Mooi op tijd bezorgd. Kwaliteit van het product is prima. Vriendelijke en snelle bediening.

Verdroogd en gehavend

Ik ontving de Lagerstroemia behoorlijk snel. De boom is dus niet lang onderweg gewreest. Jammer dat de kluit veel te droog was. Het blad was duidelijk verdroogd. De plant was bovendien nogal gehavend met gebroken twijgjes. Op mijn opmerkingen werd snel en adequaat gereageerd. De boom werd snel vervangen door een exemplaar zonder de genoemde gegebreken.

Uitstekende service!

Met een aantal vriendinnen hebben wij een Magnolia Grandeflora voor een vriendin als cadeau gekocht. Werd bezorgd bij het restaurant waar zij haar verjaardag vierde. Top! Boom zag er goed uit! Bleef mooi staan, met kluit en al. Ik heb aantal keren met klantenservice gebeld om eea (oa tijdig vervoer) te regelen. Was geen probleem. Elke x weer een aardige, behulpzame persoon aan de telefoon. En ook via de mail. Er werd echt meegedacht. Ik kan deze bomenleverancier van harte aanbevelen!

Bestellen, betalen en bezorgen waren keurig geregeld.

Bestelling en levering is prima. Er zou alleen een reactie komen van de klantenservice op mijn bestelling en dat is na 1 week nog niet gelukt.

Vlotte en professionele service

Zeer tevreden. Goede communicatie met de klant. Steeds bereikbaar om informatie informatie te verkrijgen.aangekochte producten prijs/kwaliteit is uitstekend,

Goede kwaliteit en volgens afspraak stipt geleverd

Door de goede app levering prima te volgen

Bezorger was stipt op tijd. Vriendelijke en snelle bediening.

Behulpzame bezorger

De bezorger was heel behulpzaam en heeft geholpen de boom over het hek te tillen van de achtertuin. Een verbeterpuntjes is.. het tijdvak was tussen 6 sochtends en half 10 sochtends. Ik keek om 7.15 wanneer hij zou komen. Het zou een kwartier later zijn. Maar elke keer dat ik keek werd dit met een kwartier opgeschoven. Uiteindelijk is hij rond 12 uur gekomen. Dit vond ik wel vervelend omdat je dan alsnog niet weet wanneer de bezorger langs komt.

Een bijzonder tevreden klant

Mijn kleine plataan arriveerde keurig op tijd en de route van de chauffeur was goed te volgen. De boom is met zorg, in de stromende regen, geplant. Staat keurig recht op de uitgekozen plek. Ik hoop, dat hij goed zal aanslaan.

Goed geregeld, goede kwaliteit

Ik heb een boom besteld die snel geleverd werd. Een aardige bezorger die kort een toelichting gaf over de boom en de manier van planten. Uitleg krijg je ook in een folder zodat het het na kan lezen. Het is gewoon goed geregeld. Prijs kwaliteit is op orde.

Snel en correct

Snelle levering en product zoals verwacht

Veel keuze!

Snel bezorgd en neergezet waar we gevraagd hebben. Helemaal tevreden met de Amberboom.

super

duidelijke leverinstructies, kwalitatieve boom

Super netjes, op tijd en goed volgbaar!

De exacte datum van de bezorging leek eerst wat onduidelijk, maar na de aparte mail werd alles duidelijk. Vanaf dat punt was de communicatie volledig en helder!

Vriendelijk en vakkundig.

Alles volgens afspraak, bomen zien er goed uit en vakkundig gepoot. We zijn er super blij mee.

Deskundig advies

Snelle levering en goede service

Vlotte, vriendelijke service

Vlotte levering met degelijke uitleg en verzorgtips.

Mooie bomen, goede begeleiding nav vragen over bestelling. Werd gebeld over vraag die ik had gesteld. Keurig en correct geholpen

Waar voor m’n geld

Prachtige Olijfwilg aangeschaft, 100-125cm kreeg waar voor mn geld. Volle takken en goede lengte. Kreeg een instructie boekje erbij over de verzorging, wat echt waardevolle tips bevat. Bezorging verliep vlot. Service tot op het balkon. Ben aangenaam verrast en zou zo weer bestellen. Ik geniet elke dag van de prachtige Olijfwilg.

Zeer goed komen afspreken na om te leveren

Snelle levering, goede kwaliteit van product

In maart vijf coniferen Brabant besteld. Order werd netjes afgewikkeld en de bezorging was tip top. Nu een half jaar later staan de coniferen er nog prima bij, zelfs na de droge zomer.

Goed contact en overleg via mail

Goede en snelle communicatie. Bomen zijn netjes geleverd.

Top boom, snel geleverd

Makkelijk te bestellen, goed omschreven en advies. Keurig op tijd geleverd en fijne service.

Super service

Super service, vriendelijke mensen

Goede ervaring

Duidelijke brochure waarin wordt aangegeven hoe je de boom moet planten en ook wat de kenmerken van de boom zijn.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk