1 van de bomen die ik besteld had slaat niet aan. Zonder probleem wordt deze vervangen door een nieuwe.
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat 1 boom niet is aangeslagen, maar wel fijn dat we dit op deze manier met u hebben kunnen oplossen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
levering op tijd en prima spul
Beste Lian, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Dakboom besteld, je krijgt netjes de tijd door van bezorgen. De boom is door bomenbezorgd in de tuin aangeplant zoals gevraagd. Verder nog wat tips doorgekregen om de boom goed te laten groeien. Klantvriendelijk!
Beste Eliane, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zie titel
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Gewoon perfect, de tijden kloppen precies door track en tracé.
Beste Chris, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Een mooie dakboom besteld bij bomen bezorgd. Deze is op de aangegeven plek netjes op tijd afgeleverd en de bezorger heeft hem ook nog zelfs in de tuin gebracht( stukje lopen) Echt super service.
Beste Daniëlle, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prima bezorging
Beste Walter, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie bomen voor een goede prijs. Levering was netjes op tijd volgens afspraak. Alleen 1 tip, het boek met poot en zorg informatie beter door de brievenbus heen doen als ze regen opgeven
Beste Ruud, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Bedankt voor de tip, wij zullen dit meenemen, om het leverproces te optimaliseren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Duidelijke afspraak wat betreft levertijd De dag van levering kon ik perfect volgen wanneer de plant zou geleverd worden De plant was in uitstekende staat en had de beloofde grote en omvang
Beste Gilbert, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Een blauwe regen met vele dode bladeren en uitgedroogd geleverd. Eens maar nooit meer!!!
Beste Carl, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen hoe de blauwe regen bij u is geleverd. Wij hebben hierin meegekeken met de foto en dit is niet de kwaliteit wat wij willen leveren. Inmiddels hebben wij contact met elkaar gehad en zullen wij een nieuwe blauwe regen bij u komen leveren. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Een nieuwe boom werd toegezegd omdat een berk niet aansloeg. Een afhandeling tot volle tevredenheid
Beste Roeland, Hartelijk dank, dat u de moeite heeft genomen om een review te plaatsen. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling schade heeft opgelopen waarschijnlijk tijdens het transport. Lichte schade heeft gelukkig niet vaak direct invloed op de verdere groei van de boom en zal vaak vanzelf weer herstellen. De kans van aanslaan zal ook niet gelijk afnemen. Graag ontvangen wij een foto van de boom om de schade te kunnen beoordelen en met een passende oplossing te komen! Met vriendelijke groet, Catharina | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
In verloop van mei drie berken ontvangen. Eén met wat slappe en verdroogde blaadjes. Eén nog in knop en alle knoppen verdrogen. Eén goed in blad en zichtbaar gezond rechtop. Dus een gezond, een twijfelachtig en een op sterven na dood.
De (amandel) boom die ik heb besteld, zag er niet uit zoals op de foto. Op de foto stond een redelijk flinke boom, maar degene die ik kreeg, was iel. Ik zou hem niet gekocht hebben als ik dat vantevoren wist. De stamomtrek was 6-7 cm ipv de beloofde 8-10. En de lengte was 170 ipv de beloofde 175 - 225. Daarbij was de levertijd ook nog een paar maanden later dan verwacht.
Beste Dirk, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen een review voor ons achter te laten. We waarderen je als klant en vinden het erg vervelend dat je een teleurstellende ervaring met ons hebt gehad. Mijn excuses voor eventuele problemen die je hebt ervaren. Wij hebben even telefonisch contact gehad en zijn erg benieuwd naar hoe de boom is geleverd. Als wij een foto hebben ontvangen kijken we graag met je mee naar een passende oplossing! Laat het ons alsjeblieft weten als wij je verder nog ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
We werden goed geïnformeerd over hoelaat de chauffeur bij ons zou zijn. Hij was zelfs iets vroeger. De bomen werden goed beschermd bij ons afgeleverd.
Beste Co, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snel geleverd, netjes in de tuin achtergelaten toen ik niet thuis was. Door de goede reviews hier terecht gekomen. Ook door de eigen bezorgdienst.
Beste Hilde, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Vriendelijke bezorgers. Bij planten zorgvuldig. Daarnaast zeer beleefd.
Beste Marieke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Luc, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede kwaliteit planten. Afspraken voor bezorving kan beter.
Beste Aviva, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen hoe de communicatie is verlopen over de bezorging van uw bestelling. Ik zie dat in deze de levering is verplaatst, omdat de Amandelboom later binnenkwam vanuit Spanje. In deze hadden wij u hier beter over moeten informeren, nogmaals excuses hiervoor. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle en conform aankondiging correcte levering door vriendelijke chauffeur. We vonden de kruin van de bestelde boom erg strak ingepakt waardoor de bladeren nog altijd slap hangen.
Beste Arthur, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Alleen vervelend om te vernemen dat doordat de kruin ingepakt was, de bladeren slap hangen. Wij houden hier uiteraard rekening mee en vervelend dat in deze de kruin te strak zat ingepakt. Na het aanplanten, zal dit vanzelf gaan herstellen. Mocht dit niet zo zijn, wil ik u graag wijzen op de aangroeigarantie die u heeft. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Als ik weer een struik of boom wil, dan gaat het weer via jullie.
Beste Jos, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede service en heel vriendelijk. Mooie boom zoals je op de foto’s zie , krijg je ook.
Beste Soof, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Hoge kwaliteit bomen. Duidelijk handleiding en tips.
Beste Janwillem, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Veel keus in bomen en maten. Goede site. Boom is netjes verpakt.
Beste Frans-Jan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle bevestiging wanneer de boom bezorgd wordt. Vriendelijke bezorgsers. Na 1 boom besteld te hebben. Waren we zo tevrede en hebben we nog een boom besteld.
Beste Michele, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en leuk om te horen dat u direct nog een boom besteld heeft. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bomen op zaterdag bezorgd, kwaliteit lijkt goed. Netjes verpakt en goede instructie erbij. Scherpe prijzen.
Beste Sander, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
We hadden 2 rode esdoorn besteld ze zien er goed en verzorgt uit. En die waren keurig en op tijd afgeleverd.
Beste Esmeralda, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk