De levering (8 bomen, 14 palen, 8 zakken grond) werd gewoon op de stoep voor het huis gezet zonder aan te bellen! Nochtans waren we gewoon thuis. Ik weet ook niet hoelang dit al gewoon voor het huis stond.... De Leibomen zelf zien er goed uit maar één leiboom was hoger dan de rest, wat lastig is als je een mooie haag wilt hebben.
Alles is heel netjes geleverd binnen de opgegeven tijdspanne
Bomen goed, service uitstekend
Makkelijk bestellen, goede communicatie ook rond de bezorging
De eerste keer waren ze mijn bomen vergeten maar de week erop netjes opgelost(foutje kan gebeuren) Ben zeer tevreden
Al voor de derde keer besteld bij Bomenbezorgd. Snelle levering, goede service en makkelijk bereikbaar. Alles ziet er altijd netjes uit en de garantie is top. Heel tevreden!
Goed bereikbare klantenservice, komen afspraken na. Snelle levering.
Levering op tijd producten in orde
Super goede service. Live volgen op de dag van levering is erg prettig. Vriendelijke bezorger(s)! Goede kwaliteit bomen, planten
Hoi Amanda, Wat een fijne review, dank je wel! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, bezorging en de kwaliteit van de planten en bomen. We wensen je er veel plezier van! 🌿 Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Er wordt duidelijk gecommuniceerd bij een vertraagde levering. De aflevering was prima geregeld, terwijl ik niet thuis was.
Hoi Edwin, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de communicatie en levering goed zijn verlopen, ook toen je niet thuis was. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Helemaal prima. Communicatie over levering en de levering op zich prima verlopen
Hoi Marie- Paule, Fijn dat alles soepel is verlopen en dat de communicatie duidelijk was, dank je wel voor je review! Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Een prachtige Katsuraboom meerstammig stond er in onze tuin! Kan niet wachten op de lente om te zien hoe ze in blad komt. Mooi met handleiding hoe aan te planten, dus met veel plezier gepland. Super blij met het product en de dienstverlening, dus aan te bevelen om hier goede kwaliteit tuinplanten en bomen te bestellen.
Hoi Esther, Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met je Katsuraboom en de aanplantinstructies! Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Mooie leibomen ontvangen. De bestelling en de levering gaan heel soepel. Ze worden snel geleverd en je hoeft niet perse thuis te zijn. Er wordt fijne informatie bij geleverd hoe je het beste de bomen kunt planten en verzorgen
Hoi Sonja, Wat fijn dat je zo tevreden bent met de leibomen en dat de levering soepel verliep! Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Betaalbare boompjes met duidelijke communicatie en vriendelijke bezorger die met zorg de boompjes voor een haag geleverd heeft
Hoi Michel, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en de boompjes! Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
We hebben in de herfst hagen en een boom besteld. Duidelijke informatie over levertijden en snelle reactie via de klantenservice (op whatsapp). We hopen op mooie groene planten in de lente!
Hoi Suzanne, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de coniferen en de aanplantinstructies, bedankt voor je review! Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Mooie coniferen en goede aanplantinstructies.
Hoi Carolien, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de coniferen en de aanplantinstructies, bedankt voor je review Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
alles perfect verlopen, mooie bomen, het planten nog perfecter gebeurd; Tim, nogmaals dank voor je werk bij het aanplanten qua werk maar zeker qua je ingesteldheid. happy cliënt
Hoi Dirk, Wat een mooie woorden, dank je wel! We zijn blij dat je zo tevreden bent over de bomen én de aanplanting. 🌳😊 Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Easy order
Hi Claus! Thank you for your great review! Enjoy your order :) Mike, team Bomenbezorgd
Ik had een klacht en dit is dezelfde dag nog opgelost. prachtig voorbeeld voor andere firma's- zaken. Echt top. Hartelijk bedankt
Ha Paul! Goed je ondertussen gesproken te hebben. Dat wij twee zakken aanplantgrond waren vergeten is natuurlijk niet zo handig, maar gelukkig hebben we het ondertussen op kunnen lossen. Veel plezier van je mooie boom! Mike, team Bomenbezorgd
Originele beoordeling
Zie hieronder
Bomen zelfs groter dan verwacht
Hoi Tamarah! Wat goed om te horen! Liever iets te groot, dan te klein natuurlijk. Veel plezier er van! :) Mike, team Bomenbezorgd
Heldere communicatie via mail...vriendelijke plant service. De boom werd mooi aangeplant, nu afwachten hoe hij de volgende jaren zal groeien.
Hoi Kristof, Dank je wel voor je fijne woorden! Wat leuk om te horen dat alles naar wens is gegaan hopelijk slaat de boom dit voorjaar mooi aan! 🌳😊 Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Overzichtelijke site, goed product en snel geleverd. Behulpzame en vriendelijke chauffeur.
Alles is perfekt uitgelegd op de site en er is hulp van de klantendienst indien men een vraag heeft of een bijkomende bestelling/advies nodig heeft. Men kan de levering online volgen, heel stipt.
Hoi Pascale, Bedankt voor je geweldige review! Fijn dat alles duidelijk was en dat je tevreden bent over onze service en levering. 😊 Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Hoewel we eventjes hebben moeten wachten omdat de bomen niet voorradig waren, kunnen we nu toch iedere dag genieten van onze prachtige leibomen!
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk