Zeer goede communicatie, levering verliep vlot en boompjes naar wens. Handig aanplantboekje meegeleverd.
Beste Lies, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dak Moerbei bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Duidelijke site, veel informatie, correcte en snelle levering
Beste Leen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Anna Paulownaboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Telefonisch advies gehad en netjes bezorgd op het juiste moment. Thx
Beste Paul, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Vijgenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Levering was keurig op tijd met telefonische melding een kwartier van tevoren. Kwaliteit bomen perfect. 4 stuks besteld en allen exact dezelfde hoogte. Hoogte is iets groter dan besteld. Ik ben zeer tevreden!
Beste Jan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Portugese laurierhagen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De wachttermijn voor aanplant was voor mij 2 weken, acceptabel voor ons. Keurig op tijd, volgens de informatie. Behulpzame medewerker, die voor ons de bomen goed heeft aangeplant. Wij zijn tevreden. Wel vonden we de doordrukbon met de specificatie voor een (mogelijke) garantie wat summier.
Beste Joan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Bedankt voor de tip over de doordruk bon, wij zullen dit meenemen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prettige en heldere communicatie, zowel telefonisch als per mail, zover de bestelling als de levering.
Beste Henk, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw gouden regen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Hartelijk dank aan Mylene voor de service en het plaatsen van mijn nieuwe bomen en dat ook nog in de regen! Ben er blij mee, vakkundig gedaan en goede adviezen gekregen ook.
Beste Marijke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Glansmispel leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
perfecte levering-zeer mooie planten
Beste Philippe, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw taxushagen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Boom besteld en geleverd na een week. Communicatie via mail en bezorglink zeer accuraat. Bezorger vriendelijk. Nam de tijd om even mee te kijken naar gegraven gat voor de boom. Plantadvies goed verzorgd. Aanrader!!!
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw krentenboom meerstammig. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goed geholpen/ geadviseerd via chat en mail. Er werd meegedacht om de juiste keus te maken. Nadat mijn keus gemaakt was bevestiging via mail en werd bezorgdatum voorgesteld. Bomen werden op juiste datum en tijdstip keurig afgeleverd.
Beste Petra, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw leilaurieren. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
2de aankoop bij bomenbezorgd en weer alles in orde en op tijd, echt aanrader.
Beste Davy, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw steeneik meerstammig. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Geleverd volgens afspraak met zeer goede service! Aanrader
Beste Marc, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dak plataan. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Wat een onwijs fijne ervaring hebben wij met BomenBezorgd! Super vriendelijk contact met de medewerkers van het kantoor, heldere offerte, snelle levering en keurig en kundig geopland!
Beste Christiaan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw leilaurieren. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede duidelijke website Prima afgeleverd en geplant
Beste Lucas, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Tamme kastanje. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
aardige mannen en zetten de bomen keurig in de achtertuin met de nodig uitleg !
Beste Marc, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Portugese laurier Tico als leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Alles op tijd!! Afgeleverd in de tuin,klantvriendelijk Personeelszaken
Beste Sibylla, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dak Amberbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
goede bezorger en aanplanter. prettig contact.
Beste Andre, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Anna Paulowna boom en vlinderstruiken. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Wij kochten reeds een tweede maal bij bomenbezorgd.nl en beide aankopen verliepen vlekkenloos. - supergoede communicatie - goeie prijzen tov de concurrentie - vriendelijke eigen leveringen zelfs in België. - kwalitatieve planten en bomen Kortom een website om in je favoriten te plaatsen. Wij zijn althans pro
Beste Davy, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Besteld, leverdatum ontvangen, op de geplande dag van levering kon ik de chauffeur volgen, dus wist precies hoelaat geleverd zou worden. Goed afgeleverd en alles compleet. Geen bezorg kosten!
Beste Marc, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bol catalpa bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ze hebben alles netjes gedaan, ik vind enkel de prijs voor wat het is wel wat duur.
Beste Giovanni, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw gewone kerspruim. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Enthousiaste en vriendelijke jonge mannen die me naast een folder ook tips gaven over de verzorging van mijn cipressen. Zou zo weer bestellen!
Beste Griselde, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Italiaanse cipresbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle duidelijke levering bomen zoals verwacht
Beste Peter, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Glansmispel leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Tevreden met bezorging en producten
Beste Jessica, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Portugese laurier Tico als leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Product is prima! Levering tot in de tuin. Zeer aardige bezorger.
Beste Dik, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw lei Amberbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bestelling gebeurde vlot, snel antwoord in verband met levering. Makkelijk uur te wijzigen via mail. Super contact, ook om nog extra bij te bestellen. in een woord. POSITIEF
Beste Veerle, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dak platanen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk