Goed verpakt
Beste Hedwig, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Italiaanse cipresbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede ervaring met jullie, al eerder bij jullie gekocht, prima service. Maar ik had gevraagd of ze er een kaartje of strik aan wilden hangen (het was een cadeau) en dit waren ze vergeten. Miscommunicatie??
Beste Ans, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Ik zie inderdaad dat u gevraagd heeft om een kaartje, dit zijn wij helaas vergeten, excuses hiervoor. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Amberboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Correct geleverd met een zeer duidelijke infobrochure. Zeer mooie bomen.
Beste Karen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Een zeer ervaren hofenier die de bomen correct geplaatst heeft een tevreden klant
Beste Gesina, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie boom, op tijd geleverd volgens afspraak
Beste Frank, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Perzische slaapboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
We hebben 2 boompjes besteld en daar ook van te voren telefonisch contact over gehad. We kregen gedegen en duidelijke uitleg over de bomen en hoe de locatie voor te bereiden voor het planten. Samen tot een ideale levering en aanplant datum kunnen komen. Levering was goed te volgen via de app en bezorging was mooi binnen de afgesproken tijd. En de aanplanting gebeurde in goed overleg en werd heel goed gedaan. Twee boompjes staan mooi te wezen in de tuin en nu met juiste zorg hopen we op een geweldig eind resultaat
Beste Benjamin, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw lei Amberbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Dit was niet de eerste maal dat ik hier bestelde. Steeds correcte afspraken, mooie planten, snelle bezorgingen en vriendelijke bezorgers. Ik bestel nog! :)
Beste Astrid, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik had een gewimperde linde besteld (niet duur en snel geleverd) - wilde hem door een kennis laten plaatsen maar die kon niet - de service afdeling heeft op het laatste moment kunnen regelen dat de boom geplaatst werd - super !
Beste Jan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Gewimperde linde. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prima dienstverlening samen met de nodige uitleg en verder niets op aan te merken
Beste Herman, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ruime sortering, ik werd heel goed geholpen met het uitzoeken en versturen van de boom. Is netjes thuis gebracht ! Werd goed op de hoogte gehouden hoe laat ze kwamen afleveren.
Beste Harmienne, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw sierappel. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Alles wordt correct en netjes geleverd
Beste Marianne, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw coniferen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Levering zeer goed optijd en boompjes zoals altijd weer geleverd in top conditie
Beste Thomas, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw coniferen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Alles verlopen volgens plan
Beste Steven, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dakbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Lang getwijfeld waar ik mijn leibomen ging aankopen. Bomen online aankopen, daar was ik toch een beetje bang voor. De prijs is echter goed en de gratis levering is natuurlijk wel handig. Maar we zijn heel tevreden van bomenbezorgd. We werden goed op de hoogte gehouden wanneer de levering zou plaats vinden. Via de track and trace konden we eigenlijk de mevrouw volgen en zien hoeveel klanten er nog voor ons waren. De mevrouw die de bomen afleverde was heel vriendelijk! De leibomen zijn prachtig! Bedankt bomenbezorgd!
Beste Delphine, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Klein probleempje werd heel vriendelijk en snel opgelost!
Beste Tinne, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Duidelijke website en productomschrijving. Goede prijzen. Bezorging is netjes geregeld inclusief plantadvies.
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw olijfwilgen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De boom is op tijd geleverd, zeer compleet met het aanplantpakket en de schriftelijke uitleg. Zeker aan te bevelen
Beste Wilmy, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Olijfwilg als leiboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle en vlotte orderverwerking en levering. Daar ik de levering op de voet kon volgen. Kon je me voorbereiden en de bestelwagen opwachten. Heel vriendelijke besteller en ik ben direct begonnen met de aanplanting na het lezen van de aanplantingsinstructies welke ik bij levering toegestopt kreeg door de besteller.
Beste Jean-Luc, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dak platanen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Conifeer besteld,netjes vve s afspraak geleverd.
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw conifeer. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prima verzorgd!
Beste Jan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Laurierkers. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Heel veel info gekregen... thx
Beste Britt, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Portugese laurier bolvorm. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Levering is heel goed. Nu nog even afwachten of de prunus aanslaat....maar alle vertrouwen in!
Beste Anne, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Japanse sierkers. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Een vriendelijke chauffeur kwam ons boompje netjes op tijd afleveren
Beste Connie, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dak Amberboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Voor de tweede keer bomen besteld, goede kwaliteit, snelle levering, goed op de hoogte gehouden, vriendelijk
Beste Jacquelien, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw leilaurieren. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prima aankoop en perfecte service. Beetje te vroeg om de kwaliteit te beoordelen van de planten, maar al het andere is top.
Beste Angelo, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Mexicaanse waaierpalm. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk