Snelle reactie en levering

Nette snelle levering, vriendelijke medewerkers.

Heel tevreden

Snelle levering, goed advies, Wij zijn heel tevreden.

Fanatastisch

Goed geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken. De dag dat de levering was, kon je het mooi volgen en precies zien hoe laat ze zouden arriveren.

Wel heeeel vroeg in de morgen geleverd

Om 6uur in de morgen

Zeer correcte service!

Heel gemakkelijke communicatie via mail met direct antwoord. Afspraken worden prima nageleefd. Gemakkelijk dankzij track and trace. Zeker een aanrader.

In 5 dagen waren mijn nieuwe bomen thuis.

De bezorger was een buitengewoon aardige mijnheer die nog hielp om de bomen in mijn achtertuin te leggen. Geweldige service. Prettige en snelle afhandeling van mijn leibomen bestelling. Zeer tevreden. Nu nog hopen dat de bomen de aanzienlijke vorst hebben doorstaan…

Duidelijke site, boom is snel geleverd en goede kwaliteit.

Correct zowel in levering als in info

Correcte levering Correcte info Bij vraag één snel antwoord

Snel besteld en snel bezorgd.

Ik heb al een aantal keer bij dit bedrijf besteld en heb er hele goede ervaringen mee. Bomen zijn van goede kwaliteit en supersnel geleverd.

Goeie service

De levering van onze boom is geheel naar tevredenheid verlopen. Vooraf was een duidelijke communicatie mbt de levering en op de dag zelf verliep dit geheel volgens afspraak. Wij hadden ook de aanplantservice besteld en er werd goed vooraf overlegd hoe de boom werd geplaatst. De bezorger was uiterst vriendelijk, zelfs een last minute verzoek om de boom nog iets te draaien was niet teveel gevraagd. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Mooie boom, op tijd bezorgd. Bezorgtijd was makkelijk te volgen via de link. Erg handig.

mooi boompje

Snelle levering boom binnen 15min in de grond

Snelle levering, tot op de minuut zoals in de mail Binnen 15min boom in de grond

Goede snelle levering, vriendelijk personeel

Ik heb mooi bomen ontvangen volgens verwachting. Ook de communicatie en aflevering verliep erg soepel. Chapeau!

Punctueel

Uitstekende service van een goed product

Heel goed!

Goed geregeld en snel afgeleverd!

mee denkend en mee zoekend naar de juiste bomen

de medewerker in de chat, heeft mee gedacht, en wezen zoeken naar een product dat niet op de webshop stond, toch gevonden.

Prima bomen

Mooie leibomen in pot geleverd. Tevreden over kwaliteit

zeer tevreden

Veel keuze en snel geleverd

Heel snel geleverd. Exact volgens afspraak. Heel snel antwoord op vragen per mail. Boom ziet er goed uit. Nu het voorjaar afwachten natuurlijk of ie het doet

mooie boom, netjes afgeleverd, bovendien gratis kerstboom

mooie boom, netjes afgeleverd, bovendien gratis kerstboom

eerst wortelen e n groeien

dan pas sterren. aanbvelen .? geen ja geen nee

Zeer netjes, vriendelijk en precies volgens afspraak

Voor herhaling zeker aan te raden!

goede service

goede site, goede levering

Tijd bezorging naar verwachting,behulpzaam en vriendelijk

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk