Alles naar mijn,zin!

Vanaf het moment dat ikde bestelling plaatste liep alles op wieltjes. Ik werd degelijk ingelicht over de boom zelf maar zeker, en respect!.. over alles,wat de manier van handelen is. Vervoer werd degelijk ingepland. De levering was op gestelde tijd en werd degelijk op de toegewezen plaats gelegd, samen met wat bestelde aarde. Vriendelijke, behulpzame man trouwens. Gewoon...Top!

Super service

Goede kwaliteit , bezorging mooi op Tijd en vriendelijk .

Mooie bomen

Goede service. Duidelijk via track & trace waar de chauffeur is. Zo weet je precies hoe laat hij komt. Alles netjes bezorgd.

voor herhaling vatbaar

Treurwilgen en frambozen: prachtexemplaren geleverd, chauffeur gaat secuur te werk, goeie communicatie

Wat een betrouwbaar bedrijf!

Snelle levering van precies de bomen zoals die besteld zijn. Helemaal super was dat ik de chauffeur precies kon volgen zodat ik exact wist wanneer ik naar buiten moest om de bomen in ontvangst te nemen.

Mooie boom en beukplanten

Ik bestelde een Portugese laurier van 175cm en kreeg binnen enkele dagen een mooi exemplaar die veel groter was (275cm). Fijn en jammer want ik moest bij het inplanten zo ongeveer een hele meter wegsnoeien.

Ontzettend prettige en efficiënte communicatie

Zelden een bestelling geplaatst die zo soepel verliep. Dit bedrijf communiceert echt goed en efficiënt en dat maakt het bestellen erg prettig. De bomen waren boven verwachting groot en mooi en de bezorger was bijzonder vriendelijk. Ik zou hier zeker in de toekomst weer iets kopen. Ga zo door!

goede service en snel geleverd

Goede service en de boom is snel geleverd, goede kwaliteit boom.

Hele goed service en afspraak is afspraak. Top!

Omdat ik een paar dagen op een offerte moest wachten ivm extra drukte door zieken, kreeg is extra korting. Boompjes en planten werden volgens afspraak geleverd, allemaal van goede kwaliteit. Alleen de Portugese laurier was iets hoger dan verwacht.

Vrolijk en betrouwbaar

We hebben voor het eerst een boom gekocht en de ervaring was erg prettig.

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden met de informatieverstrekking rondom de boom en de bezorging. Met de bijgeleverde folder kon ik de boom zelf stevig in de grond planten. De bezorger was erg vriendelijk.

Bomen op tijd bezorgd, kwaliteit lijkt prima.

Bestelling is goed en op tijd afgewikkeld. Helaas zijn de bomen niet achter het hek gezet, zoals gevraagd.

Snelle en goede levering

Mooie cipressen ontvangen, snelle leveting en een vriendelijke bezorger.

Gewoon perfect

Zeer vriendelijke bij het leveren. Heeft alles op de plaats gebracht waar we gevraagd hadden. De leibomen zijn mooi met bamboe stokken uitgespreid. We hebben gekozen voor de Kerslaurier, ze staan mooi groen en de bloemen komen al open te staan. We zijn zeer tevreden dikke ***** sterren waard hartelijk dank groetjes

mooie gezonde bomen en struiken. Snelle levering en goede informatie.

Uitstekende service, uitstekende levering, top kwaliteit

Mooie boom, netjes geleverd

Onze Perzische slaapboom staat inmiddels in de tuin wortel te schieten (hopen we), de boom ziet er prima uit en is netjes geleverd.

Op tijd afgeleverd, bomen in perfecte staat

Mooie bomen ,vroeg in de ochtend geleverd

Top service. De bomen professioneel geleverd

Superservice

Supersnel geregeld. Afspraaktijd heel netjes gehaald. Onze bezorger Ishmael was zeer vriendelijk en kundig. Harde werker. Echt oog voor detail. Wij zijn heel blij met onze magnolia's. Nog even geduld maar daarna volop genieten vd mooie bloemen

Niet waard

De aanplantservice viel mij vies tegen en vond ik het geld absoluut niet waard. Een boompje werd naar afspraak en betaling aangeplant. Bij het andere boompje kreeg de jongen de steunpaaltjes er niet ‘gemakkelijk’ in. Hij had geen eens een grondboortje mee! Dus wilde ze er zo in slaan. Uiteindelijk de boom maar in het gat gezet en de palen en het band achtergelaten en weggegaan. Puntje bij paaltje moest ik daarna zelf nog een grondboor gaan huren en daarmee overigens zonder moeite 2 gaatjes gemaakt voor de palen, deze neergezet en ook het band bevestigd. Vieze tegenvaller voor een duur betaalde ‘proffesionele’ aanplantservice.

Top service met prachtige palmboom

Leuk bedrijf, die me je meedenkt en kwaliteit levert. Zou ze zeker aanraden!!

Op tijd en goed product

Leuke sinaasappelboom. Paar takjes afgebroken. Ik denk al voor hey vervoer. Maar dat komt wel goed.

Boven verwachting

Het bestellen tot en met het planten van de bomen ging soepel.

Super geholpen

De geleverde boom voldeed niet aan de verwachting. Boom mocht retour en de nieuwe voldeed aan onze verwachting. Erg snel geholpen door de klantenservice want binnen een dag was de retourmelding afgehandeld. Keurig op de hoogte gehouden van levering en volgens afspraak geleverd. Een tevreden klant.

Campmanplein 6

6668AJ Randwijk