Top en snelgelever

prima service

Vriendelijk te woord gestaan, advies gekregen. Boompje besteld, thuis laten bezorgen en is vakkundig aangeplant.

Alles volledigheid orde, geen minpunten

Correcte en vriendelijke levering. Geplaatst waarden hoe ik het wou. No comment, dus A++

Matig

Hoogte dadelpalm zoals opgegeven op de website 150/175. Bij levering haalt de palm geen hoogte van 150 cm. Gemeten hoogte is gemeten inclusief de plastiek pot waar hij in staat.

Helemaal goed

Duidelijkheid op website goede uitleg en service

Goede vriendelijke service

Voldoende

goed, netjes verzorgd

netjes afgeleverd , goede beschrijving erbij.

Echt super

Ondanks een verkeerde bestelling alles omgezet en super geregeld

Mooie website goed assortiment

Mooie boom geleverd

Mooie prijs kwaliteit verhouding. Geleverd volgens afspraak. Zou er zo weer bestellen!!

Snelle en gemakkelijk levering goede website Beste prijs

Onze vijfde boom gekocht en weer een prachtige boom. Een oude perenboom die prachtig in onze achtertuin staat. Wij genieten nu al van de mezen die er steeds in zitten.

Toe ze er eenmaal waren ...

De bomen waren te vroeg en verkeerd bezorgd. Ze werden aan de andere kant van het dorp bij het verkeerde adres bij een container achter gelaten. Na een belletje zouden we de volgende dag nieuwe krijgen, maar ... fijn voor jullie ... ze stonden nog steeds bij die container en werden alsnog op het juiste adres bezorgd.

Goed en snel geregeld

Heb vier keer wat besteld en elke keer was alles goed en gezond geleverd.

Veel keuze in bomen

Bestellen en bezorgen verloopt soepel en probleemloos. Beter toch de diameter vermelden ipv de optimistische stam omtrek. Wij ontvingen een schattige "lange spriet".

Snel en compleet geleverd

Goede kwaliteit en snel geleverd

goed enduidelijk

fijne firma, goede service en keurig op tijd.

Snelle levering, goede prijzen, prima service!

Goede prijzen, gratis levering, vriendelijke bezorger... Helemaal top!

Goede kwaliteit en service

Ik heb onlangs een paar beukenhaag planten besteld. Snelle levering, goede communicatie en goede kwaliteit.

Topper

Wij hebben hier een japanse sierkers boom besteld van tussen de 2 en 3 meter. Wij dachten dat zou dan wel een boom zijn van 2 meter maar nee hij was zeker 3 meter dus wij waren helemaal blij! De bezorging was ook top! De boom was goed ingepakt en gratis verzending.

Alles super goed geregeld

Prachtige boom

kwaliteit en professioneel

Wij zijn erg tevreden over de de geleverde lei-bomen, het meedenken over de juiste plek in de tuin en de plaatsing van de bomen. Ook de nazorg is prima geregeld alsook de informatie op de site. Het was voor ons niet gebruikelijk om via internet bomen te bestellen en te laten plaatsen maar dankzij deze positieve ervaring kunnen wij dit iedereen aanraden.

De man die ze kwam brengen heeft ze keurig naar achter gesjouwd daar ik met rugklachten zit

Service was goed

De kwaliteit van de treurberk is twijfelachtig. De kluit was zwaar, maar ook erg droog. De blaadjes aan de boom hingen en hangen er wat verdord bij en de randen van een aantal blaadjes zijn wat omgeruild. Elke dag geven we hem een plens water. Ik hoop dat de boom het redt.

Heel tevreden. We hebben mooie boompjes geleverd gekregen.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk