netjes volgens afspraak en goede kwaliteit

goede ervaring , zeker voor herhaling vatbaar.

mooie boom, snelle bezorging

Mooie bomen en heerlijk volgens afspraak

Zeer behulpzaam bij het bezorgen van de bomen. Ik woon 9 hoog en ze hebben fijn geholpen de bomen met passen en meten via de lift op mijn balkon te krijgen. Alle 8 bomen hadden dezelfde hoogte, ook top!

Ze doen wat ze zeggen

Ze doen wat ze zeggen en dat is tegenwoordig al heel wat!! Keurig bezorgd en duidelijke communicatie. Gewoon goed

Zoals het hoirt van a tot z tevreden

Zeer goede service en ondersteuning, raad voorafgaand aan de aankoop. Product in overennstemming met de fotos en perfecte levering

Vanaf bestellen tot levering is er goede communicatie. 4 bomen tegelijk besteld, binnen 4 werkdagen geleverd. Een nauwkeurig tijdsblok voor levering. De 4 bomen zijn zo goed als kaarsrecht. Hebben alle 4 dezelfde lengte en de kroon even vol. Hadden het zonder aanplantpakket besteld, maar kregen toch een map met hoe het beste de bomen te planten. Van A tot Z alles duidelijk en super service

Mooie boom!

Fijne telefonisch communicatie en een hele mooie gezonde boom afgeleverd! Aanrader

Keurig geleverd op tijd en afgesproken kwaliteit

Netjes geleverd op de afgesproken tijd. Zending is goed te volgen en de bomen zijn van afgesproken kwaliteit. Ze staan al lekker te groeien.

Prima bezorging

Een boom besteld. Deze is keurig geleverd met info om hem te plaatsen. Zak voedingsbron erbij en boom is tot in de tuin bezorgt.

Beetje teleurstellend maar wie weet komt het goed

Bezorging was op afgesproken datum. Geleverde boom Japanse Esdoorn Bloodgood 175-200cm lijkt niet op de volle boom van de foto. In plaats van de volle roodgekleurde boom van de foto krijg ik een half wat kale boom. De bladeren die er nog wel aanzitten zijn groen/groenwit. Ik betwijfelde of ik wel een Bloodgood heb gekregen. Teleurstelling voor 179 euro. Ik ben vervolgens gebeld en gemaild door de klantenservice met uitleg. Betreft wel een Bloodgood maar aangezien boom in een kas heeft gestaan met dus minder zon is blad nog groen. Zal bijtrekken. Zal een beetje geduld moeten hebben tot de lente voor (meer) gekleurd blad. Medewerker snapt me wel en geeft me 50 euro compensatie wat te waarderen valt. Aangezien een eerdere boom wel mooi was en nu deze aftercare gekregen heb, pas ik de beoordeling aan van nee naar ja

Helemaal Conform verwachtingen

Prachtige lei laurier besteld en ontvangen. Compleet volgens beschrijving. Handig als je aan het bestellen bent dat je langs de toepasbare opties komt in de bestellijst. Zoals aanpootgrond en lei stokken. Netjes op afspraak geleverd. Vriendelijke eigen bezorger. Klasse!

Goede hulp en advies gekregen bij het uitzoeken van de bomen. Het bestelproces verliep prima en de afhandeling en plaatsing perfect. Nu maar hopen dat de bomenngoed gaan groeien en bloeien volgend voorjaar.

prima kwaliteit en zeer prettige bezorging

Zo te zien een goede leilaurier. De bezorger was zo vriendelijk om de leilaurier meteen in de achtertuin te zetten!!

Geweldige service

Netjes thuisgebracht Nette bezorger, die goed geholpen heeft en ook je vragen beantwoordt.

Makkelijk bestellen en vakkundige levering

Het was eenvoudig om de bestelling te plaatsen. De tips en de mail voorafgaand aan de levering waren behulpzaam. Tijdig geïnformeerd over het te verwachten lever tijdstip en bezorgers waren vriendelijk en vakkundig. Alles stond er snel in en wij kunnen genieten van onze bestelde struiken.

deze keer niet goed

Ik had een boompje besteld van 1,50 hoog en ontving een boom van 3,50 Heb ik niets aan in mijn kleine tuin dus de kliko in gedaan Zonde van boom en geld 124,00 euro

Goed mooie bomen

Mooie bomen snel gebracht

Goede service, keurig op tijd bezorgd

Goede service , keurig op tijd bezorgd

Goedemorgen service en goede kwaliteit

Zeer vriendelijke bezorger, hij heeft de bomen netjes in de tuin afgeleverd en tips gegeven i.v.m. de zorg voor de bomen. Ik hoop er lang plezier van te hebben.

Super. Advies aan huis en levering

Fijn advies aan huis, levering top. Communicatie ook top, erg tevreden

Mooie boom

Prima ervaring van begin tot eind

Duidelijk afspraken: prijs, levering… Duidelijk uitleg bij levering Super behulpzaam en vriendelijk

Mooie bomen maar helaas heel droog aangekomen.

Wij hebben 5 nomen besteld, de bomen zelf zijn prachtig, alleen jammer dat ze heel droog aankwamen, ik hoop dat de bomen het overleven. Heb ze iedere dag water gegeven in de hoop dat ze het overleven.

Netjes en mooi op tijd bezorgd

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk