Uitstekende service

Snel en correct bezorgd. Gekregen wat ik besteld had!!Super!!

Top.

Leilaurier en Amberhaagboom besteld. Binnen één week geplant door Boombezorgd. Vriendelijk en meedenkend personeel. Zeer goede service. Ga hier zeker meer bestellen.

Top service!

Erg fijn dat de bomen worden thuisbezorgd. Ik kreeg nog wat tips en info voor het zelf planten, helemaal top! Ik heb niet voor de plaatsing service gekozen, maar die optie is er wel. Het trackingsysteem werkt goed. Is heel nauwkeurig en zo kun je precies de bezorger volgen.

Mooie perenboom, op tijd geleverd, perfect

Positief, super klantenservice

De levering werd op tijd en correct uitgevoerd. Vriendelijke leverancier.

Duidelijk, goed en snel

Van begin tot en met bezorging zeer goed georganiseerd!

Helemaal Top !!!

gemakkelijk besteld, op tijd geleverd, aardige en behulpzame mevrouw die kwam bezorgen.

Top! Prima levering en kwaliteit!

Zeer vlotte levering! Perfect op te volgen met track & trace! Handige handleiding met nuttige tips! Bomen zien er goed uit! Tevreden!

Super, ideaal de track and tracé perfecte oplossing om te weten wanneer de boom zal arriveren.

Goede prijs en netjes bezorgd

We waren zelf niet aanwezig. De boom is netjes in de achtertuin gezet en een handleiding voor het plaatsen vd boom is in de brievenbus achtergelaten. De prijs inclusief het brengen is prima! Ik zou boombezorgd.nl zeker aanbevelen. :)

Als verschillende bestellingen gedaan heel vriendelijke chauffeurs

We hebben onze bomen nu 1 week en zijn super tevreden

Een prima service

Tijdsaanduiding werd steeds nauwkeuriger en op het laatst kon ik het traject van de besteller volgen. Keurig afgeleverd en zeer correcte afhandeling.

prima op tijd geleverd volgens afspraak en bomen in perfecte staat

perfect

Eenvoudig bestellen, snelle levering, boom netjes tot in de tuin gebracht!

Laurierbomen aangepland

Snelle en behulpzame levering en plaatsing! Op de dag van levering werd ik even voor de levering opgebeld door de klantendienst om het tijdstip te bevestigen. Top service en uitstekende planten!

Goede service!

Snelle en vriendelijke levering.

Viel een beetje tegen

Bezorging was op tijd maar de planten waren uitgedroogd. De lijsterbes was heel lang maar had hele dunne takjes, twee ervan waren gebroken en veel blaadjes waren verschrompeld.

Uitstekende service en professioneel en vriendelijke bezorger en servicemedewerker.

Boom zonder persoonlijk contact afgeleverd

Ondanks onze aanwezigheid werd de boom zonder persoonlijk contact op ons erf gelegd. Naar aanleiding van klacht excuses aangeboden

Zonder twijfel meteen doen

Wat een topservice. Boom besteld via een andere partij maar geleverd door bomembezorgd. Duidelijke communicatie vooraf, zeer uitgebreide uitleg over hoe de boom te planten. Super vriendelijke bezorger en erg behulpzaam met goed tips. Volgende keer zonder twijfel direct bij bomenbezorgd bestellen.

Doen wat ze beloven

Klimplanten besteld. Netjes geleverd binnen het aangegeven tijdvak

Snelle levering, mooi en goed geplaatst

2 x telefonisch contact gehad voor advies. Goed geholpen en via de site 2 boompjes besteld, deze zijn snel geleverd en geplaatst, uitleg gekregen over water geven, bijvoeding en snoeien. Bedankt voor de servies

Snel duidelijk en mooie bomen

Bomen werden duidelijk volgens afspraak geleverd. Goede duidelijke uitleg van de bezorger over hoe de bomen te planten. Kortom zou ik nog een boom willen hebben komt deze wel van bomen bezorgd

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk