Goede communicatie met planning en super dat je je bestelling kunt volgen

Gewoon perfect. Mooi boompje.

Geen enkele aanmerking. Gewoon perfect

Afspraak is afspraak.

Uitstekende service, vriendelijke mensen, goede kwaliteit bomen.

Keurig op tijd geleverd!

Levering zoals afgesproken, alles met vakkennis geplant door de chauffeur! Weer prima kwaliteit van de goederen. Wij zijn blij!!

Binnen enkele dagen thuisbezorgd en tot achter in de tuin op plaats van bestemming

Prima dienstverlening.

Bestelling en levering vlekkeloos verlopen.

Exact gekregen wat we online hebben besteld.....

Mooie amber bomen met meer lengte gekregen dan besteld voor een hele scherpe prijs. Netjes afgeleverd met aanplant documentatie.

uitstekende service

Uitstekende prijs/kwaliteit! Ze komen op tijd, en een hele goede service!

Echte aanrader

Altijd prachtige bomen,erg vriendelijk als ze komen aanplanten en word heel netjes gedaan,je word altijd goed geholpen bij de klantenservice als je vragen hebt !

Goede service en adviezen

Snelle levering, en goed advies gekregen over de aanplanting en verzorging.

Goed geregeld

Levering terwijl u slaapt

Uitstekende kwaliteit bomen

Al onze bomen bij bomen bezorgd besteld. Steeds uitstekende kwaliteit en vriendelijke en betrouwbare levering

Prijs / kwaliteit top !

Planten van goede kwaliteit, chatservice heel snel en top, levering zeer stipt en makkelijk te volgen wanneer de chauffeur komt. Kortom, echt een aanrader

Snelle levering Goed en veel Informatie bij Geleverd voor planting en verzorging Super service

Onze bestelling werd vlot verstuurd, door de bezorg app kun je heel duidelijk zien wanneer de bezorger bij je aanbelt. Duidelijke informatie over de producten werd meegeleverd. Mijn vragen achteraf werden vlot en professioneel beantwoord.

Gewoon tevreden

Mooi op tijd zo als afgesproken

Van A tot Z correct

Alles loopt van A tot Z op wieltjes. Afspraken worden 100% nageleefd, perfecte plaatsing,... Aanrader!

Snelle levering en prachtige bomen

Perfect geregeld

De boom besteld en 3 dagen later al in huis. Netjes geleverd en duidelijke pootinstructies erbij

Blij dit bedrijf gevonden te hebben en hier mijn aankoop hebben gedaan.

Duidelijke webshop, prima uitleg en prijs van de produkten. En een prima afhandeling van de bezorging.

Bestelling zag er netjes uit

Netjes , in potten en op tijd brzorgd

Prima kwaliteit en super levering

Al meerdere keren gebruik van hun gemaakt en heb tot nu toe nog nooit problemen met iets gehad stukken beter dan dat spul wat je in een doos thuis gestuurd krijgt. Ze kunnen ook heel goed bomen planten voor een heel redelijke vergoeding.

Prettige en nette service

Al een paar keer besteld en steeds netjes geholpen en zeer netjes thuis afgeleverd.

Ik kan niets anders zeggen dan een GEWELDIGE SERVICE!!!!

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk