Zeker wel voor eventueel volgende bestelling.
Beste Gerard, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Voor een prima prijs een keurige boom, snel en netjes bezorgd.
Beste Heer/Mevrouw, Super om te horen dat alles goed en snel is verlopen! We vinden het belangrijk dat je boom in de beste staat wordt bezorgd, en we zijn blij dat dit is gelukt. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je bericht! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Groot assortiment. Boom is goed aangeplant en staat prachtig!
Beste Anita, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Goede service, de man die kwam planten was erg aardig. Het enige probleem is dat we één osmanthus hebben ontvangen en het lijkt erop dat deze alle bladeren heeft verloren, van het middelste tot het bovenste deel. Het is nu ongeveer 3 weken geleden en we zullen zien of de plant terug groeit of niet.
Beste Irene, Bedankt voor je eerlijke feedback! We blijven continu werken aan verbeteringen en waarderen je mening enorm. Hopelijk ben je alsnog blij met je boom en groeit hij uit tot een prachtige aanwinst. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons vooral weten! πΏ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Kon zelf een week van bezorging kiezen, toen de dag slecht uit kwam deze ook nog eens kunnen wijzigen. Top. Bezorger is op dag van bezorging via GPS te volgen, dus hele tijd thuis blijven was niet nodig. Uiterst vriendelijke en behulpzame bezorger. Top!
Beste Melanie, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Bomen waren netjes neergezet, maar in redelijk slechte staat. Ik hoop dat ze aanslaan.
Beste Irina, We vinden het heel belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom nemen we even contact met je op om te kijken hoe we dit kunnen oplossen. Dankjewel voor je feedback! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Ook de aflevering ging goed. De chauffeur was zéér behulpzaam!
Beste Peter, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | klantenservice Bomenbezorgd.nl
Snelle en kwalitatieve service aan een correcte prijs
Beste Samuel, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Mooie boompjes snel bezorgd.
Beste Anne, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Communicatie uitstekend, op tijd, aanplant en medewerker heel netjes. Aanbevolen
Beste Judith, Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk! π We doen ons best om elke bestelling zo goed mogelijk te verzorgen en het is fantastisch om te horen dat je daar zo blij mee bent. Heel veel plezier met je boom en dankjewel voor je mooie woorden! π±β¨ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Goede overzichtelijke webshop met veel informatie. Snelle levering en hele fijne hulpvaardige medewerkers. Wij hebben van de aanplant service gebruik gemaakt en dat was super fijn!
Beste Anita, Wauw, wat een geweldige review! Dit soort berichten maken ons werk nΓ³g leuker. We hopen dat je volop van je boom geniet en dat hij zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek. Bedankt voor het delen van je ervaring! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Beste Heer/Mevrouw, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Eenvoudig via de website bestellen en snel bezorgen.
Beste Enrico, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Goede service, mooie boom en snelle levering
Beste Kees, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Goede communicatie en snelle levering
Beste Richard, Super om te horen dat alles goed en snel is verlopen! We vinden het belangrijk dat je boom in de beste staat wordt bezorgd, en we zijn blij dat dit is gelukt. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je bericht! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice bomenbezorgd.nl
toen er problemen waren met leveringsdatum werd er actief meegedacht. Toen we problemen voorzagen bij de grenspassage met Oekraine werd er meegedacht en adequaat gehandeld. Bedank BomenBezorgd
Beste Cor, Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk! π We doen ons best om elke bestelling zo goed mogelijk te verzorgen en het is fantastisch om te horen dat je daar zo blij mee bent. Heel veel plezier met je boom en dankjewel voor je mooie woorden! π±β¨ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Goede ervaring, webwinkel komt afspraken na. personeel.
Beste Elise, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Mooie boom op tijd bezorgd
Beste Gert, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbeorgd.nl
Ik heb een paar keer contact gehad met de klantenservice en ben iedere keer vriendelijk geholpen. Ook de aflevering was snel en vriendelijk
Beste Bernard, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Bomen zijn snel geleverd en zien er goed uit.
De bomen zijn op tijd en netjes afgeleverd op de afgesproken locatie.
Beste Alex, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Tot twee keer toe 7 toscaanse jasmijnen gekocht. Goede kwaliteit en op tijd bezorgd.
Beste Bas, Wauw, wat een geweldige review! Dit soort berichten maken ons werk nΓ³g leuker. We hopen dat je volop van je boom geniet en dat hij zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek. Bedankt voor het delen van je ervaring! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Bestellen, bezorgen, instructie: Heel compleet! Ik ben erg tevreden! De boom dezelfde dag geplant , 10 april β25, volgens de duidelijke instructie! Nu is t wachten op de groei en bloei van deze schoonheid, mijn amelanchier!
Beste Heer/Mevrouw, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Per toeval kwam ik op deze site terecht. Terwijl de kwekers hier bijna om de hoek zitten, toch gekozen voor bomenbezorgd.nl Met name het gemak, het overzicht en het aanbod sprak mij aan. Ik heb gebruik gemaakt van het advies aan huis en de aanplantervice. Het contact was met jonge gasten, die met fris enthousiasme in het vak staan, dat merk je. Het advies aan huis was top, de tuin is nu zo'n 2 weken klaar en ik zie steeds meer dat ik het goede advies heb gekregen. Het aanplanten was ook top, heel soepel hoe het ging [los van het feit dat dit niet door de planning was opgenomen], in goed overleg werd de glansmispel keurig op zijn plaats gezet en de beukhaag in 1 strakke lijn. Verder had ik ook nog contact via telefoon en mail en dit was ook uitstekend, omdat het allemaal op een informele manier ging, geen callcenter scripts, maar gewoon echte gesprekken, dit maakt het bedrijf authentiek. Het enige wat me wel verbaasde was de grootte, het lijkt allemaal wel te kloppen als ik het na meet en de uitleg op de site is ook duidelijk, maar in de praktijk lijjkt het gewoon wat kleiner. Tot slot had de glansmispel wat kleine beschadigingen, maar dit bleek tegelijkertijd ook een teken te zijn dat de boom sterk is, hopen dat de boom het overleeft, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Ik ben nog aan het verzinnen voor de achtertuin om daar wat te gaan doen, ik zal dan zeker weer gebruik maken van dezelfde service.
Beste Andy, Bedankt voor je eerlijke feedback! We blijven continu werken aan verbeteringen en waarderen je mening enorm. Hopelijk ben je alsnog blij met je boom en groeit hij uit tot een prachtige aanwinst. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons vooral weten! πΏ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Boom netjes op tijd bezorgd door vriendelijke medewerker.
Beste Robert, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk