Werd nog eerder afgeleverd als in de mail vermeld.

We zijn zeer tevreden over Sigrid! Wat een spontane, vrolijke en vlot werkende vrouw. Als we nog eens gebruik maken van Bomenbezorgd.nl mag Sigrid zéker weer komen planten. Zulk personeel moet je koesteren.

Mooie dakplataan voor een heel redelijke prijs en snel geleverd.

Voor mijn voortuin een jonge dakplataan besteld. Werd al na enkele dagen bezorgd. Mooie rechte stam en keurig vertakt. Geplant met de aanbevolen grond. Blad groeit al goed.

Uitstekende service, mooie bomen

Bomen besteld bij bomenbezorgd.nl. Je krijgt ook echt wat je op de website ziet, mooie kwaliteit bomen en een goede prijs. Werd netjes bezorgd en kregen tips voor het planten en onderhoud van de bomen.

Fijne organisatie, goede service

Na bestelling van 2 bomen kregen wij toch twijfels over 1 van de bomen. Deze hadden we achteraf gezien toch liever in een andere maat. Na 1 berichtje via de app. Werd dit meteen zonder problemen geregeld. Ook de communicatie over de levering ging vlot en volgens afspraak. Top geregeld!

De bezorging was prima volgens schema

Levering rode esdoorn 220 cm op stam . Was warm weer ,heb de esdoorn meteen volgens plantinstructie met aanplantaarde geplant. Het blad was bij levering slap , en nu 6 dagen later nog. Ik geef iedere dag voldoende water nu in deze droge tijd , en ik meen dat de boom al iets begint te doen. Vorig jaar via boombezorgd de groene esdoorn die prima is aangeslagen , dus ik heb er vertrouwen in dat het bij deze boom ook gaat gebeuren. Als de esdoorn niet aanslaat binnen 2 maanden dan wil ik graag gebruik maken van de garantie. Aankoopdatum vrijdag 7 mei 2022.

Schraal boompje

Flinke draadkluit om alleeen van de bus te tillen, tevens was hij vrij droog waardoor er scheiren in zaten. Dit is niet best voor de kiem wortels. Ook vond ik hem niet super mooi vertakt. We gaan zien of hij aanslaat ik weet dat mei vrij laat is om aan te planten. De service verder is prima de prijs vind ik wel aan de hooooge kant

Vriendelijk, vakkundig service! Mooie bomen!

Aanrader!

Gewoon super

De palmbomen waren nog mooier dan verwacht en de service was top

De geleverde Jasmijnplanten waren zelfs groter dan besteld.

Ik heb 2 Jasmijnplanten besteld van 200-250 cm. De geleverde planten waren zeker 300 cm. Keurig geleverd op het afgesproken tijdstip met eigen transport.

Bezorging precies op tijd en de bomen zijn in goede conditie

Ik vind het bestellen van onze sierappels via bomenvezoegd.nl een prettige ervaring! De bomen zijn snel geleverd en de exacte bezorgtijd kan goed in de gaten gehouden worden. De bomen zijn in goede conditie en de aanplantinstructie is uitgebreid.

Top kwaliteit geleverd!

Als een chauffeur iets af levert laat dan niet alleen een vrouw het doen indien zo'n zware palm boom. In dit geval was het een kado van ons aan mijn vrouw der neef en zijn vrouw en die waren niet thuis. Met als gevolg dat jullie dame het alleen moest doen. Ze heeft het gered maar ga er niet vanuit dat mensen thuis zijn. Gr John

prima service

makkelijk te bestellen planten en snelle service, voor het eerst zaken gedaan, en erg tevreden.

Makkelijk, Fijn en Prima kwaliteit

Het is goed bevallen. Alleen de tijdsaanduiding klopte niet! We hadden gekeken via track en trace wanneer we jullie konden verwachten. De tijd die werd aangegeven was tussen ongeveer 15.00 en 16.00. Maar jullie stonden nu toch 13.45 voor de deur. Wij waren niet thuis natuurlijk. Gelukkig hadden jullie het netjes voor de deur gezet maar het had wel handiger geweest als we gewoon thuis waren.

Prima bomen en deskundige aanplant

Zeer vriendelijk bezorger die tevens de aanplant verzorgde. Bomen slaan goed aan!

Ok

DAG. Bezorging was ok, handig dat jullie er een boekje bij doen voor het planten. De kluit was wel erg uitgedroogd en de blaadjes hingen slap. Maar hij slaat wel goed aan. Ik kom in de beschrijving niet tegen wanneer de bamboe stok verwijderd mag/moet worden. Kunt u mij daar nog over informeren. Metr vriendelijke groet BernardKadijk

Goede communicatie

Voorafgaand aan bestelling via chat wat specifieke vragen gesteld. Goede communicatie. Bezorging stipt volgens afspraak door zeer vriendelijke medewerkster, die ook nog eens in no time mijn boom(pje) in de tuin plantte. Vond boompje wel een beetje vreemd gesnoeid en boomkluit was ook behoorlijk droog bij levering. Met de nodige zorg nu dus nog wel ff afwachten of het boompje ook aanslaat....

Redelijke levertijd, stipt geleverd. Perfecte boom!

De eerste keer een boom online besteld en dat is 100. % meegevallen. De levering was heel stipt en de boom kwam in perfecte staat, onbeschadigd aan.

snelle en goede levering

De bomen zijn netjes en professioneel geplaatst. En binnen 5 dagen geleverd.

Alles prima afgeleverd zoals afgesproken

3 Japanse Notenbomen besteld bij Bomenbezorgd.nl

Zeer tevreden. Netjes up-to-date gehouden per mail. Volgens afspraak binnen een week naar tevredenheid geleverd.

Snel en goed geregeld.

De verzending was snel. Er was even een probleem met de bezorging omdat de chauffeur ziek was maar daar werd dezelfde dag nog iemand anders voor geregeld zodat de boom toch op de afgesproken dag kon worden afgeleverd. Het enige minpuntje vind ik dat de boom in het midden kale takjes heeft waar nauwelijks blad aan groeit. Aangezien het om een zuilvorm gaat die over de hele stam blad moet hebben hoop ik dat het geen ‘gat’ zal gaan opleveren.

Bezorging precies volgens afspraak en vriendelijk.

Mooie planten, correct bezorgd

Super vriendelijke mensen. Ik had geen track en trace code gekregen maar werd op zaterdag buiten de kantooruren toch keurig en vriendelijk geholpen via Whatsapp. Top service. Planten doen het prima. Was reeds mijn 2e bestelling bij bomenbezorgd en beide bestellingen waren zeer positief verlopen. Top

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk