Wij hadden 5 Portugese laurier leibomen 200 cm inclusief planten besteld, op dat moment konden zij niet de bijbehorende kwaliteit binnen 5 dagen leveren. Zij hebben hierover contact met ons opgenomen en gevraagd of dit 6 tot 8 weken later mocht, dan konden ze wel de juiste kwaliteit leveren. Zij boden hiervoor excuses aan en een leuke cadeaubon voor de vertraging. Uiteindelijk na ongeveer 7 weken geleverd en geplaatst naar volle tevredenheid van ons.
Hoi Reinoud, Hartelijk dank voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de uiteindelijke levering en plaatsing, en dat we samen tot een goede oplossing konden komen. 🌿 Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
goede kwaliteit bomen. goede prijs-kwaliteit verhouding. goede bezorgingsdienst.
Hoi Joyce, Hartelijk dank voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je meerdere keren tevreden bent geweest over onze bomen, service en bezorging. 🌿 Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
eerste kennismaking is goed
Hoi Marcel, Dank voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat de eerste kennismaking goed was en dat je tevreden bent over onze producten en service. Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Wij hebben nu voor de tweede keer bomen via jullie besteld en zijn zeer tevreden. De andere bomen van 2 jaar geleden zijn uitgegroeid tot prachtige sterke bomen. Jullie zijn goedkoop. De bezorging is heel erg snel en ze worden netjes in de voortuin afgeleverd.
Hoi Marije, Hartelijk dank voor je mooie review! Geweldig om te horen dat jullie bomen zo goed zijn uitgegroeid en dat jullie opnieuw tevreden zijn over onze service en levering. 🌳 Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Een mooie amberboom hoogstam 300/400 cm besteld. De levering werd snel ingepland. Ik was die dag helaas niet thuis maar de bezorgers hebben het netjes achter in de tuin gelegd. Ik had ook een aanplantpakket erbij besteld. Helaas bleek dat de spijkers niet waren meegeleverd. Na dit gemeld te hebben direct de volgende werkdag een tegoedbon van 15 euro en een excuus kaartje. Top service, fijne communicatie & snel geleverd!
Hoi Luuk, Hartelijk dank voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat de levering en communicatie goed zijn verlopen en dat we het probleem met het aanplantpakket snel hebben kunnen oplossen. We waarderen je aanbeveling enorm! 🌳 Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Top leverancier en uitleg over de aanplanting van onze leilaurier ...over de hele lijn super tevreden.
Hoi Romy, Bedankt voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat alles naar wens was en dat je tevreden bent over de levering en uitleg. 🌿 Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Mooie boom voor een goede prijs. Levering was uitstekend. Het was eenvoudig te zien wanneer de boom geleverd zou worden. Bezorger was heel behulpzaam en vriendelijk. Erg fijn allemaal.
Hoi Ron, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de boom, levering en service van onze bezorger. 🌳 Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
goede service
Hoi Kristof, Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Vriendelijk chauffeur, wist goed hoe we de boom moesten behandelen. Prima aanplantpakket en info.
Hoi Ineke, Wat fijn om te horen, dank je wel! Goed om te weten dat alles duidelijk was en dat de chauffeur je zo goed heeft geholpen. Veel plezier met je boom! 🌳 Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Bomen voldoen uitstekend aan de verwachtingen. Bezorging verliep heel ook soepel
Hoi Ron, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat de bomen aan je verwachtingen voldoen en dat de bezorging goed is verlopen. 🌿 Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
geleverd op de juiste plaats !
Hoi Bruno, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering helemaal naar wens is verlopen. 🌳 Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
De bezorger was keurig op tijd, vakkundig en vriendelijk. De totale service en de bezorgde boom was erg goed. Aanrader als je een boom wilt (laten) planten.
Hoi Paul, Bedankt voor je lovende woorden! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over zowel de service als de boom. Veel plezier ermee! 🌿 Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Heel blij met de mooie leibomen en de aanplantservice van Tim, die vriendelijk, kundig en professioneel te werk ging. Ook nog goed advies gekregen voor mijn tuin in de toekomst.
Hoi Elin, Wat een prachtige review, dank je wel! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de leibomen, de aanplantservice en het advies van Tim. We geven het compliment zeker aan hem door! 🌳 Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Prima geregeld, op tijd bericht gehad en keurig compleet afgeleverd.! Chapeau!
Hoi Corry, Hartelijk dank voor je mooie woorden! Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over de levering. Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Na lokaal bij tuinders gekeken te hebben kwam ik toch uit op internet ivm de afmetingen vd bomen. De order werd netjes verwerkt en 2 weken later zijn de bomen netjes geplant in de tuin naar volle tevredenheid.
Hoi Roy, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de bomen mooi in je tuin staan. Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Deskundige sympathieke medewerkers. Vlotte levering. Aanplandservice is fantastisch te noemen. Zeer redelijke prijs.
Hoi Michael, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, levering en aanplant. We waarderen je aanbeveling enorm! Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Hoi Kurt, Bedankt voor je korte en positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Nog even het voorjaar afwachten….voor de bloei. Maar de storm heeft de boom alvast overleefd.
Hoi Anita, Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat de boom goed is aangekomen en de storm heeft doorstaan. We hopen dat hij in het voorjaar prachtig zal bloeien! 🌸 Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
ik kende het bedrijf niet , maar kwam het tegen bij zoeken op internet ,en was wel makkelijk bestellen en ook duidelijk een foldertje der bij , en heb ze de dag na levering al direct geplant , top !
Hoi Kees, Bedankt voor je fijne review! Wat leuk dat je ons hebt ontdekt en dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je nieuwe aanplant! 🌿 Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Mijn bestelling is afgeleverd op het vermelde tijdstip en de bezorger was heel behulpzaam. Geen problemen verder!
Hoi Fiona, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je tevreden bent over de bezorging. Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Mooie boom. Super bezorging
Hoi Yvonne, Fijn dat zowel de boom als de levering helemaal naar wens zijn! 😊 Bedankt voor je positieve feedback en graag tot de volgende bestelling. Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Goede communicatie, vriendelijke en correcte levering, mooie boom
Hoi Harlinde, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de boom! 🌿 We streven altijd naar duidelijke communicatie en een zorgvuldige levering. Bedankt voor je vertrouwen! Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Zie hoger
Hoi Roger, Wat leuk om te horen dat alles helemaal naar wens is gegaan! 🌳 Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen in ons. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Werklijk niets aan te merken. Mooie boom keurig volgens afspraak geleverd.
Hoi Sjaak, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en de boom goed is geleverd! 🌿 We doen ons best om elke bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bedankt voor je vertrouwen en hopelijk tot een volgende keer! Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Mooie bomen,duidelijke uitleg tijd bezorging. Vriendelijke bezorger
Hoi, Wat fijn om te horen dat de bomen naar wens zijn en dat de levering goed is verlopen! 🌳 We geven je compliment zeker door aan onze bezorger. Bedankt voor je bestelling en graag tot de volgende keer! Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk