Correct, goede communicatie, snelle reactie en klantvriendelijk

Dankjewel, voor de fijne service

Snelle bezorging en vriendelijke behulpzame medewerker

Snelle bezorging en vriendelijke behulpzame bezorger.

Goede en snelle service

Zeer goed en nette levering en service

Zeer correct. Uitgebreide handleiding erbij voor optimaal resultaat.

Perfect!

Prachtig boompje. Keurig volgens afspraak. Bezorger heeft ondanks dat we geen achterom hebben toch nog even geholpen de boom in de tuin te krijgen. Zal zo weer bestellen bij jullie!

Prima en snelle service

Gekregen wat ik wilde en ook binnen afgesproken termijn. 7.15 uur was wel een beetje vroeg, mbt geluid van palen slaan, maar gelukkig snel gereed. Erg blij met het resultaat.

Alles prima volgens afspraak!

Alles prima geleverd en geplant volgens afspraak

Prachtige boom en prettige service

De door ons bestelde boom oversteeg onze verwachtingen ruimschoots: prachtige boom ! De bezorging was uiterst correct, attent en vriendelijk, zo zien we dat graag !!

Eenvoudig, snel en betrouwbaar

Eenvoudig online te bestellen, snelle en simpele afhandeling en snelle bezorging. Bomen zijn netjes verpakt met duidelijke aanplant instructies.

Via een duidelijke site een mooie boom uitgezocht. Bij de aflevering van de boom zat een goede brochure met instructies voor het planten van de boom

Op tijd geleverd vlgs afspraak.

Stammetje van Moerbei dakboom viel in het echt wel erg dun uit.

Prima, mooi op tijd en mooie boom

De bomen zijn netjes en snel bezorgd, na bestelling.

Helemaal top

Mooie gezonde boompjes netjes afgeleverd echt top Aanrader

De boom is kleiner dan ik had verwacht En ik hoop dat de boom het blijft doen, Zag er al een beetje dor uit

Snelle service en betaalbaar

Makkelijk te bestellen en fijne levering tot aan de deur voor een mooie prijs.

geheel naar verwachting

voldoende keuze/volledige noodzakelijke informatie/snelle levering door een vriendelijke chauffeuse/duidelijk een kwalitatief produkt

prima voldoet aan alle gevraagde eisen

helaas kun je niet uitzoeken maar daar heb je het thuisbreng gemak van.

Mooie boom, goed geleverd.

Na het bestellen op de overzichtelijke site van bomenbezorgd.nl is er goed gecommuniceerd via mail over de levering. Ook zat er een goede beschrijving bij voor het juist plaatsen van de boom. Ik ben super blij dat ik over een aantal jaar als mijn boom gegroeid is een mooie natuurlijke parasol heb

Mooie boompjes. Wel iets kleiner dan ik dacht. Keurige aardige medewerker. Boompjes snel geplant.

Snelle en vakkundige levering , zeer vriendelijke chauffeur ! Boom is prachtig !

Alles ging heel vlot

Nergens aanmerkingen, alles verloopt zoals aangegeven op hun website. Ook de chatbox en track & trace was prima!

Top Service, Snelle levering!!

Bomen wat ik besteld had waren binnen korte tijd leverbaar. En de service is top!!

kwaliteit zoals we gewend zijn van Bb.

Wederom een prachtige set bomen ontvangen van Bomenbezorgd. En onze nabije omgeving geniet mee ... ;-)

Alles perfect verlopen

Klantvriendelijk