Super service! Van eerste contact tot mooi aangeplante boom.

Heb een wat grotere Perzische Slaapboom gekocht bij Bomenbezorgd.nl Van tevoren telefonisch contact gehad om zeker te stellen dat de boom leverbaar is. Omdat het om een ietwat duurdere boom ging, heb ik van tevoren foto's van de daadwerkelijke boom bij de kwekerij gekregen, zodat ik kon zien wat ik zou kopen. Echt heel netjes! Heb de boom gekocht met aanplant pakket en aanplantservice. Alles liep perfect volgens afspraak, met een duidelijke indicatie van tevoren wanneer de boom geleverd en aangeplant zou worden. Kan niet anders zeggen: top service!

Snelle en nette levering

Vanaf de bestelling tot en met de levering verliep alles soepeltjes. De corniferen zijn geleverd met goede kluit.

Afspraak is afspraak

Netjes gevraagd of het in de gang geplaatst kan worden. Dit is volgens afspraak gedaan. Alles in 1 keer geleverd. Goede service. Nu maar hopen dat de bomen gaan groeien. De basis is goed gelegd en afgeleverd. TOP Bedrijf

Great!

Very nice service! Beautiful tree!

Top bedrijf

Al eerder bomen bestelt bij Bomenbezorgd. Deze laatste bestelling gekozen voor levering en aanplanten. Alles netjes volgens afspraak en door een vakbekwame medewerker aangepland. Bij Bomenbezorgd ben je op het juiste adres.

Nette bezorging

Mijn krentenboompje zou vanaf 06.45 uur gebracht kunnen worden. Toen ik 's ochtends om 07.15 uur de hond uit ging laten, stond het boompje netjes op ons pad. En in de brievenbus zat een gebruiksaanwijzing voor het aanplanten. Het boompje zag en mooi uit met een stevig ingepakte kluit. Helemaal tevreden ;)

Prijs/kwaliteit oké

Vlotte communicatie en correcte informatie omtrent leveren van de boom. Kwaliteit van het geheel, samen met de nodige info omtrent het planten maken het af! 14 dagen voor het leveren blijft aanvaardbaar.

Netjes en goede communicatie.

Ook het plaatsen is netjes en snel verlopen.

Betrouwbaar

Prettig, accuraat en prima voorlichting

Werken volgens af afspraak en zijn behulpzaam

Vlotte levering, boom was zoals beschreven! Een aanrader!

Uitstekende service

Correcte levering Vriendelijk,uitstekende service.kwaliteitsvolle bomen volledig zoals voorzien.

Netjes goede kwaliteit en in de tuin afgeleverd

TOP.

Prachtige boom . Service : heel vriendelijk, ook met werken in onze straat vlot gekomen .

De chauffeur was keurig op tijd en gaf ook nog uitleg over de bezorgde producten

Aardige chauffeur/ Bezorger. Netjes afgeleverd

Erg goeie service!

Klantvriendelijk

Goede en snelle service

De boom werd snel geleverd , wat heel makkelijk was dat je de vracht life time kan volgen . Zeer enthousiaste medewerkster , en een mooie boom .

consequent nakomen van gemaakte afspraken ivm service na verkoop

de boom die dit jaar in april werd geleverd, vond ik er nogal kwetsbaar uitzien. toen ik daarover een gemotiveerd verslag stuurde, kreeg ik meteen het antwoord dat de aangroeigarantie zou worden verdubbeld tot 6 maanden. begin augustus bleek de boom nog steeds geen uitloop te vertonen. na doorsturen van enkele foto's werd beslist om een nieuwe boom te bezorgen. die is inmiddels geleverd en geplant. deze nieuwe boom ziet er gezond en wel uit. en nu maar hopen dat ie zich goed aanpast tegen de volgende lente. met dank aan de service van de firma Bomenbezorgd.nl

Online een boom kopen met glans

De site van Bomenbezorgd.nl voorziet in zeer veel informatie over bomen, planten en verzorging. Top! De site is zeer duidelijk en van aankoop tot bezorging verloopt het proces zeer prettig. Mijn Tulpenboom staat met glans.

Snelle bezorging van een mooi boompje, een aanwinst in onze tuin !

Goede prijzen en snelle levering

Keurig op tijd geleverd

Cava wel

De omtrekken van de stammen zijn smaller of de bestelde bomen. En de olijven waren wel mooie bomen . De andre klein voor geen ze voorstellen . De leveringdag ni aanpas baar wanneer jij thuis bent. Voor de rest wel vriendelijk en corecet

Alles volgens afspraak, netjes geregeld! Boom ziet er goed uit. Vier sterren omdat de tijd nog uit moet wijzen dat de boom het goed blijft doen, vooralsnog vertrouwen in!

Uitstekend!

Prachtige bomen en snel geleverd. Behulpzame chauffeurs/hovenier. Zeer tevreden!

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk