol en een hele mooie bijdrage leverend aan de biodiversiteit van het perceel.

Fruit de aan bomen van Bomenbezorgd.nl

Groeigarantie kunnen ze niet geven maar aan de bomen en services zal het niet liggen. 2 fruitbomen met toebehoren besteld en top afgeleverd.

Alles naar mijn,zin!

Vanaf het moment dat ikde bestelling plaatste liep alles op wieltjes. Ik werd degelijk ingelicht over de boom zelf maar zeker, en respect!.. over alles,wat de manier van handelen is. Vervoer werd degelijk ingepland. De levering was op gestelde tijd en werd degelijk op de toegewezen plaats gelegd, samen met wat bestelde aarde. Vriendelijke, behulpzame man trouwens. Gewoon...Top!

Super service

Goede kwaliteit , bezorging mooi op Tijd en vriendelijk .

Mooie bomen

Goede service. Duidelijk via track & trace waar de chauffeur is. Zo weet je precies hoe laat hij komt. Alles netjes bezorgd.

Campmanplein 6

6668AJ Randwijk