Prachtige Leibomen

Onze 8 Glansmispel leibomen werden op de afgesproken dag en tijdstip geleverd. Deze bomen zijn van een uitstekende kwaliteit en ook het formaat is zoals aangegeven, wellicht nog iets hoger (stamhoogte). Ik heb deze bomen de volgende dag een mooie plek gegeven in onze nieuwe voor- en achtertuin met de bijgeleverde aanplantgrond en palen sets. Het is nu al een prachtig gezicht en wij genieten van de mooie groene en rode bladeren van deze prachtige bladhoudende bomen!

Goed uitleg en top bezorging

Super goede kwaliteit en mooie handleiding. Bezorging is helemaal top.

Prachtige boom - snel geleverd!

Prachtige appelboom besteld en keurig volgens afspraak geregeld! Goede service en dus een aanrader.

Zal niet meer bestellen

Boompjes te klein en te weinig geleverd

Hallo de bomen en planten zien er goed uit gesnoeid en al,je kunt ze zo in de grond potten . Komen op de afgesproken tijd,nee geen commentaar over. Jullie bedankt.

Snel en netjes afgeleverd

Goed geleverd en te volgen wannee de bestelling aankomt.

Duidelijke website, je weet wat je koopt, goede service, duidelijke aanplantindtructies

De belangrijkste keuze om voor deze website te kiezen was de gratis bezorging en grote assortiment. Het kiezen van de juiste boom was eenvoudig dankzij de duidelijke informatie. De boom werd op de afgesproken dag keurig op een veilige plek naast het huis gelegd (zoals afgesproken). Het aanplanten was ook zeer eenvoudig dankzij de handige handleiding die er bij wordt geleverd. Kortom: top! Ik bestel de volgende keer weer een boom bij deze website.

Goede service en advies . Mooie bomen en snelle levering

Vlotte levering, mooie sterke leibomen.

Super handig

Super handig ze komen het brengen. Op de tijd die besproken is. Zal zeker weer hier bestellen. Bedankt voor snelle service

Goed bedrijf

Snelle levering, goede service en de bomen zijn precies zoals verwacht.

Zeer snel geholpen en goede service

Denken met je mee en ondernemen gelijk actie om te kijken naar de mogelijkheden

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooi op tijd geleverd, wij zijn er super blij mee.

Goede afspraken, track trace prima

Mooie boom

Mooie boom, exact volgens specificatie. Goede info over bezorging, vriendelijke bezorger. Ik heb het gevoel dat bij deze partij echte bomenliefhebbers werken. Zou het aanbevelen om hier te bestellen. Hopelijk gaat de boom goed groeien en lang mijn tuin sieren.

Snel en professioneel

Tevreden klant. Communicatie over levering is prima. Kwaliteit geleverde producten naar behoren. Dit bedrijf is een aanrader.

Erg goed

Prachtige bomen, zeer goede bezorging

aanbevolen

Mooi product,fris en groen en nette bezorging

Makkelijk te bestellen, goed advies en prettige bezorging g. Goede ervaring

Gewoon super

Er werd op de aangegeven dag en in het aangeduide tijdsvenster geleverd. Je kan zelfs de chauffeur live volgen op een kaartje. De planten waren zeker in orde en zien er gezond uit.

goede service met een duidelijke beschrijving van wijze van aanplant

Top.

Bomen netjes tot de deur bezorgd door een vriendelijke bezorgster. En kreeg nog handige tips mee om de bomen te plaatsen.

Behulpzame vriendelijke bezorger en goede kwaliteit beukenhaag.

Ik bestel hier de volgende keer weer. Goede ervaring.

Beetje vroeg geleverd, verder prima!

Bomen werden op zaterdag om 6.20 uur bezorgd; bezorging was verder prima in orde: materialen netjes bezorgd, vriendelijke bezorger, uitgebreide documentatie.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk