Topservice!

Duidelijke website, goed bereikbare en behulpzame klantenservice, vlotte levering, goed geplaatst en een vriendelijke bezorger. Ik ga zeer zeker nog eens bestellen!

Top producten.

Keurig op tijd geleverd.

dode / dorre planten.

kreeg een stapel dorre planten, deze zouden vervangen worden, zending 2... bijna nog erger. Ik heb het opgegeven.

Snelle vriendelijke bezorging

Catalpa boom besteld, netjes verpakt, goeie vriendelijke bezorging, boekje erbij met instructies hoe te planten en verzorging!!!! Top service!! 2 jaar geleden okk 2 binne bij hun besteld en nog steeds dik tevreden!!

Snel, vriendelijk, op tijd! Boompje staat er mooi bij. Dank je wel!

Uitstekende kwaliteit

Erg mooie kwaliteit van de geleverde coniferen. Erg vriendelijke chauffeur en zal zeker nog een keer een bestelling doen.

Levering en vervanging van een boom (rode leibeuk) die niet in goede staat was aangeleverd

Ik heb op vrijdag 24 mei jl. een rode leibeuk bezorgd gekregen conform mijn bestelling dd 17 mei. Het betreft een dure boom van €214,95. Bij de levering viel me op dat de boom ernstige tekenen vertoonde van verdroging. Het blad was slap en de bladeren toonde al bruine randen Ik heb dat ook gemeld aan de persoon die de boom leverde. Hij benadrukte dat ik hem snel moest poten en veel water moest geven. Vervolgens heb ik boom conform de instructies gepoot in een ruim gat (25% ruimer dan de omvang van de kluit) en opgevuld met tuinaarde. Ik heb echt vanaf 24 mei mijn best gedaan om de boom te redden en elke dag voldoende water gegeven. Op 6 juni heb ik bij de klantenservice gemeld dat de boom niet aansloeg. Ik kreeg het verzoek om te wachten met de verwijdering tot begin juli, opdat de boom alsnog een kans zou krijgen om te kunnen aanslaan.... . Ik heb op 24 juni opnieuw gereclameerd en krijg te horen dat ik de boom te diep heb gepoot. (de bovenkant van de kluit 10cm onder het maaiveld). Dit is echt onzin. Ik heb recent in mijn achtertuin 13 sier- en fruitbomen gepoot die allemaal zijn aangeslagen. Dit was gewoon een boom die in een slechte staat is aangeleverd. Bomen Bezorgd heeft mij 5 juli alsnog terug gebeld en toegezegd de boom te komen vervangen. Dat vind ik toch wel service van ze. Vandaar dat ik dit bedrijf toch aanbeveel.

super service, leuke vriendelijke mensen, top kwalitijd bloemen

Top,alles gebeurd zoals afgesproken.

Ontvangen wat ik verwachtte

Goed verpakt. Juiste grootte en gezinde boom.

Top goedkoop, snelgeleverd.

2 mooie leibomen besteld voor een redelijk goedeprijs, snel en goed geleverd.

De catalpa's ogen wat iel. Maar staan nu 2 weken in de grond en slaan goed aan.

Het bestellen en bezorgen ging prima

We hebben de bomen nu 2 weken staan en 1 van de 3 doet het minder. Slappe bladeren,hij staat er een beetje verlept bij. We gaan dit even in de gaten houden.

Klantvriendelijk, geduldig en informatief

Via de chatbox heb ik meerdere keren contact gehad met een medewerker ( Mike). Op al mijn vragen werd ingegaan. Advies en informatie werd op een vriendelijke manier gegeven. De afspraak voor het leveren, werd ivm ziekte chauffeur een kwartier voor levertijd geannuleerd. Daarna een 2e afspraak gemaakt waarbij de boom keurig bij de deur werd gebracht, ondanks onze afwezigheid.

Top vriendelijke dame behulpzaam .

Ik zal zeker jullie bij andere aanbevelen

Prima bomen snel bezorgd

Snel en correct

Een ruime keuze met vlotte afhandeling !.

Een ruime keuze met vlotte afhandeling !.

Aardige bezorger en behulpzaam

Mooie boom en volgens afspraak bezorgd

Betrouwbaar en netjes bezorgd

Zeer goed.

Goede kwaliteit boom voor een prima prijs. Bezorger Kim heeft mij uitstekend geholpen en was zeer vriendelijk. Absoluut een aanrader.

Zeer vlotte communicatie en levering!

Prima webiste, webshop, duidelijke communicatie en vlotte levering. Thanks!

De goedkoopste

Leibomen werden snel bezorg en netjes afgeleverd

Zeer goede ervaring.

Een Judasboom gekocht. Levering op tijd en prima telefonische service.

Bezorging netjes en volgens afspraak

Leibomen besteld. Levering volgens plan. Route was prima te volgen en op afgesproken tijdstip netjes afgeleverd. Ziet er prima uit.

Boom is vervangen buiten de garantietermijn

We kochten rond 20 oktober 2019 bij bomenbezorgd.nl een walnoot (Lange van Lod) in een pot. In het eerste jaar ging de top dood, wat op zich niet zo erg is. Verder kwamen er geen nieuwe takken aan en helemaal onderaan de stam spleet de bast in de lengterichting. Bij levering waren hier alleen een paar minieme scheurtjes te zien. Ik zag daarin toen geen probleem en dacht: maar eens kijken hoe de boom zich ontwikkelt. Na 2 jaar en 8 maanden heb ik bij bomenbezorgd.nl geklaagd omdat de boom helemaal niet groeide en omdat de scheurtjes onderaan steeds breder werden zodat de bast zelfs loskwam van het hout. Foto's van de boom meegestuurd. Hoewel de garantietermijn al was verstreken, heeft bomenbezorgd vandaag als blijk van coulance kosteloos een gezonde boom langsgebracht om de eerste te vervangen. Het is een mooie, stevige boom, dus ben ik heel tevreden.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk