Super correct en 100% te vertrouwen!

In februari had ik een aantal laurier leibomen aangekocht. 10 maanden later heb ik er 2 eruit moeten halen omdat deze het niet goed deden. Ik heb hiervan een melding gedaan. Zonder enig probleem heb ik in garantie 2 nieuwe boompjes bekomen. Ik noem dit in één woord "TOP-SERVICE"!

Enorm plezierige ervaring met Boombezorgd! Heel servicegericht, meedenkend, top! Zou er zeker weer bestellen.

Alles ok

Alles ok

Mooi boompje, goede service.

Na 20 jaar was onze leipeer aan vervanging toe. Via BomenBezorgd hebben we een mooi nieuw exemplaar gevonden, met aanplantservice. Dat verliep perfect. De afspraak voor plaatsing werd keurig bevestigd én nagekomen. Vriendelijk geholpen.

Correcte levering

Chauffeur heel vriendelijk. Bomen waren goed geleverd

mooi boompje, vlot geleverd

Heb een berkje besteld voor op terras, dus die mocht niet te groot zijn. Formaat is zoals besteld op de site, levering werd goed aangekondigd (enkel de live track&trace aankomsttijd klopte niet 100%) en boom werd in goede staat afgeleverd. Nu wachten tot de lente om de eerste blaadjes te zien!

Goede service en uitstekende kwaliteit.

Paar keer hier een boom en/of struik besteld en het valt nooit tegen. Aardige mensen en super kwaliteit.

Alles prima.

Zeer tevreden,zowel prijs,snelle levering,vriendelijk en de boom ziet er goed uit.Goede begeleiding als je met vragen zit.Nu nog hopen op een goeie bloei komende lente.

Bestelling geheel volgens afspraak bezorgd door vriendelijke chauffeur

Mijn bestelling was heel goed te volgen via RoutiGo tracking & tracing en ik stond dus klaar om de bestelling in ontvangst te nemen. De boompjes geplant en nu wachten op het voorjaar.

Pracht boom keurig bezorgd

Mooie boom keurig bezorgd

Van het begin van de online bestelling tot en met de levering alles klopt bij dit bedrijf, we hebben de mooie boom welke we uitgezocht hebben in prima staat met toebehoren ontvangen. Dank hiervoor.

Super service!

Van begin tot het eind top geholpen! En ook nog eens een prachtige boom, Bomenbezorgd.nl verdiend echt een dikke 10!

Zeer tevreden.

Prachtige bomen

Zeer deskundig, sympathiek personeel, zowel op kantoor als in het veld

Klantvriendelijk bedrijf

Ik ben nog niet zo lang klant van Bomenbezorgd.nl De inmiddels opgedane ervaring getuigt van een bedrijf met een klantvriendelijke instelling. .

Prettige communicatie

Vlotte levering volgens afspraak.

Alles volgens afspraak geregeld

Snelle levering, keurig op de hoogte gehouden, goede uitleg en professioneel werk voor een redelijke prijs.

Niet geluisterd

Ik heb mijn boompjes goed ontvangen helaas had ik de boom band er ook bij bestelt in het pakket. Helaas nog steeds niet geleverd na telefonisch contact gehad te hebben met de klantenservice

Top service top producten, vriendelijke en behulpzame klantenservice

Ik kan echt iedereen bomenbezorgd aanraden. Op voorhand krijg je professioneel advies. Bij de bomen en planten zit ook een nette aanplantinstructie. Verder is de service achteraf ook helemaal top. Ze vragen door, helpen je op weg, zonder oordeel. Ik ben ontzettend blij met Bomenbezorgd.

alles goed

Bestelling vlot gedaan op makkelijke internet pagina bezorging goed en netjes en mooie goede kwaliteit van de boompjes

Was zelf niet thuis Maar chauffeur had de boom netjes weggelegd en alles erbij verpakt

Topservice

Mike, bedankt voor het meedenken en je acties om de boom op tijd bezorgd te krijgen, heel fijn!

Prima ervaring

Snelle levering en goed product

Goede afstemming over plaats van de bomen

De bezorger kwam op de afgesproken tijd en was heel vriendelijk. We hebben samen goed bekeken waar de bomen het beste konden staan en ze waren heel snel geplaatst. Het ziet er heel goed uit.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk