Mooie zuilboompjes besteld en ontvangen. Netjes bezorgd op afgesproken tijdstip. Ze lijken prima aan te slaan. Toppie
Beste Alie, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bomen werden zoals afgesproken mooi op tijd geleverd.
Beste Huub, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw treurwilgen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bestelling werd correct geleverd, op het afgesproken tijdstip. Boompje werd neergelegd waar ik het wilde hebben. Duidelijk advies over water geven zolang het nog niet geplant is. Waarom geen vijf sterren? Ik heb nooit eerder een boompje gekocht, en waarschijnlijk moet ik aannemen dat deze prijs marktconform is. En ik weet wel, álles wordt de laatste tijd erg duur. Blijft toch dat ik vind dat ik erg veel heb moeten uitgeven voor mijn keuze.
Beste Liesbeth, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ruime keuze, makkelijk te bestellen en goede afhandeling van bestelling en aflevering. Prima!
Beste Frank, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Portugese laurier. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Heel tevreden over mijn aankoop en de bezorging. Mooie grote boom. Waarom ik 4 sterren geef is omdat er geen keuze was in bezorgdagen zoals er wel vermeld stond. Het kwam mij toevallig goed uit dus dat viel nog mee.
Beste Caroline, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw walnotenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Onze tweede keer dat we bij hen bomen bestellen. De levering is altijd heel verzorgd. Heel vriendelijk. We krijgen ook steeds een duidelijk boekje met plantinstructies. En wat de bomen betreft, deze zijn echt wel goed in orde. Wij zijn heel tevreden. Als we in de toekomst nog bomen nodig hebben gaan we zeker nog bij hen bestellen.
Beste Els, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie bomen en netjes en vakkundig gezet. Alles geheel volgens afspraak. Zeer nette en vakkundig mensen die de bomen komen zetten.
Beste Frans, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Portugese laurier leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Alles zag er mooi uit, een duidelijke handleiding erbij en ook snel geleverd!
Beste heer/ mevrouw van der Welle, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw leilaurieren. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie boom en keurig afgeleverd met de mee bestelde spullen. Ook een handig instructie boek meegeleverd.
Beste Julian, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dak plataan. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik kan niet veel meer zeggen dan dit op dit moment. En nu maar hopen dat de bomen ook goed zullen aanslaan.
Beste Harrie, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Toen ze de boom kwamen brengen was deze de laatste van de route van de chauffeur. Aangezien de boom onderop had gelegen was hij nogal verdord en beschadigd. We hebben de boom geplaatst en weten nog niet of deze gaat groeien. Waarschijnlijk zien we dat pas in het voorjaar.
Beste heer en mevrouw de Wit, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen een review voor ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm! Zoals telefonisch besproken hoeft u zich geen zorgen te maken over de boom. De boom heeft helaas wat transportschade opgelopen maar dit is verder niet schadelijk voor de groei van de boom. Mocht u in het voorjaar toch nog twijfels hebben dan mag u uiteraard altijd contact met op opnemen. We kijken dan graag naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
zeer goede kwaliteit en service
Beste Jeroen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dak plataan. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
2 bomen besteld. Zien er goed uit, hebben flinke wortels. Bezorger heeft de bomen in de tuin achtergelaten, ook al moest hij daarvoor helemaal rondlopen. Super! Er zat ook een uitgebreide handleiding bij. Voor herhaling vatbaar!
Beste Ine, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Een medewerker met kennis van zaken die tips geeft voor een verdere groei van de bomen
Beste Ruud, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Tess, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Portugese laurier Tico als leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Hele vriendelijke mensen die je super goed helpen. De levering was heel snel en vlot verlopen
Beste Dieter, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Netjes thuisbezorgd, mooie bomen en je hoeft niks met een aanhangwagen te doen.
Beste Job, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Italiaanse cipressen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Tijdige levering - snelle aflevering - vriendelijke leverancier - duidelijk bijgeleverde hanleiding,.
Beste Ivo, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw krentenbomen en vlinderstruiken. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prima, tevreden
Beste Gerrit, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw zwarte moerbei. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede verzorging keurig geleverd en goede uitleg om te planten
Beste Theo, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede ervaring
Beste Jef, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw groene bol esdoorns. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Twee amberbomen (dakvariant) besteld met aanplantpakketen erbij. Wij waren niet thuis op moment van levering maar de bomen zijn keurig neergezet in de achtertuin met de toebehoren netjes erbij. Bomen zijn mooi en staan nu te pronken in onze tuin!
Beste David, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dak Amberbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Toplevering
Beste Tom, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dak platanen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
mooie boom
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Perzische slaapboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
de bestelling is volgens afspraak geleverd en van goede kwaliteit
Beste heer/ mevrouw Kester, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Rode Perzische slaapboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk