Super wat een service
Beste Theo, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw witte Wilg. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Service is geweldig. Na levering was er een probleempje en na 1 mail werd dit fantastisch opgelost. We gaan ontzettend genieten van onze dakboom.
Beste Diana, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dak Amberboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Het advies van het bedrijf om een keus te kunnen maken voor het type boom was prettig. Het bestelproces ging voorspoedig en transparant. De jongens die de plaatsing kwamen doen waren toppers.
Beste Arjen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw lei Amberbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bomen snel geleverd en vakkundig geplant. Duidelijke en snelle communicatie vooraf.
Beste Rian, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw lei Amberbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bomen zijn mooi. Bezorging is prima. Feedback uitstekend.
Beste Geert, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Leilaurieren. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Super Blij !
Beste Wilder, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
fijn bedrijf, goed in communicatie en houden zich aan de afspraak. Wij zijn zeer tevreden.
Beste Astrid, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw sierpeer. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Bruno, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prettige communicatie, leuk kado
Beste Toos, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Malus Elstar. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Netjes op tijd afgeleverd en van zeer goede kwaliteit
Beste Ger, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw coniferen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Heel tevreden de boompjes hadden wat takjes die beschadigd waren door het vervoer. Maar na een belletje met uitleg dat dit stress is door het vervoer. Is het helemaal goed gekomen. En groeien de boompjes als kool. Heel blij mee!
Beste Monique, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Perzische slaapbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering en zeer kundig.
Beste Joze, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw coniferen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Een appelboom besteld (175-200 cm). Goed, prettig contact gehad over de manier van leveren. Spullen waren keurig geleverd zoals afgesproken. Appelboom was echter maar 160cm hoog, dus kleiner dan verwacht. Na contact met klantenservice bleek hier niet veel aan te doen, omdat de hoogte slechts een "indicatie" is. Wat mij betreft moet dat duidelijker worden aangegeven.
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review en uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat u niet helemaal tevreden bent met uw boom en begrijpen dat u graag een passende oplossing wilt. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke producten te leveren, en het is belangrijk voor ons dat u tevreden bent met uw aankoop. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en een passende oplossing te bieden, zouden we graag wat meer informatie hebben. Zou u alstublieft enkele foto's van de boom willen delen? Dit zal ons helpen om de situatie beter te begrijpen en de beste manier te vinden om u te helpen. U kunt de foto's sturen naar [email protected]. Graag hoor ik van u. Met vriendelijke groet, Catharina van Bomenbezorgd.nl
Heel tevreden, levering op afgesproken tijd nagekomen door zeer vriendelijke chauffeur. Kwaliteit was super en met een duidelijke brochure erbij voor de juiste handeling voor plaatsing en verzorging.
Beste Katia, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw groene beukenhaag. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prettig om mee samen te werken snelle levering aardige mensen kortom ben dik tevreden daar komt nog bij dat ik vaker bij hun heb besteld altijd naar tevredenheid
Beste Gea, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw walnotenbomen Lange van Lod. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De bomen waren goed verpakt en de bezorging is goed te volgen.
Beste Ingrid, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bolcatalpa. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Geleverd wat er besteld is
Beste Gerrit, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Italiaanse cipres bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Gemak om struiken en bomen online te bestellen is voor mij het voornaamste: gratis thuisbezorgd. Dit bedrijf heeft een ruim assortiment op voorraad, en de klantenservice reageert altijd. Alle vragen worden snel beantwoord, zonder moeite is er contact. Dat geeft vertrouwen.
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw coniferen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prima kwaliteit, aangename prijzen, zeer verzorgde verzending en duidelijke uitleg voor het planten
Beste Marcus, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Japanse sierkers. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Hele prettige communicatie, de bestelling kan je online volgen en de bezorgers zijn vriendelijk en behulpzaam. Bomenbezorgd jullie zijn toppers!
Beste Ursula, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Olijfboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie planten en duidelijke instructies.
Beste Moniek, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Heel tevreden van de klantendienst en vlotte levering en plaatsing.
Beste Candice, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw zomereiken. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Voor herhaling vatbaar
Beste Louis, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Hortensia 'Vanille Fraise' halfstam bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede service, mooi bomen:-)
Beste Béatrice, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Te kleine potten voor de lengte vd bomen. Vraag me af of ze t gqan overleven. 1 druif met schimmel. Aangetaste bladeren van de glansmispel. Bezorger wel heel vriendelijk, aan hem ligt her niet. Maar ik koop geen 1 plant meer bij jullie.
Beste Ursula, Bedankt voor uw feedback en we willen graag onze oprechte excuses aanbieden voor de ongemakken die u heeft ervaren met uw recente bestelling. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en nemen uw opmerkingen zeer serieus. We vinden het vervelend om te vernemen van de druif met schimmel en de aangetaste bladeren van de glansmispel. Dit is zeker niet de kwaliteit die we nastreven, en we zullen de nodige stappen ondernemen om de kwaliteitscontrole van onze producten te verbeteren. We zijn blij om te horen dat u onze bezorger als vriendelijk heeft ervaren! We hebben telefonisch contact met u gehad en foto's opgevraagd om de situatie beter te begrijpen. Zodra we deze informatie hebben ontvangen, zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen om een passende oplossing te vinden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren, en we hopen dat we de kans krijgen om het voor u recht te zetten en uw vertrouwen in Bomenbezorgd.nl te herstellen. Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk