Onze Catalpa boom online gekocht, redelijk snel geleverd, we vonden hem er nogal triest uitzien na het netje van de bladeren te verwijderen, we hebben hem naast ons terras gepland en hij begint er mooier uit te zien, dus het komt waarschijnlijk, hopelijk, wel goed!
Beste Danielle, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen een beoordeling bij ons te plaatsen. Wij waarderen je feedback enorm. Natuurlijk vinden wij het jammer om te zien dat je in eerste instantie niet helemaal tevreden was met de geleverde boom. Gelukkig groeit de boom goed en ziet hij er al een stuk beter uit. Na telefonisch contact te hebben gehad hebben wij afgesproken dat er bij twijfel altijd contact met ons op genomen kan worden. Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Service bij het bestellen was prima . Correcte levering.
Beste Marc, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
We geven onze boom water om hem in leven te houden. Hopelijk lukt het. Tips van jullie uit zijn altijd welkom
Beste Jeroen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat de geleverde boom al geel en kaal aan het worden is. Graag kijken met u mee, is het mogelijk een aantal foto's aan ons door te sturen van de boom? Ik hoor graag van u, dan kijken wij graag mee naar een passend advies/ oplossing. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Erg blij met de goede serves en de bomen die erin zijn gezet, geen problemen ondervonden. Aardige werknemer hielp ons goed hij gaf tips voor het onderhoud, zou het zo weer laten doen bij dit bedrijf.
Beste Lilly, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Glansmispel leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
goede bezorging. Boom op verzoek in de achtertuin gezet. Daarna was het voor ons zelf makkelijk om de boom te planten.
Beste Inge, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw rode Perzische slaapboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Werd heel netjes geleverd en zag er nog beter uit dan verwacht! heb er meteen nog 2 besteld, super!
Beste Patrick, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Yucca Rostrata. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Reageren snel via mail wanneer je vragen hebt
Beste Barbara, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Perzische slaapboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Keurig neergezet achter in de tuin
Beste Fenny, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dak platanen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie boom, netjes en op de afgesproken tijd geleverd.
Beste Berlinda, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Perzische slaapboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik had de bomen beter zelf uit kunnen zoeken. De bomen hebben achter in de open bak van de bus vanuit gelderland eerst 5 uur in België rond gereden, alvorens ze hier in Nijmegen aankwamen en dat had ze geen goed gedaan. De personen die ze kwamen afleveren hadden er ook niet echt veel zin in. Een goedemiddag kon er al bijna niet vanaf. De bomen werden er uit gegooid en weg waren ze. Wat wel goed ging was het track en tracé systeem, ze waren met de levering ook ruim op tijd. Ik adviseer iedereen om een kwekerij in de buurt te zoeken en daar zelf je planten en bomen te kopen. Dan weet je wat je tenminste wat je koopt.
Beste Eddy, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen een review voor ons achter te laten. Wij waarderen je feedback. Ik probeerde je zojuist te bellen, excuses als het ongelegen kwam. Ik vind het natuurlijk erg jammer om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt en wil er dan ook graag voor zorgen dat dit goed komt. Zou je ons een aantal foto's willen sturen van de hagen? Dan kijk ik graag even met je mee. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
Hele goede serviceverlening, snelle reactie. Heel erg tevreden over dit bedrijf!
Beste Annemarie, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw rode meidoorn boom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Het boompje is geplant (Albizia Summer Chocolate) en de olijfboom staat in de pot.
Beste Diana, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede service, mooie boom en goede hulp via de chat gekregen. Ook een leuk kaartje voor mijn vader die 50 werd er bij, erg attent!
Beste Sabine, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dak moerbei. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Voor herhaling vatbaar
Beste Ineke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Lagerstroemia. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De eerste bestelling waren wij niet tevreden met de Chinese waaier Palm. Zeer correct gecorrigeerd en nu hebben wij een prachtige Chinese waaier Palm in de tuin staan. Helemaal Top geregeld.
Beste Anita, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw palmboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Alles is vlot en correct verlopen en bomen waren volgens onze verwachting.
Beste Nancy, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Portugese laurier leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Besteld, bevestiging, leveringsdatum, kortom, alles perfect geregeld! Nu nog hopen dat de bomen blijven groeien.
Beste Ingrid, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
wij bestelde de Perzische slaapboom, de boom kwam groter aan dan verwacht! De levering verliep volgens afgesproken tijdstip, vriendelijke bestuurder die ook nog even snel wat tips meegaf. Boekje erbij met hoe de boom het beste aangeplant dient te worden. De boom staat nu mooi te blinken in onze tuin !
Beste Manon, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Perzische slaapboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zoals op de site gezegd wordt komt overeen met hoe ik de service en bezorging heb ervaren. Alles perfect afgehandeld kom zeker terug bij een volgende bestelling
Beste Arend, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw olijfboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Het boompje vond ik voor de prijs geen succes...ik hoop dat het groeit...er waren veel bladeren zwart...dat viel tegen... Na overleg met Lisanne van Bomenbezorgd verander ik mijn mening Er wordt mij verzekerd dat-als het boompje niet groeit-mij een ander wordt opgestuurd...en een cadeaubon bij volgende bestelling... Dit vind ik een fijn gebaar EN ook dat er direct gereageerd wordt op mijn schrijven Ik zal zeker nog bij Bomenbezorg bestellen...pluim voor de firma Groeten Hilde Werkers
Beste Hilde, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen een beoordeling voor ons achter te laten. Wij waarderen je feedback enorm! Natuurlijk vinden wij het erg vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met de geleverde boom. Graag ontvangen wij een aantal foto's van de boom zodat wij dit kunnen beoordelen en met een passende oplossing komen. Je mag deze foto's sturen naar [email protected]. Dan kijken we graag met je mee! Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Goede duidelijke webshop. Levering prima te volgen. Bomen waren ruim aan de bestelde maat.
Beste Jacob, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Italiaanse cipresbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
vriendelijke persoon die mijn boom bracht en alles was tiptop in orde.
Beste Luc, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Lagerstroemia. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Geleverd op afgesproken moment conform de bestelling en met duidelijk uitleg wat/ hoe alles te planten en op te volgen de eerste periode. PERFECT voor ons.
Beste Riet, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Perzische slaapboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Toen de boom werd gebracht waren er takjes geknakt in de kruin en op de stam meerdere beschadigingen. Nadat ik contact heb opgenomen met Bomenbezorgd.nl is het voor mij tot volle tevredenheid opgelost. Chapeau ga zo door!!
Beste Aleida, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen een beoordeling voor ons achter te laten. Wij waarderen je feedback enorm! Natuurlijk vinden wij het erg vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met de geleverde boom. Graag ontvangen wij een aantal foto's van de boom zodat wij dit kunnen beoordelen en met een passende oplossing komen. Je mag deze foto's sturen naar [email protected]. Dan kijken we graag met je mee! Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Helemaal positief. Correcte afspraken, veel & duidelijke informatie ivm dienst naverkoop, degelijke bezorging van de bomen door vriendelijke vervoerder.
Beste Lut, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw plataan als dakboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk