Iedere keer weer een feest om te genieten van het bestek gemak, de levering en de kwaliteit. Ik ben fan!!
Wanneer je op het internet een boom of struik ziet, is het vaak afwachten of het geleverde groen er ook zo mooi uitziet. De geleverde olijfboom bleek een prachtige, knoestige boom te zijn, mooier dan ik had durven hopen. De boom werd bovendien geleverd door een zeer sympathieke bezorger, die zijn taken heel serieus nam en de loodzware boom in de achtertuin heeft geplaatst. Beter kun je je het toch werkelijk niet wensen. Wat ben ik blij deze firma gevonden te hebben, vooral ook omdat ze met zulke toegewijde bezorgers samenwerken.
Nette en snelle levering
Ik heb al meerdere keren een bestelling geplaatst. Op de afgesproken dag afgeleverd en uitstekende kwaliteit producten. Top bedrijf met kwaliteitsproducten.
Hoi Bert, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat je meerdere bestellingen bij ons hebt gedaan en dat zowel service als kwaliteit van de producten naar wens waren. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Vorm van mijn krentenboompjes waren smal oplopend niet wat ik verwacht had!
Hoi Brigitte, Dank je wel voor je beoordeling! Mooi dat de levering snel en vlot verliep. Excuses dat de krentenboompjes niet precies de vorm hadden die je had verwacht. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Er werd vlot op emails gereageerd en duidelijke informatie gegeven, klantvriendelijk. De bestelling werd volgens afspraak en met een nauwkeurige beschrijving geleverd door een deskundige chauffeur
Hoi Adriaan, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat je tevreden bent over het contact, de duidelijke informatie en de correcte levering door onze deskundige chauffeur. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Ik hou van Bomenbezorgd. De bomen/planten zijn van goede kweek. De specificaties zijn de realiteit en de levering is perfect op te volgen via hun tracker. Mooi bedrijf!
Hoi Patrick, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat alles soepel verliep en dat de bomen op de afgesproken plek in de achtertuin zijn neergezet. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Alles is correct en volgens planning verlopen. Vriendelijk, klantgericht en coöperatief
Hoi Jean, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat alles netjes en volgens afspraak verliep en dat je onze service als prettig en coöperatief hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Mijn bestelde bomen werden geleverd op de afgesproken datum en tijd. Heel fijn dat ze netjes in de achtertuin neergezet konden worden. Perfect !
Hoi Sylvia, Dank je wel voor je review! Fijn dat de bomen op de afgesproken datum en tijd geleverd zijn en dat ze netjes in de achtertuin geplaatst konden worden. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Alles prima geregeld, duidelijke communicatie, goede afspraken
Hoi Pascal, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat alles soepel is verlopen, de communicatie helder was en de afspraken goed werden nagekomen. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Gemakkeliik te bestellen Snel geleverd En heel vriendelijk en behulpzaam tijdens levering
Hoi Roel, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat je tevreden bent over het bestelproces, de snelle levering en de vriendelijke service tijdens aflevering. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Alleen maar lof voor deze bomenbezorger. Ze doen wat ze beloven. Een aanrader voor iedereen!
Hoi Frans, Dank je wel voor je review! Fijn dat je helemaal tevreden bent en dat onze service en bezorgers aan je verwachtingen voldoen. Geweldig dat je ons aanbeveelt! Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Heb 3 glansmispel leibomen gekocht. Meteen in de grond gedaan en ze doen het fantastisch
Hoi Renée, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat de glansmispel leibomen stevig zijn en direct zo goed aanslaan in de grond. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Prima ervaring, En snel advies gekregen omtrent een aangekochte palm. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Hoi Marja, Dank je wel voor je review! Fijn dat je een prima ervaring hebt gehad, dat je snel advies kreeg over de palm en dat je het personeel vriendelijk en behulpzaam vond. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Online bestellen, communicatie achteraf en levering/aanplanten allemaal perfect.
Hoi Hans, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat alles perfect verliep, van het online bestellen tot de levering en het planten van de boom. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
mooie bomen en geweldige bezorger
Hoi Yvonne, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat je tevreden bent over de bomen en de bezorger als prettig hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Netjes en snel geleverd.
Hoi Ivo, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat alles vlot en netjes op afspraak is geleverd. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Het hele proces van bestellen tot bezorging was heel aangenaam. De bomen zijn prachtig. Goed geholpen door vriendelijke bezorger Koos. Ook vriendelijk geholpen door de klantenservice. We kopen hier graag nog eens!
Hoi Ann, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat je het hele proces prettig vond en dat de bomen zo prachtig zijn. Geweldig dat zowel de bezorger Koos als onze klantenservice vriendelijk en behulpzaam waren. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Bezorging kwam mooi op tijd, vriendelijke bezorger.
Hoi Guus, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat de levering soepel verliep en dat de bezorger prettig te woord stond. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Ik was eerst een beetje huiverig om via een webshop online een boom te bestellen. Toch maar gedaan en het is prima bevallen. Je wordt goed op de hoogte gehouden via email wanneer ze komen leveren. Vlotte levering en netjes afgeleverd door een zeer vriendelijke bezorger. Mooie volle rechte bomen. Ook een boekje ontvangen waarin duidelijk de verzorging en aanplanting staat vermeld. Al met al dus zeer tevreden.
Hoi Karin, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Super dat alles naar wens is verlopen, dat de bomen mooi en recht zijn, en dat de bezorger vriendelijk en professioneel te werk ging. Fijn dat het boekje over verzorging en aanplanting nuttig was. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
De bezorger hielp ons goed met het plaatsen van de olijfboom in pot in de achtertuin. Hij had ook wat goede tips voor het onderhouden van de boom. Ik ben erg tevreden
Hoi Michel, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat je tevreden bent met de levering en dat de bezorger vriendelijk en deskundig heeft geholpen met de olijfboom in de achtertuin. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Dit is mijn tweede bestelling en wederom een snelle levering
Hoi Dennis, Dank je wel voor je review! Fijn dat je tevreden bent over onze duidelijke website en de snelle levering, en mooi dat je opnieuw bij ons hebt besteld. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Goededag, Dank je wel voor je beoordeling! Mooi dat je tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
De bomen werden gebracht zoals afgesproken op de dag en tijd, zeer vriendelijke chauffeur , deze meneer heeft alles goed uitgelegd over hoe de bomen in de grond moeten. Zeer goede ervaring en zeer aan te raden.
Hoi Franck, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de levering precies volgens afspraak verliep en dat de chauffeur vriendelijk was en alles goed uitlegde. Geweldig dat je zo’n goede ervaring hebt gehad! Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Mooie bomen en snel geleverd
Hoi Stephan, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat de levering vlot verliep en dat je blij bent met de mooie bomen. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl