Heel blij met de 2 geleverde bol liguster pompons. Staan echt te shinen op ons terras. Italiaanse sferen. Ze zijn heel mooi vol en goed verzorgd. Ook heel tevreden over de nette bezorging en snelle levering. TOP! Ik zou hier zo weer bestellen. Dank!
Ik wilde graag leiboompjes voor mijn piepklein stadstuintje. Ik twijfelde tussen twee maten en heb uiteindelijk na contact met de klantenservice de grotere maat besteld. Ze zijn perfect en staan er heel mooi bij. De bezorging verliep ook snel en soepel. Twee duimen omhoog!
prima optijd / aardige bezorgen.
Bestelling online gind goed en een eenvoudig. Boom netjes bezorgd met goede instructie
Bomen besteld en aanvankelijk een beetje sceptisch of dit wel goed gaat. Je kunt immers niet de bomen zelf uitzoeken maar bestelt op basis van een paar foto’s met toelichting. De bomen zijn inmiddels geleverd. Netjes op tijd en de wortels goed beschermd. En we zijn blij verrast. Meteen dezelfde dag geplaatst volgens de heldere uitleg op de website en super blij mee.
Hoi Anita, Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat je, ondanks je aanvankelijke twijfel, zo positief verrast bent door de levering en kwaliteit van de bomen. Geweldig dat alles netjes op tijd is geleverd en dat je ze direct volgens de uitleg hebt kunnen planten. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Hallo, Had 2 leibomen, red robin, besteld met een stamdiameter van 6-8 cm stamomtrek. Beide eerste levering kwam ik met de bezorger niet verder dan 5 cm. Dus zending retour. Beide 2de zending bomen aangenomen en geplant, echter heb ik het meetlint genomen en kwam bij een boomstam omtrek uit op 5 cm en op de tweede 5,5 cm. Helaas.
Hoi Ron, Dank je wel voor je bericht. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, zeker niet als het al de tweede keer gebeurt 😕 We komen hier graag even persoonlijk met je over in contact om dit goed en netjes voor je op te lossen. We kijken graag met je mee! Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Kwaliteit, service en nette communicatie!
Goededag, Dank je wel voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit, service en de nette communicatie. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Netjes, op tijd geleverd en professioneel geplaatst
Goededag, Dank je wel voor je review! Fijn dat alles netjes en op tijd is geleverd en dat de plaatsing professioneel is verlopen. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Vorig jaar kocht ik 16 coniferen. Daarvan zijn 10 stuks dood. Kosteloos heeft Bomenbezorgd deze herleverd. Zonder discussie, Klasse!
Hoi Hans, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Fijn dat we het probleem met de coniferen netjes hebben kunnen oplossen en dat alles correct is afgehandeld. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Goede service Het aanplant service is zeer goed er wordt goed de tijd genomen om de bomen netjes te plaatsen
Hoi Luuk, Dank je wel voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit, service en de aanplantservice. Geweldig dat alles zo netjes en met aandacht is geplaatst. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Hoi Kees, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Fijn dat je tevreden bent over de snelle service. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Duidelijke site met duidelijke uitleg en foto's. Snelle reactie op mijn vraag per mail en een snelle levering door een vriendelijke medewerker.
Hoi Heindi, Dank je wel voor je review! Fijn dat je onze website, duidelijke uitleg en snelle communicatie zo hebt gewaardeerd. Geweldig dat ook de levering en onze medewerker je goed zijn bevallen. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Correct geleverd . Een redelijke prijs .
Goededag, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Fijn dat de service en levering goed zijn verlopen en dat je tevreden bent over de prijs. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Alles keurig volgens afspraak geregeld en boom ziet er goed uit
Hoi Richard, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat de boom goed bevalt. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Vlotte levering en alles is prima staat. Aanrader
Hoi Hans, Dank je wel voor je review! Fijn dat de levering vlot is verlopen en dat alles in goede staat is aangekomen. Geweldig dat je ons aanbeveelt! Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Goede service, product zoals omschreven (juiste maatvoering) en leveren op tijd.
Hoi Geert, Dank je wel voor je review! Fijn dat de service goed was en dat het product volledig aan de omschrijving en maatvoering voldeed. Mooi dat ook de levering op tijd was. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Zeer goede service.
Hoi Ger, Dank je wel voor je review! Fijn dat je onze service als zeer goed hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Netjes geregeld
Hoi Jan, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Fijn dat alles naar wens is geregeld en bevalt. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Prima adres om zaken mee te doen, top!
Hoi Dick, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat je tevreden bent over onze service en het contact met ons als prettig ervaart. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Makkelijk besteld, snel bezorgd en goed aangeplant. De boom ziet er goed uit, kan nog niets zeggen over hoe de boom het doet. Net geplant. Maar blij met de service tot nu toe.
Hoi Suzan, Dank je wel voor je review! Fijn dat het bestellen, bezorgen en aanplanten soepel is verlopen en dat je tevreden bent over de service tot nu toe. We hopen dat de boom goed zal aanslaan en groeien! Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Best
Hoi Peter, Dank je wel! Fijn dat alles goed is verlopen en dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Snelle bezorging, heel mooie boom, en heel fijn dat hij ook werd aangeplant. Kan niet beter.
Hoi Ebbe, Hartelijk dank! Super dat alles zo goed is verlopen, van de snelle bezorging tot de mooie boom en het aanplanten. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Vanaf de bestelling tot en met de levering ging alles zeer vloten correct. Lang niet zo'n goede ervaring gehad. In 1 woord: chapeau!
Hoi Gaby, Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat alles van bestelling tot levering zo vlot en correct is verlopen en dat je zo’n goede ervaring hebt gehad. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Aan te raden!
Hoi Marlijn, Dank je wel voor je review! Fijn dat alles naar wens is verlopen met de levering en de boompjes. Geweldig dat je ons aanbeveelt! Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Zeer vriendelijk personeel
Hoi Gerard, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat je ons team als vriendelijk hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl