Netjes

Mooie zuilboompjes besteld en ontvangen. Netjes bezorgd op afgesproken tijdstip. Ze lijken prima aan te slaan. Toppie

Duidelijke afspraken en goed verzorgde levering

Bomen werden zoals afgesproken mooi op tijd geleverd.

Bestelling werd correct geleverd, op het afgesproken tijdstip. Boompje werd neergelegd waar ik het wilde hebben. Duidelijk advies over water geven zolang het nog niet geplant is. Waarom geen vijf sterren? Ik heb nooit eerder een boompje gekocht, en waarschijnlijk moet ik aannemen dat deze prijs marktconform is. En ik weet wel, álles wordt de laatste tijd erg duur. Blijft toch dat ik vind dat ik erg veel heb moeten uitgeven voor mijn keuze.

Goede en snelle levering van het bestelde product

Ruime keuze, makkelijk te bestellen en goede afhandeling van bestelling en aflevering. Prima!

Heel tevreden!

Heel tevreden over mijn aankoop en de bezorging. Mooie grote boom. Waarom ik 4 sterren geef is omdat er geen keuze was in bezorgdagen zoals er wel vermeld stond. Het kwam mij toevallig goed uit dus dat viel nog mee.

Altijd in orde

Onze tweede keer dat we bij hen bomen bestellen. De levering is altijd heel verzorgd. Heel vriendelijk. We krijgen ook steeds een duidelijk boekje met plantinstructies. En wat de bomen betreft, deze zijn echt wel goed in orde. Wij zijn heel tevreden. Als we in de toekomst nog bomen nodig hebben gaan we zeker nog bij hen bestellen.

Mooie bomen en netjes en vakkundig gezet. Alles geheel volgens afspraak. Zeer nette en vakkundig mensen die de bomen komen zetten.

tevreden!

Alles zag er mooi uit, een duidelijke handleiding erbij en ook snel geleverd!

Keurige levering en mooie boom

Mooie boom en keurig afgeleverd met de mee bestelde spullen. Ook een handig instructie boek meegeleverd.

Prima service, duidelijke afspraken die nagekomen werden!

Ik kan niet veel meer zeggen dan dit op dit moment. En nu maar hopen dat de bomen ook goed zullen aanslaan.

Nog in afwachting of de boom het gaat doen.

Toen ze de boom kwamen brengen was deze de laatste van de route van de chauffeur. Aangezien de boom onderop had gelegen was hij nogal verdord en beschadigd. We hebben de boom geplaatst en weten nog niet of deze gaat groeien. Waarschijnlijk zien we dat pas in het voorjaar.

zeer goede kwaliteit en service

zeer goede kwaliteit en service

Goede service en kwaliteit

2 bomen besteld. Zien er goed uit, hebben flinke wortels. Bezorger heeft de bomen in de tuin achtergelaten, ook al moest hij daarvoor helemaal rondlopen. Super! Er zat ook een uitgebreide handleiding bij. Voor herhaling vatbaar!

Prima en vriendelijke service

Een medewerker met kennis van zaken die tips geeft voor een verdere groei van de bomen

Super goed en snel

Super goede service, en mooie planten

Hele vriendelijke mensen die je super goed helpen. De levering was heel snel en vlot verlopen

Zeer prettige ervaring met dut bedrijf

Netjes thuisbezorgd, mooie bomen en je hoeft niks met een aanhangwagen te doen.

Alles geleverd volgens afspraak.

Tijdige levering - snelle aflevering - vriendelijke leverancier - duidelijk bijgeleverde hanleiding,.

Prima, goede service

Prima, tevreden

Goede verzorging keurig geleverd en goede uitleg om te planten

Snelle en vlotte levering

Goede ervaring

Prachtige bomen, keurig geleverd!

Twee amberbomen (dakvariant) besteld met aanplantpakketen erbij. Wij waren niet thuis op moment van levering maar de bomen zijn keurig neergezet in de achtertuin met de toebehoren netjes erbij. Bomen zijn mooi en staan nu te pronken in onze tuin!

Vriendelijk,snel en goede service

Toplevering

zeer goed

mooie boom

de bestelling is goed geleverd

de bestelling is volgens afspraak geleverd en van goede kwaliteit

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk