Boom is netjes afgeleverd en geplaatst

Prima ervaring zie boven

Prettig

Supersnelle levering , uur van levering klopte , en een mooie kwaliteit van boom met boekje van uitleg . Top service!

Top bedrijf

Super vriendelijk, behulpzaam en zeer toegankelijk. Als we nog bomen nodig hebben zullen we zeker en vast bij bomenbezorgd terug kijken

Perfect op tijd, goede uitleg en zeer behulpzaam!

Heel erg goed. Aanrader; mooie walnotenboom met al een noot erin die zeer zorgvuldig is bezorgd en keurig achter in de tuin op de plek van bestemming is afgeleverd.

Een woord: prima!

Een woord: prima!!

Producten zoals beschreven. Tijd levering ook correct

Een waaier van boomkeuze. Top.

Mijn eerste koop bij deze website. Snelle levering en alles verliep zoals het moest. Zeer goed service. Prijs/kwaliteit is top gewoon. Ben zeer blij.

De boom werd netjes op tijd bezorgd enziet er goed en gezond uit.

Netjes geleverd! De boom slaat goed aan .

Goede kwaliteit en service

De bomen werden op het afgesproken tijdstip bezorgd. Ze zagen er prima uit en hebben het erg naar hun zin bij ons in de tuin! Prima service en het bestelproces was erg gemakkelijk. We werden goed op de hoogte gehouden van het leverproces. Zeker een aanrader!!

Niets op aan te merken

Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Ook de klantenservice is prima bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam. Bezorger vriendelijke jonge man. Voor herhaling vatbaar.

Perfect8

Keurig op tijd bezorg

fantastisch

mijn moerbeiboom ging helaas dood bomenbezorgd heeft mij in dat proces heel goed begeleid en geadviseerd!!! uiteindelijk gratis nieuwe boom bezorgd wat een fantastische service weer van ze!

Snel en correct

Snel en correct.

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Zeer prettig en de service is top.

Perfect geregeld!

Je bestelt je boom, spreekt een datum af en hij wordt geleverd! Hoe makkelijk kan het zijn.

Super snel drie Italiaanse cipressen geleverd voor een mooie prijs!

Zeer positief

De service en levering is prima

Een goede boom, netjes geleverd.

Goed geregeld Keurig op tijd Goede beschrijving bij de bomen Zeer tevreden

Top service en goede kwaliteit

Inmiddels tweede bestelling en ook nu weer top. Je krijgt ook echt wat je op de foto op de website ziet.

Prima service, goede kwaliteit bomen, zeer tevreden, vriendelijke bezorger.

Keurig en duidelijk

Na de boom besteld te hebben kregen wij een bezorgdatum. Helaas bleek de verkeerde boom te zijn meegenomen. De bezorger heeft deze direct weer terug mee genomen en gaf aan het op te lossen. Dezelfde dag nog een nieuw bezorg moment gekregen via de mail. Alles is keurig opgelost zonder hier zelf iets voor de doen. Klasse!

Top geregeld

Goed geregeld,vervoer op tijd en deskundig

Hartstikke tevreden

Echt hoveniers die van hun vak houden. Eerder kochten we al drie bomen bij ze (Japanse kers, treurwilg, esdoorn). En nu een vijg. Kenmerkend: ze informeerden of onze tuin wel echt zonnig genoeg is voor een Mediterraan boompje, ze zijn zuinig om hun zorgvuldig opgekweekte bomen. Ook over de aanplantservice niks dan lof. Aanbevolen!

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk