Heel tevreden

Ik heb eerst 2 bomen besteld om te zien of de kwaliteit wel goed was. Aangezien de levering, prijs en kwaliteit echt goed waren, heb ik nu voor de 2de keer besteld. Ook de 2de levering was top. Heel blij met bomenbezorgd.nl

Snelle bezorging en keurige levering!

Prettige communicatie!

Lekker op tijd

Na bestelling werd het binnen een paar dagen lekker vroeg bezorgd. Vriendelijke bezorger.

Dikke thumbs up

Heel mooie bomen voor een zeer correcte prijs. Snelle levering en heel vriendelijke service.

Goede ervaring met bomen bezorg

zoals steeds goed geleverd

Maar ik had eens met een actie besteld met wat korting (dat was in orde) maar gratis Kerstboom die was er spijtig genoeg niet bij

Heel tevreden met de bomen en ook de service en hulp die je ervoor krijgt is super.

Netjes en op tijd geleverd.

Boom en plaats pakket zijn netjes en op de voorspelde tijd geleverd. Kon met de app de auto nagenoeg live volgen. Plant instructies die bij t pakket zaten hielpen bij de voorbereiding. (Moet wel zelf gaven en de palen in de grond zetten en gat weer dichten). Nu zien dat de boom in t voorjaar gaat groeien en bloeien.

Geweldige klantenservice, geweldige levering en fantastische boom!!

Prima. Mooie bomen en vlot bezorgd.

Zeer tevreden over de bestelde bomen. Mooie bomen en levering was prima geregeld. Alleen jammer dat de toegezegde gratis kerstboom niet is meegeleverd.

Bestelling en levering verliepen zeer vlot

De bestellng werd keurig binnen het gegeven tijdsslot geleverd. De bezorger wist eveneens nog wat tips te geven. Super service. En nu maar hopen dat de natuur evengoed zijn best doet.

Goed en betrouwbaar

Goede afspraken, keurig nagekomen. Keurig geplant, tekortkoming keurig opgelost. Top!

Fijne ervaring over de gehele lijn.

Bomenbezorgd.nl levert een goede service met correcte afspraken en kwalitatieve producten.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en goede service

De heg planten zien er goed uit. De tuinman was vriendelijk en werkte snel en zorgvuldig. Alles ging in goed overleg.

Mooie boom voor een goede prijs.

Aardige mannen die de boom keurig op tijd kwamen bezorgen. Nog wat uitleg gaven over het planten. Boom was groter dan besteld. Maar wel voor dezelfde prijs. Die qua verhouding al goed was.

De planten zelf én de service: perfect

Een aantal planten besteld en voor het eerst gebruik gemaakt van de aanplantservice. Dat gebeurde snel en vakkundig; de planten zien er goed uit en staan er goed bij. Heel tevreden.

Aanrader

Alles verliep vlotjes. De bestelling, de aanmelding van de levering en de levering zelf. . Professioneel verzorgd en bovendien een vriendelijke behulpzame leverancier. Aanrader.

Zeer tevreden klant

Prima service, van bestelling (bevestiging via mail), via opvolging (track&trace), tot levering (perfect op tijd). Zeker aan te bevelen! Bomen en planten in prima staat, alsook het meegeleverde plantmateriaal (palen ed.). Heel tevreden klant!

Mooie planten

Beuken haag ziet er goed uit , goed en snel geleverd voor een goede prijs.

Komt afspraken goed na.

Stipte en snelle reactie bij een vraag ivm bestelling. Of de boom ook goed gaat groeien …. Dat weet ik nu nog niet.

Heel tevreden en goeie service !

Alles ging heel vlot vanaf mijn bestelling tot levering. Goede communicatie wanneer de levering ging zijn als ook bij vragen vlot geholpen door de klantenservice! Ik ben heel tevreden ook van mijn olijfboom! Aanrader !

Volgens afspraak Mooie boom

Keurig op tijd geleverd

Heel snelle service, gemakkelijk en goede communicatie.

Mooie keuze, duidelijke website; duidelijke opties. Ook goede communicatie over de levering tot en met live tracking van het voertuig.

Betrouwbare service

Betrouwbare en goede service en goede producten.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk