Duidelijke afspraken over wat wel en niet te doen. Tijdsafspraak wanneer de boom bezorgd en geplaatst wordt. Vriendelijke jongeman met kennis van zaken. Alles wordt netjes achter gelaten.
Vriendelijke mensen kwamen de boom brengen. Netjes met de benodigdheden in een tasje en de boomplantinstructies. De boom werd netjes op de gewenste plek neergezet in de tuin en ze belden een kwartiertje van tevoren dat ze er bijna waren. Boom ziet er goed uit, in het voorjaar hopen dat die mooi uitloopt.
Ruime keus, ook inheemse bomen. Prachtige boom, snel en netjes geleverd.
Al verscheidene keren bomen besteld. De bestelling wordt altijd snel geleverd. Kwaliteit van het plantgoed is heel goed. Ook krijg je persoonlijk advies wanneer je bomen worden geleverd. Aanrader.
Gemakkelijk te bestellen, goede website. Erg beleefde en behulpzame bezorger.
Fijne website, bomen worden netjes met duidelijke beschrijving afgeleverd.
Grote keuze en een eerlijke prijs. Gemakkelijk om te kiezen, te bestellen en te betalen. Ook geleverd op het voorziene uur met de mogelijkheid om te tracken; zeer handig. Alleen jammer dat de krentenboom veel afgebroken takken had. Dit heb ik pas opgemerkt toen ik de boom losmaakte. Anders had ik de boom geweigerd. Dus graag meer aandacht en zorg tijdens het vervoer !!
betrouwbare leverancier
Hoi Lieve, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles netjes is aangeleverd en dat je vertrouwen in ons hebt. Veel plezier van jouw aankoop! 🌿 Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Bestel proces was duidelijk. Afleverdatum kwam niet uit, mooie nieuwe afspraak kunnen maken. Goed in tijdsblok geleverd, en de tool om de bezorger te kunnen volgen was erg handig.
Hoi andre, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat het bestelproces duidelijk was en de levering binnen het afgesproken tijdsblok is verlopen. Geweldig dat de bezorgtool handig voor je was. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Geleverd zonder spanbanden en spijkers
Hoi Vivianne, We hebben begin deze week al even contact gehad over de ontbrekende boombanden en spijkers in je bestelling. We hebben je inmiddels een aanbod gedaan om dit recht te zetten, maar helaas hebben we hier nog geen reactie op ontvangen. We horen graag van je zodat we dit alsnog kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Voor de kerst een mooie palm besteld die ik op 21-1-2026 heb mogen ontvangen. Via online bestellingen zijn mijn verwachtingen niet zo hoog. En ging niet uit van wat er daadwerkelijk is bezorgd. Een mooie gezonde grote exemplaar hebben twee heren afgeleverd! Het was zeker geen kleine boom, maar dit.. Geweldig! De heren en met mij erbij hebben met zijn drieën de palm in de tuin moeten martelen want je krijgt het niet alleen verplaatst. Mocht ik nog ruimte hebben komt er nog zeker één van bomenbezorgd bij in de toekomst! En de bezorgers zijn echt toppers!!
Geachte, Wauw, dank je wel voor je geweldige feedback! Fantastisch om te horen dat de palm helemaal aan je verwachtingen voldeed en dat onze bezorgers toppers waren. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van mooie bomen te voorzien! 🌴 Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Mooie boom op tijd geleverd door een aardige chauffeur. Jammer dat de gratis appelboom er niet bij zat.
Hoi Margriet, Bedankt voor je reactie! Geweldig dat je tevreden bent over de service en de aardige chauffeur. Het spijt ons dat de appelboom ontbrak, we zorgen dat dit netjes wordt afgehandeld. 🌱 Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Van het begin tot het einde loopt alles zoals ze communiceren. Uiteindelijk een vriendelijke jongeman heeft de boom geplant.
Hoi John, Dank je wel voor je mooie feedback! Fijn om te horen dat alles soepel verliep en dat de plaatsing naar wens was. We hopen dat je veel plezier hebt van jouw nieuwe boom! 🌳 Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Zeer goede ervaring,duidelijke communicatie en aflevering goed en duidelijk gecommuniceerd en erg vriendelijke chauffeur.
Hoi Gerrit, Dank je wel voor je reactie! Goed om te horen dat alles duidelijk en prettig is verlopen en dat je tevreden bent over de service. We wensen je veel plezier van jouw aankoop! 🌱 Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Bonen werden als op afspraak geleverd. Snel en de mannen kwamen keurig op tijd. Ook nog tijd om wat vragen te beantwoorden. Goede ervaring!
Hoi Marcel, Bedankt voor je review! Fijn dat alles snel en keurig op tijd is geleverd en dat onze mannen de tijd namen voor uitleg. We helpen je graag weer een volgende keer. 🌱 Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
tijdige levering van een kwaliteitsvol product.
Hoi Christian, Dank je wel voor je mooie reactie! Fijn om te horen dat we je verwachtingen hebben kunnen waarmaken en dat de levering netjes op tijd was. We helpen je graag weer. 😊 Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Alles is zeer goed verlopen. Hele goede service. Heel mooie boom, zeer goede kwaliteit. Levering was goed te volgen en is heel goed verlopen. Duidelijke uitleg gekregen, met instructies op papier er nog eens bij.
Hoi Caroline, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat alles soepel is verlopen en dat je tevreden bent over de service en de kwaliteit van de boom. We hopen dat je veel plezier hebt van jouw nieuwe aanwinst! Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Wij hadden een boom besteld via de site en twijfelden daarna of de boom wel passend zou zijn. Ze hebben heel netjes de bestelling op pauze gezet en een adviseur langs gestuurd. Plaatsen van de boom werd daarna netjes gedaan.
Hoi Maurits, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn dat we je konden adviseren en dat de boom daarna netjes geplaatst is. We hopen dat je veel plezier zult hebben van jouw nieuwe aanwinst! Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
We konden goed volgen hoe laat de boom werd geleverd, konden volgen via een link die we gekregen hadden. De bezorgen was vriendelijk en leverde in de tuin af. De boom staat netjes in de tuin.
Hoi Erik, Bedankt voor je review! Geweldig dat de bezorging vriendelijk en netjes was en dat de boom een mooie plek in je tuin heeft gekregen. Veel plezier van jouw nieuwe aanwinst! 🌿 Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Voor de tweede keer een boom besteld en weer een praachtig exemplaar mogen ontvangen. Super blij met ons perzisch ijzerboom. Kijk nu al uit naar de lente!
Hoi Esther, Wat fijn om te horen, dank je wel! Super dat je tweede boom ook zo goed bevalt en dat de Perzisch ijzerboom een mooie plek krijgt. We kijken ernaar uit om jullie straks van nog meer lentepracht te laten genieten! Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
BOOM NETJES GELEVERD . NU HOPEN DAT AANSLAAT, TOT ZOVER TEVREDEN.
Hoi Martien, Bedankt voor je feedback! Geweldig dat alles netjes is geleverd en dat je tot nu toe tevreden bent. We duimen dat de boom goed aanslaat! 🌱 Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Boom en heg besteld en was prima verpakt. Direct dag later geplant en afwachten tot het aan slaat.
Hoi Franca, Bedankt voor je feedback! Geweldig om te horen dat alles netjes is aangekomen en dat je direct kon planten. We wensen je veel plezier van je nieuwe aanwinsten. 🌳 Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Al aardig wat bomen gekocht welke snel geleverd zijn met een goed plant advies
Hoi Alie, Bedankt voor je vertrouwen en fijne woorden! Leuk om te horen dat je al meerdere bomen bij ons hebt gekocht en dat alles snel en met goed plantadvies is geleverd. Veel plezier van jouw bomen! 😊 Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Bestelling geplaatst voor catalpa’s. Duidelijke omschrijving, goede afbeeldingen. De voorbereiding en informatie vanuit het bedrijf waren super. Alles helder en transparant. Bomen zijn zeer snel geplaats met de bijbehorende palen door een vriendelijke en enthousiaste Rick.
Hoi gerard, Dank je wel voor je fantastische reactie! Wat fijn om te horen dat alles duidelijk en transparant was en dat de plaatsing zo goed is verlopen. We geven je complimenten ook zeker door aan Rick! 😊 Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk