Fijne webshop!

Levering perfect volgens afspraak. Duidelijke communicatie en correcte prijzen. Vriendelijke bezorger die met plezier nog enkele tips meegaf!

Geweldige service

Duidelijk op website Meteen respons als je een vraag stelt Heel prettig om bij jullie iets te bestellen Bezorging ook alle lof ga zeker meer bij jullie bestellen Groet, Clara Timmermans

Mooi producten goed verzorgd en bezorgd.

Prachtige boom en vriendelijke en goede bezorging

Ik heb nu al meerdere bomen gekocht bij jullie, allemaal erg mooi. Ik vind jullie service en alles er omheen dik voor elkaar!

Zeer tevreden. Gekregen wat ik heb besteld.

Goed en op tijd geleverd. Ondanks het feit dat het adres op de tracker onjuist was overgenomen van de bestelling. Mylene heeft het goed opgelost.

Top bezorging

Hele fijne site,, makkelijk te bestellen. En super snelle levering.

Tevreden en hele goede service

Het zijn speciale bomen en ben blij dat jullie ze konden leveren ( Perzische slaapboom )

Correct en goede service

Mooie leilauriers. Alles volgens afspraak en keurig op tijd en netjes bezorgd

De bomen zien er goed uit. Ze zijn exact de hoogte die ik bestelde. Er zit een goede plantinstructie bij.

Kan niet beter

Kan niet beter, ik weet niet wat ik er nog aan toe moet voegen.

Goede servies

Mooi product snelle levering wij zijn hier heel content mee.

plant pico bello dito levering

correcte levering en mooie plant

Zeer nette levering en mooie bomen.

Binnen 4 dagen bezorgd heel netjes allemaal. Prima bomen.

Fijn contact en prima service

Nadat een van de in totaal 5 bomen niet was aangeslagen, werd na contact met de klantenservice direct een nieuwe boom nageleefd. Top service wil ik zeggen.

Prima producten en prima levering.

Wij hebben twee olijfbomen gekocht. Deze werden keurig voor de deur afgeleverd. De bomen waren nog voller en dikker van stam dan verwacht. Prima!

Alles volgens afspraak.

Erg tevreden

Boom prima op tijd bezorgd

We hadden de wens voor een Moerbei Mores Fruitless. We kopen graag in de regio en bomenbezorgd is in de buurt gevestigd. De website is snel en duidelijk ingedeeld en het bestelproces verliep prima. In het geval van de door ons gekozen boom, heb je de mogelijk een specifieke stamhoogte te kiezen, hierin varieert de prijs. Daarnaast kun je optioneel kiezen voor een extra service als je dat wenst. We hebben op dinsdagmiddag besteld, in de avond volgde een bezorgdatum, 1 week later dan de besteldatum. Deze kwam niet helemaal uit, maar via een bijgevoegde link was er de mogelijkheid om een wens voor een nieuw moment door te geven. De dag later werden we gebeld en is een nieuwe afspraak gemaakt. Op de dag van bezorging was er een e-mail met hierin een Track&Trace van de eigen bezorgdienst, erg praktisch. Bij de levering volgt een klein handige handout waarbij goed omschreven staan, hoe de boom zelf te planten is en waar je op moet letten (als je niet voor de aanplantservice gekozen hebt). Al en met al een prima ervaring en een compliment voor de communicatie.

uitstekend

geplande op tijd ,alles klopte

Vlotte levering

De site is overzichtelijk en de boom die we gekocht hebben vol doet aan al onze verwachtingen.

Snelle en goede service

De boom werd optijd en snel geleverd. Goede service.

Snel met duidelijke beschrijving geleverd.

Goede klantenservice

Aanvankelijk ontevreden met de levering (boom werd voor de deur achter gelaten) Het bedrijf nam contact met mij op naar aanleiding van mijn negatieve review. Zij boden een fijne oplossing in de vorm van een aanplant service, en de medewerker die kwam leverde goed werk. Ik ben toch tevreden.

We zijn blij met de wijze waarop de klantenservice ons heeft geholpen. Fijn persoonlijk contact en snelle reacties.

Alles 100% volgens afspraak

Vlekkeloze bestelling en levering. De dame die de boom bezorgde was zeer beleefd en behulpzaam. Een heel positieve ervaring.

Goede levering, goed product

Fijne site, mooie vijgenboom en levering op tijd! Chauffeur was ook aardig.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk