goede ervaring , zeker voor herhaling vatbaar.
Beste Gerrit, Wat fijn dat alles naar wens is verlopen en dat je een goede ervaring hebt gehad! 🌿 We waarderen het vertrouwen en zien je graag een volgende keer weer terug. Vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
mooie boom, snelle bezorging
Beste Raymond, Dank je wel voor je reactie! 😊 Fijn om te horen dat je blij bent met de boom en de snelle levering. We wensen je veel plezier met je groene aanwinst! Vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Zeer behulpzaam bij het bezorgen van de bomen. Ik woon 9 hoog en ze hebben fijn geholpen de bomen met passen en meten via de lift op mijn balkon te krijgen. Alle 8 bomen hadden dezelfde hoogte, ook top!
Beste Raymond, Wat ontzettend leuk om te lezen, dank je wel! 🌳😊 Fijn dat de bezorging zo soepel is verlopen en dat onze bezorger je goed heeft kunnen helpen zelfs tot op het balkon op 9 hoog, geweldig! En super dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en gelijkheid van de bomen. Geniet ervan! Vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Ze doen wat ze zeggen en dat is tegenwoordig al heel wat!! Keurig bezorgd en duidelijke communicatie. Gewoon goed
Beste Frans, Wat een fijne en duidelijke review, dank je wel! 😊 We vinden het belangrijk om onze afspraken na te komen, dus het is mooi om te horen dat dat ook zo is ervaren. Gewoon goed, daar doen we het voor! Vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Zeer goede service en ondersteuning, raad voorafgaand aan de aankoop. Product in overennstemming met de fotos en perfecte levering
Beste koen, Wat geweldig om te lezen dat alles van A tot Z zo goed is verlopen! 🌳✨ We doen ons best om het hele proces duidelijk en soepel te laten verlopen, dus dit soort feedback is echt fijn om te horen. En wat mooi dat de bomen er alle vier zo goed uitzien, daar worden wij ook blij van! Vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Vanaf bestellen tot levering is er goede communicatie. 4 bomen tegelijk besteld, binnen 4 werkdagen geleverd. Een nauwkeurig tijdsblok voor levering. De 4 bomen zijn zo goed als kaarsrecht. Hebben alle 4 dezelfde lengte en de kroon even vol. Hadden het zonder aanplantpakket besteld, maar kregen toch een map met hoe het beste de bomen te planten. Van A tot Z alles duidelijk en super service
Beste Corina, Wat geweldig om te lezen dat alles van A tot Z zo goed is verlopen! 🌳✨ We doen ons best om het hele proces duidelijk en soepel te laten verlopen, dus dit soort feedback is echt fijn om te horen. En wat mooi dat de bomen er alle vier zo goed uitzien, daar worden wij ook blij van! Vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Fijne telefonisch communicatie en een hele mooie gezonde boom afgeleverd! Aanrader
Beste Petra, Wat een mooie review, dank je wel! 🌿 Fijn dat de communicatie als prettig is ervaren en dat de boom in topconditie is aangekomen. We wensen je er veel plezier van bedankt voor de aanrader! Vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Beste Stef, Bedankt voor je bericht. We hebben inmiddels contact met je gehad en samen gezocht naar een goede oplossing. Het spijt ons dat de aanplantservice niet helemaal aan je verwachtingen voldeed, maar we zijn blij dat we het netjes hebben kunnen oplossen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag! Vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Ik heb bij deze webshop 27x Portugese laurierheg besteld en 2x een bolboom, inclusief aanplantservice en de geadviseerde grond. Ik heb precies voldaan aan de voorwaarden die vermeld staan onder het (i)-icoon. Toch weigerden ze te planten omdat er wit zand ligt – terwijl ik juist extra grond had mee besteld om dit te ondervangen. De zogenaamde aanplantservice blijkt dus niets waard. Ze hebben niets gedaan en zijn vertrokken, en houden vervolgens een buitensporig groot bedrag in op de creditfactuur. Precies de reden waarom ik hier had besteld – ontzorgd worden – wordt totaal niet waargemaakt. Je krijgt alleen maar gedoe. Prijsvergelijking: - Portugese laurier 80 cm bij BomenBezorgd: €17,95 - Portugese laurier 80-100 cm bij andere webshop: slechts €10,50 Mijn advies: kies voor de goedkopere webshop. BomenBezorgd levert nul extra service, en laat je achter met problemen. Helaas moet ik nu een beroep doen op mijn rechtsbijstandsverzekering.
Netjes geleverd op de afgesproken tijd. Zending is goed te volgen en de bomen zijn van afgesproken kwaliteit. Ze staan al lekker te groeien.
Beste Arjan, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de bomen al lekker staan te groeien! 🌳💚 Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. We wensen je nog jarenlang plezier van je nieuwe aanplant! Vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Een boom besteld. Deze is keurig geleverd met info om hem te plaatsen. Zak voedingsbron erbij en boom is tot in de tuin bezorgt.
Dankjewel Frederik! Geweldig om te horen dat de levering soepel verliep en dat alles compleet bij je is afgeleverd. Hopelijk groeit je nieuwe boom snel uit tot een mooie aanwinst voor je tuin! 🌿 Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd
Bezorging was op afgesproken datum. Geleverde boom Japanse Esdoorn Bloodgood 175-200cm lijkt niet op de volle boom van de foto. In plaats van de volle roodgekleurde boom van de foto krijg ik een half wat kale boom. De bladeren die er nog wel aanzitten zijn groen/groenwit. Ik betwijfelde of ik wel een Bloodgood heb gekregen. Teleurstelling voor 179 euro. Ik ben vervolgens gebeld en gemaild door de klantenservice met uitleg. Betreft wel een Bloodgood maar aangezien boom in een kas heeft gestaan met dus minder zon is blad nog groen. Zal bijtrekken. Zal een beetje geduld moeten hebben tot de lente voor (meer) gekleurd blad. Medewerker snapt me wel en geeft me 50 euro compensatie wat te waarderen valt. Aangezien een eerdere boom wel mooi was en nu deze aftercare gekregen heb, pas ik de beoordeling aan van nee naar ja
Dankjewel Sander voor je terugkoppeling! Fijn dat onze klantenservice je goed heeft geholpen en dat de situatie netjes is opgelost. We hopen dat je Japanse Esdoorn zich goed ontwikkelt en straks helemaal mooi rood kleurt – dat wordt vast prachtig in je tuin! 🍂 Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd
Originele beoordeling
Bezorging was op afgesproken datum dat was enige pluspunt. Geleverde boom lijkt in de verste verte niet op de volle boom van de foto. In plaats van de volle roodgekleurde boom van de foto krijg ik ik een half kale/verdorde boom. De bladeren die er nog wel aanzitten zijn groene of groenwit (dus ook al doodgaand). Ik betwijfel daarnaast of ik wel een Bloodgood heb gekregen. Zware teleurstelling voor 179 euro. Kan hier helaas geen foto kwijt
Hoi Sander, Wat balen om te horen dat je zo teleurgesteld bent in de boom. We hebben er al even telefonisch over gesproken en wachten nog op de foto die je gaat sturen. Zodra we die hebben gezien, kijken we samen wat er precies aan de hand is en hoe we het kunnen oplossen. We doen ons best om een passende oplossing te bieden! Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd
Prachtige lei laurier besteld en ontvangen. Compleet volgens beschrijving. Handig als je aan het bestellen bent dat je langs de toepasbare opties komt in de bestellijst. Zoals aanpootgrond en lei stokken. Netjes op afspraak geleverd. Vriendelijke eigen bezorger. Klasse!
Dankjewel Jeroen! 🌿 Fantastisch om te horen dat de leilaurier helemaal aan je verwachtingen voldoet en dat de levering zo prettig verliep. Veel plezier met het planten en verzorgen! Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd
Goede hulp en advies gekregen bij het uitzoeken van de bomen. Het bestelproces verliep prima en de afhandeling en plaatsing perfect. Nu maar hopen dat de bomenngoed gaan groeien en bloeien volgend voorjaar.
Dankjewel Mandy! Leuk om te horen dat alles van advies tot plaatsing naar wens was. We duimen dat je bomen straks uitbundig gaan groeien en bloeien. Dat wordt vast een prachtig voorjaar! 🌸🌳 Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd
Zo te zien een goede leilaurier. De bezorger was zo vriendelijk om de leilaurier meteen in de achtertuin te zetten!!
Dankjewel Fer! 🌿 Geweldig om te horen dat de leilaurier van goede kwaliteit is en dat de bezorging zo prettig verliep. Hopelijk staat ‘ie straks prachtig in je tuin! Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd
Netjes thuisgebracht Nette bezorger, die goed geholpen heeft en ook je vragen beantwoordt.
Dankjewel Rob! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service en de bezorging. Veel plezier met je nieuwe bomen! 🌿 Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd
Het was eenvoudig om de bestelling te plaatsen. De tips en de mail voorafgaand aan de levering waren behulpzaam. Tijdig geïnformeerd over het te verwachten lever tijdstip en bezorgers waren vriendelijk en vakkundig. Alles stond er snel in en wij kunnen genieten van onze bestelde struiken.
Dankjewel Manuela! Super dat het bestellen makkelijk ging en dat de levering vakkundig en vriendelijk was. Geniet van jullie mooie nieuwe struiken! 🌿🌸 Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd
Ik had een boompje besteld van 1,50 hoog en ontving een boom van 3,50 Heb ik niets aan in mijn kleine tuin dus de kliko in gedaan Zonde van boom en geld 124,00 euro
Bedankt voor je review, Maria. Wat jammer om te horen dat de boom niet helemaal paste in je tuin. We willen wel graag verduidelijken dat je een bol Acacia van 200-300 cm hebt besteld. Omdat bomen natuurproducten zijn, kan de hoogte altijd iets afwijken. We hadden het fijn gevonden als je ons eerst even had gebeld of gemaild, dan hadden we samen naar een passende oplossing of retour kunnen kijken. We hebben meerdere pogingen gedaan om contact met je op te nemen om samen naar een passende oplossing te kijken, maar we hebben je helaas niet kunnen bereiken. Zou je contact met ons willen opnemen? We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd
Mooie bomen snel gebracht
Hartelijk dank Melis! 🌿 Fijn om te horen dat de bomen naar wens zijn en snel geleverd werden. We wensen je veel plezier en succes met het planten en verzorgen ervan! 🌳 Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd
Goede service , keurig op tijd bezorgd
Dankjewel Michel! 😊 Super om te horen dat je onze service goed vond en dat de levering keurig op tijd was. We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe bomen en dat ze je tuin helemaal opfleuren! Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd
Zeer vriendelijke bezorger, hij heeft de bomen netjes in de tuin afgeleverd en tips gegeven i.v.m. de zorg voor de bomen. Ik hoop er lang plezier van te hebben.
Dankjewel Jeannette! 😊 Super dat de bezorging en tips goed bevielen. Hopelijk geniet je nog lang van je nieuwe bomen! 🌳 Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd
Fijn advies aan huis, levering top. Communicatie ook top, erg tevreden
Dankjewel Petra voor je fijne woorden! 😊 Super om te horen dat je zo tevreden bent met ons advies en levering. Veel plezier met je boom! 🌳✨ Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd
Mooie boom
Dank je wel voor je positieve review, Roel! 🌿 Fijn om te horen dat je blij bent met de boom. We wensen je er veel plezier van! Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd
Duidelijk afspraken: prijs, levering… Duidelijk uitleg bij levering Super behulpzaam en vriendelijk
Wat een prachtige review, dankjewel Daan! 🌳 Heel fijn om te horen dat alles duidelijk en prettig is verlopen. We geven je complimenten graag door aan ons team. Geniet van de Perzische slaapboom en hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens helpen! Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd
Wij hebben 5 nomen besteld, de bomen zelf zijn prachtig, alleen jammer dat ze heel droog aankwamen, ik hoop dat de bomen het overleven. Heb ze iedere dag water gegeven in de hoop dat ze het overleven.
Bedankt voor je review, Pascal! Fijn om te horen dat je de bomen mooi vindt, maar we begrijpen helemaal dat het vervelend is dat ze zo droog zijn aangekomen. Goed dat je ze meteen water geeft, dat is precies wat ze nu nodig hebben om goed aan te slaan! We willen er zeker van zijn dat alles goed komt, dus we nemen graag even contact met je op om samen te kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen en ervoor zorgen dat je bomen gezond blijven groeien. Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd
Netjes en mooi op tijd bezorgd
Bedankt voor je mooie woorden en fijne feedback, Jack! 🌿 Goed om te horen dat alles netjes en op tijd geleverd is. Daar streven we altijd naar. Geniet van je boom en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk