Slagvaardig en deskundig

Snelle levering, idem aanplanting met deskundig advies!

niet helemaal tevreden

Er zijn 3 pruimen bomen geleverd waarvan 1 te hoog is (Mirabella de Nancy, ) er is expliciet om gevraagd, maar niet gekregen

Lei laurier viel beetje tegen. Maar hele goede service

Ik bestel al jaren bomen en planten...telkens tot grote tevredenheid

uitstekend

Onze boom is goed afgeleverd en de chauffeur die de boom bezorgde heeft hem ook nog naar de achtertuin gebracht. Dat was heel fijn. Verder is het een mooie jonge hapanse sierkers als leiboom. Helemaal naar onze zin.

Alles wat er bezorgd is komt mooi levend en verzorgd aan ! Met genoeg wortels. En fijne bezorg communicatie.

Snel, compleet en goede kwaliteit

Het was voor mij de eerste keer om 2 grote leilindes via het Internet te bestellen. Normaal gesproken gooi je de aanhanger erachter en haal je op wat je zelf uitgezocht hebt. Maar dit was 100% prima, goede kwaliteit, snel en compleet. Wat ik iedereen aan kan raden is het aanvullen "plant" pakket erbij te kopen. Je bent dan in 1x klaar en alles is erbij, met uitleg van hoe of wat.

goed product en dito service

het beste vond ik nog de track&trace. Je kon op ieder moment inzien wanneer - middels gps - de bezorger arriveert. Verder een zeer vriendelijke bezorger. Alles ging goed van begin tot eind, vandaar 5 *

Een heel positieve ervaring - snelle levering - duidelijke afspraken en track and trace tot op de minuut correct - extra * voor de onvermoeibare en supervriendelijke Sanne , die onze seringen struik een mooi plekje in de tuin heeft gegeven - kortom een aanrader

Voldoende

Bomen een voordeligere prijs dan in tuincentrums. Nadeel was wel dat er met de levering waarschijnlijk een tak is afgebroken. Bladeren aan de tak waren daardoor kapot en dor. Bij een lindeboom is dit uiteraard wel vervelend omdat deze takken aan elkaar moeten groeien. De bomen zijn ook wat ruw op de aanhanger gelegd zag ik, bovenop andere bomen. Gr

Keurige levering

Wij hebben een mooie boom ontvangen. We zijn perfect op de hoogte gehouden van de levering en deze kwam keurig op tijd.

Bestelling en bezorging vlot en goed

Via de overzichtelijke website was het makkelijk om een keuze te maken en een bestelling te plaatsen. Na de bevestiging van mijn bestelling. Vlot een bezorgdatum voorgesteld gekregen. Op de dag van de bezorging kun je de bezorger volgen en weet je vrij nauwkeurig wanneer hij er is. De bezorging zelf verloopt vlot en verzorgd door een vriendelijke bezorger. Nu 4 sterren, boom begint uit te lopen. Als dit zich goed doorzet wordt het zeker 5 sterren!

Helemaal top

Goede communicatie en je kan je bestelling online volgen op de dag van bezorgen .

Pracht boom en top bezorging

Mooie oude perenboom, keurig geplaatst. Vriendelijke klantenservice, snelle reactie en aardige bezorger. Aanrader!

mooi assortiment en kwaliteit

Het is dat mijn tuin niet groter is ander had ik nog meer besteld

Zoveel keuze, zoveel moois!

Super vriendelijk klantenservice en alles keurig bezorgd. Nu werk bevordert in de tuin gaan wij morgen planten! Echt een aanrader want je hebt echt een boom ipv twijgjes! Bedankt voor een top service,.

Voorbeeldig.

Vlot,snel en vriendelijk.Gewoon top!

Was goed

Deze keer niet tevreden. Lei Sierpeer. Zeer slecht geleid “scheef” en magertjes deze boom. Heb al vier besteld gehad en waren toen super goed.

fijne ervaring en beschadigde boompjes worden vervangen heel prettig

Prettig

Goede communicatie

Ik kon snel iemand telefonisch bereiken om de bezorg plek te wijzigen. Uiteindelijk is de boom daar niet neergelegd. In eerste instantie was ik een beetje geïrriteerd, maar toen ik verder dacht zag ik dat de boom op de nieuwe plek juist in de schaduw lag. Goed meegedacht. Verder was de boom stevig verpakt met een dikke bamboe stok.

Al met al, super keurig.

2 prachtige Japanse sierkers besteld bij Bomenbezorgd. Erg duidelijke website over de bomen, levering en hoe en wat op te letten. Erg snel geleverd door een vriendelijke bezorger en een handig boekje voor duidelijke plant instructies.

Topservice!

Positieve ervaring

Heel blij met de leiboom!

Altijd spannend om dit soort dingen per website te bestellen, maar het boompje is mooi. Precies wat ikzelf had uitgezocht met een mooie rechte stam. Bezorging zelf daarvan was de communicatie ook meer dan goed. En aardig personeel!

Snelle en nette levering, vriendelijk personeel

Campmanplein 6

6668AJ Randwijk