Topservice

Supergoeie ervaring! Voor herhaling vatbaar

Uitstekende en snelle service

Erg goede service. Ook via mail erg snel een reactie en ook na levering nog aanvullend advies ontvangen.

Goede kwaliteit met goede service

Vlotte werking, goede en vriendelijke opvolging. Kwaliteit was goed en levering professioneel.

Helemaal geregeld en bezorgd zoals afgesproken.

Ik had al eerder bomen besteld en ook nu verliep alles weer op rolletjes.

Snelle bezorging, vriendelijk geholpen door de klantenservice

Goedemiddag, de boom werd netjes op tijd bezorgd. Helaas had hij wel een tak er tussen met alleen maar bruin blad. Door de klantenservice werd mij verteld dat dit transport schade is en weer volledig zal herstellen. Erg vriendelijk dat ik een cadeau bon aangeboden kreeg voor een nieuwe bestelling.

Heel goed!!!

We zijn goed, vriendelijk en zeer op tijd geïnformeerd over de levering. Bovendien was mijn moeder hartstikke blij met de mooie vijgenboom. Veeeel dank

Zeer goed en snelle levering en zeer vriendelijke bezorger

bezorging ok maar aanplant was niet goed gegaan

Ik heb een 2 tal Amberbomen besteld inclusief aanplant service, 1 van de bomen is wel geplaatst maar de persoon die dit deed is vergeten om de aarde in het gat aan te vullen dus de boom heeft het niet gered ! Ik heb hierover gereclameerd en direct heeft het bedrijf aangeboden om een nieuwe boom te sturen en te plaatsen Goed geregeld!

Mooie bomen, goed advies

Er werd ruim de tijd uitgetrokken voor het advies welke bomen voor onze vraag geschikt waren, waardoor we prachtige bomen hebben kunnen uitzoeken. Ze staan echt schitterend in onze nieuwe tuin.

Prima all-in .

Amberdakboom en meerstemmige krent gekocht in de zomer. Prima geholpen en netjes vroeg ivm temperatuur afgeleverd. Miste wel het advies om de dakboom met een laken oid af te dekken. Deel van de bladeren verdroogde door de extreme hitte, die volgde.

Snelle levering , goede kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Heel erg tevreden!!

Super service, zowel bij telefonisch contact als bij de aanplantservice!

Supergoed

Alles volgens plan en precies op de tijd die vooraf is aangegeven en nog extra advies vanwege het warme weer

Dank u wel voor de mooie boom.

De boom is hoger dan ik had verwacht maar hij is prachtig. Ik was helaas zelf niet aanwezig om de boom aan te nemen. Hierdoor is er niet voorzicht met de boom omgegaan en merkte ik bij mijn thuiskomst er een tak was afgebroken (niet veroorzaakt door de aflevering). De boom staat in een grote ronde plantenbak en doet het heel goed de afgebroken tak heeft gelukkig de boom niet geschaad. Momenteel is het erg heet op mijn dakterras maar de boom heeft zich bijzonder goed geacclimatiseerd. Dit betekend dat de boom erg gezond is afgeleverd. Nogmaals dank u voor uw advies en voor de mooie boom. Mijn enige zorg is nu dat hij niet te groot en te hoog wordt.

Mooie bomen en vriendelijke bezorger

Goed geregeld allemaal

Makkelijk keuze maken en snel geleverd.

Netjes en op tijd bezorgd

De boom werd netjes en op de afgesproken tijd bezorgd.

Zeer positieve ervaring!

Fijn bedrijf, hele mooie gezonde bomen. Uitgebreide plantiInstructies bij gevoegd en bereikbaar voor hulpvragen.

Prettige site en fijne communicatie.

Wooww

Prima service Mooie boom

Betrouwbare en correcte levering.

Komt afspraken na. Kwaliteit is goed.

Fantastische service

Vooraf vele vragen snel en behulpzaam beantwoord. Denken graag met je mee. Tijdens de levering en het plaatsen toch de nodige aanpassingen gedaan en zelf voorgesteld het bedrag te crediteren. Gewoon super service.

Zeer behulpzaam tijdens levering

Goed verzorgde plataan. Behulpzaam tijdens levering.

Super service

Hele snelle levering en fijn contact met de klantenservice,komen hun afspraken na en sturen netjes een mail terug,de levering was mooi op tijd en op de afgesproken plek,top service

Service top, chauffeur netjes zou zeker nog eens bestellen

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk