Snel.bezorgd, mooie grote bomen

Erg mooie grote bomen met goede kluit, Helaas was de duurste boom flink beschadigd aan de stam/bast. Deze was wel netjes behandeld met bomenpleister, maar dit was tijdens transport waarschijnlijk weer wat beschadigd. Al met al staat de rode meidoorn nu op zijn plaats en maar kijken (denk het wel) of die goed gaat aanslaan. De 4 kersen waren ook heel licht beschadigd aan de stam/bast, Maar die gaan het wel doen.

Boom geplaatst zonder enig prbleem!

Plaatsing in overleg perfect uitgevoerd, op het juiste tijdstip, enop de juiste plaats. Boom zag er gezond uit, prima formaat.

uitstekend bedrijf

goede website vlotte bezorging uitstekkend beplanting gedaan goed telefonisch contact

alles prima

Zeer hoge kwaliteit van planten, snelle levering en aangenaam en vlot contact met klantenservice

Fantastisch!

We hebben nu 10, nee 11 zelfs! bomen van Bomenbezorgd in onze tuin en ze doen het super! Jammer dat we nu geen plaats meer hebben voor nog een paar bomen....

Mooie boom geplaatst! Gebracht volgens voorgestelde tijd! Nette bezorging!!

Alles klopt!

Prima materiaal, goeie afspraken, betrouwbaar, ruim assortiment

SUPER!!

Afspraak perfect, levering perfect, vriendelijk!!

alles ging in 1 x goed!

Prima, van aankoop tot levering.

Bomen kwamen op tijd, maar hadden wel mogen aanbellen. Bomen gewoon buiten neergelegd, zag het wel in de link met chauffeur volgen.

Perfect, aardige mensen en goede spullen

Ik ben zeer tevreden

Goede ervaring

Super goed geholpen

Alles tot in de puntjes geregeld van start bestellen tot afleveren

Omdat het een kado was voor een collega die ons ging verlaten wilde we graag dat het op haar laatste werkdag geleverd en geplant werd en daar hebben jullie heel goed op ingespeeld. Hartelijk dank daarvoor!

Alles perfect geregeld.

Duidelijke site, redelijke prijzen, perfecte afhandeling en een heel aardige en correcte chauffeur.

vakkundig en flexibel

goed meegedacht over juiste tijdstip van planten. Vakkundig geplaatst.

Positief

Mijn ervaring is goed. Ik werd vriendelijk op de hoogte gehouden. Vriendelijke bezorging tot in mijn achtertuin. Enkel, in de handleiding werd niet goed uitgelegd welke zak je wel om de wortel moest laten zitten en welke niet. Ik had de boom met zak en boompalen al een week in de grond, toen ik op hun website toevallig zag, bij een filmpje, dat de zak die om mijn boomwortel zat weg moest. Boom weer uit de grond... voorzichtig de zak eraf en nu maar duimen dat ie goed aanslaat.

Netjes volgens afspraak geleverd.

Zie boven

Snelle reactie op vragen , correcte bezorging, vakmannen bij de aanplanting en laten het netjes achter.

Snel besteld, snel geleverd.

Ik heb eerder bomen besteld bij deze leverancier en die doen het geweldig, dus weer besteld. Heel makkelijk en zeer snelle levering.

Prima service, snelle bezorging.

Geweldige service

Ik had de verkeerde boom besteld en deze werd zonder probleem omgeruild een paar dagen later. Top!!

Mooie bomen, snelle levering, goed kunnen volgen van de levering , echt een aanraderrr

Goede kwaliteit en service ook aan huis ben echt tevreden .

Prima, op tijd

Goede info, compleet pakket, correcte bezorging

netjes

Na de teleurstelling van een boom die doodging heeft Bomenbezorgd het netjes opgelost.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk