Goede afspraken met Mail, en goed op tijd met vriendelijke chauffeur

Overzichtelijke website,goede condities, alleen spijtig dat de planten zo (uitge)droog(d) in de pot waren en het opbinden of leiden van de takken kan ook beter en verzorgder.

Goede service bij boon die niet groeide

Eerder 2 lei platanen gekocht die het geweldig doen. De derde is nooit gaan groeien. Kreeg een nieuwe gratis omdat ik de aanplant set had meebesteld. Ook nog adviezen gekregen bij levering nadat de niet groeiende boom geïnspecteerd werd. Top service!

snelle reactie op de bestelling goede communicatie over de levering vriendelijk personeel

Mooie boom ontvangen

Goeie communicatie, snel geleverd en super mooie boom. Erg blij mee.

Eerst een incomplete levering maar zeer keurig hersteld

Incomplete levering is heel netjes en correct opgelost. Goede klantenservice, echt uitstekend!!

Prima product,

Mooie bomen!

Mooie leilindes gekocht voor een goede prijs en snelle levering!

snelle en nette levering

ik heb met bomenbezorgd.nl een goede evaring, ondanks dat ik bij de bestelling iets vergeten was kon het toch nog gedaan worden voor de bezorging, het mail contact verliep netjes en de bezorging was netjes en volgens afspraak

Levering perfect te volgen

Bomenbezorgd maakt gebruik van Routigo, software voor bezorgdiensten. Ideaal ook voor de klant, die precies kan zien (op een plattegrond) waar de bezorger is: kan niet beter!

Mooie boom bezorgd

Boom voldeed geheel aan de beschrijving op de website en werd conform afspraak op de afgesproken tijd geleverd.

uitstekend

ziet er uit zoals verwacht. bezorging zeer goed gecommuniceerd en op de genoemde tijd gebracht. Hoe de boompjes en de jasmijn het gaan doen is natuurlijk afwachten

Goede service, goede bomen.

De verhouding prijs-kwaliteit is heel goed. Snelle bezorging.

Helemaal prima

Het is niet goedkoop. Maar het ziet er goed uit en ook wel blij met de aanplantservice.. En half jaar groeigarantie Hopelijk gaan ze het mooi doen!

Topservice

Vlotte levering en uiterst vriendelijke en amicale bezorger

Keurig op tijd geleverd, nette bezorger

Mooi boompje matige kluit maar dat zal de groei niet beïnvloeden.

Mooie bomen , vriendelijke bezorger die goede uitleg gaf.

2 bol Robina’s geleverd . Geplant met de goede beschrijving. Geweldig aardige chauffeur die ze kwam bezorgen, dat zie je niet zo veel meer.

Ik ben meer dan tevreden over de verleende service. Tijdens telefonisch contact werd er meegedacht en ben later teruggebeld dat de bomen toch nog dezelfde week bezorgd konden worden.

Mooie boom, snel bezorgd.

Mooie boom gekocht. Alles prima geregeld. Enige opmerking is dat de boom voor de deur is neergezet. Aangezien wij midden in de stad wonen is dat niet he handig. Gelukkig is het goed gegaan.

het gewenste zeer op tijd geleverd, goed verzorgd

Helemaal tevreden

Het was gemakkelijk om de bomen te bestellen en het leveren ging prima. Het zijn mooie leibomen met relatief veel blad. Blij met de klantenservice die ons nog heeft geholpen.

Teleurstellend

Boom was beloofd van 6 tot 10 cm ! Was exact 6,5 cm . Minimum…. Chauffeur was vriendelijk Ik zal volgende keer bij andere lèverancier zoeken.

Prachtige boom netjes thuisbezorgd.

Ik kon makkelijk online een grote boom bestellen met handige palen en grond voor het planten. Dit is netjes bezorgd en de boom is van mooie kwaliteit en netjes gesnoeid. Super!

Prima ervaring, makkelijk bestellen, goede service

Eenvoudig kiezen op de website, prijzen helder, vlotte levering.

Volgens afspraak

Zo kan een bedrijf 100 jaar worden. Mvg mmooy

Prachtige boom, goede bezorging.

Goede kwaliteit, bezorging perfect op tijd.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk