Overzichtelijke website,goede condities, alleen spijtig dat de planten zo (uitge)droog(d) in de pot waren en het opbinden of leiden van de takken kan ook beter en verzorgder.
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wel vervelend om te horen dat de planten uitgedroogd waren en het leiden van de takken niet helemaal netjes is gedaan. Zou u ons kunnen voorzien van een aantal foto's? Dan kunnen wij hierin ook met u meekijken. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Eerder 2 lei platanen gekocht die het geweldig doen. De derde is nooit gaan groeien. Kreeg een nieuwe gratis omdat ik de aanplant set had meebesteld. Ook nog adviezen gekregen bij levering nadat de niet groeiende boom geïnspecteerd werd. Top service!
Beste Piet, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
snelle reactie op de bestelling goede communicatie over de levering vriendelijk personeel
Beste heer/ mevrouw Bakker, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw coniferen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goeie communicatie, snel geleverd en super mooie boom. Erg blij mee.
Beste Jasmyn, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Olijfwilg meerstammig. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Incomplete levering is heel netjes en correct opgelost. Goede klantenservice, echt uitstekend!!
Beste Henk, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om vernemen dat wij maar 1 boom bij u hebben geleverd. Gisteren hebben wij telefonisch contact hiervoor met u opgenomen en uiteraard gaan we de 2e bestelde boom bij u naleveren. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Heb er 2 besteld en maar 1 geleverd gekregen, waardeloos
Prima product,
Beste Jan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Lijsterbes. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie leilindes gekocht voor een goede prijs en snelle levering!
Beste Mientje, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw leilindes. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
ik heb met bomenbezorgd.nl een goede evaring, ondanks dat ik bij de bestelling iets vergeten was kon het toch nog gedaan worden voor de bezorging, het mail contact verliep netjes en de bezorging was netjes en volgens afspraak
Beste Ronald, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Glansmispel leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bomenbezorgd maakt gebruik van Routigo, software voor bezorgdiensten. Ideaal ook voor de klant, die precies kan zien (op een plattegrond) waar de bezorger is: kan niet beter!
Beste Henk, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Veldesdoorn. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Boom voldeed geheel aan de beschrijving op de website en werd conform afspraak op de afgesproken tijd geleverd.
Beste Ingrid, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Tulpenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
ziet er uit zoals verwacht. bezorging zeer goed gecommuniceerd en op de genoemde tijd gebracht. Hoe de boompjes en de jasmijn het gaan doen is natuurlijk afwachten
Beste Margreet, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De verhouding prijs-kwaliteit is heel goed. Snelle bezorging.
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw groene leibeuken. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Het is niet goedkoop. Maar het ziet er goed uit en ook wel blij met de aanplantservice.. En half jaar groeigarantie Hopelijk gaan ze het mooi doen!
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw glansmispel leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Vlotte levering en uiterst vriendelijke en amicale bezorger
Beste Henri, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw steeneiken als leiboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooi boompje matige kluit maar dat zal de groei niet beïnvloeden.
Beste Frank, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat de grond in de jute kurkdroog was. Heeft u hier toevallig ook een foto van gemaakt? Ik heb u geprobeerd te bellen, maar kreeg u helaas telefonisch niet te spreken. Is het mogelijk om foto's van de boom aan ons doorsturen? Wij kunnen dan graag met u mee naar een passende oplossing. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Mooi boompje, maar kluit bestond uit draad met jute gevuld met zand kurkdroog, gelijk in water gezet , nog wel in leven.
2 bol Robina’s geleverd . Geplant met de goede beschrijving. Geweldig aardige chauffeur die ze kwam bezorgen, dat zie je niet zo veel meer.
Beste Carla, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bol Acacia bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik ben meer dan tevreden over de verleende service. Tijdens telefonisch contact werd er meegedacht en ben later teruggebeld dat de bomen toch nog dezelfde week bezorgd konden worden.
Beste Tilly, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Anna Paulownaboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie boom gekocht. Alles prima geregeld. Enige opmerking is dat de boom voor de deur is neergezet. Aangezien wij midden in de stad wonen is dat niet he handig. Gelukkig is het goed gegaan.
Beste Melanie, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Wat vervelend dat de boom voor de deur is neergezet. Dat is inderdaad niet erg handig als u midden in de stad woont. Wij proberen wel altijd te kijken of wij de boom op een beschutte plek kunnen achter laten als u niet thuis bent. Excuses voor het ongemak. Wij wensen u veel plezier met de boom! Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
het gewenste zeer op tijd geleverd, goed verzorgd
Beste Peter, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw groene beukenhaagjes. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Het was gemakkelijk om de bomen te bestellen en het leveren ging prima. Het zijn mooie leibomen met relatief veel blad. Blij met de klantenservice die ons nog heeft geholpen.
Originele beoordeling
Het was gemakkelijk om de bomen te bestellen en het leveren ging prima. Het zijn mooie leibomen met relatief veel blad. We hadden de aanplantservice bijgekocht. De bomen zijn echter niet helemaal recht in de grond geplaatst. Tevens was er niet voldoende potgrond meegeleverd (ook dit hadden we bijgekocht) om de kluit te bedekken met grond, dus dat hebben we nog zelf extra moeten aanschaffen. Die extra services zou ik een volgende keer niet meer doen.
Boom was beloofd van 6 tot 10 cm ! Was exact 6,5 cm . Minimum…. Chauffeur was vriendelijk Ik zal volgende keer bij andere lèverancier zoeken.
Beste Alain, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen een review voor ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm! Wij streven uiteraard altijd naar een 10 en we vinden het jammer om te zien dat u dit anders ervaren heeft. Allereest natuurlijk fijn om te lezen dat de bezorging goed is verlopen! We vinden het jammer dat u toch aangeeft dat u de volgende keer zou kiezen voor een andere leverancier. We zijn dan ook erg benieuwd waar dit aan ligt, zodat wij hier iets mee kunnen doen. U geeft aan dat de stamomtrek 6,5 cm is, dit valt binnen de aangegeven specificaties van 6-10 cm. Toch kijk ik graag nog even met u mee. Wanneer u in de gelegenheid bent, mag u een foto van de boom sturen naar [email protected]. Dan verwacht ik dat wij er samen wel uit gaan komen! Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
Ik kon makkelijk online een grote boom bestellen met handige palen en grond voor het planten. Dit is netjes bezorgd en de boom is van mooie kwaliteit en netjes gesnoeid. Super!
Beste Arjan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw zwarte moerbei. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Eenvoudig kiezen op de website, prijzen helder, vlotte levering.
Beste Arjan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw gewone walnotenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zo kan een bedrijf 100 jaar worden. Mvg mmooy
Beste Marco, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw leiplatanen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede kwaliteit, bezorging perfect op tijd.
Beste Fabian, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Conference als leiboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk