Zie boven
Beste Leo, Wat fijn dat jullie onze zorg en persoonlijke aanpak zo hebben gewaardeerd! 😊 Wij vinden het belangrijk om iedere klant met aandacht te helpen van het eerste contact tot de aflevering aan huis. Bedankt voor jullie vertrouwen en de mooie woorden. We wensen jullie veel plezier met de aankoop, en staan altijd klaar als we weer iets mogen betekenen! 🌿 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
super tevreden thanx
Beste Ronald, Wat leuk om te horen, dankjewel voor je fijne reactie! 😊 We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met de boom én onze service. Geniet ervan, en als we je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, staan we graag voor je klaar! 🌿💚 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Wij hadden een Ilex Nellie R Stevens 10-12 besteld. website was overzichtelijk en bestellen gemakkelijk. De boom werd optijd geleverd en is van goeie kwaliteit. Aanrader wat ons betreft. Bedankt
Beste Noortje, Wauw, wat een heerlijke review om te lezen dankjewel! 🌿✨ Super dat jullie blij zijn met de Ilex Nellie R Stevens én onze service. We worden helemaal enthousiast van zulke tevreden klanten! Geniet van jullie prachtige boom en hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog eens blij maken. 😊 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
De boom is is tijd geleverd en door de medewerker goed en snel geplant. De boom ziet er beetje vreemd uit. Onderin een paar takken, dan een lege stam van een meter en dan weer takken . Vrij veel takken waren afgebroken. Ik heb hierover contact gehad met de klantenservice. Afgesproken dat ik het nog even aankijk hoe de boom zich ontwikkelt.
Beste Ron, Bedankt voor je feedback en je openheid! 🌳 Fijn dat de levering en het planten goed zijn verlopen. Jammer om te horen dat de boom er wat vreemd uitzag en dat er takken waren afgebroken goed dat je daar contact over hebt opgenomen. We hopen natuurlijk dat de boom zich goed herstelt, en we blijven beschikbaar mocht je later nog vragen of zorgen hebben. We volgen het graag met je mee op! 🤗 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Bestellen ging heel goed en levering was ook super goede uitleg. Kom nog wel een keer terug.
Beste Johan, Dank je wel voor je fijne woorden! 😊 Fijn dat het bestellen soepel ging en dat je blij was met de levering én de uitleg. We kijken ernaar uit je nog eens terug te zien je bent altijd welkom! 🌱🚛 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Ik bestel een krentenboompje bij Bomenbezorgd voor mijn jarige dochter. Het boompje wordt bezorgd maar wat een lelijk boompje: niet goed gevormd, niet goed verzorgd… Uiteraard heeft reclameren geen enkel effect. Terugnemen willen ze niet. Kies volgende keer voor een goede kweker! Op deze manier kun je je goede geld evengoed weggooien….
Beste Henri, Bedankt voor je review en je bestelling bij Bomenbezorgd. Wat jammer om te horen dat de krentenboom niet aan je verwachtingen voldeed. De boom is geleverd zoals omschreven en afgebeeld op onze website. We streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen en denken graag mee wanneer iets niet naar wens is. Zo hebben we ook aangegeven dat we, indien gewenst, graag meedenken over een omruiling. Helaas hebben we daarna niets meer van je vernomen. De foto die je meestuurde ter vergelijking bleek bovendien afkomstig van een ander bedrijf, waardoor het lastig is om daar een eerlijke vergelijking mee te maken. Mocht je alsnog openstaan voor een oplossing, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Ik had een dakplataan besteld met aanplantservice. Vooraf heldere communicatie over wat de bezorging en service inhoudt en wat er van mijn kant wordt verwacht. Snelle leveringsdag vastgesteld. Op de dag zelf was de bezorging op tijd, vriendelijke man en de boom stond in no-time op zijn plek. Dak van de plataan staat een tikje scheef maar hopelijk trekt dat met groeien weer 'recht'. En nu afwachten of die goed aan slaat!
Beste Lindsey, Wat fijn dat je blij bent met je dakplataan én met onze service! 😊 We vinden heldere communicatie en zorgvuldige levering superbelangrijk, dus het is fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Dat kleine scheefstandje lost de natuur vaak zelf prachtig op even afwachten en dan genieten maar! 🌿🍃 Veel plezier met je boom, en dank je wel voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
eerder een boom gekocht, die het uitstekend doet. Keurig thuisbezorgd en op tijd.
Beste Henk, Dank je wel voor je vertrouwen én je mooie woorden! 🌳 Geweldig dat de eerder gekochte boom het zo goed doet daar worden we blij van! We blijven ons inzetten voor topkwaliteit tegen een eerlijke prijs, mét nette en stipte levering. Tot een volgende keer! 😊 Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
En bij levering goede uitleg over het planten.
Beste Heer/Mevrouw, Bedankt voor je fijne review! 😊 Super om te horen dat je onze website duidelijk vond en de levering snel verliep. Extra leuk dat de uitleg bij levering ook gewaardeerd werd we helpen graag een handje mee! 🌱📦 Veel plezier met je nieuwe aanplant! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Na de bestelling heb ik maar 4 dagen moeten wachten voordat mijn boompjes geleverd werden. Je krijgt al snel een mail waarin je zelf de dag van levering kan bepalen. Bij de levering was men echt super vriendelijk en heeft men de boompjes naar de plek gedragen waar ik ze wou planten. Ik ben heel tevreden van de snelheid en de super vriendelijke levering.
Beste kitty, Wauw, wat een geweldige review, dank je wel! 🤩 We doen ons uiterste best om alles snel én met een glimlach te leveren, dus superfijn dat je dat zo hebt ervaren. Dat we de boompjes precies konden brengen waar jij ze wilde planten, doen we met alle liefde! 🌳💚 Veel plezier met je nieuwe aanplant! Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl 🌿
Tussen de bestelling en de levering, alles zeer netjes afgewikkeld en op tijd.
Beste Jan, Wat een mooie woorden, dank je wel! 😊 We vinden klantvriendelijkheid en professionaliteit superbelangrijk, dus fijn dat dat zo is overgekomen. Alles netjes en op tijd regelen doen we met plezier! 💪🚛🌱 Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Snel geleverd en netjes geplant.
Beste Heidi, Bedankt voor je bericht! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! 😊 Snel geleverd én netjes geplant daar doen we het voor! Bedankt voor je positieve reactie en graag tot een volgende keer! 🌿✨ Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Ik heb een vijgenboom besteld met een stamomtrek tussen de 20-25cm. Bij de levering zelf had ik al gezien dat er langs één zijde de bladeren krulden. De plant vervolgens geplant volgens de gegeven plantinstructies. Na één dag waren alle bladeren gekruld en op dag twee waren ze bruin. Het antwoord hierop van de klantenservice was dat ik de boom 15 liter water per dag moet geven dus zo gezegd zo gedaan. Ik hoop alleen dat de boom zelf het redden zal want dit was geen goedkope aankoop.
Beste Ken, Bedankt voor je bericht en dat je de moeite hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid te delen. Wat jammer om te horen dat je vijgenboom er na levering niet zo goed uitzag we begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker bij een boom in deze prijsklasse. Goed dat je hem volgens de instructies geplant hebt en inmiddels extra water geeft. Bij warm of droog weer kunnen vijgenbomen wat stress vertonen, maar gelukkig zijn ze vaak sterker dan ze eruitzien. De kans is groot dat hij zich met wat zorg en geduld alsnog goed herstelt. We houden graag even contact om te volgen hoe het verder gaat. Mocht je na een paar weken nog twijfels hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar om mee te denken over een passende oplossing. Hopelijk kun je binnenkort alsnog genieten van een gezonde en mooie vijgenboom in je tuin 🌿 Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Goede ervaring met dit bedrijf. De communicatie was snel en vriendelijk en ook de bezorging was top.
Beste Desiree, Wat een fijne review om te lezen snel schakelen én netjes bezorgd, dat is precies waar we voor gaan! Bedankt voor je vertrouwen, en hopelijk tot een volgende keer 🌿😊 Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering, bezorgers kwamen mooi op tijd aan ook al moesten ze van de andere kant van het land vandaan komen. Boom en bijbehorende producten zijn geleverd in een mooie staat/kwaliteit, tevens een duidelijke folder met instructies wat je wel of niet moet doen.... nu lekker genieten van mijn boom.
Beste Ton, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de boom in goede staat is aangekomen! We wensen je veel plezier met je aankoop en natuurlijk veel genietmomenten onder je nieuwe boom. Bedankt voor je mooie beoordeling! 🌳🌿 Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Zorgvuldig geleverd met de juiste instructies en extra folders en aanplant instructies.
Beste Hans, Wat fijn om te horen! 😊 Bedankt voor je mooie review. We doen ons best om alles vakkundig en zorgvuldig te leveren, dus het is super om te lezen dat je dit zo hebt ervaren 🌿📦 Veel plezier met je aankoop en succes met het aanplanten! 💪🌱 Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd 🌿
Heb al eerder contact met de klantenservice gehad en netjes antwoord gekregen maar het feit blijft toch dat ik grote twijfels blijf houden over de kwaliteit van deze perzische slaapboom. Veel geld en er zit amper groen aan. Vraag mij echt af of dit volgens zeggen goed komt. Zoniet stuur ik volgend voorjaar weer foto's en zou ik het toch graag naar mijn tevredenheid afgehandeld willen hebben. Voorlopig het voordeel van de twijfel.
Beste Anja, Bedankt voor je uitgebreide reactie en het delen van je zorgen. We begrijpen heel goed dat het spannend is om een boom als de Perzische slaapboom aan te schaffen, zeker wanneer deze bij aankomst nog weinig blad toont. Het is een boom die bekendstaat om een wat langzame start, zeker bij aanplant of bij koel voorjaar weer. Toch zien we in de meeste gevallen dat hij zich in de loop van het seizoen goed herstelt en mooi uitloopt 🌿 We waarderen je geduld en vinden het fijn dat je ons het voordeel van de twijfel geeft. Mocht de boom volgend voorjaar inderdaad niet aan je verwachtingen voldoen, dan kijken we natuurlijk graag met je mee aan de hand van nieuwe foto's. Neem gerust opnieuw contact met ons op als je vragen hebt in de tussentijd we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd 🌿
Goede service, goed advies, oplossingsgericht. Mooie grote planten.
Beste Desiree, Bedankt voor je mooie review. We vinden het belangrijk om oplossingsgericht mee te denken, en het is fijn om te horen dat dit is opgevallen 🌿😊 Geniet van de mooie, grote planten, we hopen dat ze een fijne sfeer brengen. Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd 🌿
Snelle levering! Prachtige palmboom ontvangen
Beste Gerrit jan, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering én de palmboom zelf 🌴😊 We doen ons best om alles zo vlot en netjes mogelijk te laten verlopen, en het is mooi om terug te lezen dat dat is gelukt. Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd 🌿
De boom is wat groter dan ik verwachtte, geen probleem
Goedemorgen Arjan, Dank je wel voor je terugkoppeling. Goed om te horen dat het formaat geen probleem was. We hopen dat je veel plezier hebt van de boom 🌿 Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd 🌿
Verrassend prettige communicatie. Doen wat beloofd is. Dat is zeldzaam genoeg. Inclusief aanplantpakket en aanplanten wel behoorlijk aan de prijs, maar goed, service is top.
Beste Carel, Wat een mooie review, dank je wel! 🌟 Fijn dat je onze communicatie en service als prettig hebt ervaren daar doen we het voor! 💬🌳 We snappen dat de prijs met aanplant wat hoger ligt, maar proberen daar een goede service en kwaliteit tegenover te zetten. Super dat je dat ook zo hebt gevoeld. Hopelijk geniet je lang van je nieuwe boom! 🍀 Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd 🌿
Ik zocht een leiboom voor in een bestaande bomenrij. Nadat ik dezelfde boomsoort en hoogte had uitgezocht, ging het bestellen heel makkelijk. De levering ging snel en netjes. De bestelde boom had niet helemaal de maat en stamdikte zoals beschreven. Jammer, maar een gezonde boom, dus ik hoop dat hij ertussen groeit. Het enige spijtige wat ik van te voren graag had geweten is de hoogte van het lei-rek. De nieuwe boom heeft wel zes leiders, maar zijn veel dichter op elkaar dan van de andere bomen. Hopelijk kan ik een top tak leiden naar de bovenste draad.
Via de site bestelde ik een bolcatalpa. Voorafgaande werd ik geïnformeerd wanneer de boom zou worden bezorgd. En wanneer ik niet thuis zou zijn, werd me een aantal alternatieve bezorgopties aangeboden. Op het afgesproken moment kwam een uiterst vriendelijke chauffeur de boom afleveren. Bomenbezorgd heeft een prima visitekaartje afgegeven. Prima communicatie, ze doen wat ze beloven en niet tevreden? Dan zijn ze daar op aanspreekt. Kortom: Zoek je een boom? Ga naa pr dit fijne bedrijf. Een aanrader!
Beste Henk, Wauw, dank je wel voor deze fantastische review! 🙌🌿 We vinden het superbelangrijk om duidelijke communicatie én een fijne service te bieden, dus dit is echt een compliment voor ons hele team. Heel fijn dat alles zo goed is verlopen van bestelling tot bezorging. We staan de volgende keer weer graag voor je klaar! 🌳🚛✨ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd 🌿
Duidelijk contact na bestellen boom. Snelle levering en bijpassende informatie om de boom op de juiste manier te planten. Zeer tevreden
Beste Irma, Wat fijn om te horen! 🌳😊 We doen ons best om alles zo duidelijk en soepel mogelijk te laten verlopen, dus het is top dat je dat zo hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe boom en bedankt voor het vertrouwen! 🍀🚛 Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd 🌿
Vragen mbt bepaalde bomen en planten werden professioneel beantwoord. Ik kom hier graag bij terug!
Beste Arjan, Wat leuk om te horen, dank je wel! 🌿😊 We vinden het belangrijk dat je met een goed gevoel én goede informatie naar huis gaat, dus superfijn dat je onze hulp als professioneel hebt ervaren. Tot de volgende keer, je bent altijd welkom! 🌳🌸 Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd 🌿
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk