Heel mooi!

Snelle levering, plant zag er prachtig uit ! Ben er super tevreden mee

Goede service!

Op tijd en goede aflevering.

Weer een prima ervaring!

Tweede boom besteld en zelf geplant met de duidelijke gebruiksaanwijzing. Snel en op tijd geleverd. Vriendelijke en behulpzame chauffeur. Super!

De bezorging was super gegaan. Ben gebeldm doorm de bezorgster belde me op omdat we noet thuos waren en heeft de boom na gesproken te hebben netjes in de tuin achtergelaten.

Wij hebben in maart een boom ontvangen maar die sloeg niet aan. Na contact hebben we onlangs een nieuwe boom ontvangen en dat ziet er tot nu toe een stuk beter uit. Uiteindelijk dus toch tevreden.

Vriendelijke bezorger, alles is keurig afgeleverd!

Op tijd bezorgd, maar bomen zijn in de top alle 4 beschadigd

Bomen worden op tijd bezorgd, maar alle 4 bomen zijn in de top beschadigd. Bladeren zijn verschrompeld. Oorzaak mogelijk de wijze van vervoeren? Gelijk de volgende dag een mail met foto gestuurd, tot op heden geen reactie mogen ontvangen. Bomen wel geplant, maar mochten ze niet goed aanslaan, dan wil ik 4 nieuwe zuil Amberbomen. Inmiddels contact gehad met bomenbezorgd.nl en is er een passende oplossing gevonden. Hier ben ik tevreden mee.

Hele goede service en goed bereikbaar!

Bomenbezorgd.nl heeft een goede service en zijn goed bereikbaar.

Snel en betrouwbaar

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de bezorging. Op de dag zelf kon ik via de app volgen waar de bezorger was.

Top geregeld

De website van Bomenbezorgd is overzichtelijk en het is gemakkelijk om een boom naar keuze uit te zoeken en te bestellen. Wij kozen voor een bol catalpa met aanplantservice. De boom werd op zaterdag bezorgd door een vriendelijke man die de boom binnen een kwartier in onze tuin had. Hij heeft ervoor gezorgd dat de boom en de palen recht in de grond staan en gaf na het planten nog tips en advies over de verzorging. Het enige minpuntje is dat de boom erg jong is. De stam is nog erg smal. Hopelijk groeit hij snel en goed!

Slechte plant, maar snel opgelost

Slappe slechte plant die al aan het doodgaan was toen hij werd bezorgd. Zat in een pot met heel weinig aarde! Heb erover gemaild en foto’s bij geleverd en daarna kreeg ik een nieuwe plant! Dus zeer tevreden over de service.

Geweldig geregeld

Bomenbezorgd denkt goed met je mee en ze luisteren kennelijk ook beter dan gemiddeld ;-) ik bestelde een boom voor de verjaardag van mijn vrouw en toen de boom keurig op de afgesproken dag en lekker vroeg werd geleverd zat er voor haar ook nog eens een leuke verjaardagskaart bij dus erg attent! Bij de boom zelf kwam ook nog eens een uitgebreide plant instructie en als je vragen hebt kun je die makkelijk aan ze stellen.

prima bomen, goede service

na de bestelling duurde het ongeveer een week dat de bomen bezorgd werden, omdat ze in Noord NL later in voorjaar minder vaak routes hebben, hadden we daar wel geluk mee. De bezorgkosten waren op die manier niet zo hoog.

wederom allemaal prima geregeld!

Planten zijn conform afspraak geleverd. Ruime keuze en makkelijk om alles thuis te laten bezorgen.

de bestelling werd keurig op tijd geleverd en de chauffeur was zeer correct. Ik geef geen 10 omdat er een paar takjes geknakt waren. Te weinig om te reclameren maar wel jammer, maar misschien ook onvermijdelijk met de wijze van transport, Jonge twijgjes zijn wel heel kwetsbaar en bij zelf voeren gebeurt zoiets ook snel. Verder zag de boom(gouden regen) er heel goed uit. De bijgeleverde info was echt duidelijk. Ook compliment. Grt Hans

verrassend

na bestelling geen bevesteging gehad ,Na twee dagen gebeld of de bestelling bij jullie was binnen gekomen ,dat was zo en hij stond ook al in gepland . zaterdag ochtend kwart over 6 werd de boom bezorgd . jammer van de geen bevesteging maar verder prima .

Goede service, prachtige bomen

Ik ben zeer tevreden over de het hele aankoop proces. De geleverde bomen zijn van goede kwaliteit en werden ook op het afgesproken moment geleverd. Last but not least … de prijzen zijn zeer competitief. Ik ben zeer tevreden. Een aanrader !!

Tijdig geleverd, alles naar wens. Boom had dorst wsl door het transport, komt wel goed!

Mooie boom, tijdig geleverd. Had wel dorst na de planting direct water gegeven. Komt wel goed.

Super netjes geregeld top!!!!

Super geregeld netjes bezorgd en nette bezorger top ik zal zeker weer bij jullie bestellen

Dikke prima

Snelle service, vriendelijke behulpzame bezorger en natuurlijk ontzettend blij met de boom.

Alles verliep vlekkeloos

Op maandag besteld en vrijdag in huis. Mooie bomen voor een goede prijs. Vriendelijke bezorgers met nog wat advies en duidelijke aanplantinstructies. Zeker aan te bevelen!

Leuke ontmoeting met de boom

De boom deed aan de verwachtingen . Alleen de levering was minder mijn oprit aan de zaak lag vol grond , heb dit zelf moeten poetsen … volgende keer borstel meenemen . man zeer vriendelijk Met vriendelijke groeten

De service was super

De service was super, snel duidelijk en vriendelijke bezorgers! De plataan die ik besteld had was was matige kwaliteit.. matige kluit en veel verdroogde blaadjes aan de takken zei de tuinman. Hij heeft hem meteen s middags geplaatst en ik ga hem met liefde verzorgen hopen dat hij aanslaat! Als dat goed gaat bestel ik later nog wat andere bomen!

Ik vond en vind dat er te ruw met mijn bomen is omgesprongen!

Er zijn best veel takken beschadigd en gebroken.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede afspraken en goede communicatie.Prachtige boom afgeleverd.Slaat goed aan!!

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk